Alle innlegg Sukkerforum

Filtrering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 20:00

Det er en kjent sak hvordan kvinner tester, vurderer og filtrerer menn. Attraktive kvinner har god tilgang på menn og kan filtrere dem vekk for den minste feil. Har mannen en flott kropp så kan han kanskje likevel få en ONS med den rette kvinnen i den rette situasjonen. Menn som stadig feiler og blir filtrert bort vil ganske snart bli bevisst dette siden de hele tiden blir avvist. De har da tre valg; 1) Skjerpe seg, 2) Prøve seg på mindre attraktive, "desperate" kvinner, 3) Sutre på sukker forumet om manglende respons.

Kvinner diskuterer villig denne filtreringen på forumet. Det som forundrer meg er at det virker som mange kvinner på sukker er fullstendig uvitende om at de selv blir utsatt for samme testing og vurdering av attraktive menn. Profiler full av dealbreakers og negativitet, håpløse meldinger osv. Du kan se det på byen også, flotte jenter som er omringet av menn. Når det kommer en svært så attraktiv mann så vil de gjerne prøve seg uten å ha peiling på hva som kreves.

Gjengangeren er jo at dere venter på denne flotte kjekke mannen mens dere vasser i henvendelser fra mindre attraktive menn. Er dere så blendet av antallet meldinger fra desperate menn som skriver til tusenvis av damer og alle mulighetene for ONS at dere ikke selv ser at dere raskt blir filtrert bort av de kjekkeste og mest attraktive mennene?

Tror dere virkelig at menn som kan velge og vrake blandt vakre kvinner bruker tiden sin på å skrive til en tom eller negativ profil bare fordi bildet viser enda en vakker kvinne? Hvorfor skulle han ha tålmodighet med dine håpløse meldinger?

Skjult ID med pseudonym tweettweet ma. 13 aug. 2012 20:04

Jeg tror du tar feil; jeg tror jenter er fullstendig klar over det, men tenker de ikke har noe å tape på å prøve seg på noe de har lyst på, men de gidder heller ikke sutre over det hvis det går galt.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 13 aug. 2012 20:12 Privat melding

Absolutt alle, både her på Sukker og i RL siler og filtrerer hele tiden i møte med det annet kjønn ;)

Og vi jenter er vel kanskje ekstra klar over at vi blir "vurdert" opp og i mente hele tiden ;)

Men langt fra alle av oss vasser i noe som helst :P
Og langt fra alle av oss tror vi har sjans på (eller for den saks skyld ønsker oss) den kjekkeste mannen i skuffen :P

Skjult ID med pseudonym Gecko ma. 13 aug. 2012 20:13

Eller så er de kanskje redde for å bli avvist og tar ikke initiativ. Jfr offentlige steder hvor det også oftest er menn som må ta initiativet. Det er på en måte "mannens jobb".

Men det er klart: attraktive menn filtrerer veldig raskt fra seg profiler med jenter som ikke klarer å vise personlighet gjennom sine profiler på samme måte som jenter himler med øynene og ikke svarer på ymse i innboksen sin.

Skjult ID med pseudonym .oOo. ma. 13 aug. 2012 20:14

Tror egentlig ikke de blir filtrert bort.
Selvfølgelig avhengig av hvor seriøs denne attraktive mannen er, men tror det finnes mer enn nok av dem som svarer hva som nå enn må til for å få disse damene på kroken. Er det en player vet han godt hva som skal til serru. Men etter en natt eller 3 er det nok kroken på døra og over til neste - selvfølgelig litt dumt for mer seriøse aktører, som får dårlig rykte siden de tilhører sammen "rase" - life is a bitch :)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 13 aug. 2012 20:19

TS Tenke seg til at noen er så dumme og lite på hugget at de faktisk går glipp av meg!!

Innbilsk og sjølopptatt - kriterier for å lykkes i verden? Værsgo, sitter heller her og ser på :-D

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 20:28

Her inne synes jeg menn er ganske flinke til å filtrere bort seg selv. I alle fall er det mange som tar kontakt med meg som ikke leser profilteksten min.Tenker da særlig på alder, varighet på forhold og bosted. Dermed filtererer alle tjuefemåringer fra østlandet seg selv bort, feks.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 20:29

@.oOo.: Det er det jeg mente med at de har tilgang på ONS.

@Minney: Hvis jenter er klar over at de blir vurdert hvordan kan de da finne på å sende så dårlige meldinger?

