Alle innlegg Sukkerforum

Fra første kontakt til forespørsel om date - hvor lang tid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 12 aug. 2012 13:03

Igjen, inspirert av en annen tråd her inne: La oss si at du har snublet over en kul og bra sukkerklump, kontakt er oppnådd og meldingskjemien dere i mellom er upåklagelig.

1. Hvor lang tid venter du før....

a) du ber ham/henne ut på date
b) du blir dritt lei av å vente på at han/hun skal ta initiativ/slå til på initiativet ditt

?

2. Er det altid sånn at vedkommende egentlig ikke er interessert om det drøyer med å få forflyttet kontakten til virkeligheten, selv om han/hun f.eks. gjerne vil skrive med deg i timesvis hver eneste dag?

Skjult ID med pseudonym kar sø. 12 aug. 2012 13:06

Avhengig av avstand det. Er det samme by holder det med et par meldinger/dager for å sjekke om tonen er god og hun virker oppegående. Krever det noen timers reisetid for å møtes er terskelen en del høyere...

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 12 aug. 2012 13:07 Privat melding

Ikke noe poeng for meg å vente på at han tør be meg ut.. Har du lyst har du lov, så da spør jeg:)) grei måte å finne ut om han virkelig har lyst å bli kjent, eller bare liker å sende meldinger:))

Skjult ID med pseudonym Mann35 sø. 12 aug. 2012 13:12

Jeg ber vedkommende på date i løpet av et par dager. Erfaringen er faktisk det at å skrive lenge med folk gjør at det ikke blir noe. Veldig skeptisk til å skrive meldinger mer enn en uke. Hvis jeg ber på date på eksempelvis en tirsdag er det såklart greit at hun ikke har tid den uken. Det er også greit at hun er bortreist eller opptatt med barn neste uke også. Men da vil jeg ha et helt konkret ja og forslag til når tilbake.

Alle jentene jeg har skrevet med mer enn to/tre uker har vert sånn at de stadig flytter daten fremover i tid. Har ikke tid, skal passe hesten, skal ditt eller datt. Jobber osv. Men gir hele tiden inntrykk av at de er veldig interesserte og vil ha date. Fullstendig bortkastet tid.

Så ja, min erfaring er at de egentelig ikke er interessert om de ikke raskt er med på å avtale en date. Det virker som noen er her bare for å skrive meldinger og nyte oppmerksomheten :)

Skjult ID med pseudonym Tina sø. 12 aug. 2012 13:17

Jeg skriver med en fyr, har prøvd å få ham med ut i virkeligheten et par ganger..... Og han sier han liker meg, vil møte meg osv, han har tatt bort bildet fra profilen sin fordi han ikke vil skrive med andre.... men det SKJER jo ingenting.

Vi har skrevet sammen i nesten en mnd, over 400 meldinger. Han vil ALDRI at jeg skal logge av når vi først skriver. Jeg liker ham egentlig og har foreslått kino, kaffe osv og spør ofte om han har planer for helgen. Men det SKJER JO FREMDELES IKKE NOE...!! (arg!!!)

Nå begynner jeg å bli veldig lei og jeg klarer ikke å tro noe på at han egentlig er interessert?!

Er dette vanlig??
Eller er det noe galt med han?

Skjult ID med pseudonym Mann35 sø. 12 aug. 2012 13:21

Helt vanlig, du har møtt en som bare vil sende meldinger. Har skrevet med flere slike kvinner. Blokker han, move on.

(kvinne 43 år fra Nordland) sø. 12 aug. 2012 13:23 Privat melding

@Tina

Det kommer litt an på hvilke forklaringer/unnskyldninger har bruker. Jeg er jente da, og har nettopp kommet i kontakt med en bra fyr. Jeg regner med det kommer spørsmål om å møtes snart...vi er litt mer i det seksuelle da, begge er enig om at det er viktig å teste ut om sexen er bra osv...men dersom det kommer spørsmål om å møtes snart, sånn i løpet av noen uker, så vet jeg ikke helt...hva skal vi gjøre liksom? Ha sex? Skitt...hjelp...
Jeg liker han godt og vi kommuniserer veldig bra...men å møtes allerede nå? Jeg veit da faen...

