Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan får du en litt eldre dame enn deg til å være interessert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dr. Nackel ma. 13 aug. 2012 20:51

Jeg har stort sett bedre hell med damer som er litt eldre enn meg. Fordi jeg er kanskje litt "voksen" i måten jeg tenker på, i tillegg til at jeg har ganske stor suksess karrieremessig.

Men jeg er jævlig dårlig på å komme innpå disse damene. Er mye flinkere til å tiltrekke meg jenter som er litt yngre enn meg men som fort viser seg å være litt for unge mentalt.

What to do?

(kvinne 59 år fra Vestfold) ma. 13 aug. 2012 20:53 Privat melding

Hvis det er her inne så send en hyggelig mail:)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 13 aug. 2012 20:54

TS

"Jeg har stort sett bedre hell med damer som er litt eldre enn meg" .............."Men jeg er jævlig dårlig på å komme innpå disse damene. Er mye flinkere til å tiltrekke meg jenter som er litt yngre enn meg"

Haha, den var litt selvmotsigende. Det må jeg si! Hva mener du egentlig? Er det yngre eller eldre damer du har problemer med? Eller er det begge?

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 aug. 2012 20:58 Privat melding

Kan sikkert oversette til Womaneze @poppy :p

Han mener mest sannsynlig at han passer best med damer som er litt eldre, altså de han har fått kontakt med. Men vil gjerne lettere få kontakt med disse, altså fler enn han klarer nå ;)

Skjult ID med pseudonym Dr. Nackel ma. 13 aug. 2012 20:58

Altså- det jeg mener er. Jrg kan plukke opp yngre damer her inne på null komma niks. Og det erhyggelig og de er interessante og spennende og pene og alt mulig, men jeg kjeder meg fort. Merker at jeg søker litt mer erfarne og reflekterte jenter. De gangene jeg har møtt jenter som er noen år eldre enn meg så har det vært mye mer nteressant intellektuelt. Men saken er at da er det de som har plukket opp meg og ikke motsatt, og det har aldri skjedd her inne, kun på byen.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 13 aug. 2012 21:01

TS

Aha, men da er det jo bare for deg å ta kontakt selv. De er jo flere damer her inne som kunne tenkt seg en yngre mann. Hva slags alderstrinn er det snakk om da?