Alle innlegg Sukkerforum

Forelsker du deg i idioter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym n. on. 4 juni 2008 01:01

Erlend Loe har vært inne på det, og flere andre med han -enhver idiot kan få seg dame, men det er slettes ingen selvfølge for alle.

Jeg har gjort meg noen tanker om dette, og etter nærmere ettersyn i både nær omgangskrets, egenerfaringer og frustrerte historier fra gode venner undres jeg over flere ting.

Ville det være en god ide om jeg sluttet i jobben min, ble arbeidsledig boms, levde på lånte penger, og sleit med å ordne meg kontantkort til mobilen? -da kunne noen reddet meg.

Om jeg kanskje burde vært litt mer fysisk utagerende med lav toleranseterskel? Jeg har enda tilgode å høre om en konemishandler som sliter med å bli gift, og enda mindre er singel. Slike menn har jo definitivt et enormt forbedringspotensial jeg ikke kan sklte med.

Og er man ikke av den fysiske typen, så burde man sterkt vurdere psyko versjonen -denne type personlighet mestrer mishandling i flere former og har alltid minst en dame, hvorav den ene gjerne er titulert som kone. Sansynligvis er dette en form for mennesker som ansees som "gode på bunnen, og misforstått" og når ingenting annet gir fornuft, så appelerer det kanskje til morsfølelsen? I alle fall, får de ikke dame, så tar de dama fra kompisen sin, eller truer til seg en som lar seg undertrykke frivillig.

"Du kan forelske deg i et fjols i et glimt av et sekund, men det tar et liv å lære seg å verdsette et ekte menneske"

-fritt oversatt

Jeg har høyere utdannelse, en jobb som er både krevende og spennende og i stadig utvikling. Jeg klarer meg selv økonomisk -dette inkluderer at jeg har tak over hodet, og egen telefon.:o) Ikke drikker jeg overstadig mye heller, men jeg har god greie på vin, Jeg trener regelmessig både innendørs -og ikke minst utendørs. Jeg har enda tilgode å slå ned noen, men jeg ville gjort det uten å nøle om noen truet mine nærmeste. I grunnen har jeg ingen store konflikter i livet mitt, er i balanse med meg selv, og klarer meg godt på alle måter. Jeg har masse å gi, og har et åpent og lekent sinn. Til sist, men ikke minst, jeg er en dyktig kokk, og kan trylle frem gode retter på kjøkkenet av praktisk talt ingenting.

Er det rart jeg sliter med å få meg kjæreste?

Skjult ID med pseudonym gil on. 4 juni 2008 02:16

Det er sant det du skriver, og veldig rart.
Jeg ønsker meg en oppegående og snill mann, men klarer ikke å finne ham. Dustene du beskriver her er flinke til å ta kontakt og viser tydelig at de er interesert, mens de snille er kansje litt for forsiktige. Som kansje gjør damene usikkre.
Men hva vet jeg :) tror iallfall ikke at noen damer ønsker seg en psykopat.
Skulle gjærne vist hvem du var ;)

Skjult ID med pseudonym gil on. 4 juni 2008 02:20

Og ja, de viser seg å være idioter de jeg blir forelsket i, de sjarmerer en med storm.
Men har også vært forelsket i en snill, god og oppegående mann, men han ville ikke ha meg :(

Skjult ID med pseudonym k on. 4 juni 2008 07:22

I et vulgært overflodssamfunn som det Norge er i dag, søkes det etter øyeblikkelig tilfredsstillelse. I sjekking betyr det at man lytter til de mest primitive deler av hjernen. Huleboer-mentaliteter gjør seg gjeldende. Egenskaper som fysisk styrke og røffhet teller mer enn intelligens og galanthet...

Vi ser det også i kunsten. King kong, beauty and the beast. Slike historier selger. Beauty and Einstein ville ikke fått like stor appell...

Skjult ID med pseudonym anejulie on. 4 juni 2008 07:37

Jeg forelsker meg ikke i idioter. Jeg leser mennesker og er kritisk innstilt til ukjente fordi det er mye som må stemme før jeg forelsker meg.Jeg tipper du har flere krav til en kvinne enn idioter og psykopater.