@bønna: Det er jo ment å provosere:-) Jeg er nok bare oppriktig interessert i å vite hva damer tenker. Det er jo ting som er lett å gjøre noe med. F. kes. å bruke profilen til å henvende seg til drømme mannen, ikke henvende seg til dem de ikke ønsker. Det er ikke meningen å kalle noen dumme, men heller å få innsikt i tankegangen som ligger bak.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 20:30 Privat melding

Er flere enn damene som legger merke til det minney. Man har selv fått mangt ett himlende blikk av diverse damer. Noen så ille at man får følelsen av at man ikke burde bevege seg ute blandt folk. Er nok ikke kjønnsspesifikt :)

Skjult ID med pseudonym tweettweet ma. 13 aug. 2012 20:32

Og jeg vet ikke hva denne ideen om at man skal ha en pen mann - hvor den kommer fra. Etter min erfaring er pene menn SÆRS uintelligente.
Nei, gi meg en klok mann med et karismatisk utseende. Ikke en som ser ut som et hvilketsomhelst glossy magasin-bilde.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 13 aug. 2012 20:33

TS Ja, det er mange profiler som er heller slurvete utført, det vitner ikke om engasjement - og det må til skal andre bli engasjert :-D

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 20:38

Jeg vil heller ikke ha (det jeg tror dere mener er) en pen mann.Jeg ønsker meg derimot en med helt normalt utseende, humor og skarpt hode. Skader heller ikke at han holder seg i aktivitet, sånn at hjertet hans tåler belastningen jeg kan være.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 13 aug. 2012 20:39

Trådstarter later til å leve i en fantasiverden hvor alle kvinner som ser litt attraktive ut, vasser i henvendelser, og at de bare gjør elendige valg.

Heldigvis er dette bare en fantasiverden. De fleste har opplevd avvisninger i bøttevis. Avvisningene som de attraktive får, er da like sviende som avvisninger som de uattraktive får.

Denne troen på at pene mennesker lever et lykkelig liv i sus og dus, er mildt sagt på jordet. Det er en meget grunn og overfladisk måte å betrakte verden på. Du sier liksom at utseende er ALT.

Alle vet at det ikke er sånn.

Skjult ID med pseudonym .oOo. ma. 13 aug. 2012 20:41

Er det ikke gjort forskning på "de glade 20-åra" for damene nå har blitt utvidet til også å inkludere 30-åra? Mange venter jo nå med å få barn til de blir rundt +/- 40 år. Problemet for mange av disse damene blir i følge teorien at de seriøse, attraktive mennene for lengst er oppptatt når damene er kommet opp i denne alderen. I tillegg har mennene, så har gått rundt i frustrasjon noen år nå plutselig en "ny vår" - siden yngre damer gjerne blir tiltrukket av menn som er noen år eldre enn seg, noe som gjør at damene på samme alder plutselig er mindre interessante. Kan være noe i teorien, er rundt 40 år selv, og får mye mer oppmerksomhet fra damer +/30 år nå enn tidligere (og en del barnløse damer på +/- 45).

Det kjipe er selvfølgelig at det hjelper lite å få kontakt med disse yngre damene (hvis man ser bort fra sexen), siden de ikke har planer om å "forplikte seg" enda.. ja ja :)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 13 aug. 2012 20:51

TS

Haha, hvor har du det fra at kvinner søker de peneste bestandig? Det er seriøst spm altså. Jeg har inntrykk av at det er mange menn som er av den oppfatningen. Det stemmer jo over hodet ikke. Vi jenter søker nok helt normale menn som appellerer til oss. Enten det er sjarmen, vittigheten, intelligensen eller hans sjarmerende blikk. Vi har alle forskjellige preferanser og som @Minney sier, alle filtrerer. Noe annet ville jo vært rart. Syns du ikke?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 20:53

Hvor har dere det fra at attraktiv betyr pen?

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 20:58

Hva legger du begrepet, da, søker?

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 21:01

Sånn siden du selv nevner flott og kjekk i hovedinnlegget ditt?

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 21:01 Privat melding

Attraktiv for min del er hele "pakken" - altså hele kvinnen med utseende og personlighet.
Mens pen er nettopp det, pen - av utseende ;)

@poppy
Jasså så vi er altså stygge om dere er interessert? Takk for den liksom! :p

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ma. 13 aug. 2012 21:02

Ikke stygge, sta1.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 13 aug. 2012 21:06

@sta1

Haha, det var DINE ord! Men om DET er sannheten så søker jeg en stygg mann. For jeg søker en normal mann;-)

@søker

Er det noe annet da? For meg er pen og attraktiv noe av det samme. Men DU svarte ikke på spm mitt!;-)

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 21:09

Ja, når jeg skriver flott og vakker så mener jeg pen.
Attraktivitet er totalen som gjør at du er ønsket.
sta1 svarte jo på dette for meg.

