Alle innlegg Sukkerforum

I ferd med å gi opp jakten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -jenta- sø. 12 aug. 21:11

Jeg får veldig bra respons på profilen min her inne, har snakket med mange menn og vært på flere dater. Et par av de har blitt til litt mer seriøse dater men til syvende og sist ender det med at jeg ikke ønsker å opprettholde kontaken.
Problemet er ofte at de jeg har en god seksuell kjemi med, er mennesker jeg ikke kan føre en fornuftig samtale med. Alt dreier seg om sex. Om jeg snakker om noe annet med innhold blir ofte partneren helt stum og begynner med andre ting, som mobiltelefon. Om det er motsatt slik at samtalene er spennende, latteren sitter lost og kjemien der er topp, da finnes jeg ikke seksuelt tiltrukket. Er det flere som opplever dette? Eller er jeg fryktelig vanskelig?

Skjult ID med pseudonym KapitanZen sø. 12 aug. 21:13

Opplevde det med jenter noen ganger. Men det var for 20 år siden :-) ;-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 12 aug. 21:13

Jeg synes jeg drar kjensel på den, hehe.

Skjult ID med pseudonym SvenÅke sø. 12 aug. 21:17

Kjent problem det der

(mann 37 år fra Akershus) sø. 12 aug. 21:17 Privat melding

Uff, kjipern.. men apropo sex.. heheh:-P Lykke til

Skjult ID med pseudonym Pegg sø. 12 aug. 21:25

Du er ikke alene.. min forrige kjæreste var bra på begge deler men vi var for sta.. er ikke lett..

(mann 38 år fra Oslo) sø. 12 aug. 21:26 Privat melding

Hmm hva var ordet igjen ..... erm har det på tunga!....... kjemi - der var det ;)
Mye som skal klaffe ja, men det løsner nok når man treffer rett person. Da er nok frustrasjonen glemt tenker jeg :)

(kvinne 43 år fra Buskerud) sø. 12 aug. 21:28 Privat melding

Er nok ikke så lett å få alt til å klaffe... men den som venter på noe godt .....:)))

Skjult ID med pseudonym Mr.Mann sø. 12 aug. 22:09

Lett å skylde på datene du har møtt, gå litt i deg selv, -jenta-.
Prat masse under de innledende datene og vent litt med sexen, det lønner seg som regel.
Du er antakelig for forutintatt og nervøs.

Skjult ID med pseudonym -jenta- ma. 13 aug. 10:25

Du har sikkert rett i det. Problemet er jo at de jeg mentalt går bra sammen med er folk jeg ikke er seksuelt tiltrukket av i det heletatt. Jeg skylder overhode ikke på datene, jeg vet at det er meg det er noe galt med. Jeg lurte egentlig mer på om jeg var alene om problemet. Hvis jeg etter 4 dater fremdeles ikke er littegran seksuelt tiltrukket så blir jeg det heller det. Det har ikke noe med utseende å gjøre i det heletatt heller! En av de jeg har vært på flere dater med, er utrolig kjekk! Kjempesnill og godt over gjennomsnittet smart. Han kysset meg, på 5. daten, men det var ingen tenning. Vi er venner i allefall. Så noe godt kom det ut av det.

Skjult ID ma. 13 aug. 10:47

hahaaa chevelle1, selvfølgelig er det noe galt med henne!! det er bare det at det ikke er noe bevist hun gjør, for det er ingen som kan bestemme hvem de skal falle for.

så "problemet" hennes, satt litt på spissen ut i fra det hun forteller, er at hun tenner seksuelt på uintelligente menn, enkelt og greit, og det er et problem for henne for hun vil ha noen som hun kan gjøre andre ting med enn å ha sex.

kanskje TS skal prøve å ha sex med en av de karene som hun liker veldig godt, og se om det å ha sex sammen forandrer tiltrekningen? for det KAN forandre seg, har opplevd det selv begge veier, etter flere år med vennskap!

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 13 aug. 10:51 Privat melding

Some body here???????

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 13 aug. 12:53

Synes ikke at anonym 10:47 skal være så snar til å gi jenta svarteper.
Les profilene og meldingene og pass på at daten din har felles hobby, interesser eller verdisyn på samliv. Tror det kan gi deg litt andre kort på hånden. Ellers ville jeg tatt med rådene fra Mr.Mann og chevelle1.

(mann 45 år fra Akershus) ma. 13 aug. 13:35 Privat melding

Ser ikke noen annen råd enn at du får skaffe deg en inti..einntlig.. en smart kjæreste, og en tiltrekkende elsker på si ;) hehe..

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 14:41

Det er jo ikke noe spesiellt med deg TS. Du er jo til og med bevisst på problemet, det er det mange som ikke er. Vi er alle intelligente mennesker og dette kan komme i konflikt med naturlige innstinkter. De som er bevisst på hvor tåpelige våre sexuelle drifter kan være vil jo fort se problemet slik som deg. Men vi kan jo ikke ignorere naturen heller.

Hvis det er viktig å finne en partner fort så får du jo bare velge ett av to onder. Men jeg tror det er bedre at du gjør som meg og bare erkjenner for deg selv at du er ekstremt kresen og vanskelig. Da kan du begynne å lete etter den rette, han finnes nok ett eller annet sted. Smør deg med tålmodighet og date flere, en dag er det "pang".

(mann 38 år fra Oslo) ma. 13 aug. 16:30 Privat melding

Må bare finne en smart mann med stor penis. Når alt blodet skal ned og han er tent blir han stokk dum og tenner deg ;) Så kan du bare se litt mindre vakker ( dersom det er mulig da ) ut når du vil ha en samtale :p

Er nok ganske så biologisk og lite styrbart hvem vi tenner på dessverre. Og kommer de ikke i rett innpakkning og med rett innholde så holder det ikke i lengden. Som regel får man enten eller, mer sjelden begge deler. Betyr vel bare at du ennå ikke har funnet din mann i grunn. Er flere som har det sånn vil jeg tro.

Kan fort få den følelsen at "hun var kjempesøt og tenner meg, men å snakke med henne over tid... ugh". Eller omvendt "kjempemorsom og hyggelig, smart og kan føre en samtale men man tenner rett og slett ikke". Er nok ganske vanlig vil jeg tro.

Får man begge deler er det jo jackpot ;)

Skjult ID med pseudonym Kman ma. 13 aug. 16:50

Bra svar @sta1 :D men det er dessverre ikke der problemløsningen for @-jenta- ligger...problemet er jo at hun ikke har datet meg enda ;)