Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det med damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kuppern ma. 13 aug. 2012 22:49

Jeg har pratet med et par damer en liten stund (ikke samtidig, bare så det er sagt). I alle fall, etter å ha pratet med dem i henholdsvis 6 og 11 dager, så spør jeg om de vil møtes. Hva skjer så, absolutt ingenting. Får ikke noe som helst svar fra dem. Hvis de ikke har lyst til å møtes så går det jo bare ann å si nei. Det å ikke svare synes jeg er veldig merkelig oppførsel og utrolig feigt.

Skjult ID med pseudonym Dizzy ma. 13 aug. 2012 22:57

Velkommen til sukker, mange samtaler som dør ut. Etterhvert vil du date jenter som sier også at de vil gjerne møte deg igjen uten at du hører et pip fra dem. :) Men plutselig så møter du dama. Når du minst aner det og da trenger du ikke være her på sukker mer :)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 13 aug. 2012 23:05

ja - hva er det med menn som er så utrolig keeene og når date-dagen oppkommer så har fyren PLUTSELIG datet en annen han vil satse på ???

- velkommen hit - slik er sukkerlivet :o)

Skjult ID med pseudonym Retallion ma. 13 aug. 2012 23:11

Nettet er ein snodig plass folkens, berre å "get used to it". Men gje ikkje opp, ein dag klaffar alt, og då er heile driten gløymt.

Nyt fineværet, ta ein tur i båten og gje faen. Det gjer eg, og det funka utmerka! ;-)

Skjult ID med pseudonym Goggen ma. 13 aug. 2012 23:23

Get used to it. dette er damenes playground og stillhet = næ

Skjult ID med pseudonym Erfarrren ma. 13 aug. 2012 23:32

@TS

Det er mange kvinneprofiler her der en mann står bak (og motsatt). Kan fort bli en liten overraskelse for deg hvis han ("hun") sier ja til og kommer på date - med mindre du vil en slik date, selvsagt. Verden er full av alle slags psykopater. Som Goggen sier, get used to it.

Skjult ID ma. 13 aug. 2012 23:37

Muligens dobbeltgjengere til den ulykkelig gifte damen som kun er ute etter bekreftelse..