Alle innlegg Sukkerforum

Gutter spiller ikke hard to get... Om en gutt ikke svarer, så er det fordi han ikke er int

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente_26 ma. 13 aug. 2012 19:38

Overskriften er en påstand. Men er den sann?

Dere gutter/menn som er OFTE pålogget - hvor fort svarer dere egentlig på meldinger? :-)

Og hvis dere har skrevet en del med en dame og damen har sendt dere svar på siste melding, og dere har lest meldingen..... og dere står som pålogget i timesvis etterpå.... Så er det 100% totalt sikkert at dere helt plutselig bare har mistet interessen?

;-(

Skjult ID med pseudonym jente_26 ma. 13 aug. 2012 19:39

int = interessert.... sukker likte ikke den lange overskriften!

(mann 32 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 19:40 Privat melding

Har ikke noe fasit svar på det :) Noen ganger kan jeg glemme å logge av og da kan det se ut som jeg sitter her og ikke svarer, noen ganger leser jeg meldinger på mobilen og det er noe dritt å svare på mobil...

Men påstanden trenger ikke være sann :)

Skjult ID med pseudonym linna ma. 13 aug. 2012 19:41

Min erfaring er at der gutten/mannen interessert så levner han ingen tvil.....du trenger ikke lure på det. Lurer du på det, er det fordi han ikke er det.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 13 aug. 2012 19:42

Om jeg ikke svarer, så er jeg ikke interessert. Om jeg svarer sakte så har det med omstendighetene.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 19:42 Privat melding

Tja, jeg har vert pålogget her hele dagen uten at jeg faktisk har vert her, så at vedkommende står som pålogget betyr fint lite.

Skjult ID med pseudonym ModestyG ma. 13 aug. 2012 19:44

Enig med linna.. dessverre...

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 19:46 Privat melding

Er nok en av disse som er logget inn hele dagen uten å sitte ved PC. Leser også som kev på mobilen men liker sjelden å skrive meldinger på mobilen, særlig når meldingene blir litt lenger enn 2 linjer.

Så er nok ikke sann for alle :)

Skjult ID med pseudonym ky_niker ma. 13 aug. 2012 19:53

@TS

Sitter på do i flere timer. Hva er så galt med det?

Skjult ID med pseudonym KapitanZen ma. 13 aug. 2012 19:54

@TS

Gutter svarer ikke når de er så imponert av damens intelligens og stil at de rett og slett ikke greier å skrible noe !

(mann 33 år fra Akershus) ma. 13 aug. 2012 19:55 Privat melding

Jeg leser vanligvis meldingene med en gang jeg får de, men hvis jeg er opptatt med noe eller bare ikke er i humør til å skrive på sukker, kan jeg gjerne drøye med å svare. Det betyr hverken at jeg er uinteressert eller spiller hard to get.

Skjult ID med pseudonym ky_niker ma. 13 aug. 2012 19:58

@Koraboros

opptatt med noe - nettopp mitt poeng. Så fint at du greide å uttrykke det på en så fin måte !

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 13 aug. 2012 20:03

Noe sant er det i det, men alltid ! unntak, og de kan være mange.

Humørsvingninger og dagsform må påregnes her og. Og... som regel kommer henvendelser i stim, folk "ødelegger" for hverandre her inne, tenker en først på ei dame så er en treg med å SE nye/andre muligheter, så skjer det at den andre forsvinner ut av tankene og mulighetenes verden, og da kan en fatte interesse.

Det er som en fisketur - tenker det gjelder både damer og menn. En er ikke på hugget i lavtrykk og skodde, så kommer nymåne, høgtrykk og godvær... bang :-b

Skjult ID med pseudonym Bush ma. 13 aug. 2012 20:41

Jeg får så mange meldinger at jeg kunne skrevet bok om det...

Skjult ID med pseudonym Bush ma. 13 aug. 2012 20:43

Du har nok delvis rett TS. Det har jo hendt at dama mister interessen om man skriver for fort tilbake. Det kan jo også hende at du er blitt satt på vent fordi en annen jente dukket opp. Her skjer ting fort.

Skjult ID med pseudonym meg ma. 13 aug. 2012 21:10

mange som er pålogget hele tiden uten å være i nærheten av pc.
Så pålogget eller ikke betyr ingenting....

(mann 37 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 21:17 Privat melding

Sant for meg

Skjult ID med pseudonym kar ma. 13 aug. 2012 21:17

Får litt hetta av de som forventer svar på rappen. Jeg prøver å svare på en melding i løpet av samme dag som jeg leser den, noe kjappere enn det syns jeg ikke en kan regne med. I mitt tilfelle betyr det at jeg faktisk prøver å komme med et gjennomtenkt svar at jeg også er interessert. Hvis jeg bare fyrer av gårde noe svada er det et tegn på at jeg egentlig ikke tar det så tungt.

Skjult ID med pseudonym kar ma. 13 aug. 2012 21:21

Åja, er laptopen min påskrudd (noe den stort sett er) så er jeg også pålogget her, sukker tar jo ikke betalt per time. Men det kan gå lang tid mellom hver gang jeg setter meg ned foran skjermen og titter. Og hvis jeg har fått en melding og er på jobb så kan det hende jeg sniker meg inn og leser, men svar venter jeg med til utpå kvelden.

