Alle innlegg Sukkerforum

"Får jo aldri svar, er det noe galt med meg/profilen min/verden generelt?"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøken to. 9 aug. 2012 14:00

Har sett at det er et tilbakevendene tema at jenter er så dårlige til å svare på meldinger osv. Og det er sikkert også sagt hundre ganger før, men: Noen jenter får faktisk mellom 10-25 meldinger fra nye menn HVER dag. Jeg er en av disse, og nei, jeg får faktisk ikke svart alle. Det er for å være ærlig ganske slitsomt, det blir bare overload, og personlig får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke svarer, men jeg orker faktisk ikke å bruke tid og hjerne på å skrive noe høflig, men avvisende tilbake til alle sammen :(

Jeg er heller ikke typen som liker/klarer å skrive med mange om gangen. Jeg har ikke lyst til å gi oppmerksomheten min til Gud og hvermann, rett og slett. Når jeg finner noen jeg virkelig føler/har forhåpninger om at jeg matcher med, så får han automatisk mesteparten av oppmerksomheten min...

Men jeg skjønner jo at det er kjipt å ikke få svar også - jeg har selv tatt meg tid til å skrive morsomme og gjennomtenkte meldinger til noen jeg tenkte ville være en bra match med meg, bare for å ikke få svar tilbake, enda meldinga for lengst er lest... Man føler seg jo så klart litt avvist, men det er ikke noe å gnure videre på. Det er bare sånn det er. Folk prioriterer hvem de skal svare, og av og til blir du ikke prioritert. Får du ikke svar, så er ikke vedkommende rett for deg uansett - skriv heller til noen andre i stedet! :)

(På den annen side, er du et slibrig og ekkelt lite troll som spammer noens profil med fire-fem lett psykotiske meldinger på rad selv om vedkommende ikke svarte deg første gangen, så er det antageligvis noe galt med ... deg. Just saying...)

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 14:13 Privat melding

Jeg har vært her ca.3år av og på og aldri fått en eneste melding og fått svar ved 4.forskjellige anledninger, da som oftest i sammenheng med ting som er diskutert på forumet.

Om det er noe galt med verden slik du har som siste alternativ?
Nei slik vil jeg aldri tenke og det gjør meg trist at jeg kjenner så mange gutter som har vært på sukker, blitt avvist, slettet seg og nå har et kvinnesyn svartere enn helvete.

(mann 37 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 14:14 Privat melding

Man høster som man sår.. Jeg skriver veldig få meldinger men får ganske ofte svar tilbake og jeg tror det er fordi jeg prøver å skrive noe humoristisk rundt et eller annet som står i profilen til vedkommende.

Da skjønner mottaker også at det ikke er noe masseprodusert.

Er jeg totalt uinspirert og ikke har noe interessant å si, lar jeg like gjerne være.

Skjult ID med pseudonym speedy6617 to. 9 aug. 2012 14:14

Endelig noen fornuftige ord ifra noen som får mye post og. Me like.

(mann 30 år fra Vestfold) to. 9 aug. 2012 14:24 Privat melding

Jeg er enig med Erikmy. Holder en nokså nøktern profil sånn sett selv. Dessuten er jeg ikke interessert i å gi oppmerksomhet til gud og hverkvinne, derfor lar jeg ofte være.

De gangene man ikke får svar fra en kvinne på en god melding, får det bare være. Kan være et kobbel av grunner for at det ikke blir svart på der og da. For alt jeg vet kan det være hun leser den i en hast og glemmer å svare. Alternativt er profilen min ikke av hennes smak, og det er likegodt at hun dropper svaret...

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 to. 9 aug. 2012 14:31

Det er mye bedre å ikke få svar enn å få et svar med et spørsmål tilbake, for så å ikke få flere etter det. Like greit å bare avvise med en gang :)

Skjult ID med pseudonym blipp to. 9 aug. 2012 16:18

Klart det er kjipt å ikke få svar. Spesielt om en ikke sender meldinger til veldig mange, for da tar det gjerne lang tid mellom hver gang en har kontakt med noen. Har vært her i halvannet år, og har vel fått 5-6 førstemeldinger, så det hjelper ikke å vente på ting skjer av seg selv heller.