Skjult ID med pseudonym smarty on. 4 juni 2008 07:46

Jeg forelsker meg i alle fall ikke i idioter fordi de er idioter. Jeg forelsker meg i dem som har det lilie ekstra. De som har sjarmen. Er de sympatiske, er det bare en bonus. Men i blant er de snille og greie mennene ikke frekke nok i sin tilnærming, og dermed skjer det lite. Ofte er det vel slik at mange andre også ser hvem som har det lille ekstra. De trenger derfor ikke oppføre seg så pent. For de får draget rundt neste sving likevel. Det gir dem en selvtillitt som kan være irriterende, men dog tiltrekkende.

Ja, det er sant at sjarm teller mer enn mye annet. Men det er ikke sant at dårlig oppførsel i seg selv er tiltrekkende. Så TS, det hjelper nok lite å slå ned noen eller slite med å ha penger til å skaffe kontantkort i seg selv. Jeg har i alle fall ikke behov for å redde noen.

Om du er god til å lage mat eller ikke, betyr lite hvis jeg ikke faller for deg.... Men har jeg falt for sjarmen din, er alt positivt en bonus...

Skjult ID med pseudonym Enig on. 4 juni 2008 08:34

Enig her, damene må skjerpe seg! ;P Ellers finner vi en eller annen dum bimbo med store pupper, så kan dere sitte der med den arbeidsledige alkoholikeren...

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 09:00 Privat melding

Hmm dum bimbo finnes virkelig de?
Og ser ingenting galt med store eller små pupper..
Ser jo rundt seg i aviser og tidsskrifter at det fokuseres på sexy kropper og store bryst men er det virkelig det som teller...
Jeg tror det er mulig og forelske seg i alle Jenter/ gutter og de fleste jeg ser rundt meg er ganske bra fordelt være seg utseende eller annet..
Og hvem er idioter... Er en idiot og simpel hvis en tar kontakt her inne?
I så fall kan vel kansje sukker legges ned....?
GIL
Dustene du beskriver her er flinke til å ta kontakt og viser tydelig at de er interesert, mens de snille er kansje litt for forsiktige. Som kansje gjør damene usikkre.........................
Håper ikke dette er synet ditt på alle som kontakter deg?
I så måte håper jeg du aktivt tar kontakt med de superkjekke guttene som faktisk finnes her inne.Da det hæres ut som de 5% med idioter tar kontakt med deg.
SMARTY
Jeg forelsker meg i alle fall ikke i idioter fordi de er idioter. Jeg forelsker meg i dem som har det lille ekstra. De som har sjarmen. Er de sympatiske, er det bare en bonus. Men i blant er de snille og greie mennene ikke frekke nok i sin tilnærming, og dermed skjer det lite..............
Bra skrevet og helt enig der gitT............
Men som trådstarter sier det er ikke lett og få seg kjæreste med holdningen mange har her inne desverre...

Skjult ID med pseudonym Min_mening on. 4 juni 2008 09:21

Charles Haabel (1866-1949):
“Den fremherskende tanken, utsagnet eller den mentale holdningen er magneten, og loven går ut på at likt tiltrekker seg likt. Følgelig vil den mentale holdningen uten unntak tiltrekke seg omstendigheter som tilsvarer dens natur”

Jeg lurer på om vi ofte får som vi tenker – ikke nødvendigvis som fortjent :-) Hvis vi har dårlig selvfølelse og tror at vi ikke fortjener en mann/kvinne som behandler oss godt, vil vi innlate oss med "idioter" fordi de gir en umiddelbar følelse av verdi ved å beile til oss, ikke nødvendigvis fordi de er den vi trenger. Svært mange flotte mennesker sliter med lav selvfølelse. Meg selv inkludert. Men jeg jobber med saken. Du kan vite at du er god til mange ting, men likevel være utrygg på om du er verdt å elske. Nå er ikke dette noen tolkning av trådstarter, men noen tanker jeg fikk som respons på innspillet.
Jeg har til nå ofte tenkt og opplevd at jeg er den evige to-er, alltid en som er flottere som trekker vinnerloddet. Senest i går fikk jeg en slik en å forholde meg til. Men jeg vil vinne og da må jeg opp igjen – og tenke at jeg også fortjener det! :-)