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 ma. 13 aug. 2012 21:30

Hvis jeg leser en melding, men ikke svarer, så er jeg ikke interessert.
Sånn tolker jeg også jentene/damene som leser en melding og ikke svarer. Det hender at de svarer etter en dag eller flere, men så langt har det vist seg at de egentlig ikke var noe interessert.

Har sett at mange her inne kommer med ulike unnskyldninger for at de ikke har svart etter å ha lest meldingen, men for meg er dette stort sett bare unnskyldninger for at man egentlig ikke er interessert.

Men hvis noen står som pålogget, så betyr det ikke at de er pålogget. Ofte tar det lang tid før Sukker klarer å oppdatere hvem som virkelig er pålogget..

Skjult ID med pseudonym Kvinne27 ti. 14 aug. 2012 12:58

For meg virker det ganske klart; menn som svarer, svarer som regel etter kort tid eller ikke i det hele tatt. Det å aldri svare er ikke å spille hard to get, det er å ikke bry seg. Dessverre. Men om svaret bare drøyer litt, merker man jo fort om han svarer fordi han er interessert, eller bare av en slags pliktfølselse. Det sistnevnte tar jeg meg selv i å gjøre temmelig ofte, men prøver å slutte med det. Bedre å ikke kaste bort tid på uaktuelle kandidater...

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 14 aug. 2012 13:02

Jeg tilpasser svartakten til den annens svartakt når vi har vekslet flere meldinger. Ellers så svarer jeg rimelig fort om jeg ikke sitter på jobb og må bruke mine beste formuleringer til arbeidsgivers beste.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 14 aug. 2012 13:14

Interessert blir jeg når har opplevd dama på nært hold. Det er himmelvid forskjell på kjøtt og blod og digital kommunikasjon.

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 14 aug. 2012 13:21 Privat melding

Syns egentlig det med meldinger her inne.. Sent svar eller raskt svar er helt uproblematisk.. Forstår at andre har et liv som gjør at der kanskje ikke passer å svare der og da.. Kjenner meg igjen selv.... Noen ganger tenker jeg at jeg vil bruke litt tid på å gi et godt svar for meldi gen jeg fikk fortjente det.. Andre ganger glir bare dialogen over.. Og da var nok ikke intressen stor nok... Greit nok det... Skulle ønske at mer av dialogen endte opp i reelle møter.. Og at om man møter noen en liker . At det da ha litt mer driv på kontakten... Lurer på om mange som er her inne fremdeles er ambivalente på hva de ønsker seg... Kjenner meg igjen i det jeg og.. Satt på sidelinjen lenge før jeg bestemte meg for å satse etter nyttår...

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 14 aug. 2012 13:26

Klart jeg er ambivalent i forhold til hva jeg søker her inne. Det tror jeg egentlig kan være like bra. Så vet jeg at jeg har truffet uansett hvilken retning jeg ender med å gå i.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 aug. 2012 13:37 Privat melding

Jeg tror nok gutta er kjappere til å svare enn jenter generelt. Pga. skjev fordeling som gjør at jentene sitter med all makta.

Gutta har nok varsling til mobil med en gang de får en mail om at noen har sendt dem melding....og vil nok banne på at du får et svar raskt.

Såklart, noen kan glemme å logge av før jobb etc....sånne ting.

Men får du ikke svar innen en dag...så er det nok liten interesse.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 15:53 Privat melding

Er nok ingen gode fasitsvar på hva som er riktig fart på kommunikasjonen.. tok meg selv i å faktisk ikke svare på to dager fordi jeg rett og slett ikke var hjemme. Var ikke noe mindre interessert av den grunn, men hadde ikke mulighet før. Liker ikke svare fra mobil som regel. Men som regel svarer jeg i løpet av dagen. Så det varierer.

Sier ingenting om interesse, men merker egentlig på meg selv at det interessen generelt er laber på meldinger uansett. Uten å ha truffet personen så får jeg nok ikke veldig stor interesse dessverre, burde nok være enda flinkere til å bare klinke til med å be om møte med en gang, i steden for denne meldingsgreia, funker i grunn dårlig for interessen for min del uansett, dessverre.

Mye bedre med ett møte blir noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 ti. 14 aug. 2012 18:32

En ting er de som ikke leser meldingen og derfor ikke får svart. En annen ting er de som tar seg tid til å lese en melding, men som "ikke har tid" til å sende et svar tilbake. Hvis man vil ha kontakt videre med h*n man har fått melding av, så er det jo bare å skrive en kort melding om at man ikke har tid nå, men svarer iløpet av dagen/ imorgen osv.
Man kan si mye rart, men hvis man har tid til å logge seg inn og lese en melding, så har man tid til å skrive at man svarer seinere..hvis man virkelig er interessert i å bli kjent med personen da.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 19:38 Privat melding

Jeg lider av at jeg kan fint bruke 1-2 uker å svare på.Dette kommer av en kombinasjon av at jeg ikke vil virke desperat(brent meg der før) og at jeg tenker gjennom hva jeg skal si.Legg til en til tider hektisk hverdag og jeg er treeeeg til tider.Vet jeg må skjerpe meg,men dere jenter er like trege til tider.
Men på den annen side så logger jeg meg på titt og ofte/"hele" tiden etter jeg har sendt en mdl.i håp om at jenta ikke er like treg....
Så ikke legg for mye i det.Vi gutta er enkle og det er ikke vanskelig å se om vi er interessert eller ikke :)