@poppy: Svaret er jo nettopp at jeg lurer på hvorfor så mange ikke forstår at vi filtrerer på helt andre ting enn utseendet.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 13 aug. 2012 21:11

Jeg filtrerer og filtrerer. Tar nå en kaffe:) Selvfølgelig vet kvinner at alle filtrerer.... Topplokket til kvinner
er nok mere kritisk til seg selv enn hva enkelte herremenn er.... Det viser seg jo gang på gang at de søker
for høyt opp.... Men på nett kan jo alle være konger og ikke minst dronninger:) Happy hunting:)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 21:14 Privat melding

Dette er ord man som mann kan bli hengt for av diverse kvinner så bare måtte :p
* ser for seg: "HVA? Er jeg ikke pen? Hva faen gjør du sammen med meg da, var jeg sistevalget ditt liksom?" ert ert :p *

Vil gjerne ha ei som er både pen og har en personlighet selv, og er hun attraktiv for meg så er hun nettopp det, begge deler :)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 13 aug. 2012 21:19

@ TS, jeg er litt enig, men du har fått mange fine innspill her synes jeg. Vi vet selvfølgelig at vi også blir filtrert, regner jo med at menn også har en halv hjerne (selv om den ser ut til å gå på deling her på forumet til tider) og vet hva de vil ha, og dermed filtrerer bort det de ikke liker. Som oss. Noen påpekte at når vi prøver oss på menn vi ikke kan få og får avslag / ikke svar, kommer vi ikke tutende på forumet med jevne mellomrom og bærer oss, enig med den også. Er da vel en kjent sak at vi kan lett plukke på øverste hylle her inne for bare sex, men vanskeligere å finne noe seriøst. Og 'attraktive' menn for meg har lite med hvordan profilbildene ser ut, tror nok du og jeg og resten av kvinnene her inne definerer det ulikt ja. Det er mye konkurranse om de attraktive mennene, men bare oss som egentlig vet hvem de er, der er du nok på bærtur med antakelsene dine hvis du tenker mest 'vakker, flott, høy, pen' ;)

Skjult ID med pseudonym .oOo. ma. 13 aug. 2012 21:25

Tror egentlig jeg melder meg ut av denne - jeg filtrerer for for fote selv når jeg tenker meg om... ...og alle vet jo at damer vil man aldri skjønne seg på likevel. Det går nu som det går tenker jeg da.. :)

Skjult ID med pseudonym søker ma. 13 aug. 2012 22:02

@Ann Thrax: Ja, det er kommet en del lærerike innspill.
Mens spørsmålet mitt i stor grad handler om hvorfor kvinner setter likhetstegn mellom attraktivitet og utseende, så viser jo responsen at mange misforstår nettopp fordi de setter dette likhetstegnet.
Selv du Ann Thrax tillegger meg en antagelse jeg ikke har gjort.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 13 aug. 2012 22:33

Vel, for meg er en mann attraktiv når han har høyt testosteronnivå (maskuline trekk) pluss myke trekk som tilsier at han kan være en søt og samtidig mandig, hot (you name it) kjæreste. Alt dette kan man se ved første blikk, at han kan vise seg å være uinteressant i etterkant er noe helt annet, jeg snakker nå bare om utseende, altså de 3 første sekundene, det første blikket, det bildet ;) Ellers har jeg min egen attraktivitetsskala som viser seg å være litt annerledes enn en stor prosent av kvinnene jeg kjenner/omgås med (og takk og lov for det!). Blir heller ikke tiltrukket av menn som «kvinner flest» mener er pene. En attraktiv mann her på sukker er en som etter grundig gjennomgang av profilen - både bilder og tekst - tiltaler meg. Punktum.

Forøvrig vet jeg at jeg filtreres bort hele tiden, det er liksom en del av spillet, men det er bare positivt, for jeg trenger bare å få oppmerksomhet fra 1. ;)

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 13 aug. 2012 22:42

Det er evigt morsomt at se majoriteten af kvinderne der skriver på forummet komme med udtalelsen at de ikke leder efter en smuk mand, men det er det indre og udstråling og bla bla bla som gælder.

Alle mænd ved at i lyver når i siger det. I siger det kun fordi i ikke vil virke overfladiske.

Vær istedet lidt ærlige for en gangs skyld. Hvem vil ikke være sammen med den smukkeste person de kan få fat i? Smukke mennesker kan nu altså også godt være helt genuint herlige mennesker - i tilfælde af at i har glemt det faktum i kampens hede.

