Alle innlegg Sukkerforum

Besøkslengde på profil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bar sø. 12 aug. 2012 12:29

Hei,

Flere enn meg som kunne ønske at man på et vis kunne få vite hvor lenge de som besøkte profilen din var inne?
Da ville man fort fått en pekepinn på om man hadde dårlige bilder, dårlig profil etc. eller om folk faktisk leste gjennom den osv.

En nettdatingkonto er jo på mange måter det samme som en nettside hvor man "selger" et produkt, og alle seriøse selskaper som har en nettside måler jo denne i form av å se hvor lenge folk er inne på siden.

Hadde det vært mulig å fått til dette, slik at man fikk en form for tilbakemelding på om folk flest var inne i 3-4 sekunder, eller om de var inne i lengre tid?

Skjult ID med pseudonym ... sø. 12 aug. 2012 12:49

Ser poenget ditt; men har vi et så stort behov for å ha kontroll på alt hele tiden? Får helt frysninger av å måtte vite om den andre parten har lest meldingen min eller ikke.. Må inn og sjekke innimellom, men føler meg som en slags overvåker der jeg sitter og tenker på hvor lenge det er siden han leste meldingen og om jeg snart får svar.. ;) Hvem som har besøkt profilen min har jeg heller ikke behov for å vite. Skule holde med mel og hjerter... Facebook-syndromet MÅ ikke på død og liv spre seg til alle foraer på nett.