Alle innlegg Sukkerforum

Mange er for hovne til å svare !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym uten svar ti. 14 aug. 2012 21:59

Sitter nå her og lurer, flere som opplever at damene her , er for oppblåste til å svare på meldinger, føler lissom at, dersom man sender en hyggelig mld, eller kanskje kun et HEI :-) så er det respektløst å ikke svare.. Er de ikke interessert, så svar det da, ikke bare vær blærette, hovne, kostbare og Fit$%&/&%r .... Finnes faktisk noen seriøse her inne som fortjener å bli behandlet med respekt....

( og til alle dere som faktisk svarer, og som jeg har sakket med, og snakker med, og møtt) Tusen takk, dere er de mest fantastiske her inne :-)))

Skjult ID ti. 14 aug. 2012 22:03

Jeg prøver å svare og være hyggelig.

Selv sender jeg sjelden eller aldri første melding. Men sendte et par sist uke. En har jeg kontakt med, en takket på grunnlag av at jeg har barn, den 3 gadd ikke svare.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 22:08 Privat melding

Jøss, banning på Donald-språk? DET har jeg faktisk ikke sett her inne før.

Skjult ID med pseudonym Asbjørn ti. 14 aug. 2012 22:15

Hadde du virkelig følt deg noe bedre om jenter hadde svart deg at de ikke er intressert i deg?

Skjult ID med pseudonym kar ti. 14 aug. 2012 22:16

De seriøse som forventer å bli behandlet med respekt kaller damer for Fit$%&/&%r ja.

Skjult ID med pseudonym uten svar ti. 14 aug. 2012 22:18

HerrFekt :-) hahaha ja utrolig at det gikk gjennom :-)
Asbjørn: Ja jeg synes at man bør være høflige med hverandre og si f.eks; takk men ikke interessert , eller noe sånn
HDV: Se over
Skjult: Bra, synes alle fortjener et svar, om det er "negativt, altså takk, men ikke interessert, eller et hei tilbake"

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 14 aug. 2012 22:44 Privat melding

Mulig de som ikke svarer egentlig gjennomskuer hvordan person du egentlig er...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 14 aug. 2012 22:50

Man har ikke noe plikt til å svare.

Hvis noen skriver til meg og jeg ser av profilen deres at de er totalt på jordet i forhold til hva jeg ser etter (f.eks alder og geografi), så gidder jeg ikke å svare. Det står i profilen min hva jeg ser etter.

Om noen som er innenfor det jeg ser etter skriver til meg, svarer jeg.

(mann 32 år fra Rogaland) ti. 14 aug. 2012 22:59 Privat melding

Veldig enkelt svar til begge kjønn som ikke er intr i ha kontakt ...... det er bare å blokkere de brukerne som ikke er intr. så får dere ikke de opp på søk lista igjen, veldig diskret og enkel måte å gjøre det på....

Skjult ID med pseudonym woot ti. 14 aug. 2012 23:04

Jeg må innrømme at jeg ikke føler noen som helst form for "plikt" til å svare, dersom det er klart at avsender og jeg har nada tilfelles. Dersom meldingen jeg har mottatt i tillegg ikke inneholder noe mer enn "Hei :)" gidder jeg i hvertfall ikke bruke tiden min på det.

Gutter (og jenter), når skal dere fatte greia? Om noen ikke svarer, så ER DE IKKE INTERESSERT.
Til TS (og alle med samme tankesett), sjekk ut filmen "He´s just not that into you". Se og lær.

Og sist men ikke minst; syting er ekstremt lite attraktivt.
Argh.

Skjult ID ti. 14 aug. 2012 23:07

Jeg synes nå denne blokkeringa er tåplig jeg da.Hvorfor blokkere noen som ikke "plager" deg. Går da an å svare høflig. såvidt jeg vet blir ingen her inne bombadert med meldinger, selv om noen påstår det innimellom.

Men lurer fælt på enkelte noen ganger. Man har jo ingenting til felles når man leser profilen. Når jeg gir avslag og henviser til min egen profil angående ting, så skjønner de det ikke.

Tror mange kun ser på bilder!

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 14 aug. 2012 23:17 Privat melding

"He's just not that into you".

Jeg har sett den filmen to ganger faktisk, og likte den. Og jeg syntes at "Gigi", spilt av Ginnifer Goodwin var så utrolig søt og sjarmerende. :)

Hun ble min favoritt i den filmen.

Skjult ID med pseudonym Dizzy ti. 14 aug. 2012 23:17

Det kan være mange årsaker til at man ikke svarer og jeg synes man heller ikke kan forvente så mye fra fremmede som man ikke kjenner på en datingside.

Synes TS skal få lov til å syte siden det er sikkert mange som føler det som han. Men jeg anbefaler som Odd-Chr, blokk de som ikke svarer eller gir svært laber respons, ikke putt så mye følelser i det og kikk videre. :)

Skjult ID med pseudonym NN ti. 14 aug. 2012 23:18

Det "morsomste" er når man ikke får svar på meldinger og vedkommede man har sendt til faktisk ikke engang gidder å besøke profilen min for å se hvem jeg er. Tydelig at de fleste er mer opptatt av utseende enn de faktisk er villige til å innrømme. Ganske fantastisk egentlig med tanke på det "svære" bildet man får opp ved siden av meldingene...

