Alle innlegg Sukkerforum

Av med skjegget?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ikkesåre to. 9 aug. 2012 11:17

Hvordan hadde du reagert som mann hvis du fikk denne kommentaren fra en dame du var keen på å treffe?

"Liker deg godt, og vil gjerne bli bedre kjent, men er ikke så glad i menn med skjegg...."

Eller skal man bare droppe fyren uten å si noe om grunnen?

Skjult ID med pseudonym kar to. 9 aug. 2012 11:25

Du kan jo spørre om å få se ham uten skjegg? Med mindre det er et skikkelig bustefjes dette her så tar det bare et par uker å gro ut igjen uansett.
Vi menn er typisk litt mindre hårsåre (haha) enn damer når det gjelder den typen kommentarer, med mindre dette er en forfengelig en som legger mye tid i skjeggtrimmingen.

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 11:26 Privat melding

Første tanke var vel at hun tenkte mer på utseende enn personlighet ;) Om det er alt som skal til for å si nei liksom. Greit å si det som det er da, tviler på at han tar det vekk om han har en del skjegg. Sikkert spart lenge og liker det.

Blir vel det samme om noen hadde sagt til deg, klipp håret helt kort, liker ikke jenter med langt hår. Hvordan hadde du likt det?

Men uansett greit å vite grunnen da synes jeg selv da.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 9 aug. 2012 11:26

Jeg synes du skal se forbi skjegget og heller møte han. Om dere får god kjemi og finner tonen så kan du jo nevne det med skjegget ved en senere anledning. Og skulle dere bli kjærester er det jo lett å forme en mann slik du vil ha han, haha. Iallefall få han til å barbere seg skulle en tro:-)

Skjult ID med pseudonym ikkesåre to. 9 aug. 2012 11:31

Takk for fine svar. Heller mest til poppy sitt svar. Tenker litt i de baner.....kan sikkert få han til å barbere seg om vi blir kjærester. Men skulle gjerne sett et bilde uten skjegg liksom....

Skjult ID med pseudonym ijukulele to. 9 aug. 2012 11:32

Vet du, jeg kjenner ei som var på date m en m langt hår. Hun sa faktisk til han at hvis han ville treffes igjen, måtte han kvitte seg med håret. Han hadde lyst å treffe henne igjen, klipte håret, og nå er de samboere.

Jeg vet ikke om JEG hadde vært så bastant, men om det betyr så mye for deg bør du jo si det- men helst etter første treff :-)

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 11:47 Privat melding

He he har vært slem jeg da .. jeg fikk en her som bare hadde bilder av seg med skjegg om å ta skjegget å legge ut ett bilde uten. Og vips der kom det en ny kjekk mann fram :)
Han ble ikke sur eller noe han fordi jeg spurte om det .

Skjult ID med pseudonym ikkesåre to. 9 aug. 2012 11:51

Ja, det er nettopp det...menn skjuler sine flotte ansikter i skjegget sitt. Kort skjegg kan være fint, men så snart det blir litt lengde forsvinner de fine mandige trekkene. Ser jo ikke hvem det egentlig er lenger...:-(

Skjult ID med pseudonym ikkesåre to. 9 aug. 2012 12:10

Lurer også på hvor mange prosent av damene som liker/foretrekker menn med skjegg utover kort trimmet skjegg....?

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 12:14 Privat melding

Vet hva jeg foretrekker ihvertfall, og det er null eller veldig kort skjegg... makan til matoppsamling bare det blir noen dager gammelt altså :p

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 9 aug. 2012 12:29

Du kan jo bare si at du tror han ville vært enda finere uten skjegg.

En x sa til meg at hun foretrakk glattbarberte ansikter, så jeg gjorde det. Hennes første reaksjon var at jeg så bedre ut med skjegg.
(jenter vet sjelden hva de vil, så ingen overraskelse)

(mann 33 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 13:33 Privat melding

Haha, jeg tror det for min del ville blitt en avveining mellom hvor stor tro jeg har på et evt. forhold og hvor lang tid det tar å gro tilbake det som fjernes hvis det ikke blir noe av. Glattbarbere meg kunne jeg gjort uten å tenke så mye over det, men det skal mye til for at jeg klipper håret kort :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 9 aug. 2012 14:14

Jeg er evig i tvil om jeg skal holde på 3-dagersen eller bruke høvelen, så jeg er takknemlig for jenter som sier rett ut hva de foretrekker. Det er ikke noe viktig stilvalg for min egen del, stubbene er bittelitt greiere å håndtere (slipper barberingskvisene og inngrodde hår) men ellers er det ett fett.

