Alle innlegg Sukkerforum

Gjør netdaing oss mer kresen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ralfus fr. 10 aug. 2012 00:10

Har tenkt litt på det, vi har jo kanskje flere som vi vil treffe og det er derfor lettere å gi avkall på den man treffer. tror det har vært en case ved meg selv. noen andre som tenker det samme?

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 00:14 Privat melding

Nei, tror ikke det. I det virkelige livet er det jo også bare et fåtall du har lyst til å date. Hvis du er noenlunde normal vel og merke.

Det eneste problemet med nettdating er at man filtrerer ut folk basert på noe som ikke er virkelig. Man får rett og slett ikke noe godt inntrykk av folk over nettet og det er ikke før man treffes i virkeligheten man vet om det har noe for seg eller ikke. Min erfaring her er også at damene presenterer seg slik de ønsker å være, ikke slik de faktisk er. Antakelig er det en ubevist ting.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 00:15

Det er vel kanskje heller motsatt. Jeg er kresen og derfor bruker jeg nettdating.

Skjult ID med pseudonym blipp fr. 10 aug. 2012 00:19

Selvsagt gjør nettdating oss mer kresen! Her inne avfeier vi for den minste detalj. Blokk, du er borte. I RL kan en ikke blokke pga. en liten bagatell en ikke liker, og da har en mulighet til å vise mer av hvem en er over litt mer tid. Og ansikt til ansikt er noe heeeeeelt annet enn profiler her inne. En fullstendig annen verden faktisk.

Nettdating er på grensen til hinsides useriøst når en tenker på hvor lett en forkaster et annet menneske som tar kontakt. Men slik er det bare, og tror ikke det er noe som helst overhodet en kan gjøre med det :)

Så ja. Oss her inne er i øverste liga hva gjelder å være kresen. Vi er udiskutabelt best i akkurat det, og vi ser bare oppover mot et enda høyere nivå :)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 10 aug. 2012 00:20

Henger meg på Søker

@oppkvikker
Hvis du tenker over alle menneskene du går forbi på en vanlig dag i byen, så oppdager du kanskje at du har en tendens til å filtrere folk basert på noe som ikke er virkelig der også?

(mann 40 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 00:24 Privat melding

Gjorde det mye i starten, at man lettere valgte bort pga småting. Prøver å slutte med det og heller bli kjent med personen om det er litt nysgjerrighet etter å ha lest profilen. Vel og merke om de er nysgjerrige tilbake da :p

Bare ett par ting jeg sjekker nå, som er absolutte. Regner også med at mye av det man skriver i profil og i matchtreet har nyanser som ikke plukkes opp like godt over nett, men som man legger merke til når man møtes. Da er man kanskje ikke så langt fra hverandre som det tilsynelatende kan se ut når man leser tekst.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 00:24 Privat melding

@pgmp: klart du har rett i det. Man filtrerer jo på "trynefaktor" og for egen del også kvinnens selvtillit.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 aug. 2012 00:24

Blitt så kresen jeg at jeg er nødt til å blokkere alle damene her inne med match over 70 fordi vi egentlig ikke passer sammen, det er bare Sukker som tror det. :P

Skjult ID med pseudonym Ralfus fr. 10 aug. 2012 00:26

Muligens ett par poeng der "oppkvikker" men siden det tar veldig langt tid på å virkelig bli kjent med noen i virkeligheten, så er det vell samme prinsipp som gjelder der også, førsteintrykk. Den er like flink til å lyve.

Er fullt lovlig å være kresen, så lenge man er kresen på de rette tingene.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 00:31 Privat melding

@Ralfus: 5 min i virkeligheten sier meg mer om hvorvidt jeg liker et menneske enn hundre meldinger her inne.

Skjult ID med pseudonym Ralfus fr. 10 aug. 2012 00:40

Den er jeg enig i oppkvikker. Bilde og tekst representerer ikke det man møter bestandig.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 01:07 Privat melding

Nettdating gjør oss ikke bare mer kresne siden det er et ubegrenset tilbud, men også veldig kyniske. Vi begynner å se på mennesker som objekter, basert på definerte variabler i profilen. Vi slutter å se på hverandre som levende mennesker med følelser.

Derfor jeg synes vi skal komme oss av nettet og ut å møte hverandre i virkeligheten. Eneste måten å virkelig bli kjent med noen på.