Men en blir jo vant til at slik er det, og jeg tror at de som oppretter tråder og klager over hvor lite respons de får, er folk som er relativt ferske i nettdating. De er ikke forberedt på hvor utrolig lite som skal til før vi avviser hverandre, og når mange av oss i tillegg betaler for å ha muligheten til å ta initiativ, så er det lett å bli frustrert når det tar uker/måneder mellom hver gang det blir noen meldingsutveksling. Ihvertfall helt til en får det under huden hvordan dette fungerer.

Jeg blir fremdeles litt skuffet når jeg ikke får svar (kontakter jo ikke folk jeg ikke er interessert i å få kontakt med), men det er jo svært lite en får gjort med det, så det er jo bare til å finne noen andre en er nysgjerrig på. Det som derimot forundrer meg litt, og faktisk ER litt irriterende, er hvorfor jeg ikke blir blokkert når jeg BER om å bli blokkert.. De siste par månedene så har jeg slengt med en liten PS på slutten av (den som regel korte) førstemeldingen min. Der spør jeg fint om hun kan blokkere meg om hun ikke er interessert i kontakt, for da slipper jeg å lure på om jeg får svar eller ikke. Svært få blokkerer, og noen av de har også gjentatte ganger besøkt meg etter at jeg sendt melding. Hvorfor ikke bare blokkere meg? Jeg har tatt initiativ, du har lest meldingen, du vet at jeg håper på et svar, eller å bli blokkert for å slippe å gå rundt i uvisshet om jeg får svar eller ei. Går det 2-3 uker uten at jeg blir blokkert, så er det jeg som blokkerer. Men i mellomtiden håper jeg jo at hun får ut fingeren og svarer på meldingen ettersom hun jo ikke har blokkert meg.

Men det er jo alltid noe å irritere seg over :)

Skjult ID med pseudonym Tidsutløp to. 9 aug. 2012 17:03

Hahaha, denna frøkna regner ikke med noen av de andre damene som KREVER flere meldinger før man gidder å svare en-leste om en fyr her som måtte sende syv - 7 -meldinger før han fikk svar og etterhvert date... Lett psykotisk for denne frøkna, kan være et krav fra andre damer... Just saying...

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 17:10 Privat melding

@Tidsutløp
Kan jo være at hun ikke la merke til meldingen blandt alle andre også, evt hadde noe på gang samtidig :)
Timing er som sagt mye av grunne til at man går glipp av noen. Noen ganger merker man at nei dette er i grunn ikke så interessant akkurat nå, andre ganger hadde man svart samme dama og synes hun var interessant.

Kan være mange grunner til det. For alt man vet kan man bomme på drømmepersonen på timing alene.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 9 aug. 2012 22:27

Siden jeg er proppfull av selvinnsikt så stiller jeg ikke lenger spørsmåltegn ved om det er meg det er noe galt med eller ikke. For jeg VET at det er meg det er noe galt med.
Hadde det ikke vært det så hadde jeg jo vasset i damer. :P

(mann 32 år fra Hordaland) to. 9 aug. 2012 22:31 Privat melding

@Powpowgutt

Det er ikkje nødvendigvis noke "galt" med deg i heiletatt, du er enkelt og greit ein av mange andre, og som ellers i samfunnet finnes det ørten grunnar for at du blir forbigått. Noken ventar på noke bedre, noken gløymte brevet du sendte, noken likar bildet ditt men ikkje teksten, noken er her på gøy og egentlig ikkje vil treffa noken osv.

Du kan vere here i 3 år, aldri få eit einaste brev, og når dagen kjem der du faktisk møtar DEN dama, så er heile driten gløymt. Tenk slik istadenfor, så slepp du å bekymra deg angåande "Er det meg, kvifor, korleis, kva kan eg gjere, damene er dum i hodet og forstår meg ikkje" etc.

Skjult ID med pseudonym sommer__ to. 9 aug. 2012 22:34

Frøken: det er noe galt med verden. fordi verden bryr seg ikke om det du vil ha / er ute etter.

Skjult ID med pseudonym Roar F. to. 9 aug. 2012 22:37

Kan du ikke poste med bilde da Frøken? :) Vi vil alle se på deg. ;)

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 22:40

Som mann får jeg rundt 4-5 førstemeldinger hver dag. Har vært her i halvannet år nå. I starten svarte jeg høflig på alt, men nå lar jeg også mange gå ubesvarte. Ikke alle som tåler en høflig avvisning heller, så det blir for stress som TS skriver her. De aller fleste takler et høflig avslag og de aller fleste vet om de ikke får svar så står det på tid, at de ikke er interessante eller at den de har skrevet til er i dialog med andre og ikke vil skrive med 10 stk samtidig. Ikke bare jenter som har dette "problemet".