Ha en god dag! :-)

Skjult ID med pseudonym kikki on. 4 juni 2008 09:48

Ja, æ forælske mæ ALLLTI i feil mannj,alkis,psyko,arbeidsledig,utlening,grådi,hater barn,liker golf ber enn mæ osv.......men gir æ opp????::::))))))ALDRI!!!!!!

Skjult ID med pseudonym mali on. 4 juni 2008 09:54

Så du setter utlendinger i samme kategori som alkis, psyko, arbeidsledig, grådig og hater barn? Interessant...

Skjult ID med pseudonym kikki on. 4 juni 2008 09:55

Oj,de utn oppholdstillatelse,jobb,osv....unnskyld,flåsete

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 10:02

Hei trådstarter :-)

Jeg synes ikke dette er det minste rart, jeg!
Om du står stødig på egen plattform, ville du nemlig ikke trenge å bli reddet. Du ville trenge en likeverdig partner som evner å gi deg det du vil ha i livet ditt. Og fordi du har det du trenger i deg selv, kan du også tillate deg å være mer sosial.

Det finnes så utrolig mange som trenger en kjæreste for å reddes, for å bli lykkelig osv. For meg handler ikke dette om kjærlighet.

For egen del er jeg way beyond that point at jeg vil redde noen. Jeg vil ha ekte vare jeg! For meg betyr det en slags "renhet" og ikke noen form for avhengighet. Først da tror jeg at man kan trenge hverandre på en lojal og fantastisk måte som er i balanse, og først da tror jeg man kan våge å leve sammen både i gode og i vonde dager.

Det er ikke en feil å være bevisst selektiv. Det er en styrke og en gave fordi den sier noe om at man har et godt liv :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 10:04

*psst! Det er en relativt enkel sak å få seg en kjæreste. Men det er da vel ikke bare "en kjæreste" du ønsker?* :-)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 10:46 Privat melding

Zitelle..Kan ikke du være så vennelig og fortelle hvor enkelt det er og få seg en kjæreste ..Er noen 1000 her inne som ikke synes det er så lett! :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 10:55

aaaboy :-)
Om du VIRKELIG bare ønsker deg ei dame, senk kravene og finn deg et "offer" som du kan redde......de finnes dessverre overalt.

*denne blir det bråk av*

Skjult ID med pseudonym mali on. 4 juni 2008 10:58

Velge og vrake...

Noen har det privilegiet at de bare vraker, mens andre ikke har så mange å velge mellom...

Skjult ID med pseudonym lukas on. 4 juni 2008 11:38

For å sitere en bok: "Ofte er ditt sinn en slagmark hvor din fornuft og dømmekraft går til krig mot din lidenskap og din lyst".

Skjult ID med pseudonym eventyr on. 4 juni 2008 11:40

Hm! På den ene siden alkoholiserte, arbeidsledige psykopater og på den andre siden høyt utdannet, veltrent superkokk! Valget burde være enkelt! Det blir enten minus eller pluss i dette regnskapet! Men et sted midt i mellom finnes det plenty av folk som hverken slår eller tigger, som heller ikke blar fram tørre vitnemål om sin egen fortreffelighet. Det blir som i politikken hvor vi har ytterste høyre og venstre, mange strander i sentrum!

Så er det bare å finne frem kalkulatoren og beregne seg fram til beste partneren her i livet. Men i mitt regnskap gis det også rom til balanse, kjemi og spenning.

