Alle innlegg Sukkerforum

Date flere samtidig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mali ti. 3 juni 2008 12:55

Erfaringer med det?

Skjult ID med pseudonym aaaboy ti. 3 juni 2008 12:57

Nei er det lov...Er jo ikke med i unkaren vi???

Skjult ID med pseudonym FantaFree ti. 3 juni 2008 13:35

Fytti, det ville blitt en fryktelig stresset situasjon. Jeg som ikke har datet noen, blir svett bare av tanken på det. Skummelt høres det også ut som. Hvorfor ikke date en om gangen, mail?

Skjult ID med pseudonym juni ti. 3 juni 2008 13:53

Aldri datet flere samtidig, men det har hendt at jeg har hatt flere førstegangsmøter med forskjellige menn i løpet av en uke. Det er vel greit å date flere samtidig så lenge man ikke gir noen av dem falske forhåpninger.

Skjult ID med pseudonym mali ti. 3 juni 2008 13:55

Det er akkurat det jeg mener, juni. Men hva om flere av førstegangsmøtene viser potensiale? Holder man da på å grave seg ned i myra? Kan fort ende opp med at man mister begge...

Skjult ID med pseudonym Pappa1 ti. 3 juni 2008 14:12

Huff ja.....har man god kontakt med to-tre stykker på nettet og det nærmer seg møte så er det en litt skummel setting! :-) Jeg syns ikke det er noe galt i det, man er jo på utkikk og har ikke lovet noen noe enda.
Men kanskje greit at de ikke bor i samme by,,,sånn praktisk sett?? :-D

Hehe....neida, man kommer nok uansett lengst med å være ærlig.....eller hva?

Skjult ID med pseudonym juni ti. 3 juni 2008 14:20

Jeg aner virkelig ikke, mali :-) Men synes jo det er trist om man må velge vekk en person fordi det er flere som virker som en du tror du kunne kommet til å bli glad i.

Bare å holde tunga rett i munn og kanskje unngå å rote eller kline med noen av dem før man gjør et valg? Det er jo lov å bli kjent med flere nye mennesker samtidig og jeg synes ikke at man fører noen bak lyset av den grunn, og personlig synes jeg ikke at det er noen plikt å måtte gi beskjed til en person om at man også er i gang med å bli kjent med flere :-)

Skjult ID med pseudonym mali ti. 3 juni 2008 14:30

Jeg gjør den omvendte testen a la det kategoriske imperativ. Er det greit for meg om den jeg er på førstegangsdate med også er det med andre? Jeg kan ikke si at jeg kan nekte personen det, og føler meg egentlig ikke lurt hvis så er tilfelle. Ingen forpliktelser er lovet ennå. Derfor har jeg ingen betenkeliger med å ha flere førstegangsdater i en og samme uke.

Problemet er heller hvor lenge man kan holde på før man må velge. Man må definitivt holde tunga i munnen ;) Men spørs om ikke grenser går før man kommer så langt som det fysiske? Jeg er litt tradisjonell av meg, og rører ikke dama sånn med en gang. Kan jeg på denne måten kjøpe meg litt moralsk tid? :-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 3 juni 2008 14:39

hehe... tror absolutt du får kjøpt litt moralsk tid på den måten, ja :-D
Siden jeg jo ikke har datet flere samtidig noen gang, så aner jeg ikke hva jeg ville kommet til å gjøre, men tror ikke det ville tatt veldig lang tid før jeg hadde funnet ut om en av dem var aktuell... eller ingen av dem. Om begge fortsatte å være aktuelle uke etter uke ville jeg absolutt hatt et alvorlig problem ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 3 juni 2008 18:03

som juni sier første date er det greit...
Men jeg ville blitt fryktelig skuffet om den jeg hadde truffet 3-4 ganger og vi flørtet (hadde en mer enn venner tone)fremdeles hadde lyst å treffe andre..... Man må se det fra begge sider :o)

Skjult ID med pseudonym mars ti. 3 juni 2008 20:14

Jeg synes det er helt greit å ha flere førstegangsdater. Som regel på førstegangsdater finner man fort ut om dette er noe spennende eller uaktuelt. I tillegg synes jeg det er mye bedre å treffe personer i virkeligheten enn bare å skrive over nettet, så da blir det gjerne flere førstegangsdater. Men man må så klart ha en klar grense når man gjør dette. Tenk hva man selv ville gjort hvis det var motsatt...

Skjult ID med pseudonym lattermild on. 11 juni 2008 20:58

Er å date flere personer samtidig, det samme som å lese flere bøker samtidig? ;)

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 11 juni 2008 21:06

For min del må folk gjerne date så mange de gidder samtidig. :-) Utfordringa ligger kanskje i å holde kortene fra hverandre - men de dyktige har sikkert lært seg teknikker for å unngå stress? ;-))


Jeg dater ikke flere enn jeg har bøker på gang...så for øyeblikket dater jeg seff kun 3.
*ler*


(Bryr meg ikke om å være anonym i debattforum, jeg - men ser jeg dominerer med bildet i trådene. Så da må jeg vel bli "anonym" med samme nick, kanskje? ;-))