Skjult ID med pseudonym Roar F. to. 9 aug. 2012 22:50

Kan ikke du og legge ut bilde fjasken så vi ser hva som skal til for å få førstemeldinger? :)

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 22:56

Hei Roar F, nei, jeg er nok for glad i min anonymitet til å gjøre det. Min profil er enkel, lette setninger som inviterer til spørsmål. Keep it simple!. Har et bilde hvor jeg faktisk smiler og er solbrun, helt vanlig. Jeg har ikke sett andre menn's profiler, men har inntrykk av at mange overdriver og skriver for mye "fjas" i sin profil. Jeg har noen bilder i album, men ingen fjasebilder, derimot bilder av meg selv i ulike settinger normalt kledd, og med et smil:)

Skjult ID med pseudonym MrB to. 9 aug. 2012 22:57

Om du ikke får svar på profilen din så har du gjort noe galt med profilen din. For min egen del slettet jeg min gamle og tok nye bilder. Når renner det inn. Jeg er mann på 27 og får melding nesten annenhver dag, og svar på ca 60% av de jeg sender til.

Theofilio:
Med fare for å fornærme deg, men du skjønner vel selv at dine nåværende bilder ikke tiltrekker mange jenter? Du har jo dratt den klassiske "stå å posere å se tøff ut mens jeg tar bilde av musklene mine med mobilen". Google litt så vil du se at det er den ultimate no-go for jenter. Jenter flest liker muskler, men ikke bolere så hva med å jobbe litt med profiltesksten og tune ned "se hvor stor og sterk jeg er"-faktoren 5 hakk? Vedder på at det vil slå positivt ut.

Skjult ID med pseudonym søker to. 9 aug. 2012 23:03

Dette er jo ikke noe nytt, med Fjasken og MrB. Damer er jo ganske samstemte i hva de ønsker slik at noen få menn får veldig mye oppmerksomhet mens andre menn ikke får oppmerksomhet overhodet.
Det er nok desverre ikke bare et spørsmål om profiltekst og bilde. Noen menn har det damene ønsker, andre ikke.

Skjult ID med pseudonym miss to. 9 aug. 2012 23:17

Jeg har ALLTID svart alle som har sendt melding til meg...men før sommerferien ble jeg superbruker, og det førte til at det falt brev i meldingsboksen til stadighet. Jeg tok meg 14 dager fri fra hele sukker i sommerferien, og når jeg da loggab på igjen var det et sted mellom 20 og 30 mail som lå der. Har svart på noen, men har fortsatt 15 meldinger jeg ikke har åpna. Da jeg for tiden date`er en fyr, så vil det si at jeg må skrive et hyggelig "avslag" til de alle og det synes jeg faktisk ikke er så stas. Er vel av den type menneske som gjerne vil være hyggelig mot alle, og her inne funker det dårlig! føler meg utrolig teit når jeg skriver: beklager men jeg dater en for øyeblikket så er ikke interessert i videre kontakt! Men lykke til videre :) , for 20. gang!

Og når det er 3-4 uker siden de skrev til meg uten at jeg enda har åpna brevet, er det jo uansett drøyt av meg å skrive tilbake et avslag nå!! Da tenker jeg det faktisk er bedre å ikke svare.....ting kan jo gå litt fort i svingene her inne på sukker, så de mennene er vel uansett på andre jaktmarker nå! hahahahaha...

Jeg har vel rett i min tankegang når det gjelder det om jeg bør sende eller ikke sende svar i denne situasjonen ?

*krysser fingrene for at jeg ikke har fornærma noen*

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 23:21

Et tips miss, gjør som jeg, fjern all synlighet fra onlinelister, chat og sidebanneren. Det hjalp meg veldig, halverte antall nye meldinger. Synes man ikke online så er man ikke så lett å finne heller:)

Skjult ID med pseudonym MrB to. 9 aug. 2012 23:21

Søker:
Tja, pen er noe man er men kjekk er noe man ALLE kan bli med litt arbeid. Det handler om de små tingene som jenter ser etter. Bra bilder hvor man ser kjekk ut (ikke det samme som pen), klesstil etc. mye man kan spille på. Problemet her inne er at 90% av mennene har et bilde hvor de ser ganske kjedelige ut, og om profilen i tillegg da er gørrkjedelig, vel da får du ikke svar.

