Alle innlegg Sukkerforum

First date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 11 aug. 2012 12:12

Hei folkens!

Er ganske ny på Sukker, og helt ny med hele nettdatingskonseptet. Noen med litt mer erfaring som har noen tips om hva som er en bra førstedate?

Selv tenker jeg at det kan være lurt å bare møtes et sted i byen og ta en kaffe i en halvtime/time første gang man møtes. Da vil man få en klar ide på om dette er en person man ønsker å bruke mer tid på, og atmosfæren er avslappet. Dersom man planlegger noe stort eller en lang utflukt på førstedate, så kan det jo fort bli kleint og det er bortkastet dit dersom kjemien ikke er der. Blir man oppfattet som tafatt eller lite interessert dersom man bare foreslår en kaffe/øl på første date?

Og hva er egentlig etiketten på hvor lenge man melder med folk før det er "greit" å invitere på date? Man vil jo ikke bli oppfattet som påtrengende, men samtidig så er jo folk på Sukker for en grunn, og det er ikke noe poeng å bruke masse tid på å melde for så å aldri møtes. Så da tenker jeg at det må være greit å invitere på en kaffe dersom man har meldet litt frem og tilbake, og funnet ut at det er en person man ønsker å møte. Har i grunn alltid hatt en god intuisjon på disse tingene, men er som sagt ny på nettdating, så mulig det er noen skjulte feller jeg ikke vet om enda:)

Skjult ID med pseudonym ama lø. 11 aug. 2012 12:43

heisann :)

jeg for min del er enig med deg, enkelt opplegg med kaffe eller øl om det passer seg sånn. Det enkle er ofte det beste tenker jeg. Og ang hvor lang tid man skal la det går før man snakker om å møtes, tja.. det er vel litt individuelt tror jeg- selv er jeg av den typen som helst vil treffe noen ganske raskt, for det er jo innimellom sånn at man har veldig god kontakt med noen via chat/meldinger og så vil man jo se om det er sånn i rl også da... Så jeg vil gjerne på date ganske raskt jeg ;)

nå for tiden har jeg hatt veeldig godt kontakt med en type her inne, men sp.målet om date lar vente på seg gitt... jeg har spurt en gang og fått "ja, klart vi skal møtes" men det blir lksom ikke noe mer enn det. så nå lar jeg det være opp til han (for tidligere har jeg fått høre så mange ganger at menn føler jeg maser - så da slutta jeg med å være frampå) og så ser jeg hva som skjer.

men om du har funnet noen du kan like og som virker interessant- go for it :)

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 11 aug. 2012 13:17

Takk for innspill ama:)

Dersom man ikke er veldig sjenert og usikker så er det nok best å møtes rimelig raskt ja! Og spesielt dersom man bor i samme by, så vil man jo bruke mindre tid på en kaffe enn om man skal sitte her inne og skrive frem og tilbake i evigheter. Trenger jo ikke være sånn at man skal være 100% sikker på at dette er drømmemannen/damen før man går på en date. Men samtidig, så må man nok da også ha et avslappet forhold til det og være innstilt på at kanskje ikke alle datene gir full klaff:)

Håper det ordner seg med "typen" din her inne! Høres ut som han må få fingern ut litt:)

Skjult ID med pseudonym Drake lø. 11 aug. 2012 13:22

Aktivitet-date kan virkelig anbefales. Bowling, sykling noe sånt enkelt som ikke koster alt for mye, om begge har et par rulleskøyter finnes det alltids en rute man kan ta. Funker veldig bra å faktisk gjøre noe fordi da fyller man de "pausene" med aktiviteten man holder på med, og de "pinlige stillhetene" blir ikke like pinlige. Biljard fungerer det også. Det er viktig å flytte litt på seg og tilbringe tid i mange forskjellige miljøer, på den måten virker det som man har tilbragt ekstremt mye lenger tid sammen, litt som å ha en tre fire dater på rad og man har gitt kjemien tid til å vokse seg bedre. Smeltet seg gjennom isen.

@Ama. Menn som synes du maser er i utgangspunktet ikke interessert, det går ikke an å mase for mye på en mann som faktisk er åpen for det, ikke legg for mange bånd på deg selv.

Sånn i forhold til når man kan invitere på date og lignende så har jeg klarte å ro i land å sende det på førstemelding. Beste daten jeg har vært på noensinne.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell lø. 11 aug. 2012 13:28

Dersom du er ny på sukker, anbefaler jeg deg å ta beina på nakken og aldri mer vise deg på forumet. Såfremt du ikke ønsker å blidesillusjonert, da.
Ellers er kaffe helt greit som førstedate. Ikke bruk for lang tid på mailing før du foreslår en date. Er hun interessert, stiller hun på date neste uke uten å mukke. Om hun ikke takker ja, bør du spørre om årsaken, så slipper du å bruke tid og energi på damer det aldri blir noe med.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 11 aug. 2012 20:33 Privat melding

Jeg liker å foreslå en enkel gåtur. Da kan man småprate og bli kjent, føles det hyggelig kan man videre ta en kaffeprat for eksempel. På denne måten har man mulighet for ryddig og rask exit hvis noe ikke stemmer mellom dere.