Alle innlegg Sukkerforum

"Det er en grunn til at folk over 30 år fremdeles er single"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøken fr. 10 aug. 2012 12:31

Ble litt inspirert av en annen tråd her inne, der en eller annen skrev at damer over 30 år som var single var det fordi de ikke var noe lette å være i forhold med, osv. Da kom jeg på en diskusjon noen venninner av meg hadde, hvor de uttrykte skepsis mot menn over 30 som fremdeles var single, da de mente disse mennene var "bunnslammet", som de så kynisk sa det.

Etter en tid på Sukker merker jeg jo plutselig at jeg dessverre tenker litt i samme gata selv, sånn innimellom - dette med at "All the good ones are taken" og at det nå bare er de småstusselige, de gale, de estetisk handicappede og de sexfikserte Casanova-playerene igjen... (Men på den annen side er jo JEG fremdeles singel, og jeg er jo faktisk både pen og kul og omtrent normal nok til å leve godt og lenge med. Eller er jeg egentlig ikke det ...? Angst! Selvransakelse! Panikk!)

Så: "Det er en grunn til at folk over 30 år fremdeles er single". Bare fordommer, eller er det noe sant i det? Hva mener du?
Og du som er over 30 år og singel - hvorfor er du det?

Kjør debatt! ;)

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 aug. 2012 12:37 Privat melding

jeg er rett og slett bare uspiselig *flire*

Skjult ID med pseudonym Viggo fr. 10 aug. 2012 12:42

Det ligger i problemstillingens natur at det er en grunn til at vi fremdeles er single. Hvis det ikke hadde vært en grunn, så hadde vi naturligvis ikke vært her.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 12:46 Privat melding

Vanskelig, sær, kresen, you name it I got it!
Evt bare ikke klar for noe skikkelig forhold før nå. Ett av to ;)

Bunnslam ja, det sier vel mer om de enn om mennene kanskje? Og var noen av disse frøknene selv single og tenkte ikke så langt som at da måtte de være det samme? ;)

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 10 aug. 2012 12:58 Privat melding

Det er litt som arbeidsmarkedet. Har du ikke arbeidserfaring, får du ikke jobben. Har du ikke jobb, får du ikke arbeidserfaring... -.-

Skjult ID med pseudonym Stålmannen fr. 10 aug. 2012 12:59

Velger å se på det som at jeg er mellom to forhold. Dvs forholdsvis nylig skilt.

Skjult ID med pseudonym -daamen- fr. 10 aug. 2012 13:00

Det kan være mange grunner til det.
Kanskje man nettopp har brutt ut av et langt forhold? Man har ønsket å være singel? Man har vært singel så lenge at man har blitt litt sær? Eller man er rett og slett ikke en person folk finner tiltrekkende. Og mange andre grunner.

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 aug. 2012 13:02 Privat melding

jeg bor in the middle of nowhere, bakom fjell og tåke.. og finner ikke noen interessante her jeg bor, siden utvalget ikke er noe å skryte av ^^

(mann 41 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 13:05 Privat melding

Burde være man søte troll hos deg da @nortibia :p

Skjult ID med pseudonym nortibia fr. 10 aug. 2012 13:09

pft @ Sta , alle er tatt.. ellers er det bare bunnslammet igjen.. *ler* ( måtte bare.. ^^)
nei seriøst.. :p er lite utvalg ja.. og avstandene er store,så ikke lett å se hvem som bor mange mil unna, hvis en ikke tilfeldigvis møtes en plass.. og med de store avstandene, skal det godt gjøres ^^
Her inne kan jeg ihvertfall treffe noen som bor i byer i nærheten etc ^^

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem fr. 10 aug. 2012 13:21

Utvalget tynnes ut ettersom man passerer 30, er en kresen nok selv og venter på prinsen ridende på sin hvite hest (masse krav til date emne..) så har en parkert for godt.
Det beste er nok å hoppe ned fra vaggelet og bidra litt selv...

Skjult ID med pseudonym ... fr. 10 aug. 2012 13:27

Helt enig, har samme skepsis til jenter som har passert 30. Da er det jo mye større risiko også for at evt. barn får varige men. Så vil jeg jo også bli litt kjent først, så et sted mellom 24-28 er det jeg sikter på i forhold til seriøst forhold da. Ellers tror mange av de jentene som er over 30 og singel er for kresne i forhold til hva de ser etter.

Skjult ID med pseudonym Presten fr. 10 aug. 2012 13:27

Spesielt damer over 30 tror jeg det er mye rart med om de fortsatt er single, man skjulte issues som kommer til overflaten 6 måneder ut i forholdet.

Vi gutta ligger jo 5-7 år etter dere slik at vi har ikke så hadt med å etablere oss. Men single menn over 40 er det sikkert også mye rart med siden de fortsatt er single.

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk fr. 10 aug. 2012 13:41

Ble singel rett før 30-års dagen min etter noen år med samboer og bestemte meg for å flytte til Trondheim for å bli ingeniør (som jeg alltid hadde hatt planer om). Ville ikke la et nytt forhold forstyrre studiene så jeg hadde en avslappet innstilling i jakten på ny dame. Når en i tillegg har det bra, grei økonomi og får gjøre hva en vil etter å ha begynt i jobb igjen som 33-åring så har det vært en og annen flørten. Samtidig ble det mindre turer ut på byen og tross 5 min gangavstand til Solsiden og 20 min inn i sentrum så er jeg nok ikke av de som er ofte ute på byen. Lite jenter i omgangskretsen og på jobb bidrar heller ikke til større sjanser.

Og ja, jeg har hørt påstanden om at det "er noe" når en er singel og over 30. Jeg vil heller si det sånn at jeg er skeptisk om du er over 30 og ikke har vært i noe forhold. En venninne sa rett ut at de single venninne som var over 30 anbefalte hun meg ikke. Jeg har erfart både jenter med anoreksi, suicidale tanker, manipulerende og en eks som tok selvmord en del år etter at jeg var i lag med henne. Hvorvidt dette har påvirket min søken etter ei dame vet jeg ikke, men at jeg har blitt var en del signaler er vel ikke å overdrive. Er vel bedre å leve som singel enn å plages med andre sine problemer? Vet at jeg har det veldig godt, kun et savn etter ei å dele det med som er minuset :)

(mann 43 år fra Nordland) fr. 10 aug. 2012 13:42 Privat melding

Jeg vil vel anta at de fleste single i 30-årene, både kvinner og menn, er det fordi de har vært i forhold som nå er slutt. Det er nok et fåtall som "fremdeles" er single som aldri har vært i et forhold...

(mann 39 år fra Akershus) fr. 10 aug. 2012 14:00 Privat melding

@TS Helt klart noe i det der. Man blir nok noe sær på enkelte områder. Samt at man har vanskelig for å gi slipp på de vaner og uvaner man har lagt seg opp. Jeg har masse av disse selv. Jobber med de. Og ser tydelig at mange rundt meg og sliter med det samme. Så godt tenkt TS.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 14:16 Privat melding

Jeg er langt over 30 :P
Men har vært gift tidligere (vi var sammen i 9 år).

Jeg er jo ikke skeptisk til single menn over 30, da det jo helst er en slik mann jeg ønsker meg :)

Men jeg blir skeptisk dersom en mann på min alder ikke har noen forhold bak seg eller kun har svært korte forhold bak seg.
Mange korte forhold er det jeg er aller mest skeptisk til, for da får jeg litt følelsen av at fyren aldri har tatt seg tid til å tenke over hva slags jente han egentlig vil ha, og ender opp med å løpe fra forhold til forhold bare fordi det er "greit" å ha en kjæreste.

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 14:22 Privat melding

wolfcry: Der tror jeg du traff spikeren. De fleste er single fordi det siste forholdet de var i tok slutt. Så enkelt kan det sies. Det trenger da ikke være noe galt verken med oss selv eller ex'en, bare at man rett og slett ikke passet i et forhold til den personen. Så prøver man igjen da, og ser hva som skjer :) Ingen har fasiten, og aller minst vi her inne, for siden vi er single alle mann (og kvinner), så har jo absolutt alle forhold vi har hatt, tatt slutt...

