Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange mailer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hansomspør ti. 3 juni 2008 22:11

....sender en vanlig sukkerbruker her inne?

Er helt fersk og har bare vært her noen få dager. Syntes jeg kanskje gikk litt bredt ut da jeg fyrte avgårde 10 mailer til de mest interessante profilene jeg fant, men er nå midt inne i andre runde med mailer etter å ha hørt om andre som sender hauger og lass av mailer.

Har samtidig mottatt et par mailer med matchtre som er rødere enn Aslak Sira Myhre og lurer på hvorfor i alle dager dem sender en mail. Er det ikke meningen at man skal finne noen man kan passe sammen med?

Så spørsmålet blir: Hvor mange mailer sender dere avgårde? Jeg ser ikke akkurat det store i å passere 30-50 mailer og er veldig usikker på verdien av å gå bredt ut.

Noen som har vært her en stund som kan gi litt innspill?

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 3 juni 2008 22:14

Spør deg selv om du liker masseutsendt spam i innboksen eller meldinger som indikerer at de faktisk har en ide om hvem du er... Sikkert mulig å fyre av 50+ meldinger daglig, men tviler på at alle er unike. Jenter er noen kløppere til å finne ut om det er masseprodusert eller ikke. ;)

Skjult ID med pseudonym Hansomspør ti. 3 juni 2008 22:18

Jeg tolker den som at jeg er på rett spor med min aversjon mot å sende mange mailer.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 3 juni 2008 22:25

Dette var morsomt! :-)
Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er av den oppsøkende sorten lenger! Jeg sender mail i perioder. Når jeg er aktiv på forumet er det et godt tegn på at jeg er inaktiv på mailhyppighet. Jeg sprer meg ikke på mange da jeg kun trenger ett menneske. Derfor legger jeg ofte litt i de mailene jeg skriver "på ordentlig" og det er ikke alltid jeg er in the mood. Kvalitet fremfor kvantitet høres vel greit ut i mine ører......

Hey! Lykke til her inne og velkommen til forum! :-)


Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 3 juni 2008 22:30

Jeg har bare ett råd, og det er å ikke høre på meg! Jeg er jo tross alt singel... ;o)

Men velkommen til forumet... ;o) ...og lykke til! :o)

Skjult ID med pseudonym løven ti. 3 juni 2008 22:38

gratulerer hansomspør
du sendte avgårede fler mail første dagen enn jeg hittil har gjort
men så har jeg ikke holdt på mer enn rundt et halvt år jeg da

mener da selvfølgelig intromail

Skjult ID med pseudonym rika ti. 3 juni 2008 22:47

....Men, ikke send masseproduserte mail....-Det er så utrolig turnoff...

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 3 juni 2008 22:50

bruker du suketter da?

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 3 juni 2008 22:56

bra!!!
da er vi fler...

Skjult ID med pseudonym FantaFree ti. 3 juni 2008 23:28

hmmm...

Skjult ID med pseudonym s ti. 3 juni 2008 23:42

1. Jeg beundrer de som finner så mange som over 10+ å sende mail til OG gjør det. Og med det mener jeg ikke at jeg synes dette er dumt av de som gjør det, heller at jeg også hadde så lett for det.

2. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, skjønner jeg ikke de som klager så fælt på såkalte standardmeldinger. Det kan tenkes at jeg som mann ikke får så mange slike, og derfor ikke er vant med det. Men jeg mener, hvis personen ser interessant ut, drites det forholdsvis hardt i hva som står i første melding, for å si det sånn. Hvis en person som kontakter meg ryker pga. meldingen, må a) innholdet i meldingen være passe på bærtur (og nei, det dere definerer som standard- eller massemeldinger ment for å opprette kontakt faller ikke i denne kategorien) og b) profilen i seg selv være så uinteressant at det hadde gått galt uansett.

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 4 juni 2008 13:56

Flere er inne på det samme: masseproduserte mail er ikke noe mange jenter "faller" for..........inkludert meg selv.. :-)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 15:06 Privat melding

Hmm nå har jeg aldri fått så mye som en mail her inne tror jeg som jeg ikke har sendt til først.... Så send ivei du!
Så kansje på tide og fjerne bildene og ta bort de to bildene av hobbyen min så jeg ikke faller ut med "råner"....
Men er like bli jeg og sender også både personelige og "standarmailer! og får svar på omlag 10% av de.
Så unasett om du sender "standar" eller legger deg ut med en flott personelig mld kan du forvente deg svar på ca 1 av 10 hvis du er gutt ivertfall.

