Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan starter dere samtalene deres?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann24 ti. 14 aug. 2012 10:31

Bare lurer litt på hvordan folk flest starter samtalene her. Noe spesielt dere sier for å gjøre dere interessante?

Føler selv ikke jeg har noen dårlig starter da jeg ofte tar tak i hva profilene har å by på og føler at jeg får greit med respons på det. Men skulle vel helst sett at jeg fikk noe mer svar. Vet selv at jeg har mye å by på når det kommer til samtalene så det er ikke der det ligger. Men sliter kansje litt med den første meldingen hvor jeg må fange oppmerksomheten.

Nå er det vel slik at jenter jenter flest liker at man skriver noe orginalt som catcher de til å svare. Føler derfor presset ofte ligger på oss som menn å være kreative, men at det ikke alltid er like lett å være det når profilene ikke gir meg like mye å skrive om.

Om noen har noen andre har andre tips på hvordan de tar tak i den første meldingen så kom gjerne med det:)

Skjult ID med pseudonym kar ti. 14 aug. 2012 11:35

Min erfaring er at gode meldinger gir bedre svar, men ikke nødvendigvis flere.

(mann 39 år fra Akershus) ti. 14 aug. 2012 11:42 Privat melding

Vrient å få svar om man ikke faller i smak. Men ikke stress med det. Hadde du fått masse post ville du bare ikke klart å vie den oppmerksomheten du burde vie til de få som betyr noe;)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 14 aug. 2012 11:57 Privat melding

Syns SvenÅke sitt råd er godt. Svar sendes til de som en har lyst å svare, .. gjelder både når menn sender meldinger til damer, og når damer sender meldinger til menn de liker...
Syns ellers TS har funnet en god mal, i å ta utgangspunkt i profilen... Korte greie meldinger som viser at de har lest og forstått profilen min syns jeg er best...

Skjult ID med pseudonym . ti. 14 aug. 2012 12:09

For å snu på det: Hvis drømmedama sender deg en melding, har det da jævla mye å si hva som står i den?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 aug. 2012 14:27

Åh ja, det betyr kjeeeeempemye. Hvis hun ikke skriver akkurat det jeg vil at hun skal skrive etter å ha lest profilen min så kan hun bare ha det så godt, drømmedame eller ikke drømmedame! :P

Skjult ID med pseudonym søker ti. 14 aug. 2012 14:42

Å finne den perfekte måten å starte meldingen på blir jo som å prøve å finne den perfekte sjekke replikken på byen. Jeg improviserer, det føles mer riktig.
Når jeg har lest hele profilen, besøkt leiligheten og albumet osv. så bare skriver jeg det jeg har lyst til å skrive. Jeg henter stemningen og inspirasjonen fra profilen hennes. Jeg bruker jo lang tid på dette men hvis jeg ikke er villig til å bruke litt tid så er jeg jo ikke særlig interessert.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 15:23 Privat melding

"Hei og hopp du er topp!" - Blir nok ikke bedre enn dette :p