Nå er det sommer utfor vinduet, jeg skal ut og se om det finnes en flørt IRL

Ha en fin dag;)

Skjult ID med pseudonym eventyr on. 4 juni 2008 11:56

Nope, jeg forelsker meg aldri i idioter, men noen av de jeg har vært forelska i har av og til gjort idiotiske ting! Som f.eks den ene som dumpa meg etter at jeg løfta henne opp i den rosa skyen hehe! Det er deilig å være forelska, det er da livet er som aller deiligst;) Jeg nyter sommeren og ev. forelskelser, ender kanskje med å gå på en smell, men det er det verdt. Jeg vil føle, være forelsket og kjenne at jeg lever, så enkelt er det:)

Skjult ID med pseudonym Moderne K. on. 4 juni 2008 12:21

Jeg forelsket meg i en idiot en gang. Aldri igjen! Trodde jo selvsagt ikke at han var det.. Sjarmerende gentleman. Hensynsfull. Lyttende. Veldig snill. Virket oppegående. Etter tre måneder med roser, kom masken av og den virkelige mannen viste seg. En manipulerende, kontrollerende og eiersyk drittsekk. Ville ha meg for seg selv. Fikk knapt snakke med min mor uten at han hørte på. Gjorde det slutt ganske fort kan du si. Har venninner som har gått på den og trodd det bare har vært en fase. Mistet kontakten med dem helt til de sto på døra mi med opphovnet blått ansikt. Jeg har nok tatt til meg litt erfaring gjennom disse vennene mine, og skjønte ganske fort at jeg måtte komme meg ut av forholdet - med en gang. Nå er jeg blitt veldig oppmerksom på innsmigrende atferd og manipulerende taktikker. Tror og håper at jeg aldri faller for en slik igjen.. Det er ikke bare de uten jobb og med lavere status som er farlige. Jeg har lært!

Skjult ID med pseudonym feminin59 on. 4 juni 2008 13:22

Har forelsket meg i menn som ikke har vært riktige for meg, og LÆRT av det.
Lett å la seg sjarmere, da forsvinner alt som heter fornuft og logisk tankegang.
Tror fortsatt at der ute finnes MANNEN i mitt liv, det tar bare litt tid å finne han, eller
at han finner meg...:-)))

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 13:25 Privat melding

Da har jeg senket kravet Zittelle men finner ikke profilen din..ler Ingen andres heller som trenger og bli reddet?hehe
Har ikke så mange krav jeg da men en del ønsker.. plystrer
Ja det er forskjell!

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 16:58

Ingen som senker kravene vil finne min profil. Den som senker kravene sine og tar til takke med noen han tror er "godt nok" går for mye på akkord med seg selv, og en slik mann er niok ikke helt perfekt for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 17:19

Æsj! Når sant skal sies så forelsker jeg meg nesten aldri. Vi er visst veldig ulike vi mennesker når det gjelder forelskelse.....

Skjult ID med pseudonym gil on. 4 juni 2008 17:53

aaaboy
toror du virkelig at det bare er 5% av dem som er her inne som er idioter?
Da tror jeg du tar veldig feil, men det kan som sagt godt hende at det bare er idiotene som tar kontakt med meg.

Idiot er veldig sterkt ord og ingen er vel bare idiot.
Alle har vel en god side og en mindre god, noen litt mer av den ene en den andre. Og noen er veldig flinke til å skjule sin verre side, til å med over tid. Men den kommer alltid fram til slutt.
Det er ikke alltid lett å kjenne igjen en idiot når man ser ham :)))