(mann 38 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 14:22 Privat melding

Fordi damer har dårlig dømmekraft og jeg ikke vil ende opp med en dame jeg egentlig ikke elsker ;o)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 14:26 Privat melding

Er kun skeptisk hvis de ikke har evnet et langt forhold. Det er jo ingen grunn til å være skeptisk hvis kvinnen har vert sammen med en person i syv/åtte/ti år og nå har vert singel i et eller to feks.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 14:41

Det er bare en jente i verden for meg og hun bor sannsynligvis på Tahiti:-)

Skjult ID med pseudonym bunnslam fr. 10 aug. 2012 14:46

Greit å vite at hvis en faktisk har vært singel hele livet så bør en lyve om det (eller i det minste holde pent kjeft) for å slippe å havne i catch-22.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 14:47 Privat melding

Skeptisk hvis fyren har et langt forhold bak seg (5-10 år, evt enda lenger), og kun har vært singel i noen måneder etterpå.

Etter lange forhold tenker jeg at et halvt års pause er et minimum. Og er det barn med i bildet, så bør han helst ha vært singel enda lenger.
Sånn generelt sett hvertfall, kommer jo litt an på omstendighetene. Men bør uansett ha vært singel en god stund.
Og barn bør ikke introduseres for ny partner før det har gått minst et år (man kan jo ha vært kjærester en stund før det, men uten at barna har vært med i bildet).

Skjult ID med pseudonym MrB fr. 10 aug. 2012 14:47

Skeptiske til de som er i slutten av 20 årene, eller begynnelsen av 30 og ALDRI har hatt et forhold. Da styrer jeg nok pent unna, men om man er 30 og singel kan det jo ha mange årsaker. Samlivsbrudd etc.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 15:03

Kanskje vi er single fordi vi kan være det. Kanskje vi ikke MÅ være i et forhold.
Det er ikke gitt at mennesket er nødt til å være i et forhold.
Jeg vil mye heller ha en 40 år gammel kvinne som kan stå på egne ben enn en som er hjelpeløs uten en mann.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 10 aug. 2012 15:04

What, det er jo nå jeg er en "catch". Før var jeg jo bare en pubertal fjortis. Nå er jeg en pubertal fjortis med litt innhold. Je er itte noe bunnslam nei, je er toppen av kransekaka (ut og inn kake som holder seg like godt;)) Problemet nå iforhold til før er at jeg har blitt mye mer kresen!!

(mann 39 år fra Østfold) fr. 10 aug. 2012 15:07 Privat melding

Altså, det er jo (minst) en årsak til at folk er single, uansett hvor gamle de er. Årsaken(e) varierer fra individ til individ. Så ja, det er en grunn til at single i 30-åra er single. Minst.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 10 aug. 2012 15:08

Jeg er singel fordi det er mer morsomt, for da får jeg jo lese kommentarene til ANASLEX.

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 15:14 Privat melding

Kresen er vel alt det man selv anser som unødvendige krav som andre setter, dersom man skal se negativt på ordet.
Ser man positivt på det, så er kresen alle de kravene man selv har som gjør at man ikke tar "hvem-som-helst" :P

Så vi er vel alle kresne, enten i andre sine øyne, eller evt i våre egne :)
Men i våre egne øyne er vi kun kresne på en god måte :)
Og det må være lov :)

Man ønsker jo forsåvidt heller ikke å bli sammen med noen som ikke er kresen i det hele tatt. For da betyr det jo at man selv er en "hvem-som-helst" som var "grei nok" :P

Skjult ID med pseudonym Elregn fr. 10 aug. 2012 15:20

Herregud for noe piss.
De fleste jeg kjenner som er i et forhold vil jeg ikke beskrive som noe catch.Noen av dem.

Skjult ID med pseudonym Asbjørn fr. 10 aug. 2012 15:21

De gale damene kvinnene og bunnslam mennene har også vært unge en gang. Så om dama/mannen er under tredve kan de fortsatt være en av de fremtidige bunslam folkene ;P

Noen jenter vil jeg tro har mer issues tidlig i livet også. Har datet noen gale damer med selvmordstanker osv.. De var rundt 24.. Virker som de har det bedre med seg selv nå.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 10 aug. 2012 15:56

Når jeg bare var fjortis så holdt det med at jeg likte utseendet og at hun hadde noe under topplokket som jeg kunne kalle fornuftig. Nå har det kommet et par tillegg gitt. Vi bør være nogenlunde samme sted i livet, vi bør ha en eller flere felles interesser utover det å dele seng og tak, jeg har et veldig godt liv som singel og livet skal ikke føles at det forringes ved å være tosom, jeg må fortsatt få lov til å leve mye av det livet jeg lever idag, vi bør ha samme mål og innstilling til livet. Tilslutt må hun like meg for den jeg er og ikke den jeg kan bli.

Det er noe av det jeg har blitt mer kresen på iKommode1

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 10 aug. 2012 16:02

Har dere ikke fått med dere at 30- årene er de nye tyve?

Jeg blir ikke bare sammen med noen for å komme meg i et forhold.... Så fuckings viktig er det ikke!

Finner jeg ikke noen som passer meg har jeg heller ikke behov for barn. Finnes altfor mange barn med hundreogsnørrogførti ste- foreldere og besteforeldre...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 aug. 2012 16:29

"Det er en grunn til at folk over 30 er single".
Selvsagt! På samme måte som at det er en grunn til at noen er i forhold og andre ikke i alle aldre.
Men dette har jo så mange fasetter, varianter og variasjoner.

Dere unge: Gift dere tidlig! Utvalget er stort, og mulighetene mange!
Dere gamle: Er dere så usikre/uvitende at dere kaller noen/føler dere som bunnslam?
Meg selv: Behold integriteten din og troen din på kjærlighet i ren form, for Guds skyld!

Når jeg ser meg rundt på forhold i alle aldre, ser jeg et fåtall som har et forhold jeg ønsker meg. De fleste har forhold som ikke er attraktive for meg, og det gjør at jeg velger min singeltilværelse. Hadde det eneste saliggjørende for meg vært å få ringen på fingeren, hadde jeg hatt ring på fingeren mange ganger. Men ekte kjærlighet er det eneste saliggjørende for meg. Og før jeg treffer dette mennesket som gir meg det, som jeg vil gi alt jeg har i retur, forblir jeg singel. Det er et valg som innebærer risiko for singeltilværelse hele livet. Men jeg vil aldri nøye meg med mindre for å komme meg ut av singeltilværelsen. Om noen velger å kalle meg bunnslam så gjør de det :-)

Jeg har ikke blitt mer kresen. Jeg har blitt mer trofast i forhold til hva jeg trenger for å forbli lykkelig.

(PS: Har ikke tall på hvor mange strålende sjeler jeg har truffet over 30 år i mitt liv. Selvsagt!)

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 10 aug. 2012 16:46 Privat melding

Det er nok mange gode grunner til at jeg er singel fortsatt, en del jeg muligens kan gjøre noe med (bare jeg finner ut av hva det er) også er det nok en del fordommer i samfunnet generelt som gjør ting litt mer utfordrende enn jeg skulle ønske.

I løpet av sommeren har jeg hatt besøk av forskjellige folk og to av gangene jeg var ute så var det i følge med ei som satte i rullestol (to forskjellige) begge gangene stoppet mer eller mindre folk jeg kjenner og lurte på om jeg hadde fått meg dame. Jeg har ALDRI fått den kommentaren når jeg har vært ute sammen med jenter som ikke sitter i rullestol. For det hadde jo vært helt utenkelig...