Prøv å være litt kreativ i profilteksten uten å komme ut som tryhard. Jeg er nok for glad i min profil til at jeg vil avsløre hemmeligheten men tro meg når jeg sier at litt arbeid kan gjøre underverker for sukkerreponsen. Som nevnt hadde jeg en profil her for noen mnd`er siden og der fikk jeg 2 meldinger, 2 hjerter på 3 mnd`er mens jeg fikk 15 meldinger og 20 hjerter første uken med nye profilen... Samme fyr, nye bilder...

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 23:23

Enig med MrB her.

Profilbildet har nok mye å si. Ser bildene i de profilene som har postet i denne tråden. Han første skuler og ser ut som han "fjoller" seg litt. Han andre ser ut som han har solgt smør og ikke fått betalt, han tredje får et rart blikk (sikkert ikke komfortabel med kameraet) og han fjerde ser vekk,hvorfor?.
Et godt tips, bruk bilder andre har tatt og som dine venner mener ser ut som deg. Da blir det mer ekte. Et bilde fra egen tlf tatt med egan arm skaper noen rare blikk. Vi er ikke den vi tror vi er på bilder, andre ser noe annet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 23:25 Privat melding

@Mrb - Det har jeg prøvd, jeg er utdannet spes.ped så jeg forstår selvfølgelig hensikten bak en tilpasset tilnærming.
Ikke at det er noe å skryte av, men verdt å nevne i denne sammenheng.

Det er ikke så kjekt å møte på en "date" og det første jenta sier er oi, hvorfor sa du ikke at du så sånn ut - jeg hater gutter som trener med vekter, var det så vanskelig å ha et bilde viser hvordan du ser ut?
Og hun hadde et poeng.

Men det var og er uansett ikke mitt poeng, det jeg sier er se på meg...jeg får ingen meldinger og jeg er en glad, lykkelig og strålende gutt, uansett hvem som kaller meg boler eller leser opp meldingene mine på vors og ler eller sitter bak meg på trikken og sier "æsj han stygge fyren der sendte meg melding".
Jeg kan beskrive det, fortelle om det og skrive om det og gjøre meg erfaringer men jeg kan også understreke at jeg gir fullstending faen i hvem som tenker hva om meg, jeg lever - det alene gjør meg lykkelig.

Og da kommer jeg til mitt poeng, det er mange gutter som opplever det samme som meg, de er uønsket av det motsatte kjønn.
Men istedenfor å reflektere litt om det og kanskje gjøre som du foreslår, så spammer de forumet med kvinnehat og sier ting om kvinner/jenter som er direkte kvalmende og som får meg til å tenke at de kombinert med alle de tusen andre som skriver lignende ting på vg sine forum, må slutte å peke finger og tenke at det er verdens undergang fordi de ikke er så ettertraktet av det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym miss to. 9 aug. 2012 23:29

@ fjasken...

Før jeg dro på ferie hadde jeg jo ingen date, så da ville jeg jo være synlig...men angra meg etter å ha kommet hjem og plutselig ikke var helt "tilgjengelig" lengre ... *ler*

Men nå har jeg gått inn og kryssa av der du sa ... takk for tips :)

Skjult ID med pseudonym hei to. 9 aug. 2012 23:30

Lykke til med det !

Skjult ID med pseudonym søker to. 9 aug. 2012 23:32

Jeg sier ikke at det ikke er mye som kan gjøres for å bedre på situasjonen. En fordel vi menn har er jo det at vi kan være beviste på vårt handlingsmønster. Men det endrer ikke på det at damer er langt mindre beviste og i de fleste sammenhenger flokker seg rundt noen få menn. Slik har det alltid vært og det er ingen grunn til at det skal være annerledes på sukker.

Det er klart at alle har mulighet til å endre på situasjonen, men å tro at en som ikke får noen meldinger plutselig skal kunne få 5 meldinger om dagen ved å endre på profiltekst å bilde blir jo helt feil.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 9 aug. 2012 23:33 Privat melding

@Theofilio

Høres jo ikke akkurat ut som en jente som er tørr bak ørene, som får seg til å dumpe ut med en slik kommentar.