(mann 55 år fra Oppland) on. 4 juni 2008 17:55 Privat melding

Ta meg, ta meg! Jeg hopper opp og ned, som et fortapt barnehjemsbarn. Vifter med armene og blunker febrilsk forførende. Men hun tar ikke meg. Så ser jeg en kvinne som står og hopper i veikanten. Hun roper akkurat det samme til meg. Men jeg tar ikke henne. Hun er for ung, hun er for gammel, hun er for kort, hun er for lang. Hun er litt annerledes enn jeg hadde tenkt meg… Så må jeg le litt av meg selv. Tar en dyp og beroligende samtale med meg selv om at det kanskje er litt greit å senke skuldrene. HUN, den rette, kommer nok forbi når jeg minst aner det. Egentlig er det bare tull å drive å rote rundt på Sukker. Sende mailer. Få svar som munner ut i ingen ting. Men sommeren ligger foran oss. Lysten til å vandre hånd i hånd inn i solnedgangen en varm sommerkveld. Hun vet ikke at det er jeg som eier den hånden, jeg vet ikke at det er hennes hånd jeg skal holde. Så for sikkerhets skyld, jeg logger meg inn i dag også. Bare en liten stund. Kanskje er Kvinnen der. Akkurat i dag? :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 4 juni 2008 18:00

... men n. da! Å være perfekt er jo virkelig sjelden bra nok... man må faktisk være litt dust og idiot også slik at kvinnen skjønner at hun har med et levende menneske å gjøre ;p

Skjult ID med pseudonym Drømmedama on. 4 juni 2008 18:24

@Blund99: Nydelig skrevet!!!

(mann 55 år fra Oppland) on. 4 juni 2008 18:26 Privat melding

Takk, Drømmedama :-)

Skjult ID med pseudonym FantaFree on. 4 juni 2008 19:36

Jeg faller for personligheten, og ikke hvor stor bil vedkommende har eller hvor liten økonomien er. Falske menn eller "slemme" menn, skygger jeg glatt unna. Også dem som er "her kommer jeg" typer, skygger jeg unna.

Skjult ID med pseudonym rika on. 4 juni 2008 19:44

Jeg faller- og blir betatt av sjarmerende idioter. Ikke fordi de er dumme idioter, men fordi de ikke klarer gjengjelde følelsene... Idioter....

Skjult ID med pseudonym Dame on. 4 juni 2008 20:39

@TS: Et lite forbedringspotensial har du dog: Du syter over at andre menn har mer drag på damer enn deg. Disse andre mennene er visstnok (ifølge deg) noen tapere når alt kommer til alt. Tja, tror man på slikt?

Gakk hen og skru på sjarmen, og bruk litt av tiden som du nå bruker til å lage mat og lære om vin, til å sjarmere damene i senk! Du må altså vende oppmerksomheten vekk fra komfyren og vinmonopollista for et øyeblikk, og rette ALL fokus mot en dame som du ønsker å sjarmere. Når du har hele hennes oppmerksomhet, kan du skru på komfyren og trekke opp vinflasken. Kan det sies klarere?

Men en ting har du rett i, de som er flinke til å åpne seg og vise følelser, vise at de er sårbare og at de trenger noen å elske og bli elsket selv, de har også lettere for å møte noen, og det er her de mer tilbakeholdne blir taperne. Altså - frampå nå!

Skjult ID med pseudonym kikki on. 4 juni 2008 21:21

Før kunne jeg velge å vrake,nå må jeg velge mellom vrakene:))

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 21:22

Finnes da noen bra vrak også, kikki...he he he...eller kanskje ikke? ;o)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 21:22

Måtte le høyt her nå (og naboen som vet jeg er alene snudde seg og så rart på meg)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 21:24

Bor du VELDIG tett innpå naboen? Som jeg leser deg kan han både se deg og høre deg og vet om du er alene? ;D

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 21:24

nære nok spør du meg...hehe

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 21:27

Dame
Hadde det bare vært så enkelt som å vise følerser og alt ordner seg for det god boys ,

Hvorfor finnes det bad boys da og jentene synes de er spennende :)?

Skjult ID med pseudonym <3 on. 4 juni 2008 21:27

Kanskje naboen ikke er en han, men en hun? Ønsketenkning, eller?

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 21:28

Det finnes jo kvinnelig tilsvarende av "bad boys"... Det er de damene som skyver puppene foran seg, og kaprer mannen foran de sjarmerende ordentlige damene! :o)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 21:30

Har nok koll på hvem naboene er <3. Bare par rundt meg og de ser ikke ut som de vil være med på noe kinky ;-)

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 21:32

Mr.A

Hvor , hvor ......er hu her ....kan hu kapre meg ....-)) ?