Skjult ID med pseudonym John Doe ti. 14 aug. 2012 23:25

Ikke ta deg nær av at folk ikke svarer. På internett kan alle gjøre (og for all del unngå å gjøre) det de selv vil. Deal with it. :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 14 aug. 2012 23:28

Det er særdeles sjeldent at jeg er for hoven til å svare. Tror faktisk aldri jeg har vært så hoven at jeg ikke har klart å skrive på tastaturet. Jeg var hoven på ankelen en gang, etter at jeg tråkket over riktignok, men utover det så har denne kroppen vært ganske hoven-fri.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2012 23:41 Privat melding

Hovne folk ass...makan!!!
* trøsteklem *

Skjult ID med pseudonym lykke ti. 14 aug. 2012 23:47

er litt enig med Odd-Chr. blokkering er kanskje et negativt ladet ord men kan også brukes som et slags filter. man blir bare borte fra listen, vi får ikke noe beskjed om at vi er blokkert........så hva skade gjør det da???

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 14 aug. 2012 23:48

NN: man behøver ikke å kikke på profilen til den som skriver melding da, for å avgjøre at f.eks aldersforskjellen på 20 år blir feil.

Bare som et eksempel.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 14 aug. 2012 23:54 Privat melding

Det blir ofte feil å stille forventninger til mennesker man ikke kjenner.

Man kan stille visse forventninger til sin egen familie, til vennene sine og kolleger på jobben. Men det blir helt feil å ta det personlig, at man ikke får forventningene sine innfridd av helt fremmede mennesker her.

Skjult ID med pseudonym NN ti. 14 aug. 2012 23:56

@nyfikendam: Jeg skriver ikke til damer med 20 års aldersforkjell i forhold til meg. Jeg skriver ikke til damer som har 3 års aldersforkjell til meg heller dersom de har oppgitt i profilen sin at det ikke er interessant. Men opplever likevel at enkelte ikke sjekker profilen min etter en melding.
Og de meldingene jeg skriver består ikke bare av et "hei" eller "du var søt" heller.

Sier ikke dermed at alle damer er sånn, men at enkelte er det. Og at jeg ikke forstår den formen for overfladiskhet.

Skjult ID med pseudonym Gulltopp ti. 14 aug. 2012 23:59

Dette igjen, ja.
Personlig svarer jeg ikke på alt. "Gjør mot andre som du vil de skal gjøre mot deg", eller noe! Min mening er at jeg gir litt f i om jeg selv ikke får svar, FYREN ER DA FAKTISK IKKE INTERESSERT. Jeg skjønner det. Og går videre til neste. Dermed har jeg ingen kvaler mot å ikke svare alt og alle. Tar ikke sukker superseriøst heller, kanskje det har litt å si. Sånn er det på sukker, ppl. Lev med det. Er nå virkelig ikke verdens undergang :-P Og igjen det her med at fyren muligens klikker i vinkel og blir totaaalt useriøs. Frister ikke å svare når den risikoen er tilstedeværende. Jeg har plenty gode grunner for å ikke svare, kunne skrevet en roman om det hadde jeg villet. Det er jo da MIN mening, og den må jeg få ha. Sånn er det bare..

Skjult ID med pseudonym Gørl on. 15 aug. 2012 00:00

Hvor får dere den ideen fra at om en jente ikke svarer, er det fordi hun bare er opptatt av utseende?
Hva med at hun er betatt av en annen hun skriver med her inne? Tenk om denne "annen" en gang var deg? Ville du da syntes det var like viktig at hun sjekket ut alle andre profiler hun fikk hjerter og meldinger fra?

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 00:40

@Gørl: Helt enig.

I kveld har jeg brukt mye tid på forumet, det har jo skjedd litt her. Jeg har ikke sendt noen førstemeldinger. men jeg har mottatt 9 førstemeldinger (bare en av dem er på sukker). En av meldingene var fra en veldig spennende dame. Jeg var ute i et ærend en times tid og kom hjem igjen med et telefon nummer. NRK har lagt ut siste episode av Boardwalk Empire på nettet. Jeg tenkte jeg skulle prøve å få sett denne.

Det må da gå an å forstå at min oppmerksomhet er på de to damene jeg er interessert i og det andre jeg vil gjøre. Jeg har ikke svart de andre 8, kanskje jeg gjør det imorgen eller kanskje ikke i det hele tatt. Det er ikke fordi jeg er oppblåst eller fordi jeg ønsker å behandle de dårlig, jeg tenker ikke på de i det hele tatt. Jeg tror du også TS ville fokusert på de du var interessert i.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 15 aug. 2012 00:44

@ uten svar, folk som deg ..som kaller oss for f%$#$%%^r...er grunnen til at mange ikke gidder å svare. Dere takler nemlig avslag på en like elegant måte som du viser her.

