Alle innlegg Sukkerforum

JENTER og GUTTER

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ...@... ti. 14 aug. 2012 02:03

Heisan.

Dere jenter må begynne å ta litt mer initiativ på lese og ta kontakt, ikke bare se på bildene ( dette er ikke et vinkart )

jeg vet at noen av dere har
Mistet troen.
dårlige erfaringer.
osv

Men glem fortiden og tenk fremtid, her inne kan fremtiden ligge vis dere bruker tid på å faktisk snakke med de som er her inne. det fins fortsatt mange gode gutter der ute.

Og til dere(jenter og gutter) som bruker dette som en hobby!!! der bør virkelig finne dere en ny hobby, dere aner ikke hva dere gjør med folk som faktisk er seriøse.

og til dere jenter og gutter som utnytter dette verktøyet, bare for å få dere et ligg eller annet lureri, hold dere til He.....te vekke fra slike verktøy, og heller kom tilbake når dere innser at det ikke bærer på lykke eller fremtid med slik holdning

og en liten ting til....... at utsende ikke betyr noe, det er tull. det er faktisk menneskelig instinkt å se på utseende. Men alle har forskjellig mening om hva som passer hver enkel. Men for guds skyld ikke baser et helt fremtidig partnerskap på kun utsende.

Måtte bare dele litt av frustrasjonen min....

Skjult ID med pseudonym speedy6617 ti. 14 aug. 2012 02:05

Kom igjen. Få det ut. Gjerne mere og.

Skjult ID med pseudonym pm ti. 14 aug. 2012 07:03

Helt enig :-))))

Skjult ID med pseudonym Cartman ti. 14 aug. 2012 08:21

Folk bør jo uttrykke hva de søker i profilene sine. Dessuten så formes samtalene underveis. Eneste jeg savner hos folk er skriftlige avslag. Folk flest her inne bruker.taushet.

Skjult ID med pseudonym ama ti. 14 aug. 2012 08:24

jeg er enig med TS, men skulle også ønske at folk var litt mer keen på å ta en sjanse på noen de kanskje ikke ville valgt i utgangspunktet? Det kunne jo hende at det ble noe bra ut av det ;) jeg tar kontakt med menn her ganske ofte, som jeg kanskje ikke ville valgt ellers (da tenker jeg både utseendemessig og med interesser) Men jeg er åpen for noe nytt og tenker at de sikkert kan tilføre meg noe selv om det ikke blir kjærlighet. Mennesker er interessante! :)

men.. av og til så lurer spøkelsene fra fortiden i bakhodet. Men klarer å bøe dem vekk ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 14 aug. 2012 08:31

Denne tråden er laget av noen som er for sjenert o.l. selv til å ta kontakt?

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 09:16 Privat melding

Vrææææl og hulk!! @TS!! Er det sant?? Nå mistet jeg illusjonen om to...ja tenk TO fordeler med dette stedet!!

Jeg som hele tiden har trodd at dette VAR et vinkart, og det var bare å velge og vrake...faderi...!!! Hulker trist og fortvilet med orntlig bevreleppe og tårer i øyekroken :-((

...og så enda værre, og er det virkelig mulig?? Dette har jo vært en av favoritthobbyene mine!! Dog en smule sesongbetont.... Jeg som tenkte å begynne på igjen til høsten! Nå kan jeg jo bare skrinlegge de planene! Sukk! Og atter sukk!

Hva skal jeg finne på nå da??? Mumle...mumle...mumle.... Aldeles vonbråten er jeg! Hikst!

Skjult ID med pseudonym Cartman ti. 14 aug. 2012 09:52

Wow, du er 42 år.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 10:07 Privat melding

Bare å sende denne som førstemelding, ts:

Hei.. Etter å ha bladd meg gjennom hele denne gigantiske katalogen med jenter, så har jeg bestemt meg for at jeg velger deg.. Får jeg deg som postforsendelse? - eller hvordan funker egentlig dette her?"

Skjult ID med pseudonym rororo ti. 14 aug. 2012 10:21

Seriøst Aqueena?

Skjult ID med pseudonym Anaïs ti. 14 aug. 2012 10:54

Vinkart...noen gangen har jeg kommet inn på profiler av litt yngre menn (4-5 år yngre) og tenkt...du verden! for en lovende ung mann, jeg hadde ønsket jeg kunne se hva det er blitt av dem om 5-10 år, jeg tenker at disse mennene blir utrolig interessante og attraktive med årene...akkurat som en god vin, men disse må ikke lagres i mørket, de må utforske verden og oppleve mye rart for å bli deilige og fantastiske 40-åringer (som jeg har definert nå som min målgruppe)

Ellers enig med deg, @ts i at man bør bli mye mer aktiv og, selv om dette var nok myntet på «gutter og jenter» (jeg er en kvinne midt i 30-åra) jeg lover her og nå å sende den fordømte førstemeldingen som jeg ikke har turt å sende ennå ;)

Skjult ID med pseudonym ms ti. 14 aug. 2012 11:06

Aqueena,
- så hyggelig ....

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 11:18 Privat melding

Hehehe @rororo....seriøs? Jeg? Her inne? Nix, nix og atter nix, har ikke lært ennå hva det begrepet innebærer ;-)))
@Cartmann, var den til meg?
@Dantyfanty gamle venn, den hadde funka på meg...tror jeg, men det er overraskelsesmomentet som må være på plass da ;-))
@Anais; eeeenig!
@ms, hyggelig right back at ya, men hvem er du da? Lure, fundere, undres...osv osv ;-))
@TS, bare så det er sagt; var ikke for å kødde for mye & forstår frustrasjonen din, husk at med alle de tusenvis som er her inne så er vi et snitt av samfunnet og har plass til alle selv om vi har forskjellig agenda, ønsker og oppførsel.... Å forsøke å oppdra folket blir som å tømme havet med fingerbøl....prøv gjerne, men jeg ville heller brukt tiden til å finne ut hva jeg selv kan gjøre annerledes og VÆRE et godt eksempel for andre, OM jeg absolutt skulle bruke energien min på noe som helst ;-)

Gudd løkk folkens, love and peace ;-)))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 aug. 2012 14:24

At folk bruker Sukker som hobby og som et sted for å finnes seg noen å ha sex med kunne ikke brydd meg mindre egentlig. Jeg skal ikke komme her å fortelle folk hvordan DE skal bruke Sukker.

Kanskje det er fordi jeg aldri får noen meldinger at jeg faktisk gir totalt faen i hva andre folk driver med her inne.
Men, hvis du hisser deg såpass opp av nettdating, så tror jeg ville sterkt revurdert om det var noe for meg. :P

Og til dette med utseendet, det jeg skriver nå er helt sikkert ufattelig cheesy, men er ikke poenget med å få seg en kjæreste at når en våkner om morgenen og ser bort på henne så tenker jeg; "Faen så heldig jeg er som har fått hun her!"?

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 14 aug. 2012 16:43

Digg! @Powpowen govenn, du er jo så kul og digg, er nok ikke lenge før ei søt snelle kaprer hjertet ditt, du har så absolutt rette innstillingen :-)) Way to go man :-))