Alle innlegg Sukkerforum

Sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smurf on. 8 aug. 2012 22:24

Hva slags forhold har dere til å være her... Er dere meget avslappet og laidback,, eller blir dere lettere frustrert over at det viser seg å være vanskelig å finne seg noen her. Enda vi er i hopetall og tilsynelatende har samme agenda....

Også er jeg nysgjerrig på hvor mange timer dere bruker her i uken ...

(mann 42 år fra Nordland) on. 8 aug. 2012 22:29 Privat melding

En slags blanding av alle tre alternativene vil jeg si.
Jeg er stort sett pålogget hele dagen, men er bare innom av og til og sjekker om det har skjedd noe nytt. Bruker langt mer tid på forum enn på å faktisk besøke profiler eller skrive til noen direkte.

Er superbruker her frem til 24. august og kommer nok til å slette brukeren her inne da. Ble nettopp medlem på et annet, tilsvarende sted så jeg skal prøve lykken der en stund fremover. :)

Skjult ID med pseudonym sommer__ on. 8 aug. 2012 22:32

det går i bølger. akkurat nå ikke så mye tid... jeg fant ut at jeg har automatisk oppdatering av profilen. (hadde helt glemt det av).

Skjult ID med pseudonym go* on. 8 aug. 2012 22:34

Selv er jeg fram og tilbake med lengre eller kortere pauser og tar det meget pent. Jeg er nemlig klar over at det er nettdating og hva det innebærer. Hvor mange timer? Tja, det varierer men i de ative perioder logger meg ganske ofte inn. Sånn ca 2 ganger om dagen og tilsammen bli det 1 time hver dag, vil jeg tro.

Kom fra en meget hyggelig date akkurat og sitter her og chatter med daten, så ..... jeg er fornøyd.

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 22:38 Privat melding

Ganske så laidback for tiden ja... fint lite aktiv akkurat nå, går litt opp og ned ( dersom man ser bort fra forumet da, blitt litt mye tid der i det siste ). Forumet har vel i grunn tatt bort fokuset litt, men så har man også truffet mange flotte mennesker her som har gjort det verdt det ( altså de jeg har truffet live da ).

Nå er det nok ganske forskjellig hvor aktive mange er med denne agendaen :) Fra de som er her sånn i tillfelle drømmepartner banker på, til de som aktivt leter. Men så skal man jo velge noen som sånn i utgangspunktet er noe å satse på over tid da, det er litt vanskeligere enn de som bare skal he noe for en kort stund.

Skjult ID med pseudonym miss on. 8 aug. 2012 22:38

leter sjelden i profiler, er mest på forum. Etter ett og et halvt år her inne har jeg i perioder merket at jeg blir litt kynisk i forhold til det å vurdere mennesker ( profiler), og mister av og til helt trua på at det finnes snille og reale mannfolk og kjærligheten i sin helhet. Når dette skjer tar jeg meg pauser fra hele sukker i noen uker eller måneder, før jeg igjen er her inne med ny tro på at kjærligheten er stor og at det finnes menn som ikke uansett er utro og/eller KUN sexfikserte.

Men er mange reale mennesker her inne på forum da, og alltid interessant og morsomt å slå ihjel litt tid med å lese andres diskusjoner eller kaste seg med på en :) Etter å endelig ha turt å møte noen av disse på et arr. i helga, er jeg glad for at jeg er på sukker da den har gitt meg mulighet til å møte hyggelige mennesker jeg mest sannsynligvis ikke hadde møtt ellers :)

(mann 42 år fra Nordland) on. 8 aug. 2012 22:44 Privat melding

@miss: Sånne menn finnes, men vi "overdøves" veldig ofte av dem du nevnte. Og vi oversees derfor lett av damer flest. ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 8 aug. 2012 22:44

Har nok smurt meg med tålmodighet inne på sukker.

Når det gjelder sukkerforum ser jeg på resten her som luft.