(mann 37 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 14:17 Privat melding

Halloooo.. Det minste problemet i verden er å ta skjegget as.
Det vokser tilbake på kort uansett, med mindre det er et skikkelig monsteropplegg.
Hadde bare sneket det inn i en dater, jeg as.. "Du.. Du har ikke vurdert å ta skjegget?"

Skal love han kommer glattbarbert som en babyrumpe på neste date ;o)

Skjult ID med pseudonym Pompadour to. 9 aug. 2012 16:30

For min del hadde et sånt spørsmål gjort meg skikkelig skeptisk.

Hvis ei dame allerede tidlig i en datingprosess begynner å prøver å forandre på meg, hvordan vil et forhold på sikt bli?

Så jeg hadde nok mistet interessen, men folk er forskjellige.

(mann 38 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 18:07 Privat melding

Jeg hadde tenkt at dama hadde lav IQ, som utelukker en mann hun liker bare fordi han har skjegg. Seriøst?

Skjult ID med pseudonym ikkesåre to. 9 aug. 2012 18:21

Det er nettopp det jeg ikke vil, utelukke ham p.g.a. skjegg. Derfor lurer jeg på om jeg kan si noe om det. Han virker jo som den knakanes karen....skulle ønske han ikke hadde det skjegget. Vil så gjerne se ansiktet hans ordentlig. Er det så rart? Eller har jeg lav IQ fordi jeg synes det er fint å se hele ansiktet?

(mann 38 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 18:50 Privat melding

@ikkesåre

Om jeg forstår deg riktig, så har du aldri møtt han, men ønsker at han skal fjerne skjegget (en del av hans personlighet), sånn at du kan vurdere om du synes hans ansikt er pent eller ikke? For all del, sikkert en del gutter som hadde gjort det for ei dames skyld.

Om du på død og liv må se han uten skjegg, så ville jeg spurt om han har noen bilder ifra tiden før han begynte å gå i skjegg, og håpe på at han ikke la an skjegg når han var 14 år.

(mann 41 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 18:52 Privat melding

TS, da hadde jeg svart: "Synd for deg"

(mann 33 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 18:53 Privat melding

Du kan jo foreslå en byttehandel. Quid pro quo :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 9 aug. 2012 19:00

Det er jo så åpenbart at det blir genialt, Koraboros! Nå fikk jeg lyst til å anlegge skjegg selv.

(mann 37 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 19:02 Privat melding

Kora: Ala hvis du ikke barberer deg oventil, barberer ikke jeg meg nedentil? :oP

Skjult ID med pseudonym salamander to. 9 aug. 2012 19:11

Hvis skjegg regnes som en del av personligheten kan det ikke være rare personligheten han har...

(mann 37 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 19:15 Privat melding

Sjela skal etter sigende veie 6 gram. Hvor mye veier en gjennomsnittelig personlighet??

(mann 38 år fra Buskerud) to. 9 aug. 2012 19:40 Privat melding

@Salamander

Enig! Personligheten sitter ikke i skjegget...

@TS

Nå har jeg aldri hatt helskjegg før, for det kommer til et stadie på vei dit hvor det klør noe grønnjævlig, men jeg har stadig 3-4 dagers for det er det jeg føler meg mest komfortabel med. Hadde nok derfor ikke tatt skjegget etter ønske fra ei jeg aldri hadde møtt. En grunn til det er at jeg ikke liker å være glatt som ei barnerumpe. Føler meg rett og slett ikke komfortabel og vel med det. Det hadde nok vært en annen ting dersom ei jente jeg hadde møtt og var forelska i spurte om jeg kunne ta skjegget.

(mann 33 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 19:45 Privat melding

Erikmy:

Det er ikke byttehandel, det er utpressing! Men hvis de uansett ikke møtes har det heller ingenting å si.