Skjult ID med pseudonym ms fr. 10 aug. 2012 11:18

Enig med slemtiger ,
- for det første har du alle bakgrunnsdata, måten personen skriver på mm noe å dømme personen utifra allerede før du møter han , så ting blir fort slått ned på.
Merker selv at jeg har stilt skeptisk til første date'n her.

En du møter tilfeldig ute, stiller med helt blanke ark , og får mye mere godwill å starte med - da du ikke har noe å gripe tak i , å du bare må være åpen.
Man blir også kresen på bildene, lett å bla videre - bildene viser ikke sjarm og personlighet så godt. noe som er det viktigste irl.

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 10 aug. 2012 12:03

Jeg ser på kvinner som objekter i virkeligheten også.

Jeg ser/husker ikke forskjell på dem når jeg er ute på byen, og skulle helst hatt et nr jeg kan krysse ut så jeg slipper å prøve meg samme kvinne flere ganger.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 aug. 2012 12:10 Privat melding

sympatisk Lowry ;) Det er fint her da ;) en kan krysse ut tullinger og slippe å bruke tid for å finne det ut :p

(mann 46 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 12:16 Privat melding

Slemtiger.

Kunne ikke vært mer enig.

(mann 42 år fra Nordland) fr. 10 aug. 2012 12:22 Privat melding

Jeg tror de aller fleste (sikkert inkludert meg selv) blir mer kresne på nett. Man avfeier folk for bagateller man irl ikke ville brydd seg filla med og sorterer bort folk som ikke passer 100% med idealet man har satt seg. Kanskje spesielt når det gjelder utseende.

Jeg er nok langt fra førstevalget for de fleste hverken irl eller på nett, men opplever at jeg lettere får kontakt irl. Der får jeg vist frem litt mer enn bare utseendet og mange har beskrevet meg som "sjarmerende og hyggelig". Kvaliteter det ikke er så lett å få vist frem på nett...

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 10 aug. 2012 13:09

And is that such a bad thing?

Jeg har hatt det problemet at jeg flere ganger har havnet i forhold med folk som har vært adskillige hakk under meg, på utseende og flere ting(ikke alltid, men ofte nok til at jeg ser på det som et problem). Sukker har gitt meg muligheten og lysten til å sikte høyere.
Jeg blir veldig fort forelsket og da glemmer man ofte å sikte høyt og fortaper seg litt i øyeblikket, alt går jo til helvete når forelskelsen dabber av og man ser personen for den de er. På sukker har jeg en viss kontroll over hvem som blir utsatt for det her, hvem som slipper inn i gravitasjonsfeltet. så for meg har sukker vært et ekstremt bra verktøy, Nettopp fordi jeg trenger å bli litt mer kresen for å få til noe som kan bli varig.

Skjult ID med pseudonym .oOo. fr. 10 aug. 2012 19:31

Er vel lettere å være kresen på nett enn irl. Her inne velger man jo lett bort ved å ikke svare/ blokkere, mens man irl ikke kan (hvis man har et snev av normal høflighet) sno seg like fort unna. Har selv opplevd å bli sjarmert av jenter som har tatt kontakt som jeg i utgangspunktet ikke ville tatt kontakt med selv. Personlighet kan faktisk rette opp en del av inntrykket man får på avstand. Men når det er sagt, et minimum av tiltrekning må jo være der.

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 22:17 Privat melding

Enig med både Slemtiger og wolfcry! Hater følelsen av å sortere vekk folk når jeg egentlig ikke liker å bli sortert bort selv.

Skjult ID med pseudonym rattatoill fr. 10 aug. 2012 23:05

Nettdaing? I og med at Bergen er mitt bosted..betyr det at det settet med de flotteste interaktive puppene vinner?

Men seriøst..
Noen eier ikke selvinnsikt i det hele tatt, noen var dritheldig med profilbildet sitt, noen er rett og slett bare nydelig, noen kjenner ikke til den metriske skalaen, noen gidder bare ikke, noen er rett og slett bare ond, noen er millionærer, noen tror de er millionærer, noen vilvil men får det ikke til, noen får mer oppmerksomhet enn hva de fortjener, noen får ingen oppmerksomhet,, noen legger seg med et smil om munnen, noen gråter seg i søvn..kunne fortsatt i det uendelige.
En ting er sikkert, ALLE lyger her på en eller annen måte:)