(mann 33 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 22:48 Privat melding

@Miss - Hva betyr reale? Et ord jeg ser ofte, men ikke aner hva betyr.
At de er real?
Og om du ønsker deg en snill gutt har du et hav av menn å velge mellom som er villig til å li sammen med deg neste uke om du ønsker det.
Så du ønsker deg kaaaaaanskje egentlig ikke en snillgutt?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 8 aug. 2012 22:51 Privat melding

Først ble jeg overveldet av alle de vakre damene som var her.Så kom skuffelsen over manglende respons.Utover våren vokste frustrasjonen og selvtilliten forsvant som dugg for solen.Fortvilelsen skapte en følelse av at ingen i hele verden ville ha meg.Jeg skjønte overhodet ikke hva som hadde skjedd meg,da jeg alltid hadde hatt ett godt drag på damene.
Så begynte jeg å gå på byen igjen med en selvtillit på bunn-nivå.Etter noen runder på byen fant jeg fort ut at damene faktisk likte meg likevel.Det ble mange turer på byen og jeg fikk bekreftelser på at jeg er en attraktiv mann.
Så her sitter jeg i dag og har ett avslappet forhold til alle former for dating og en klar formening om at min neste store kjærlighet vil dukke opp om ikke så veldig lenge :-)

Skjult ID med pseudonym miss on. 8 aug. 2012 22:57

jeg ønsker meg en MANN som er snill i settinger det passer seg å være snill gutt, men som har guts nok til å ikke være så snill i andre settinger der det ikke trengs...hmm...hvis du skjønner??

Trenger en snill mann som likevel gir meg litt utfordringer når det kommer til det intellektuelle, og som kan være litt frekk med glimt i øye. mange av de snille blir så snill at de blir litt for passive på det meste! Er mellomtingen som er vanskelig å finne!

Dessuten har jeg opplevd å finne en bekjent her inne som jeg så på som en meget snill mann....han var her for å være utro med dama si etter at de nettopp hadde fått et lite barn....så tenker som så : hvem kan man stole på når man ikke kan stole på de som fremstår som en av de snille??

men som sagt, er her inne nå så nå har jeg plutselig trua på dere menn igjen ;)

Skjult ID med pseudonym søker on. 8 aug. 2012 22:59

@Theofilio: De som ønsker seg en snill gutt har funnet en for lenge siden. De som er på sukker sier de ønsker seg en snill gutt men søker egentlig et rævhøl. Når de så finner et rævhøl så klager de fordi de fant ut at han var et rævhøl. De gjør det samme gang på gang og tror det skal bli et annet resultat neste gang.
Enten man er et rævhøl eller bare later som man er det så vet vi at damer som søker etter rævhøl ikke fungerer i et langvarig forhold og derfor blir de brukt og dumpet.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 8 aug. 2012 23:01 Privat melding

Veldig laidback :)
Ser at andre som stresser med å finne seg noen, stort sett ender opp med å velge feil fyr eller dame likevel :P
En del bytter jo kjæreste oftere enn de bytter sengetøy B-)

Fordi de ønsker seg en kjæreste så mye, og trives ikke med å være alene (og hvertfall ikke orker å ta seg jobben med å gå igjennom den prosessen det er for oss alle å vende oss til å være single og bli komfortable med det....for noen tror vel at det er verre for dem enn andre....no pain no gain ;)

Problemet er jo gjerne at desto lenger man er singel, desto mer skal til for å finne en som man ønsker å bytte ut med singeltilværelsen :P Det må jo liksom være en som glir lett inn i livet slik det allerede er B-)
Uten problemer, diskusjoner eller endringer B-)

Og så må han selvfølgelig være en man føler at man kan dele resten av livet med :D

Skjult ID med pseudonym smurf on. 8 aug. 2012 23:02

Jeg kjenner frustrasjonen, og spesielt for de det rundt meg finnes få andre arenaer/muligheter. Og skal det være så vanskelig her hvor det er så mange som er i samme ærend, hvordan skal det da være mulig å dumpe borti noen i en kommune med under 10 tusen innbyggere...

Skjult ID med pseudonym miss on. 8 aug. 2012 23:03

@søker:

Hallo!!! Hva med de som utgir seg for å være snill og viser seg å være et rævhøl etterhvert? Da er det vel ikke dama sin feil? Den dama som søker etter en snill mann, er nok kanskje litt naiv og tror at slike faktisk finnes. Derfor er de her inne, fordi de har jammen gått i fella et par ganger...bare ved å være snill selv!