Jeg skjønner godt at man er litt betenkelig osv. ved å innlede et forhold med en i rullestol eller en annen funksjonsnedsettelse. Det vil nok bli noen ekstra blikk og noen kommentarer, men jeg tror nok det vil være verdt det bare man finner den rette...

(mann 34 år fra Akershus) fr. 10 aug. 2012 17:19 Privat melding

@Brazenbard

Så løsningen er altså å ta en drittjobb uten krav til kvalifikasjoner for å få erfaring, og så oppgradere etter en stund, gjenta til man er fornøyd? Jeg tror ikke jeg er kynisk nok til å gjennomføre det.

---

Jeg er fortsatt singel fordi jeg gjennom hele oppveksten var lite interessert i andre mennesker generelt. Jeg synes jenter var pene å se på men hadde veldig liten interesse av å faktisk prate med de. Jeg hadde veldig liten interesse av å prate med de fleste gutter og. Jeg pratet stort sett bare med vennene mine, og da helst om data og dataspill siden det var det jeg interesserte meg for.

Så etterhvert som jeg ble eldre (egentlig forskrekkende nylig) begynte jeg å føle/innse at jeg trengte mer sosial interaksjon. Jeg begynte å drikke alkohol og oppdaget at festing og uteliv faktisk var litt moro. Jeg begynte å prate med folk for den sosiale interaksjonens skyld, ikke bare fordi selve samtaleemnet interesserte meg. Jeg begynte å flørte litt med jenter, kle meg bedre, oppføre meg mer normalt, i bunn og grunn bli en mer balansert og allsidig person. Jeg er fortsatt singel og tror jeg kommer til å være det lenge, men nå har jeg ihvertfall en langsiktig plan for å endre på situasjonen.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 10 aug. 2012 17:49

Jeg er vorta på den padda som kryper i bunnslammet...

(mann 46 år fra Akershus) fr. 10 aug. 2012 18:01 Privat melding

Og jeg skal nyte siste måneden i 30-åra... :-)

Når jeg nå har 3 unger så er det kanskje ett poeng å nevne at de har samme mor? Bringer det meg _litt_ unna bunnslam-kategorien?

Og hvorfor ikke være litt kresen? Mye bra med å være singel også :-)

Skjult ID med pseudonym FrkNorell fr. 10 aug. 2012 18:02

Jeg synes den som bestemte at bunnslam er et negativt ord, er teit. Teit.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 18:09 Privat melding

Amen, FrkNorell (17:42).

Skjult ID med pseudonym speedy6617 fr. 10 aug. 2012 18:10

Hmm. Bunnslam. Er ikke det slikt som man kan bruke i spa da? I så fall er det vel mange som synes det er bra da:p

(mann 48 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 18:19 Privat melding

Nettopp, speedy. Melder meg herved frivillig som rekvisitt til neste VM i gjørmebryting for damer.

Skjult ID med pseudonym speedy6617 fr. 10 aug. 2012 18:21

Blir med på den HerrFekt.

Skjult ID fr. 10 aug. 2012 18:23

Menn over 30 er attraktive for jenter yngre enn seg selv, da er det tull å binde seg når man kan få det man vil når man vil.

Kvinner over 30 er attraktive for unge og uerfarne gutter som vil ha sex. Problemet er at disse kvinnene er "desperate" etter å binde seg og få barn før de ikke kan få barn, og greier ikke å ta takke til de som matcher de utseendemessig. Dette er forståelig siden de har blitt jaktet av kjekke menn siden de fikk pupper, så de tror at de faktisk kan få en slik man for et forhold. Også greier dem ikke å se sannheten!

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 10 aug. 2012 18:45 Privat melding

Trådens tema har nok en bakgrunn i virkeligheten, men det gleder langt fra i alle tilfeller. Å generalisere, og dra alle over en kam er jo aldri bra. Det vil alltid finnes folk uansett alder og kjønn som kan være verdens fineste personer, men kanskje dem har truffet noen som ikke var så fine, og dette igjen gjør at dem er single.

Men jeg er ikke 30 enda da, enn så lenge, men neste år så kanskje jeg har en grunn? :)

Skjult ID med pseudonym padde fr. 10 aug. 2012 18:54

@bønna
Hei!

Skjult ID med pseudonym nyfikendam fr. 10 aug. 2012 18:57

Jeg fryder meg hver gang en gift person spør "hvordan er det mulig at en som deg fortsatt er single?"

...for da svarer jeg "vet ikke helt. hvordan er det mulig at en som deg å ble gift?"

Skjult ID med pseudonym speedy6617 fr. 10 aug. 2012 18:58

@nyfikendam Genialt:D

(mann 39 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 19:03 Privat melding

Hvem gidder å bry se om hva en flokk kvinnfolk mener om et eksistensielt spørsmål som å generalisere hvorfor han eller hu ikke er sammen med noen .. uansett er det vel på tide i den flokken å vokse ut av skallet sitt litt og se noen nyanser rundt seg. Triste kvinnfolk, kaklekor, damer prater, men mener de alltid hva de sier? Heldigvis er det mere personlighetstrekk enn at det er damer selv om prater, vil tro du får mange gode impuser fra den gjengen din frøken .. redd deg selv, flykt, før de drar deg med ned .. ikke noe å samle på sånne folk, blir bare verre, søppel kaller vi det .. ettersom bunnslam allerede visstnok var et oppatt ord, tatt i bruk av "ekspertpanelet" ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 19:54 Privat melding

Er ikke rart vi er single så skeptiske som vi er;)

Skjult ID med pseudonym Cartman fr. 10 aug. 2012 20:23

Her inne finner man nysingle, ensomme sjeler og de med barn. Jeg går etter de som er noen hyggelige karakterer. Noen jeg tror, ikke håper, jeg vil sette pris på. Alder er ingen hindring. Skriver med folk på 38 og 22. Personlighetene er så individuelle at jeg gir alle en sjanse. Attraktiv må de være dog.

(mann 40 år fra Akershus) fr. 10 aug. 2012 20:42 Privat melding

Jeg har så *vidt* bikka 30+ men mange årsaker til at en er singel selv om man er 30. Trodde egentlig ikke singel livet hadde noen aldersgrense:-P
Vi er jo på sukker for å finne en partner og jeg står fortsatt i den køen også..

(mann 39 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 20:50 Privat melding

Jeg er ikke ensom iihvertfall cartman, selv om jeg rører på sukker .. hva er forresten galt med ensomhet?

Moderne fenomen det .. ha noen å holde i handa for da pynter man på fasaden .. frykter det mere, det ubetydelige mener jeg .. det er ensomt det

Skjult ID med pseudonym Noanoa fr. 10 aug. 2012 20:53

Jag tillhör inte heller bottenslammet.. Är mycket kräsen, men vet vem jag vill ha även fast han är lite orakad och har svårt att hitta tråden som leder genom labyrinten:-)

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 10 aug. 2012 21:03

@TS

Jeg har bra utdannelse, bra jobb, og masse interesser.

Trenger jeg / vil jeg ha et langvarig forhold med tre barn og alt som er med i pakken ???

Jøss... Det høres vel ut som det verste marerittet.

Og jeg vet at det fins mange kvinner i samfunnet som har det bra i livet uten langvarige forhold heller. Har kjent noen personlig :-)

Sukker gir bl.a. en god mulighet til å finne en partner / elsker som deler dette livssynet.

(kvinne 48 år fra Aust-Agder) fr. 10 aug. 2012 21:06 Privat melding

Og ein del er nok som meg; å vere singel har vore eit bevisst valg.

Må det nødvendigvis vere så mykje feil med dei av oss som ikkje vel som "alle andre"?

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 10 aug. 2012 21:06

Chevelle1 -14:40 Er mer enn skeptisk til damer m barn over førti... har heller ingen match med dem :-b

(mann 42 år fra Troms) fr. 10 aug. 2012 21:09 Privat melding

wtf! er jeg blitt bunnslam.... :/

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 10 aug. 2012 21:20

misslyckas?