Har man litt mellom ørene så vet man personen man treffer i virkeligheten kan se ganske annerledes ut enn det inntrykket man har fått via bildene man har sett :)

Og det går jo begge veier :) Så ønsker man først å møte noen, så kan man jo ikke rakke ned på utseendet på personen selv om man ikke føler noen tiltrekning.
Eneste gangene det kanskje kan være på sin plass med en kommentar, må være der daten tydelig har lyvd på alderen eller hatt bilde av en annen person i profilen.

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 23:35

Bare hyggelig miss:)

Theofilio, du har en god innstilling, vær deg selv og det kommer du lengst med. Har du valt å bygge muskler så har du valgt det. Da vet du jo med deg selv at du velger bort mange også. Derimot så holder det med at den ene jenta dukker opp for deg, den rette:)

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 23:37

neida søker, men du kan gjøre noe som tiltrekker flere ihvertfall. Bruk bilder andre har tatt av deg, spør jenter du har som venner hvilke de synes er finest. Bruk det!

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 23:37 Privat melding

Neh slik får jeg hver eneste dag, på min forrige iphone hadde jeg massevis av filmklipp der jeg filmer fremmede jenter som kjefter og smeller siden noe sånt ikke er noe fint!.
Selv hadde jeg blitt fyllesyk og fått angst om jeg sa noe stygt om noen andre sin kropp, jeg kan ikke tenke meg noe fælere å si til noen.

Med desstod bedre er det jo å ha ferie, i utlandet får en plutselig masse hyggelige kommentarer og vennlige blikk og til og med klemmer på gaten.

Hehe tror du at noen har hatt et bilde av en annen person i profilen også møtt opp på date? Hehe...shit...wow.......hvordan tør de??? personen er kanskje ikke mye snill og ærlig men veeeeldig modig hehe.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 9 aug. 2012 23:41 Privat melding

Er jo så mye rart folk gjør, så sikkert noen som har hatt bilde av en annen men møtt opp på date selv :P
Modig?
Tja...kanskje....eller dumdristig :P

Må være noe med visse jenter i Oslo.
Jeg har aldri vært vitne til at jenter har sagt noe som helst slikt til menn.
Utrolig å umoden det går an å være.

Enda godt du hever deg over det :)

Jeg har selv opplevd å bli kalt for både stygg og feit av gutter jeg har gått forbi. Men var da jeg var yngre.
Tror kanskje alder spiller en rolle her også.
Regner med at du ikke får slike kommentarer like ofte fra kvinner over 35?

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 23:41 Privat melding

@søker
Har faktisk merket ganske stor forskjell etter å ha tatt nye bilder, både profil og album, samt litt mindre tekst i profilen. ( ikke i den jeg bruker på forumet dog ). Har nå faktisk fått noen får førstemeldinger denne uken, noe som ikke har skjedd de siste 6 mnd, så har nok en del å si.

Men 5 om dagen blir det nok ikke, bor ikke sentralt nok til at det er en mulighet engang. Hadde man hatt adresse Oslo så kanskje.

Dette er bilder som ikke jeg har valgt selv, samt at lyssetting osv er mye bedre enn de jeg har hatt. Har en smule kameraskrekk, altså lite glad i å bli tatt bilde av egentlig, og det synes på mange bilder for å si det sånn :p

Du blir kanskje overrasket om du gjør det samme selv.

Skjult ID to. 9 aug. 2012 23:42

Jeg svarer bare de jeg synes er tiltrekende ved at de har en profil som matcher meg. Jeg er jo faktisk her for å finne en kjæreste.. Synes det blir dumt å gi folk jeg ikke synes er tiltrekende falske forhåpninger ved å svare de. Jeg tar det ikke personlig og blir ikke lei meg om andre ikke svarer. Får vel bare tenke at det er deres tap... å gå videre... det er mange fisker i havet... Jente 27:)

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 9 aug. 2012 23:44

@sta1, jeg har adresse i Vestfold:)

(mann 40 år fra Oslo) to. 9 aug. 2012 23:46 Privat melding

Da er du nok kjekkere enn meg da ;) Men litt nærmere Oslo også går jeg ut fra.