Ydermere er der forskningsmæssigt grundlag for udtalelsen "smukke mennesker har det lettere i livet" - det er et bevist faktum.

Skjult ID med pseudonym Minney ma. 13 aug. 2012 22:48

Hvis en mann har seilt seg igjennom livet lekende lett fordi han er kjekk, så passer han ikke til meg hvertfall :P
Jeg må ha en mann som har snublet og falt noen ganger, slik at han har lært seg hvordan man reiser seg opp igjen :P

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 13 aug. 2012 22:56

Banditten: så hvis kvinner sier noe som ikke passer med dine tanker, så er man ikke ærlige?

Øøøøøøøh.

Selv har jeg kun forelsket meg i menn som jeg ved første møte tenkte var en tulling. Men så har det vist seg at de hadde en strålende sjarm, og da blir de pene i mine øyne.

Det med at pene mennesker har det lettere i livet går mer på generelle ting, som at de kanskje lettere sjarmerer seg til en jobb, lett får venner, god service, osv.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 13 aug. 2012 23:14

@banditten

Har du høyt testosteronnivå ? ;)

(mann 42 år fra Nordland) ma. 13 aug. 2012 23:31 Privat melding

Interessant artikkel angående pene mennesker: http://www.forskning.no/artikler/2008/august/190638

Skjult ID med pseudonym søker ti. 14 aug. 2012 02:42

@Minney:
Du skrev "Hvis en mann har seilt seg igjennom livet lekende lett fordi han er kjekk, så passer han ikke til meg hvertfall"
og der traff du vel spikeren på hodet.
Hvis en svært vakker mann står frem med bar overkropp på profilbildet og har en tom eller svært dårlig profil, hva forteller dette deg? Min umiddelbare antagelse er ihvertfall at han, som du sier, har seilt seg igjennom livet lekende lett fordi han er kjekk. Noe som igjen forteller meg at han ikke er vant til å spille i øverste divisjon.
Det er akkurat det samme som gjelder andre veien.

Skjult ID med pseudonym UFO o-0-o ti. 14 aug. 2012 02:50

Faen.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 14 aug. 2012 06:16

Dei som påstår at dei ikkje går etter utseende, LYVER. Enkelt og greit. Det gjør vi alle sammen!

Problemet er og at jentene velger seg drittsekker framfor dei "normale" guttene, dei påstår dei er ute etter.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ti. 14 aug. 2012 07:08

Jeg skrev at jeg går etter utseende. I tillegg går jeg etter mye annet. En mann med lun humor er vanskeligere å få kloa i enn en som er utseendemessig attraktiv. Rett og slett fordi det er så få menn med den type humor jeg liker.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 07:19 Privat melding

@frknorell
Fant ut sammen med en kamerat at det var i grunn bare humor som er ett krav. Samme humor er absolutt, resten er i grunn ikke så viktig når man treffer den rette. Altså i forhold til disse evinnelige kravlistene :)

Skjult ID med pseudonym FrkNorell ti. 14 aug. 2012 07:29

Jeg har vel også humor som eneste absolutte krav. Ellers kan han være narkolanger, smellfeit, tannløs, uhygenisk og stokk dum. Bare han får meg til å le. *setter begrepet _eneste_ krav i perspektiv*

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 07:58 Privat melding

Humor kan ikke læres, resten kan man gjøre noe med. Sånn er det med den saken ;)
Liker ikke perspektiv, det bare gjør ting alt for vanskelig og man får sånne fine skylapper i letingen :p

Skjult ID ti. 14 aug. 2012 12:48

Hva er egentlig spørsmålet, alle har vel sine preferanser enten de er sånn eller slik?
Hvis en ikke filtrerte hadde det jo bare vært å hoppe på første og beste og alle hadde vært såre fornøyd...

Om en mann har tålmodighet med meldinger fra tomme eller negative profiler??
Det merker vel den som har en slik profil ganske fort og må selv avgjøre om det er veien å gå. Enhver må da kunne ha den profilen de selv ønsker uten at andre skal bry seg med det?

Etter å ha lest en del av trådene her inne kan det jo virke som om veldig mange av jenteprofilene uten innhold, men med bilde av en pen jente er laget av menn som selvfølgelig ikke svarer. Det eneste som kommer ut av det hele er at enkelte sitter og sutrer over manglende respons fra disse..

Jeg har truffet utrolig mange hyggelig menn på Sukker, ikke mange kjæresteemner men holder med en til det. På forumet kan det til tider virke som om det bare er sære "raringer" og useriøse her inne, det er ikke mitt inntrykk.