Er det ikke flere som tenker det samme som meg? At det kan være greit å tekste en mnds tid eller mer, før man møtes?

Skjult ID med pseudonym Tina sø. 12 aug. 2012 13:25

Gidder menn virkelig å kaste bort timesvis hver dag på å bare skrive meldinger uten og mene noe med det??

Jeg skjønner jeg er naiv og har mye og lære om verden :(

Skjult ID med pseudonym Tina sø. 12 aug. 2012 13:28

Forrige svaret mitt var til Mann35 :)

Iskaffen: Jeg liker å tekste litt, men å bruke timesvis på en million meldinger i en mnd syns jeg blir for lenge. Da blir jeg bare forvirra og tenker at han sikkert ikke har lyst til og møte meg likevel. Dvs, det er i alle fall sånn jeg føler det nå.

Skjult ID med pseudonym Mann35 sø. 12 aug. 2012 13:28

Både kvinner og menn her inne gidder åpenbart å skrive hundrevis av meldinger uten å gå på date. Det er flere av dem enn du tror også. Blokk, move on.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 12 aug. 2012 14:25

Er det noe fasitsvar på dette da? Jeg har truffet noen her inne etter kun å ha skrivd et par timer og etter en mnd. Jeg er jo like singel for det. Er det slik at du mister interessen hvis det går for lang tid ville jeg bare sagt det til den man skriver med så er jo sannsynligheten for å treffes raskt større :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 12 aug. 2012 14:50

Ofte klager jenter på gutter som bare er ute etter å ha sex med dem. Så dukker det opp noen som ikke er ute etter sex, så er jammen meg det galt også! :P

Personlig er jeg nok typen som liker å skrive en stund før en velger å treffes. Men det vil nok avhenge mye av avstand og slikt.
Men hva vet jeg, har ingen erfaring med slikt. :P

Skjult ID med pseudonym søker sø. 12 aug. 2012 14:55

@Powpowgutt
Det er derfor du ikke må høre på hva de sier. De vil at du bare skal være ute etter sex med dem. Prøv å vise følelser for en jente før du har hatt sex med henne, jeg skal garantere at du aldri ser henne igjen. Jenter er nok mye mer sex fiksert enn oss gutta. Det er derfor det er så viktig å presse på hele tiden og la henne holde igjen. Hvis du venter med sex til du finner det naturlig så er det forsent for henne og hun finner seg heller en som er villig til å ha sex med en gang.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 12 aug. 2012 15:02 Privat melding

Mye dobbeltmoral ute gitt. Men. Er jaggu mye snille og gode jenter der ute. Man finner bare det man leter etter har jeg oppdaget.

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 12 aug. 2012 15:07 Privat melding

Det er nok av dem som synes det er hyggelig å veksle meldinger bare for å veksle meldinger.
Tingen med date er vel at man vet oftest innen noen dagers prating om man ønsker å date personen, og da tar man initiativ hvis ikke den andre gjør det.
Hvis man selv kan prate i ukesvis før man ber om en date, så er man jo selv et bevis på at den andre teoretisk kan tenke akkurat likedan. Men særlig sannsynlig er det nok ikke.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 12 aug. 2012 15:19 Privat melding

@2d6 Er vel meget uenig. Men meg om det. Min erfaring er at det er så mange her inne som ser på datingen som ett "spill". En sosial greie. Og det er ikke jeg enig i. Jeg vil kjenne personen. Og når jeg først roter meg ut på en date så er det kun fordi dama har appelert så mye til mitt sinn at jeg ser på hun som en meget god kandidat for noe mere.

Så. Min konklusjon i saken er det at folk som stresser med masse dater og på død og liv skal ha alt kjapt ender opp med nettopp bare det. En haug dater. Og masse dårlige erfaringer man hele tiden går og husker på. For der igjen å bli følelsesmessig mutt og omtrent uimotagelig for reell interesse.