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 4 juni 2008 16:22

Vel...mister megselvja...det kan hende det er en del som ikke faller så for selvgodheten din...eller feil ord kanskje...selvtilliten din eller noe.

(kvinne 58 år fra Oslo) on. 4 juni 2008 16:26 Privat melding

Sender mail av og til, sender ikke standardsvar, bør ha såpass interesse for den
man sender til at man faktisk viser at profiltekst er lest.
Setter heller ikke pris på å få en standardmail, de blir fort avslørt ved innhold...
stemmer da ofte ikke med hva jeg har prøvd å fortelle om meg selv...

Skjult ID med pseudonym Carolin fr. 6 juni 2008 11:38

Hei:-))
Jeg er ikke så dreven her, men er superbruker. Lurte på om en som ikke er det, kan svare på mail jeg har sendt. Har sendt 2 mail til ikke super, og de har satt hjerte på meg, men ikke fått svar. Kan jo være at de ikke har lyst, men da er det høflig å si ifra, synes jeg da, og hva er vitsen med å sette et hjerte da...ikke det at det går inn på meg, hehe, men lurer bare på hvordan det virker:-). Ellers ønsker jeg alle lykke til med søket etter den "rette", og god sommer!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 6 juni 2008 11:40

Hei Carolin.
En som ikke er superbruker kan både lese og svare deg. Dessverre er det sånn på nett at ikke alle svarer alle. Forsøk å ikke bli lei deg eller ta det personlig om noen velger å være opptatt med andre enn akkurat deg. Før eller siden kan det likevel bli jackpot! :-)

Skjult ID med pseudonym Carolin fr. 6 juni 2008 11:48

Hei Zitelle.
Takker for svar:-). Jeg lar det ikke gå innpå meg, men som sagt så er dette nytt for meg, og forstår ikke at voksne mennesker (burde være det, etter alder:-)), som setter slike egenskaper som f.eks: høflighet, respekt osv for andre, som viktig, og på toppen av det, merker deg som interessant, ikke gir en tilb meld. Er nok endel som har lurt seg til fine egenskaper hos seg selv, uten å inneha dem:-))). Men, har for det meste "truffet "seriøse, hyggelige menn her:-).

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 6 juni 2008 11:54

Du har nok rett i at mange sikkert fremstår som de ønsker å være fremfor som de egentlig er :-)
Men det kan jo være mange grunner til å ikke svare, f.eks at han ikke er så ofte pålogget, at han vil holde "mulighetene åpne" og ikke avskrive deg helt mens han snakker med en annen jente, at han rett og slett er litt treig av seg, at han er typen som gir hjerte til mange, får napp et sted og "glemmer" de andre. Eller at han bare er litt distre. Kanskje han har omstemt seg uten grunn?

Uansett så tror jeg man skal leke her inne, men likevel leke med alvorlige hensikter for å ha det bra på sukker. For det er mulig! :-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) fr. 6 juni 2008 12:25 Privat melding

Jeg synes ikke ti mailer lyder mye. Man er nødt itl å være litt aktiv, om man skal ha håp om å finne det man leter etter. Men det er viktig at de ti mailene ikke er like. Man må skrive personlig til hver enkelt.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 7 juni 2008 17:49

Ikke overse meldinger fra personer med et tre som er rødere enn Aslak Sira Myhre... alt fra match fra 70 og oppover er bra. Og det er sikkert noen med match under 70 som du går glipp av også, og som kanskje kunne være den rette.

Selv har jeg vært her en god stund nå, og derfor er det ikke så ofte lenger at jeg kommer i kontakt med noen som det virker spennende å bli bedre kjent med. (Nye profiler er spennende...og får masse oppmerksomet)
Men tror kanskje det gjelder å være ganske aktiv og bruke tiden godt når man er ny og ikke har går lei enda :-) ... men for all del... ikke send masseproduserte meldinger, jeg har fått noen av dem og de er virkelig turnoff.

Men å sende noen småpersonlige mail til tre eller tyve (eller tredve for den saks skyld) til profiler du liker her inne, synes jeg du skal gjøre :-) Om man skal få napp må man da være aktiv :-) Det er ofte man ikke får svar på en melding man sender, så tror det er sjelden man ender opp med det luksusproblemet at man har kontakt med for mange...