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 21:33

Hmm...må jobbe litt med formuleringen. Noe sier meg at poenget ikke kom frem... ;o)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 4 juni 2008 21:37

Nå venter vi alle på poenget...hehe

Skjult ID med pseudonym rika on. 4 juni 2008 21:38

Det ordner seg for de med puppene skøvet foran seg???
Er det ditt poeng A???

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 21:42

Dere er så vriene noen ganger altså! Jeg går og vasker håret eller noe annet nyttig... :P

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 21:43

hehe....kjenner meg såååå godt igjen mrA

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:07

Jeg lurer på en ting ?

Det er jo så for enkelte av oss at vi blir litt sånn passe idioter når mann blir forelsket , altså hvis du treffer noen som i utgangspunkt virker normal og etterhvert som du dere blir kjent fremstår vedkommende som en komplett idiot kan man da gå ut i fra at vedkomende har blitt forelsket ?

Eller for å si det på en annet måte det kan jo hende at det er du som blir komplet idiot/forelsket

Utrolig hvor mange sider denne saken kan ha :-)

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:09

Jeg forelsker meg ikke i idioter. Jeg vil ha en mann som står på egne ben. Det er ganske sjarmløst med en mann som skal "reddes". Gi meg en fyr som er trygg på seg selv, som klarer seg selv, som har humor, som lukter godt og er god å kline med og som jeg til og med kan føre gode samtaler med, og som ikke har tilknytningsangst... :) Finnes disse forresten???

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:13

Miie

Jeg kan til og med stå på hendene.................

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 22:15

Sjokkerer meg litt at du ikke stiller krav til at han skal være singel, Miie? ;o)

(kvinne 50 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 22:16 Privat melding

unormal..er du god til å kline også :)

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:17

hehe..noen ting er selvsagtheter Mr. A :)

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:19

mie

Unormal god :-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 22:19

Hva har klining med dette å gjøre???

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 22:19

m i l e

Ser mange av dem jeg......men har de sjarm? Hva med "it´et? Jeg MÅ ha kjemi med denne oppegående herren........

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 4 juni 2008 22:19

Åja, nei DA finnes han ikke, Miie...he he! :P

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:21

Har jeg ikke "kjemi" med en fyr er han ikke god å kline med heller ...det hører sammen. En røyker er heller ikke god å kline med

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:22

Elfrodo..klining er viktig...

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 22:23

Klining er oppskrytt miie...

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:23

hehe..så alle er i forhold mr. A, det ante meg nemlig :)

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:24

miie

Jeg er kjemisk fri for røyk men kjemien må nok også være tilstedet for meg , det er ikke bare en jente ting det der da !:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 22:25

Ler....nå driter du deg ut, Elfrodo!

Råd nr. 5 til Flodoen: Aldri, aldri skriv en mail med følgende ordelag: Vil du doggy?

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 22:26

Har jeg overhodet sagt noe om doggy da, Z????? (skjønner ikke helt hvorfor den kom heller...har du lyst kanskje??? hihihi

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 22:28

En helt selvfølgelig link fra meg, Elfrodo....kyssing er oppskrytt er et "morrabrødutsagn" ;-)

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:28

Klining er sunt og det gir bedre resutater enn Aloevera :-))

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 4 juni 2008 22:31

ElFrodo...det skal du selvsagt få lov til å mene :)

unormal...jeg har aldri hatt lyst til å kline med en jeg ikke har "kjemi" med..når lysten ikke er der så er han ingen god kliner heller. Klining er subjektivt. Så enkelt er det :)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 4 juni 2008 22:32

Kyssing og klining er da to forskjellige begreper...eller?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 22:33

Om du ikke blir klok på ham: Gift deg med ham! Da har du noe å glede deg over, fundere over og undres over hele livet! :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 22:39

Når sant skal sies ville jeg ha store problemer med å kalle et eneste menneske for idiot :-)

Skjult ID med pseudonym unormal on. 4 juni 2008 22:39

Miie

Og der datt jeg fra stolen gitt .......Og jeg som trodde at klining var deilig , har aldrig i mitt liv klinet med en jente og tenkt at dette
.... må da være subjektiv :-)

Kliner ikke med dem hvis jeg ikke liker dem heller gitt .....jaaaa da er jeg subjektiv ikke sant ....så dum jeg kan være .-)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 6 juni 2008 09:20 Privat melding

Jeg fant dette her på wiki, det er en god forklaring.

