Alle innlegg Sukkerforum

Dølle svar

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 13 aug. 2012 09:44

Hei!

Jeg har nå skrevet en del meldinger til jenter og føler at jeg har en bra start på samtalen hvor jeg ofte tar tak i hva profilen har å by på.
Men ofte får jeg da bare svar som "Ja alt er fint, der?" og ting i den duren som jeg kjenner at jeg mister all lyst til å svare tilbake.. Vet selv at jeg ikke er en kar som har lite å by på og ser heller ikke ut som et takras.

Spørsmålet mitt til dere jenter da. Er dere ikke interessert eller er dere bare sjenerte?? Det er frustrerende å se hvor kjedlig folk kan være.. Syns folk bør by mer på seg selv her når man først er her inne. Regner med det er fler enn meg som føler akkuratt dette.

Skjult ID med pseudonym . ma. 13 aug. 2012 09:51

Svarer de er de interessert i deg. Er ikke verre :)

Skjult ID med pseudonym Hei ma. 13 aug. 2012 09:53

Mange molbofolk ut og går. Ellers har de bare lite forståelse for hvordan håndtere en samtale. Med andre ord, ikke noe å samle på :-)

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 13 aug. 2012 09:55

Om det skyldes dårlige kommunikative evner, eller mangelende interesse, er kanskje ikke så farlig? De er neppe noe for deg, du mister jo lysten til å fortsette?

Men det beviser i alle fall at det er ikke ett fett hva dere skriver, slik mange gutter later til å tro. Det er ikke bare bildet som teller. Men det at dere er villige til å forbrenne noen kalorier med å holde en dialog gående. For meg er det vel så viktig som et pent ansikt. :-)

Skjult ID ma. 13 aug. 2012 10:08

Takk for svar! Men om de først er interessert som du da sier.. Hvorfor viser de da ingen interesse?? Det er jo bare dølle svar med null spørsmål tilbake. Virker som det da er svært lite interesse for min del hvertfall.

Og ja jeg mister helt interessen av sånne svar. Jeg digger å ha lange samtaler hvor man bruker tid på det man skriver og gjerne tar tak i alt det personen har å skrive. Men det er særdeles sjeldent jeg får sånne svar tilbake.

Derimot så er det noen der ute som er gode på det og som virkelig har noe i hodet. Men desverre er det alt for få.

Skjult ID med pseudonym Tina ma. 13 aug. 2012 10:16

For å svare fra en jente:

De som svarer kort, men uten spørsmål... Kan hende de bare svarer sånn for å være høflige. Dvs de tenker det er bedre enn at de ignorerer deg? Det hender jeg svarer veldig kort til folk jeg ikke synes virker interessante for meg, fordi jeg veldig gjerne vil føle at jeg ikke er uhøflig. Kjenner litt på det om jeg ikke svarer på meldinger i det hele tatt. Så da skriver jeg noe veldig kort, takker gjerne for meldinga, men følger liksom ikke opp ved å spørre om ting.

Eller... så er de interesserte, men samtidig også fantasiløse idioter :D

Skjult ID med pseudonym Ulven ma. 13 aug. 2012 10:33

"hvordan går det?" Det er en av de dårligste førstemeldingene jeg får. Enten svarer jeg ikke eller så svarer jeg: "Det går bra, takk"

Skjult ID ma. 13 aug. 2012 10:42

Jeg tenker sånn at en første melding ikke bør virke for ivrig eller for døll. Så jeg holder meg på mellomtingen men det er her jeg håper at svaret skal gi meg noe mer å bygge på. Men det blir vanskelig å bygge videre på sånne svar.

Og man gidder heller ikke fortsette å svare på dølle svar å føle seg som en masekopp.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 12:56 Privat melding

Jeg kan bare svare for megselv her:
Hvis jeg svarer noen med noe så kort som "Ja, alt bra her, der?" så må det være fordi at jeg i utgangspunktet er lite interessert, men at jeg gir avsenderen en kjangse til å vise meg at vi har mer å snakke om.
Det er en del som sender meg meldinger som ikke forteller meg noenting om hva vi kan ha til felles, samtidig som profilen til avsenderen heller ikke forteller meg at vi har noe til felles. Da kan jeg finne på å svare så kort.