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 12 aug. 2012 15:26 Privat melding

Hva er du egentlig uenig med meg i? Utsagnet mitt om at det ikke er spesielt sannsynlig at det tar ukesvis før den andre har bestemt seg for en evt date?
Nuhel, jeg har nå alltid fått forespørsler om date etter toppen noen dagers prating, og innen den tid har jeg alltid hatt en formening selv for om date er aktuelt.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 12 aug. 2012 15:29 Privat melding

Var den ja. Men nå er jeg meget langdryg da:p

Skjult ID med pseudonym søker sø. 12 aug. 2012 15:46

@SvenÅke: Helt enig med deg. Men som menn så må vi bare studere vår egen adferd og resultatene fra denne, for det som forundrer meg mest med dating er at kvinner i utrolig liten grad evner å se sammenhengen mellom egen adferd og resultat. Når en kan ha en haug med dater og så klage på menns oppførsel uten å se på hvordan en velger menn å date så sier vel det litt. Når date rape har større suksess rate enn å bare fortelle en jente at du er blitt glad i henne så er det jo rett og slett skremmende.

Det eneste vi som menn kan gjøre er å se på vår egen adferd og prøve å forstå hvorfor kvinner handler som de gjør.

Skjult ID sø. 12 aug. 2012 15:50

@powpowgutt og søker:
Hvorfor drar dere automatisk inn sex??

At jeg vil treffe de jeg skriver med i virkeligheten har ikke noe å gjøre med at jeg har tenkt å ligge med de på første daten?? Men har jeg brukt nesten 60 timer av mitt ganske travle liv på å skrive med de, så har jeg faktisk lyst å vite om det er noe kjemi der som kan bygges videre på eller ikke, før jeg bruker enda mere tid på personen. Det blir jo fort sene kvelder på pcen i dette gamet, og det er kjedelig å møte trøtt på jobb pga en som egentlig ikke er interessert nok i å treffes.

Og.....kjemi på nettet er ikke nødvendigvis det samme som kjemi i virkeligheten, det har jeg opplevd flere ganger. Og bruker man for mye tid på å skrive med hverandre, så kan man fort ende opp med å bli betatt av en "drøm" og så bli skuffa når det faktisk er et ekte menneske med hud og hår og mindre sjarmerende uvaner der i andre enden.

Skjult ID med pseudonym Tina sø. 12 aug. 2012 15:57

Hmm.. JEG vil heller ha en gutt som sier han har blitt litt glad i meg i stedet for en som bare maser om sex.

Men da vil jeg at gutten skal ha blitt litt glad i meg i VIRKELIGHETEN. For det er faktisk der jeg bor :)

(Jeg skriver forresten verken med folk som er slibrige og maser etter sex eller med de som mener at de er forelsket i meg etter to meldinger, uten at de har møtt meg en gang!)

Skjult ID med pseudonym Kev85 sø. 12 aug. 2012 16:03

Tina, det er vel det vi fleste ønsker eller hva? :) For å være ærlig med deg, hvis han ikke tar initiativ etter så mange meldinger og du har prøvd å spørre han, så burde du kanskje gå videre? Er mange fisker i havet :)

Ønsker deg uansett masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 12 aug. 2012 16:19

@(Skjult ID ) - sø. 12 aug. 15:50: Fordi det handler om initiativ, hvis ikke du viser initiativ på nettet så er det jo lett å tro at du heller ikke vil vise initiativ på date. Poenget er at mange menn er veldig pågående og damer faller for dette av en eller annen grunn, disse mennene er ikke alltid et godt valg for damene. Derfor må vi som egentlig trenger mer tid tvinge oss selv til å bli mer pågående. Vi må be om date lenge før det føles naturlig og vi må tvinge oss selv til å bli mer sex fiksert, vi kan ikke vente til vi får følelser for henne.

@Tina: Jeg forstår hva du sier. Det er derfor jeg sier at menn ikke må høre på hva kvinner sier men se på hvordan de handler.