Skjult ID med pseudonym ky_niker fr. 10 aug. 2012 21:35

The One? You mean, The True Love, lissom?

Jøss, det er vel feil tråd / feil forum / feil webside :-) :-P Har du betalt abbonement for å finne her The One ???

Skjult ID med pseudonym idioten fr. 10 aug. 2012 22:10

Jeg nærmer meg 30ve, jeg har aldri vært i et forhold, jeg vet det er meg. Jeg er i utgangspunktet ok kjærestemateriale (greit utseende, trener, har god utdanning (siv. ing.), god jobb, etc.). Men jeg er en kresen, tidvis asosial, sær fyr som bare ikke er kompatibel med så veldig mange - dette har jeg vel egentlig godtatt nå. I tillegg legger jeg listen alt for høyt, og det kommer jeg til å fortsette med helt til jeg skyter gullfuglen eller dør alene. Jeg tror ikke på "den ene", men kanskje på den ene 0.0001%.

(kvinne 35 år fra Buskerud) fr. 10 aug. 2012 22:14 Privat melding

mmmm..snerk.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem fr. 10 aug. 2012 22:27

Ja, her tok temaet av, skikkelig tåkeprat. Date emner med barn, kan være fint for de som liker barn. Finnes vel ikke mange som velger bort muligheten for barn, kanskje pga sykdom eller karriere valg? Bonusbarn kan være greie de, selv om de ikke er dine egne..
Liten avsporing det, men så til dette med at alle har verdi som mennesker, både single og de i tospann. Betegnelser som bunnslam gjør noe med selvbilde og kan påvirke ens egen fremtid..
For single som tenker på å gå i tospann, bør man bygge på det å være glad i seg selv, unne seg selv noe, tro at man betyr noe for andre. Uten å være glad i egen person, tror jeg det er vanskelig å bygge gode og trygge, sterke forhold til en partner.
Jeg skjønner godt at mange blir frustert etter å ha fått kurven en del ganger, kanskje et flørte/kurtiseringskurs finne?
Leser om og ser i praksis hvordan folk ved Middelhavet vet hvordan varte opp en dame.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 10 aug. 2012 22:44 Privat melding

Heller bunnslam enn opplæringsprosjekter.

Bring 'em on..

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 10 aug. 2012 23:52 Privat melding

@Koraboros Tja, det er vel en løsning. Når så du sist utlyst en stilling - tilogmed en drittjobb - uten krav til noen kvalifikasjoner? :P Poenget mitt var vel helst at hele opplegget har en tendens til å være en ond sirkel. Motivasjon og entusiasme tåler bare så mange avslag før man gir opp; uansett hva man prøver på. (Hvor grensen går er individuelt, men alle har en grense. Jeg håper du aldri når din.)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 aug. 2012 03:09

Bryr meg katten om hvilken fortid eller ikke fortid min fremtidige har eller har hatt.
Det jeg bryr meg om er hvordan han har brukt fortiden sin til egen, personlig vekst
- samt om han elsker meg eller ikke. Så enkelt...

Skjult ID med pseudonym KapitanZen lø. 11 aug. 2012 10:53

@CarpeDiem

"Leser om og ser i praksis hvordan folk ved Middelhavet vet hvordan varte opp en dame."

Du mente sikkert:

"hvordan en mann skal varte opp en dame, og hvordan en dame skal varte opp en mann" ?

WTF? Er vi likestilte eller ikke ???

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem lø. 11 aug. 2012 15:01

@KaptitanZen Helt enig, absolutt..
Saken er den at vi i Norge har alt vi trenger materielt sett, og partner er derfor kun nødvendig hvis et forhold står på ønskelista hver jul ( mener hver eneste dag, også de dagene en føler er verst).

(kvinne 46 år fra Buskerud) lø. 11 aug. 2012 15:25 Privat melding

Det som er viktig for meg i valg av fremtidig kjæreste er hvordan han forholder seg til andre mennesker.. Matcher han meg på mitt verdisyn der eller ei.. Om han har hatt lange eller korte forhold, mange eller få er av liten relevans så lenge han har et reflektert forhold til livet sitt, og har tenkt mer enn to tanker på hva han ønsker seg av livet videre.. De som jeg undrer meg over er de som går gjennom livet som i en døs og ikke aner hvordan og hvorfor de er kommet dit de er ... Og å kalle mennesker, klassifisere mennesker med nedsettende vokabulare sier mer om de og ingenting om de som blir forsøkt svertet...bare mine tanker ....

Skjult ID med pseudonym wilma lø. 11 aug. 2012 15:35

Noen mennesker trives best i forhold, der singeltilværelsen mest er et pauseinnslag før neste partner blir funnet.
Selv har jeg funnet ut at det er vanskelig og vrient å finne tonen med en som har vært singel kun en liten stund etter et langvarig forhold, samt de som hopper fra det ene forholdet etter det andre.

Det er jo selvsagt (for meg) at de med lang, og kanskje mange erfaringer med det å være i forhold, har andre erfaringer enn de som har en lang, og kanskje mange erfaringer med det å være singel.

Å kalle en gruppe mennesker som bunnslam er ellers fryktelig ukreativt, uansett ;p

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem lø. 11 aug. 2012 16:30

@KapitanZen , grunnen til at jeg sa det du reagerte på er følgende :
Var i et Middelhavsland, der vi blir kjørt av vår taxi sjåfør, ca 35-40 år gammel. Etter turen blir vi satt av utenfor en restaurant ved liten havn/bukt i en liten landsby.
Han går inn i restauranten og hilser på en serveringsdame ved å ta hennes hånd, kysse den og ser henne i øynene mens han snakker. Utrolig vakkert, men hadde neppe skjedd her..? Hvorfor det i tilfelle.
Okey, han var 10-15 år eldre enn henne...

Skjult ID med pseudonym ky_niker lø. 11 aug. 2012 16:37

@CarpeDiem

Dette kan neppe skje her fordi at han blir stemplet (og muligens mister jobben sin) pga dette er trakassering og seksisme, svart på hvitt. Med mindre damer også begynner å kysse hånd hos oss menn, selvsagt. Da er vi igen i balanse.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2012 19:14 Privat melding

iKommode1:

Det var akkurat det som var mitt ektefølte og dypsindige poeng.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2012 19:33 Privat melding

@TS

Betyr det at dine venniner kun er interesserte i menn som er i forhold, eller at de ville gått for menn under 30 år, dersom de er/var single?

You get my point?

Selvfølgelig er det en grunn til at folk er single, noen er single av egen vilje, frem til de møte en de anser å være den "rette". Andre er ufrivillig single, og er klar for å binde seg med ganske så mange. Men poenget til dine venniner er ikke logisk, og selvmotsigende, se mitt poeng ovenfor.

(mann 34 år fra Troms) lø. 11 aug. 2012 20:50 Privat melding

Jeg syntes i grunn spørmålet "Du som er over 30, hvorfor er du fortsatt singel?" er teit i utgangspunktet. Tenk på alle de som er i forhold, men som ikke har det bra ? Det er utrolig mange som er i den situasjonen.
Jeg ville heller vært singel og hatt det bra enn å tviholdt på et forhold jeg ikke trivdes i. Det er viktig å trives i eget selskap, samtidig som det må være mulighet til å trives i forhold da selvfølgelig.

Det er jo de som er over 30 som er gull kornene ! De er etablerte, har penger, de vet hva de liker og skjuler sjeldent på meningene. Jeg ville heller stilt spørsmålet, hvorfor har du vært singel så lenge ? Om det eventuelt var tilfelle, uvesentlig av alder.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem sø. 12 aug. 2012 14:06

@ky_niker Husker jeg feil hvis jeg sa at i mange filmer fra tidsperioden frem til 1950 forekom det samme i Norge. Før fantes og at familien kom med ulike kandidater for sin sønn/datter. Kanskje det var på den tiden ordtaket om ugifte over 30 oppstod? Noen som vet/mener noe ? Var nok mange som fikk kurven den gangen og..