Så det er snille damer som søker snille menn her inne på sukker også!...så det så!

Skjult ID med pseudonym søker on. 8 aug. 2012 23:04

@miss: Jada, det sier de alle:-)

(mann 39 år fra Akershus) on. 8 aug. 2012 23:11 Privat melding

Svært sporadisk innom. Men blir gjerne noen timer når jeg først er her. Og når det kommer til grunnlaget til hvorfor jeg er her. Vel. Aldri ute på byen. Så da blir det å forsøke her. For ei god jente vil jeg jo finne meg.

(mann 41 år fra Østfold) on. 8 aug. 2012 23:17 Privat melding

Veldig laidback forhold til sukker. Er inne og oppdaterer siden i ny og ne, men bruker ikke spesielt mange timer i uken på sukker. Mest for å se om det er noen nye profiler eller interessante diskusjoner.

Skjult ID med pseudonym kar to. 9 aug. 2012 00:12

Periodemisbruker. Akkurat nå er jeg ganske aktivt på leit etter å ha hatt pause siden vinter. Av og til er jeg innom bare for å titte litt.

Skjult ID med pseudonym kar to. 9 aug. 2012 00:21

@miss
Kanskje noen burde arrangere språkkurs i Drittsekk så dere damer lærte å kjenne dem igjen. For eksempel han utro fyren, hvis du konfronterte ham med det vil han garantert ha flotte forklaringer på hvorfor han gjør som han gjør, og det vil skinne gjennom at han syns det er rettferdig og at han fortjener noe på si. Av en eller grunn er det en del som tolker slike personlighetstrekk som selvstendighet og "egne ønsker og forventninger" istedet for ren narsissisme og manipulering.

Skjult ID med pseudonym Khione to. 9 aug. 2012 00:38

Periodebruker...
Nå for tiden er jeg ofte innom, men gjør lite utav meg, spesielt på forumet. Noe som passer meg helt greit. Gjør et og annet fremstøt nå og da, med sporadisk respons!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 9 aug. 2012 00:43 Privat melding

Nå må jeg komme meg i seng tror jeg B-)

Ordet "periodebruker" i innlegget over her ble plutselig til meieriprodukter.....
Og jeg har brillene på og alle ting :P
Huff så teit :P

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 00:44 Privat melding

DA er det på tide å legge fra seg flaska og legge seg @Minney :p
Sov godt :)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) to. 9 aug. 2012 01:34 Privat melding

Min første periode i fjor så var jeg litt passiv....på en måte bli kjent med sukker, prøve et par meldinger hit og dit.
Ikke så mye som kom ut av det. Aldri rørte forumet....ikke lesing eller skriving.

Så 3-4 måneder senere tilbake.....litt mer aktiv. Litt mer frustrert.
Har ridd av stormen så si.

Nå er jeg faktisk veldig OK med slik det er. Har møtt en del folk på sukkertreffene som vi har hatt i Trondheim.
Veldig fint å få nye venner. Nye impulser.

Så jeg har egentlig ikke vært så veldig på utkikk den siste måneden. Det er veldig deilig å ha leiligheten for seg selv har jeg funnet ut. Friheten til å gjøre som jeg vil......
Men jeg bytter det nok gjerne bort dersom man ser at det er en bra match der ute.....men det skjer neppe med det aktivitetsnivået jeg har nå. Er også ganske OK med det også.....så....ja....thats my story so far :p

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 aug. 2012 01:38

Very, very, VERY, V E R Y laidback...

(mann 36 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 11:56 Privat melding

På sukker gjelder det å være avslappet og uhøytidlig. De fleste som har vært medlem en stund virker å bære preg av å være miljøskadet. Når man leser forumet så velger dessverre mange å stå frem som rene rasshøl, gjerne under pseudonymer. Overraskende nok er det veldig trivlige mennesker når man møter dem face to face.

Jeg håper gjerne å se flere initiativ til grillings i frognerparken (ceca.. hint.. hint) og uformelle treff på bar en fredags kveld (supersmiiil.. ceca.. hint.. hint)

Ha en flott dag folkens. og tenk positivt :)