Tony Clink offers an explanation for why many women are attracted to the jerk rather than the nice guy: "It's not because women like jerks. Women prefer polite over rude, and attentive over distracted. The problem is the way nice guys present these positive characteristics. In order to appear friendly and romantic, these 'nice guys' think they have to turn off their sexuality. They hide their desires in order not to offend, presenting an androgynous, asexual persona. The first impression they give is one of emasculation, weakness, and lack of desire. At best, they confuse the woman as to whether they even find her attractive..That's what jerks offer women that nice guys don't: they're not afraid to be sexual."

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 6 juni 2008 11:25

Tony sin forklaring virker ikke ulogisk. Er det noen jenter som har komentarer til forklaringen?

Skjult ID med pseudonym Insomnia fr. 6 juni 2008 12:03

Jeg synes absolutt av Tony Clink har et godt poeng her. Hvis mannen blir for vennlig, snill og grei, ikke flørter og "skrur av seksualiteten sin" for å fremstå som attraktiv og romantisk, vil han jo for mange kvinner raskt havne i vennekategorien og dessverre ikke i kategorien som potentiell kjæreste.. Det må jo en spenning til for å skape kjemi!
Dette vil jeg tro gjelder andre veien også, altså for kvinner som forsøker å vise sin interesse ved å være vennlig, grei og tilgjengelig, men uten å flørte. Eller? ;)

Skjult ID med pseudonym sekai fr. 6 juni 2008 12:38

Trådstarter - besøk gjerne siden min - jeg har sansen for menn som deg :-)

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 6 juni 2008 12:44 Privat melding

Ja, det er rart det der... Har aldri hatt dame før, og er 25. Kanskje vi er for snille :D

Skjult ID med pseudonym eventyr fr. 6 juni 2008 13:07

Syns dette er en dårlig debatt! Hvem forelsker seg vel i idioter? Ingen er i utgangspunktet idioter! Problemet oppstår i etterkant ettersom forelskelsen dabber av! Hører altfor mange klager på xen og kaller han/henne for idiot, hore, taper osv... Folk som bruker slike betegnelser på sine forelskelser er vel i bunn og grunn den egentlige idioten her!

Skjult ID med pseudonym feminin59 fr. 6 juni 2008 17:32

Har ikke sett på de som jeg har vært forelsket i som idioter,
det er jo grunner til at en er i et forhold, alt kan da ikke være dårlig...
tror bare som det er nevnt i et annet innlegg her, forelskelsen forsvinner
den personen man var forelsket i har da fortsatt gode egenskaper som en fortsatt liker
det er nå min erfaring...

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 6 juni 2008 17:58 Privat melding

Enig med Eventyr...
Dette er en debatt som burde gå mer på en selv, enn på de(n) man har vært sammen med. Vi/dere har selv valgt partnere, og da er det kanskje vurderingsevnen det er noe i veien med? Kriteriene, kravene eller andre ting man ikke har sett i den Oh Store forelskelsen? Er jeg på jordet nå? For å unngå å falle for en man i ettertid vil omtale som idiot, er det kanskje greit å se litt på måten man velger partner på? *s*

Jeg har ikke kalt noen av mine eks`er idioter før i etterkant, selvfølgelig...

Jeg leter forresten etter en ny eks...noen som er interessert?
Bm: Skulle ønske jeg fant en som IKKE er idiot denne gangen...

;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 6 juni 2008 20:04

Helt seriøst: Man omtaler da ikke mennesker med ting som idiot, og aller minst et menneske man har vært glad i. Selvsagt!