(mann 41 år fra Akershus) sø. 12 aug. 2012 16:23 Privat melding

Some people play hard to get, I play hard to want...... :-D

Skjult ID med pseudonym Hihi sø. 12 aug. 2012 16:29

I play hard to get the hell away from ;-D

Skjult ID med pseudonym Hihi sø. 12 aug. 2012 16:32

Neida. Jeg bare tøyser. Jeg er veldig søt!

(kvinne 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 12 aug. 2012 16:42 Privat melding

tror alle her burde høre denne sangen nå jeg :p

http://youtu.be/DdAZ6igmtZQ

;)

(mann 39 år fra Akershus) sø. 12 aug. 2012 16:47 Privat melding

@nortibia Du er nå bare god da. Sukkeh....

(mann 34 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 09:37 Privat melding

Det er ikke nødvendigvis en grunn eller en årsak, mennesker i 30årene i en normal livssetting i Norge vil nok være mer etablert og ha større ro og selvtilitt rundt sin situasjon enn i 20årene da en kanskje er mer på søken etter svar.

Skjult ID med pseudonym Caro sø. 19 aug. 2012 19:22

Jeg er en av disse 30 åringene (helt i begynnelsen!). Og ikke nok med det, er også langtidssingel. Mitt lengste forhold, som varte i ca halvannet år, tok slutt for en halv evighet siden, og etter det har jeg bare hatt kortere flørter (dog med lengde opp mot 6-7 mnd). Så jeg må nok være veldig, veldig sær og rar skjønner jeg... Eller ikke. Folk er forskjellige, og setter ulike krav til hvordan det må føles for å innlede et forhold. Noen er avhengig av å ha en partner i livet for å trives, og godtar at det kun kjennes ok ut. Andre krever mer av forholdet, fordi de vet at de har det fint alene. Hvem bestemmer at det ene valget er bedre enn det andre? Jeg er den siste kategorien. Skal jeg innlede et forhold, så er det fordi det gjør livet mitt bedre enn å ikke ha kjæreste.

Joda, klart det kan være at jeg har tilegnet meg noen sære sider av å ha bodd alene i mange år. Men det kan jo gjelde en person som kommer ut av et langt forhold også. Da har man jo også fått vaner og særegenheter , og sterke synspunkt på hvordan ting SKAL være, og som er vanskelig å vende seg av med. Jeg tror det viktigste er å ha en bevissthet om seg selv og være villig til å endre og utvikle seg sammen med en ny partner.

Krysser fingrene for at det er håp for meg også! :)

Skjult ID sø. 19 aug. 2012 19:25

Over 30 år kan være mangt, også 60. spør du meg..

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 19 aug. 2012 19:53

OK... ETT eksempel til at jeg fremdeles er single... WTF liksom.
- skjera,har du vært lenge singel?lange forhold før?jeg har lyst vite om deg.jeg er flink tilpasse meg så vi kan passe..hehe.lyst møtes eller?jeg har lyst ringe dg.så du kan ta dg entur til meg.fortell mer om dg...
-Det var da veldig til spørsmål da. Jeg er ikke interessert.
- hehe..hvorfor være negativ?du må være positiv da..jeg lyst ringe deg assa..kom entur davel.hehe..du får ingen seriøst forhold om du negativ ass..ser deg assa
-Joda, jeg er positiv jeg, men du er ikke min type. Sånn er det bare. Dessuten orker jeg ikke masete folk.
-åjoda..si hva du har el hatt før davel..få mob ringe jeg deg..kom entur se deg..når se deg assa?hehe
-jeg er ikke interessert, din masekopp
-hehe du masekopp.svar spm og du har en fast?ta dg entur besøk.når?jeg kan ringe deg assa..hehe
-SLUTT! KUTT UT
-du ingen barn nei. du vil vel ikke ha heller?egosentrisk og negativ er d dine grunnlag?du tenker for mye på dgselv..kan se dg på dg assa..du er egosentrisk..tror du at du for familie forhold ut av d?ringe deg assa..storkos se dg assa..gi dg og kom her du..jeg bestemmer
blokk el svar d jeg stilte dg..egoisme og enting jente er du uten barn..d sier mye om dg assa
hoho du assa enveis egoisme..bryr meg ikke om du blokker..jeg vet hvordan d er med dg uansett..
-Nå skal du vite EN ting!!!! Jeg har vært samboer med en mann i mange år. Han var psykisk syk, der har du en av grunnene. Du skulle skamme deg for å dømme på den måten!
Du skal være forsiktig med å skrive det du gjør. Det er ikke alle som kan få barn, og for det andre..hvorfor skulle det være egoistisk å føde et barn til denne usle verden vi lever i? For det tredje; det er noen som ikke vil ha barn, men velger heller å adoptere. Jeg er ikke egoist.. Jeg har av en grunn valgt å utdanne meg som lærer, og også sagt ja til flere verv. Nettopp pga mennesker. Du er blitt bitter etter å ha blitt arbeidsufør.. Det er ikke alle som har det samme synet på ting som deg, og det må du bare respektere.
-haha du som bitter og jeg vet hvordan syn du har..du er som søstra mi..samme greia der..samme problemer som du har..egoisme og du vant tanke bare på dgselv og har jeg rett igjen har du dårlig erfaringer..jenter på din alder ville hatt forhold mye før enten adoptert eller ikke..men de du hatt var vel bare enting.jeg vet alt om d selvom du ikke tør innrømme ærlig om det..kan ringe deg assa..ta dg entur assa..hehe
og d du sier bare en dårlig undskyldning for at

Skjult ID med pseudonym ... sø. 19 aug. 2012 20:28

gunsan80, det er jo ikke veldig rart at du er singel da. Det er en dårlig ide å tvinge noen som ikke er interessert i å bli interessert i deg. Det er skikkelig turnoff.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 19 aug. 2012 20:33

Merker meg at de fleste diskusjoner her er basert på stereotyper.. Dermed blir alle betraktninger snublende gale.. De over 30 er sånn og slik,, Norske jenter/menn er sånn og slik Utenslandske jenter er sånn.. bla bla bla..

Jeg er en norsk mann over 30. Greia er at jeg ikke ligner på så mange andre norske menn over 30 - og de ligner ikke meg heller.. hva er greia? Blææææh...

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 19 aug. 2012 21:39

Haha @pseudonym :P

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 21 aug. 2012 02:31

Da er vi to, Danty!

(mann 46 år fra Akershus) ma. 12 des. 2016 00:07 Privat melding

Mye hadde løst seg selv hvis folk hadde turt å være ærlige, ærlige med hva de vil, et seriøst forhold eller et lettvint forhold, det blir mye skepsis med nettdating virker det som og det er kanskje fordi veldig mange bruker disse sidene til å lure andre...noen for å booste selvtilliten før de skal på fest eller noe sånt. Virker som det er mange useriøse menn her og man kan late som man er noe man ikke er og det tror jeg gjør at mange kvinner blir skeptiske, men dette vil aldri bli bra dessverre. skal man finne må man tørre å delta også. kanskje for mange legger for mye vekt på de ferdighetene og kropp og ikke så mye på personlighet og da går det fort galt, igjen hva er man ute etter?

(mann 45 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 00:10 Privat melding

Fordi jeg er et sexy, intelligent, maskulint bunnslam ❤️

Skjult ID med pseudonym Greve ma. 12 des. 2016 00:18

"Da kom jeg på en diskusjon noen venninner av meg hadde, hvor de uttrykte skepsis mot menn over 30 som fremdeles var single, da de mente disse mennene var "bunnslammet", som de så kynisk sa det"

Flotte venner du har, høres ut som gode mennesker.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 12 des. 2016 00:40

Oj...en 4 år gammel tråd 😄

Vi single over 30 er nok ingen homogen gruppe. Noe handler om flaks/uflaks... hos andre kan det være psykologiske årsaker.
Folk som er gifte og har barn/har vært gifte og har barn, får ikke umiddelbart et "kvalitetsstempel" hos meg.
De over 30 uten familie ser jeg heller ikke på som noe bunnslam.
Alle har sin historie.