Skjult ID med pseudonym Ralfus fr. 10 aug. 2012 00:04

Det med nettdating har både negative og positive sider. en av dem ser ut til at det er fler aktive menn en kvinner. en ting til er at dem fleste har andre i bakhodet og ergo får skikkelig problemer med å velge den "rette" og blir derfor her i åresvis uten å bli fornøyd med dem man treffer.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 00:05

@sta1: Nå har jeg nok ikke så veldig store problemer med responsen selv da. Jeg har gjort endringer i profilen for å redusere responsen, jeg må nok innrømme at jeg er ekstremt kresen.
Poenget mitt er bare at vi alle har svært ulik forutsetning for å få oppmerksomhet fra motsatt kjønn. Uansett hva jeg gjør så vil en liten stygg spjæling som meg aldri kunne bli av de som er mest populær blandt damene.
Det er heller ikke slik at selvbildet nødvendigvis stemmer med virkeligheten. Jeg føler jo at jeg gjerne skulle hatt noen av musklene til Theofilio for å bli mer populær. Virkeligheten er at jeg får mest oppmerksomhet fra damene IRL når jeg viser min arrogante og nesten ondskapsfulle side. Jeg syntes ikke det er spesiellt kjekt at jeg må trakke på kompiser og være stygg med damene, men jeg vet at det er da damene vil ha meg.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 00:15 Privat melding

Man skal være kresen, det er tross alt ett valg om resten av livet ( ihvertfall for mange ), så man kan jo ikke ta alt som puster liksom. Bra at du får respons da :)

Det er tragisk ja, at det må til for å få mer respons IRL. Det hadde ikke falt meg inn å være sånn, selv om man trekker damer på det. Noe sier meg at den type dame ikke passer for meg uansett, så da er det heller bedre med færre gode kandidater enn mange man ikke vil ha.

Uansett er det ofte ting man kan gjøre for å få annerledes repons. Så det er jo muligheter ihvertfall til å endre litt. Så spørs det om man egentlig vil ha respons fra de man ikke passer sammen med da? Det kan jo hende man tiltrekker seg noen man ikke passer sammen med også, og da har man vel gjort noe feil ett sted.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 00:21 Privat melding

Får man napp hos damer når man viser sin arrogante og ondskapsfulle side, så blir det omtrent like lite konstruktivt som damer som får napp hos menn når de viser sin "horete" side ;)

Med andre ord tiltrekker man seg den typen mennesker man jo ikke vil ha som kjæreste likevel ;)

Så første bud, uansett om det er på nett eller i RL er å VÆRE SEG SELV :)
Ikke være noen man tror damene eller mennene vil ha. Da er man jo uærlig med seg selv, og det er jo enda verre enn å være uærlig med en potensiell date :P

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 00:42

@Minney:
Problemet er at det er langt mellom liv og lære.
De fleste menn sier de ikke er interessert en "horete" dame (jeg liker dem, men jeg er jo litt rar). Men så fort anledningen byr seg så er det det de velger likevel. Neste dag er han sur fordi hun vil ha en annen mann.
De fleste damer sier det du gjør. Men så fort anledningen byr seg så er det rævhølet de velger likevel. Neste dag er hun sur fordi han vil ha en annen kvinne.

Dette går begge veier og det er ikke konstruktivt, men vi er alle dyr. Den raskeste måten jeg kan skremme vekk damer på er å vise den virkelige meg, snill, omtenksom, tolerant og inkluderende. Dette vil ikke damer ha, men det er den damen som faller for den siden av meg som vil få meg, for jeg har behov for å få lov til å være snill og å få kunne ta godt vare på henne.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 00:51 Privat melding

Hehe...
Da er jeg også litt rar, for jeg liker menn som er snille, omtenksomme, tolerante og inkluderende :)
Bad-boys kan være lekre å se på, men ikke noe å involvere seg med.
Alt som oser av egoisme, dårlig oppførsel, osv, skyr jeg som pesten.

Og sannsynligvis er det faktisk ganske mange av oss ;)

Skjult ID med pseudonym Cartman fr. 10 aug. 2012 19:51

Jeg har hatt to problemer. Den ene er å få svar fra de jeg finner attraktive. Ved hver 15 forsøk blir det meldingsutveksling. Noen av dem ender som chat i msn eller skype. Problem nr 2 er å møte dem utenfor nettet IRL. Har møtt 5 personer. Alle vært en skuffelse.