Skjult ID med pseudonym ms ma. 13 aug. 2012 13:43

Jeg svarer dølle svar uten spørsmål tilbake når jeg ikke er interessert , å det funker bra - de fleste tar hintet og skriver ikke mer , syns det er en veldig grei måte å gjøre det på .

Ellers så er det jo ganske vanskelig å være så fantastisk intressant å da - noen blir så overanstrengt i å finne på kule svar at det blir teit .

Men hadde jeg fått spørsmål tilbake , så hadde jeg tolket det som interesse.
Selv er jeg ikke så glad i å chatte syns det er bedre å møts kjapt , mye lettere å prate irl.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 14:27

Min erfaring er at de som svarer på den måten også fortsetter slik på date. De forventer å få alt servert på et sølvfat. Du må holde samtalen i gang, du må finne på alt som skal skje uten at de har noe ønsker osv.
De kan være ivrig på å komme opp i sengen din men viser liten interesse for å bidra til å skape noe mer.

Det kan være det bare er min erfaring og ikke generellt, men jeg styrer unna fordi jeg ikke gidder slikt mer.

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 13 aug. 2012 15:36

Dølle førstemeldinger får døllesvar... Slike som "jo takk, bare bra"
Dersom profilen kan virke litt intressant, og man blir litt nysgjerrig på om personen har noe mer intressant å by på enn en forholdsvis kjedelig førstemelding så kastes ballen tilbake, kanskje bare ved et "der?" tilbake.
Da har en ihvertfall ikke vært avvisende og har åpnet for videre dialog. Hvordan denne blir er helt opp til den som startet dialogen...

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 15:39

Ikke ofte jeg får mail med mye mer enn en setning i. Som oftes kan setning defineres som to, tre ord.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 15:41

@Alexis: Problemet er at du allerede med det svaret har vist at du er high maintenance. Du må huske på at seriøse menn tester deg hele tiden i meldingene.

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 13 aug. 2012 16:06

@søker: Og problemet er? Hvis seriøse menn starter en dialog med ei mld på 4-5 ord, så antar jeg at de forstår at de må gi litt mer i neste melding uansett. Det tar som regel mer enn ei mld for å skille de seriøse fra de useriøse, skjønt de useriøse til tider klarer å skille seg ut allerede ved første melding.

@iKommode1: Med referanser ville en slik melding ihvertfall vist at det fantes humor, og på rett dag kunne faktisk ei slik mld gå rett hjem. Lykke til! :-)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 16:48 Privat melding

@iKommode1
Haha det var gutta sine ja :) Remametoden rett og slett, enkelt og greit.

Skjønner egentlig ikke vitsen med å svare med tull for å virke uinteressert jeg da men? Hvorfor svare da liksom, evt bare svare at man ikke er interessert? Eller er det bedre å fremstå som ei døll og treg dame enn ei som avviser noen? Man kaster jo bort sin egen og andres tid i grunn på den måten. Skjønner ikke helt logikken, men men :)

@Alexis
Nå starter vel ganske mange samtaler med korte setninger og tar seg opp derfra så lenge begge bidrar? Eller pleier du å starte alle samtaler med en utgreiing om det du har lyst til å snakke om? Tror ikke du klarer å skille de seriøse fra de useriøse på den måten ihvertfall. @søker er nok inne på noe ja, dersom du ikke gir noe tilbake hvorfor er du da verdt å bruke tid på for en seriøs mann? Man skal jo finne ut om den andre personen er noen man faktisk vil være sammen med, og når det blir ensidig hvem som holder samtalen i gang så er det jo ikke noen man vil ha rundt seg?

@Gørl
Er absolutt ikke samme hva man skriver nei :) Man må jo tørre/gidde å gi noe selv for å forvente at man får noe tilbake. Er nå min mening ihvertfall.

--

Det er alltid to parter i en brevveksling som begge forventer å få noe, men man virker lite villig til å faktisk gi noe. Hvordan fungerer det på andre arenaer i grunn? ;)