Skjult ID med pseudonym Bunnslam ma. 12 des. 2016 01:55

Så hvorfor sitter det så mange single damer her da. Vakre kvinner som knapt trenger å gå ut til postkassen for å finne seg en date. Kommer ikke akkurat inn under "bunnslam" for min del ihvertfall.

Har vært inn og ut av flere forhold. Gode forhold faktisk. Alle avsluttet på ærlige og greie vis. Av forskjellige grunner. Er ikke alltids kjemi og gode følelser er nok. Luft og kjærlighet, trenger også backing av praktiske ting, som jobber, timing (er man på samme sted til riktig tid?), er begge klare for de neste stegene etterhvert (flytte sammen, ekteskap, barn etc). Vi lever ikke i en Disney film hvor alt er glitter og glans. I virkeligheten er ting mye mer kompliserte. Jeg er en bra mann, det vet jeg. Men jeg har vært singel i litt over ett år nå. Har tatt meg litt tid å tenke over ting og reflektere litt. Nå er det på tide å komme seg ut der igjen, og prøve å finne noe som hvirkelig sitter! Og nett kan også være en fin måte å spre sine søk på tenker jeg 😄

(mann 48 år fra Finnmark) ma. 12 des. 2016 01:57 Privat melding

hva med oss som er i midten av de 40 og har et livslangt forhold bak oss? hvilken kategori havner vi i?

Skjult ID med pseudonym Bunnslam ma. 12 des. 2016 02:09

Ja, godt spørsmål. I hvilken kategori havner vi i når vi runder 40 da?😄 "De usle hjelpeløse"

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 02:19 Privat melding

Førti, feit og ferdig. Men etter noen måneder med trening går det forhåpentligvis over til førti, fit og freidig

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 12 des. 2016 02:22

Jeg ble fanget som 17 åring, og kastet ut igjen som 41 åring. Har ikke tilpasset meg livet i det fri helt ennå. Men jeg tror jo at jeg er et funn for "den rette" da. Det må jeg jo tro.

Skjult ID med pseudonym Bunnslam ma. 12 des. 2016 02:26

Førti, feit, men smidig...😄

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2016 09:31 Privat melding

Her er det 105 svar og grunner til å elske singellivet.

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2016 10:25 Privat melding

Jepp og en enda større grunn til å elske singellivet.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 12 des. 2016 11:10

Du tog an ikke?

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 12 des. 2016 11:33

Og motsier deg selv. Er det flere som deler på kontoen din? Har du en muldvarp i huset? Nei, det er ikke det samme som grevling i taket.

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 12 des. 2016 11:41 Privat melding

Jeg var i et forhold i nesten ni år. Det ble slutt mellom oss for rundt 5 år siden. Trengte ca. 2 år på å nullstille meg, så det vil si at jeg har leitet, ikke så veldig seriøst, i 3 år nå. Kan med stor sikkerhet si at det ikke var noe særlig å bli singel igjen på 30-tallet. Dritten i midten som de kaller det. De jeg har datet de siste tre årene, har jeg fått inntrykk av at holdt på med flere samtidig. Da jeg har fått inntrykk av dette, har jeg som oftest trukket meg stille og rolig unna. Syntes det er rimelig vanskelig å finne noen på dette stadiet i livet, men på den andre siden får jeg mer tid til å holde på med trening som jeg bruker ganske mye tid på.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ma. 12 des. 2016 13:06 Privat melding

Er vel ikke noe galt med folk selv om man er singel. Er man 30 singel og aldri har vært i forhold kan man vel heller begynne å lure 😉

(mann 51 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2016 14:19 Privat melding

@villrosa og zorro.
kanskje jeg har like elendig humor som dere når jeg har fått sittet her noen år, men inntil da så koser jeg meg med humor man faktisk ler av.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 12 des. 2016 15:54

Beklager. Jeg får se noen episoder med Mot i Brøstet før jeg tuller mer.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 16:35 Privat melding

Selv om det er en 4 år gammel tråd så er den fortsatt høyaktuell. Bunnslam har nemlig en tendens til å synke fremfor å stige opp mot overflaten 👍

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 12 des. 2016 20:12

Jeg er singel fordi jeg valgte å gå ut av et ekteskap som gjorde meg ulykkelig. Om jeg forblir singel, vil tiden vise. Jeg har det bedre med meg selv som alene , enn følelsen av ensomhet i tosomheten.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 12 des. 2016 20:23

Klok du Piapia:)

Absolutt å foretrekke. Så er det jo lov å håpe at den rette dukker opp og man kjenner på den deilige følelsen igjen😍🙃

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 12 des. 2016 20:26 Privat melding

Signerer Piapia,- gjorde det samme.. når man er mer alene som 2, da bor jeg heller alene . Og ungen som da var 4-5 har ingen erindring av at jeg har bodd m faren, så det sier vel litt om hvor lite han så oss sammen .

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 12 des. 2016 20:47

Vi kan jo ikke miste håpet, rumpabar😊 Det er jo det som driver oss fremover. Jeg har elsket og levd. Fått to flotte barn. Om jeg skulle være så heldig å få elske igjen, ser jeg på det som en stor bonus i livet. Jeg forventer det ikke, men håper på det😊

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 12 des. 2016 20:53

Jeg hadde nesten gitt opp å forelske meg. De tre siste forholdene var jeg ikke spesielt forelsket. Ville bare være med noen fordi jeg ikke hadde vært det på lenge.
Men så sa en kompis av meg på 49 år at han opplevde forelskelse for første gang på over 20 år og da tente det en gnist i meg. Jeg kan nok forelske meg igjen. Bare ligge unna dem jeg bare trenger for å føle meg normal. Jeg likte å være i forholdene en stund. Det var trygt og fint men det kunne selvsagt ikke fungere på sikt.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 12 des. 2016 21:00

Klart ikke det Piapia:) Lever i trua her. Både håper og tror jeg skal møte den rette en gang til👌

Unner foresten alle det😊

(mann 45 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 21:01 Privat melding

Unner vel ikke Josef Fritzl det, @Rumpabar? :)

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 12 des. 2016 21:03

Var nok litt raus der ja Kriztian. Legger inn nesten.

Skulle liksom være litt grei til jul bare:)

(mann 45 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 21:11 Privat melding

Godt tenkt. Da blir det gaver fra nissen :)

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 12 des. 2016 21:23

Gille og Villrosa: vi har selv ansvaret for vårt eget liv. Det er bare vi som skal leve det.Jeg tror det er viktig at vi nyter det vi kan, være takknemlig for det vi har og gripe de mulighetene som byr seg😊 Om noen velger å se på oss ( voksne) single som bunnslammet, vel det bekymrer meg lite.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 21:24 Privat melding

Vel, unner nå også JF å møte den rette for han. Dog mener jeg vedkommende har horn, hale, hover og en stor gaffel, og bor et sted som er litt varmere enn Afrika på sommeren. 👿👹👺

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 12 des. 2016 21:32

Puh😅 Kriztiaan.

Kan ikke gripe alle mulighetene som byr seg Piapia. Makan😜

Amadeus da snakker vi det vi mener er rett. Ikke det han mener er den rette.

