Alle innlegg Sukkerforum

Forumet som sjekkearena

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mali on. 4 juni 2008 06:30

Gjennom forumet får vi kjennskap til mange mennesker med gode kvaliteter. Deres tanker og meninger avdekker egenskaper som intelligens, integritet, kunnskap, humor, lekenhet osv, egenskaper som etterlyses i mange profiler. Dette er vel en glimrende anledning til å vise frem sin stolte påfuglhale til det motsatte kjønn?

Er det da mange som finner hverandre gjennom forumet? Eller iallfall blir kjent her og går på date?

Skjult ID med pseudonym aaaboy on. 4 juni 2008 09:03

Hmm det lurer jeg på også..Ser jo på profilen at noen stikker innom etter noen tastetrykk på forumet men hadde vært koselig og høre en solskinnshistorie om noen som faktisk treffes etter meningsutveksling på forumet? noen?

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 4 juni 2008 09:14

Jeg har datet etter diskusjon her på forumet. I og med at jeg er fortsatt, så var det vel ikke noen solskinnshistorier... Men, jeg har truffet på mange hyggelige mennesker, både kvinner og menn RL fra forumet. Hvis påfuglhalen interesserer, så er det mulig å søke vedkommende opp

Skjult ID med pseudonym s on. 4 juni 2008 09:17

@mali

Så lenge en har synlig identitet, så. Vært litt verre for meg å få tak i deg, f.eks. - i alle fall nå :)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 10:08 Privat melding

Ja egentlig litt synd det der med anonymitet... Hadde vært greit og søke opp navnet ivertfall så en kunne finne ut litt mere om personen bak teksten

Skjult ID med pseudonym s on. 4 juni 2008 11:30

@aaaboy

Det avhenger helt av hva vedkommende har i profilen sin, det. (dvs. en tom profil sier ingenting).
Og, har det noe å si i en vanlig diskusjon på nett? Meg bekjent er det langt mer vanlig med anonyme forum.

Ergo er det fint slik det er nå, hvor den som skriver selv kan velge hva som skal offentliggjøres og ikke. Hvis en har interesse av at andre skal vite hvem en er, er det fritt frem, mens vi som velger å gjøre det litt mer anonymt heldigvis har muligheten til det.

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 13:23 Privat melding

Nei det har ikke alt for mye og si..Men som sagt noen ganger kunne det ha vært kjekt og hvite hvem som skuler seg bak teksten...
Så kansje det hadde brukket isen og en kunne fått igang en dialog ?

Skjult ID med pseudonym s on. 4 juni 2008 23:11

@aaaboy

Jepp, men det er det altså opp til den som skriver å bestemme selv :)

Det som faktisk burde vært mulig, er å sende privat melding til forumdeltakere. Dvs. at om du (eller nei, helst en kvinne!:), fikk lyst til å sende meg noen ord, som jo velger å være anonym, så kom meldingen i min innboks, dvs. på profilsiden til brukernavnet jeg er innlogget som. For den koblingen finnes jo i Sukkers databaser. Da kan jeg velge selv om jeg vil avlsøre min identitet overfor vedkommende.

Faren er selvfølgelig at noen som absolutt må vite hvem en anonym forumdeltaker er, finner dette ut via dette, og så legger det ut i all offentlighet. Men i all min naivitet tror jeg dette vil være et særdeles lite probloem. Og det er vel heller ikke særlig populært å avsløre andres hemmelige identiteter på et generelt grunnlag, ref. tidligere diskusjoner her, blant annet.

Kanskje det var et tips å ta videre?

Skjult ID med pseudonym mali on. 4 juni 2008 23:13

s: Det synes jeg høres ut som en veldig god idé! :) Håper sukker-guruene får med seg dette...

Skjult ID med pseudonym s on. 4 juni 2008 23:22

Merkelig hva som plutselig dukker opp sent på kvelden :)

Men det ligger sikkert mange flere slike lure tips til forbedringer og støver ned blant brukerne her inne. Kanskje de burde hatt et eget sideforum for det, evt. en egen del på Oppslagstavlen. Slik at alt sånt samles på et sted, for nå drukner de fleste gode tips (i alle fall de jeg har sett hittil) i altfor lange tråder.

(mann 43 år fra Oslo) to. 5 juni 2008 01:37 Privat melding

Nå har temaet forflyttet seg litt fra hva det først var, men tråden startet med: Finner folk hverandre igjennom forumet?

Og mitt svar (som ikke er empirisk tungtveiende, men som likevel bør telles i mantallet) er: Nei. Jeg bryr meg sjelden med å se hvem som skriver noe i forumet, da er jeg liksom bare på søken etter hva andre Sukker-brukere tenker/føler/plages med, uavhengig av kjønn.

Merk at jeg ikke forsøker å være normativ, hvis andre finner sin livsledsager her på forumet så er det aldeles glimrende. Men selv ferdes jeg her utelukkende med klørne trukket inn, jeg enser ikke om den som poster kan tenkes å være noen jeg har lyst til å bli kjent med nærmere.

Mitt bidrag til vektskålen.