Skjult ID med pseudonym sarmata to. 9 aug. 2012 20:16

For meg avhenger skjegg/ikke-skjegg av årstiden.. praktisk når det er kaldt, kleint når det er varmt, hvis det skulle ha seg at jeg traff ei dame i november som ikke liker skjegg.. så er det lys i enden av tunnelen.. vent til april;)

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 9 aug. 2012 20:21

Jeg bruker å ha fra 1mm til 3-4 mm. hadde en dame bedt meg rake meg så hadde jeg tenkt takk for en ærlig tilbakemelding og raka det for henne. Grunnen til tredagern er kun komforten av å slippe å barbere seg daglig og at det da ikke klør sånn.

Skjult ID med pseudonym jente25 to. 9 aug. 2012 20:30

Er den en fyr som har helskjegg, så skjuler det gjerne hele ansiktet hans. Hadde han hatt bilder av seg selv med og uten skjegg hadde det vært en ting. Man kan ikke sammenligne det å få en jente til å klippe håret kort og det å få en fyr til å barbere ansiktet.. Skjegget skjuler ansiktet, det gjør ikke håret på jenta..
Men tror aldri jeg hadde sagt til en fyr at jeg ikke ville truffet han bare pga skjegget.. Hadde aldri bedt en fyr fjerne det for en første date..

Skjult ID med pseudonym Alene to. 9 aug. 2012 20:35

Jeg barberer meg én gang i uka så varierer mellom nybarbert på mandager ved starten på ny uke og ganske uflidd look på lørdager og søndager (da er det jo tross alt helg). Jeg vil møte ei jente som liker meg for den jeg er og hvis hun vil forandre meg før hun kjenner meg bare pga. utseendet så ville jeg vært skeptisk. Kunne nok barbert meg en annen dag enn mandag hvis hun spurte om det, men hadde sett mindre håp om et forhold da. Er man allerede i et forhold så er det ikke noe stress, da er man jo glad i personen og gjør gjerne det som hun foretrekker. Kort oppsummert: bare å spørre ham, men vær forberedt på at det kan bli tatt negativt fordi du er for utseendefiksert, ikke nødvendigvis fordi karen er glad i skjegget. Jeg gadd ikke barbere meg i hele sommer jeg så var ganske skjeggete før jobben starta igjen, det ville ikke si det samme som at jeg ikke ville barbere meg, kun at jeg ikke gadd. Bryr meg ikke om åssen jeg ser ut og kjenner mange som er sånn. Det er ikke det samme som å se stygg ut!

(mann 38 år fra Hordaland) to. 9 aug. 2012 23:43 Privat melding

...Men skjegget mitt får du aldri. *Snøft*

Skjult ID med pseudonym hei to. 9 aug. 2012 23:45

Sover alle !

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) fr. 10 aug. 2012 12:25 Privat melding

Jeg har skjegg fordi JEG synes jeg passer med det. Hvis ei dame synes det ser mongo ut, så får hu heller finne seg en uten skjegg.

Dessuten er skjegg kult..

(mann 40 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 12:37 Privat melding

@jente25
Sammenligningen var mest for å illustrere at det kanskje var noe litt mer enn "bare" skjegg som dere jenter ser ut til å kalle det. Vi kan også si "det er bare hår, det vokser ut igjen" ;)

Skjegg som hår gjør noe med utseende, det endrer ganske mye - var litt av poenget :) Noen har ett personlig forhold til skjegg/hår andre ikke.

@Bisken
Ikke sant :) De som liker skjegg får da få lov til å ha det, og er det en så stor issue så får man finne noen som ikke har skjegg.

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 14:08 Privat melding

Skjegg har nok mer med identitet å gjøre enn med personlighet.

Skjult ID med pseudonym salamander fr. 10 aug. 2012 14:10

En identitet som busk?

(mann 57 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 14:55 Privat melding

Hadde skjegg en liten stund i studietiden. I håp om at en jente skulle be meg ta det av. Men de ga blaffen, så jeg tok det selv.

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 22:25 Privat melding

Kan jeg bda si "Du, jeg liker deg, men jeg synes kort hår er litt kjedelig. Kan du spare til langt hår, litt skjegg o stikke innom et par tatovører?"........................