Ser du på deg selv som mandelen i grøten Villrosa?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 12 des. 2016 21:33 Privat melding

Sukker og kanel, og smørøyet 😍 .. enig m deg Piapia 😉
Fortsett å være grei til jul, du Rumoa, så skal du se Nissa kommer 😁💃🏼

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 12 des. 2016 21:37

Ointha: Det å være i et forhold bare for å være i et forhold, eller for å føle seg normal, hørtes veldig trist ut, både for deg og dine partnere. Var du ærlig om følelsene dine?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 12 des. 2016 21:38 Privat melding

Den som får mandelen får premien, oftest en marsipangris😂😂 uten sammenligning ...🙄😜

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 12 des. 2016 21:53

Vel, kanskje man ikke skal gripe alle mulighetene da, rumpabar, det kan bli litt voldsomt😬 Men tørre å gripe noen, gå litt ut av komfortsonen innimellom. Tror det er sunt for oss alle. Dørstokkmila er laaaang noen ganger😀

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 12 des. 2016 22:16

Var ikke så trist. Vi hadde gode stunder og jeg likte dem godt alle tre. Min største anger er at jeg såret dem, ikke at jeg var sammen med dem. Men håper at den virkelige gnisten tennes og at jeg finner roen med noen jeg virkelig elsker.

Skjult ID med pseudonym Tony ma. 12 des. 2016 22:51

For meg er det mest psykologisk, og karriere. Er nede i 50 timer i uken. Jeg har vanskelig for å åpne meg, tror jeg ikke er god nok. Har selvtillit på 9 når det gjelder jobb, men med damer er det mye lavere. Vært her i ett år, sendt melding til 308 damer. Kan telle på to hender de som svarte, en hånd de som utviklet seg til en samtale. Vurderer å stenge av, ettersom jeg er over 30 år og man får 3% svar, 1% samtale.
Jeg er ikke helt håpløs IRL, er bare at jeg prioriterer feil. Venninnene sier jeg har et spesielt talent: jeg finner meg alltid en gal dame. Så hvordan få tilbake troen på seg selv, og unngå crazy damer?

Skjult ID med pseudonym Smarten ma. 12 des. 2016 22:57

Exen er grunnen :D

Skjult ID med pseudonym Greve ma. 12 des. 2016 22:58

"finner meg alltid en gal dame. Så hvordan få tilbake troen på seg selv, og unngå crazy damer?

Kjenner igjen den gitt. Det er med menn som finner gale damer som det er med damer som finner drittsekker av menn. Det er noe vi ikke helt skjønner.

Skjult ID med pseudonym lyspæra ma. 12 des. 2016 23:13

Asså - grunner til at folk er single..Kvinne/dame/jente, 40 år og mitt lengste forhold hittil varte sånn ca 11 mnd. For min del tror jeg det rett og slett er så enkelt som at det svært sjelden har klaffa når jeg har møtt noen - de jeg har vært forelska i har ikke vært forelska i meg, og de som har vært forelska i meg har ikke jeg vært forelska i. Har aldri vært typen til å være så desperat etter kjæreste at jeg bare har hengt meg på noe jeg ikke har følt for 100%.

(mann 45 år fra Buskerud) ma. 12 des. 2016 23:54 Privat melding

Langtidstestet og ikke funnet verd å ta vare på. Derfor er jeg singel. ;)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 12 des. 2016 23:58 Privat melding

Jeg er over 30 faktisk 36. Men var sammen en i 6 år. Trengte en liten pause. Betyr ikke at jeg er noe dårligere valg en andre. Noen ganger så prioriterer man andre ting. Jeg jobb og helse. Nå er alt det i orden, så nå er man på kjøttmarkedet ;-) hehe

(mann 48 år fra Oslo) ti. 13 des. 2016 00:08 Privat melding

Fordelen med å ha vært bunnslam siden jeg var 30 er at jeg en vakker dag vokser opp til å bli en bedårende og feiende flott alge. Det er sukkeruniversets svar på eventyret om den stygge andungen. Foreløpig er jeg nokså mudrete, surklende og illeluktende, men bare vent til jeg bikker seksti...

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 13 des. 2016 00:12 Privat melding

😂😂😂 bra du ikke gir opp men ser positivt på det @HerrFekt.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 13 des. 2016 13:44 Privat melding

Jeg er singel fordi jeg ikke har funnet en person jeg har lyst til å dele livet mitt med. Dessuten så har jeg ikke lett for å forelske meg. Og jeg har det ikke travelt, i motsetning til ganske mange andre på min alder. Det er jo så mange flotte, hyggelige menn der ute, men det hjelper så lite når følelsene uteblir.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 13 des. 2016 16:33 Privat melding

Vannliljer er vakre de, @Kiara; bare veldig synd de sitter så hardt fast i bunnen at man risikerer å drukne når man plukker dem.... ;) Noen ganger så står man kanskje litt for stødig på på denne bunnen; så det blir vanskelig å stige til overflaten kanskje... ;) Sånn i litt overført betydning liksom... :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 13 des. 2016 23:53 Privat melding

@Kiara
Ja, de har en laaaaang stilk med sterke røtter i dypets grunn. Men vakre er de; der de flyter rundt for seg selv på bladet sitt; utilgjengelige og nesten litt eventyraktige.... Tror det var Tommelise som seilte rundt på en vannlilje, he he. ;) Synes vannliljen var et kjempeflott symbol på det å henge litt fast i bunnslammet jeg; for det er vel ofte det som er et større problem enn at de over 30 ER selve bunnslammet... Det at vi blir sittende litt fast i livene våre...

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 00:10 Privat melding

Ja, det er jammen meg helt sant, @Kiara.... Liker det mye bedre da; å være litt i fri flyt; da stagnerer vi jo iallefall ikke, og står på stedet hvil - for der skjer det jo ihvertfall ikke noe, he he. ;) Flyt er bra; flyt er jo på vei et sted, og det er mye som kan skje på denne veien. ;)

Skjult ID med pseudonym Rattata on. 14 des. 2016 00:15

@ts

Mann, 39 år, null barn, gode venner og svært god råd.

Selvvalgt...

Ønsker ikke noen kjæreste, eller samboer, eller noe av det tullet.
Ender som regel opp i brudd likevel, so why bother? Søker derfor kun etter det som sukker har definert som "søndagskjærest".
Ei hærlig dame å ha det kult med, dra på cafe, kino, SPA, utlandet, bowling, dans og mye mer...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 14 des. 2016 01:22

I grunndefinisjonen ca. 6 ukedager etter gammel tellemåte.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 14 des. 2016 20:03

Det er jo forskjell på å være over 30 og singel for øyeblikket, og det å være over 30 og aldri vært i et forhold.

(Jeg kjenner ei som var singel til over 30. Fantastisk flott jente, bare litt vel kravstor iht. potensiell kjæreste. Nå er hun samboer og mor.)

(kvinne 41 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 21:56 Privat melding

😂😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 22:30

@Rattata
Sånn kjæreste ønsker jeg meg også. Eneste forskjell er at jeg vil ha søndagen for meg selv, eller annenhver med barna.
Skrev "venn av motsatt kjønn" jeg 😉

(mann 40 år fra Nordland) on. 14 des. 2016 22:38 Privat melding

Tror hvis man slutter å sette folk i båser før man har møtt dem, så kan det hende man får seg en overraskelse (en positiv sådan). Finnes tonnevis av grunner til at vi støter innom singellivet i blandt.

Akkurat som @Miss-81, så har jeg ikke så lett med å forelske meg. Men det har skjedd tidligere og jeg vet det kan gjøres igjen. Det vil skje igjen en deg, er det en optimistisk tanke som sier meg...😀👍

Skjult ID med pseudonym 76 mann to. 15 des. 2016 11:24

Mange harde ( men ærlige ? ) beskrivelser av single over 30 her, så da
får jeg være hard og ærlig selv. Selv har jeg vært singel i alle mine 39 år,
først og fremst fordi jeg ALDRI har vært bra nok for det motsatte kjønn.
Norge er det verste land i verden, med tanke på romantikk, norske damer er overlegne , arrogante og kravstore og mine "fordommer" er desverre blitt bekreftet på Sukker. Jeg har sendt høflige og hyggelige
meldinger til minst 45 damer, men de fleste nedlater seg ikke til å svare
engang. Har fortsatt et håp om at det finnes damer som vil gi meg en
sjanse til å vise hva jeg er god for, men de finnes neppe på dette
nettstedet. Mitt medlemsskap i Sukker henger i hvertfall i en tynn tråd
nå . . .