Skjult ID med pseudonym Gerimax on. 15 aug. 2012 00:49

@ts

Nei , synes ikke damene her er oppblåste , har ikke en gang bilde i min profi og meldinger får jeg :)

Det er du som er grinete fordi du ikke får det til ) he he

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 15 aug. 2012 04:59

Årsaken til at norske sukker-jenter ikkje svarer, er at dei er sære og kresne.

Ser at eit eks her sier at hun ikkje svarer folk som er utenfor hennes spesifikasjoner. Kvifor ikkje bare svare det da? Er det så vanskelig? Er du så vanskelig?

Skjult ID on. 15 aug. 2012 04:59

Faen

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 15 aug. 2012 04:59

Forøvrig er eg enig med TS

Skjult ID on. 15 aug. 2012 05:01

Hælvete

Skjult ID med pseudonym mann24 on. 15 aug. 2012 05:10

Jeg bor nå i Australia og har prøvd ut australsk datingside hvor jeg har fått svar på 100% av meldingene mine enten det var avslag eller om de var interessert. Noe jeg syns er mye bedre enn å ikke få vite hvorfor noen ikke svarer i det hele tatt..

Så jeg bruker bestandig de ferdigutfylte avslagene om jeg ikke er interessert. Nordmenn har noe å lære der;)

Skjult ID on. 15 aug. 2012 05:13

Der tar du dæven meg feil gittt

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 15 aug. 2012 09:32 Privat melding

"Så jeg bruker bestandig de ferdigutfylte avslagene om jeg ikke er interessert. Nordmenn har noe å lære der;)"

Vi er mange som har brukt både den og egenskrevne avslag :)
Men mange av oss har også opplevd å få svært så ufine svar tilbake når vi kommer med et avslag (kanskje spesielt når vi bruker denne ferdigutfylte greia).

Så man lærer seg jo fort at å gi avslag rett og slett fort kan føre til utrolig mye dritt!
Så kanskje enkelte menn trenger å lære seg at avslag er avslag, og ta det på en respektfull måte ;)

Men for all del, de fleste tar jo avslag greit :)
Er bare noen som forsurer for resten her. For opplever man slik drittkasting et par ganger, så er det ikke til å stikke under en stol at det også går utover mange andre fordi en del kvinner (og menn) blir skeptiske til å svare i det hele tatt dersom de ikke ønsker noe kontakt med vedkommende.

Skjult ID on. 15 aug. 2012 12:03

Har full forståelse for at det kan være irriterende å ikke få svar, men enkelte får faktisk mer post en man kan håndtere og skal innrømme at jeg selv har sluttet med å svare alle.
Flere grunner til at man ikke skriver, får svar:
Som nevnt over:
- uhøflige tilbakemeldinger
- henvendelser fra personer som jeg overhode ikke har noe felles med eller har det jeg søker(det er opp til meg å avgjøre, ikke Sukkers matchtall eller du!)
- Har noen ganger, fordi jeg har fått sure tilbakemeldinger som f.eks: er jeg ikke bra nok? Hvordan kan du vite at vi ikke passer sammen? Føler du deg for bra? Er jeg for stygg? Ser og dømmer utfra bare bilder du.. spurt hva de finner interresant i min profil og hva de tror vi har felles. Svar: Ehhh, det har jeg ikke tenkt på... og jeg blir beskyldt for bare å se på bilder??
-Meldinger som kun inneholder Hei... funker ikke på nett for meg, trenger ingen avhandling, men en linje eller to kan være greit..

- Falske profiler, er visst mange gutter på Sukker som har opprettet jenteprofiler for å sjekke respons.. er det mulig... hva skal det være godt for. Biter vel dere selv litt i halen?
- i tillegg er det falske utenlandske profiler.

(mann 38 år fra Hordaland) on. 15 aug. 2012 12:21 Privat melding

Må si meg litt enig med følelsen trådstarteren beskriver... Føles mer skuffende å bli fullstendig ignorert enn å ihvertfall få et kort, skrevet avslag; om enn bare en ferdigpakket beskjed...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 13:49

Pedro: jeg lar være å svare fordi jeg ikke gidder å få masse dritt tilbake til den jeg avslår.

Det hender nemlig at et høflig avslag ikke blir akseptert. Så da lar jeg være å utsette meg selv for det, rett og slett.

Når det er sagt, så er det ikke heldigvis ikke ofte at dette har skjedd :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:18 Privat melding

Synes det er en litt interessant tanke at de få som ikke oppfører seg får lov til å diktere hvordan flertallet handler.
Mye er løst dersom sukker også legger til mulighet for blokkering sammen med avslaget.

Man trenger uansett ikke tilgang til de som avslår deg?

Er vel også mye av grunnen til mye frustrasjon at mange alltid tenker det verste om andre? Hvor mange av avslagene blir egentlig besvart? 1 av 10, 1 av 100? Skal virkelig mindretallet få bestemme?

Skjult ID med pseudonym j88-aki on. 15 aug. 2012 17:03

Når man får 10 brev hver dag gidder man ikke svare alle. Er ikke frekt å ikke svare på:

"hei, du er søt, hva gjør du?"

Svarer på de mld som man ser at de faktisk har lest profilen, og er oppriktig intr.