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 11:34 Privat melding

@76 mann. Synd du aldri får svar da.
Jeg regner med du har bilde på profilen? Vet mange ikke svarer uten bilde og jeg er vel litt der selv og.

Kanskje prøv å ta noen nye bilder?

Jeg personlig prøver å svare selv om jeg ikke er interessert for å være hyggelig.
Prøv å ikke skrive meldinger som er super lange. Men les profilen og skrive noe som har med en å gjøre. 👍 lykke til

Skjult ID med pseudonym 76 mann fr. 16 des. 2016 12:11

Vel, jeg har prøvd å tenke positivt det siste året, men fortsatt er det bare nederlag og skuffelser, som det har vært helt siden ungdoms-skolen
( for 25 år siden ) Får vel kanskje gi Sukker en sjanse til . . .

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 13:05 Privat melding

3lin, vil du se gullfisken min? 😘

(mann 34 år fra Telemark) fr. 16 des. 2016 13:20 Privat melding

76 mann ; Enig med purken her.Vær optimst og ikke gi deg😊 Det pleier å ordne seg. Var skeptisk med en gang jeg kom inn her jeg også som uflyttbar tobarnspappa i 30 åra, men det løsna fort😊

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 14:29 Privat melding

@Bruce har du fler enn en? 🙈🙊

@villrosa kjært barn har mange navn 😂

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 15:00 Privat melding

3lin
Vi kan vel ha noen sammen etterhvert? :-)

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 15:01 Privat melding

Villrosa
Hold grisepraten Deres for Dem selv :D

(mann 40 år fra Nordland) fr. 16 des. 2016 15:17 Privat melding

Kaller min for gypien...😂

(mann 34 år fra Telemark) fr. 16 des. 2016 15:25 Privat melding

Hva med "Onan den enøyde" da? Hender jo man må ofre litt der også😃😃

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 16 des. 2016 15:54

Mange tror de har større seksual kapital enn de faktisk har.

(mann 34 år fra Telemark) fr. 16 des. 2016 16:25 Privat melding

Fiafjamsa😂😂 tør jeg spørre hvordan du kom fram til det?

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 16:26 Privat melding

Jeg har 3 fra før 🐠🐡🐟

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 17:17 Privat melding

Det går bra, 3lin. Bonusfisk er bare koselig :-)

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 17:18 Privat melding

Du kan være brudepike ;-)

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 17:19 Privat melding

Haha skal fisken gifte seg?

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 17:20 Privat melding

Ta hintet, kvinne!

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 17:41 Privat melding

Jammen!! Var det ikke snakk om fisk her da :O Så ble det plutselig frierier :O

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 17:55 Privat melding

Her får du i pose og sekk, kjære. Man er jo raus :-)

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 18:04 Privat melding

Haha jeg ser dette her 😂😂

(mann 51 år fra Østfold) fr. 16 des. 2016 18:17 Privat melding

Hallo, jeg åpner dører for damer, tygger med munnen lukket og spiser ikke gullfisken deres før det er snakk om veddemål. Hva mer kan man lære da?

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 18:35 Privat melding

😂😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 16 des. 2016 18:47 Privat melding

Synes han burde komme å gjøre det altså :P

(mann 51 år fra Østfold) lø. 17 des. 2016 02:55 Privat melding

For hvem?

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 08:47 Privat melding

Villrosa vel !

(mann 51 år fra Østfold) lø. 17 des. 2016 12:48 Privat melding

Hvafforno? Har du slått opp alllerede? 😵😭

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 12:50 Privat melding

Ops glemte jeg å fortelle det 🙊 sorry??

(mann 51 år fra Østfold) lø. 17 des. 2016 13:40 Privat melding

Nja, lurer på om jeg skal gi deg en sjanse til. Du er jo veldig søt 😋

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 14:43 Privat melding

Haha du er nå snill å da 😇😂

Skjult ID med pseudonym 76 mann lø. 17 des. 2016 17:07

Vel, Kiara mente jeg burde søke veiledning og støtte, det hadde jeg nok gjort, om jeg visste hvor. Det siste året har jeg virkelig prøvd hardere enn noen gang å etablere kontakt med damer (jenter ? ), men jeg kommer visst ingen vei,det føles som å snakke til veggen. Blir ikke
akkurat bedre av å bli kalt "bunnslam", folk som meg regnes tydeligvis som mislykkede utskudd som har seg selv å takke.Vet ikke helt om jeg skal fortsette å prøve. Hva mener dere andre, har jeg bedre sjanser i
Sukker "systemet" enn utenfor ?

(kvinne 44 år fra Nord-Trøndelag) lø. 17 des. 2016 17:26 Privat melding

Fins ikke store håpet for oss som er langt over 30 - årene ser jeg😂
Jaja. . Får stikke over til USA. Der er dem ikke redde for å be det motsatte kjønn ut om dem har lyst.
Hadde jeg betalt for matvarene, og I samme øyeblikk spurt om en Date så hadde jeg vel blitt bannlyst fra butikken😂😂 Så Hacksaw ridge I går. Så enkelt og så lett kan kjærligheten være.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 18:00 Privat melding

Jeg tror det er veldig mye sant i det du sier, @Villrosa. Og jeg tror at veldig ofte så gjenspeiler de følelsene og tankene vi har om oss selv, seg på utsiden også. Det er jo derfor at forelskede mennesker får en helt egen tiltrekningskraft og utstråling. "Tankenes kraft" er det noe som heter, og vi kan lære oss til en viss grad å styre hvordan vi tillater oss å tenke om oss selv. Noen ganger, for å forandre på noe som alltid har vært sånn, så må man gjøre noen nye ting man aldri har gjort; og enkelte ganger kan det innebære å prøve å forandre tankesettet sitt... For noen ganger kan man bli så fryktelig fanget i sitt eget liv.

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:14

Det er jo bare å feie over nok damer, så finner en nok en som passer til slutt. Nå har vist snuten lyst til å snabbe også så jeg. :D

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:29

Man må jo ha noe å gjøre på mens en venter på den rette, så hvorfor ikke snabbe? En blir mer erfaren og en blir flinkere til å luke ut dårlige damer osv. Skal ut i kveld. Kanskje jeg også får snabbe litt.

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:36

Bare å få slag det så er det skjeve smilet et faktum. :D

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 18:38 Privat melding

@Kåre.. jeg skjønner hvorfor du skriver med pseudonym.. Og hvorfor du er singel

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:45

@3lin blablablabla Når jeg ser profilbildet ditt, skjønner jeg hvorfor du er singel.

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:49

Er du synsk snuten? :D

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 18:49 Privat melding

Hmmmmm...... 🤔🤔🤔

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 18:56

Lol! Må lette på trykket før festen. Må jo ha noe å gjøre på før sjåføren kommer. Lol! Jeg liker deg snuten. Du er genuin og ekte. Ikke pretensiøs og konform som det store flertallet her inne er.

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 18:59 Privat melding

Det var jaggu litt av en comeback @kåre. Nå blei jeg jaggu imponert. 😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 19:00 Privat melding

Ett lite hjerte til @purken ❤️

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 19:00

That's just the kind of guy i am. :D Ikke ta meg seriøst. Jeg er god og brisen og skal på fest. Snart er jeg av gårde. :D

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 17 des. 2016 19:04 Privat melding

Jupp alkohol unnskylder enhver oppførsel.. Lært det i Mannegruppa Ottar eller?

Skjult ID med pseudonym Kåre lø. 17 des. 2016 19:08

@Purken All good min venn. Jeg er bare smågangster. Skal ut med gangstergjengen min nå. Og vi skal gangstre byen i kveld. Håper det er plass i aresten.