Alle innlegg Sukkerforum

Hva søren?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 11:37

Jeg logger på sukker i dag og ser at jeg har fått brev... Så åpner jeg og finner dette, fra en mann jeg verken har skrevet med eller mottatt brev fra før... Jeg blir ikke lei meg, jeg blir bare veldig oppgitt over hvor utrolig elendige folk kan være! Here it goes;

Hvorfor er dere så jævlige umulige å i det hele tatt få en normal samtale ut av dere? Det er jo umulig å få til! Dere damer her inne på sukker.no er noen av de værste sure grinete bitchene jeg har vært borti i hele mitt liv! nesten så jeg får lyst til å date en dame i real life istedenfor å møte en av dere på sukker.no

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 15 aug. 2012 11:41 Privat melding

Jeg tenker meld i fra til sukker og blokker.. Han har jo tydeligvis problemer.

Skjult ID med pseudonym Draconis on. 15 aug. 2012 11:53

Lit morsomt det siste han sier...at han får nesten lyst til å date ei dame in real life istedet....
Har han liksom aldri tenkt å møte en potensiell date fra sukker ? :p

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 12:34

Ja, altså, det er jo tydeligvis en egoboost han er ute etter... Han vil ha masse brev og svar for bekreftelsen sin del, han driter oppi om det blir noe mer. Gud forby om de skulle møtes
IRL... :p

Skjult ID med pseudonym nøttedyr on. 15 aug. 2012 12:40

Jeg har også fått en melding fra han som jeg svarte ganske krasst tilbake på. Jeg har aldri snakket med han før. Hans tilbakemelding var at jeg var en uhøflig og frekk dame som han ikke gadd å bruke en krone på. For en tulling sier jeg bare.

Skjult ID on. 15 aug. 2012 12:42

Østfold?

Skjult ID med pseudonym Puslespill on. 15 aug. 2012 12:49

Svar med samme mynt da. F.eks: "takk for din grinete og bitchy melding. Jeg er grinete og bitchy selv, så vi passer sikkert fint sammen. Hilsen grinebitch"

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 12:58

Nei nei, jeg gidder ikke svare han, for han er ikke superbruker, og får derfor ikke sett bildene mine. Og jeg gidder ikke gi den der sprengte mannen gleden av å sitte å se på bildene mine når han ikke engang har profilbilde selv! :)

Men jeg må si at jeg syns det er litt trist at det finnes slike bitre mennesker her... Jeg liker å se på meg selv som empatisk og snill, men slike mennesker klarer jeg rett og slett ikke føle med!

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 13:10

Oi, er dere brødre? Dere har samme intelligensnivå og skrivemåte iallefall... :D
Men takk for kjempe godt innspill @Seriøs?! Really! ;)

Skjult ID med pseudonym go* on. 15 aug. 2012 13:11

Noen bruker angrepsmetoder som forsvar, andre for å få oppmerksomhet. Han kommer dessuten med trusler at han skal ut i RL og finne seg en der ute, festlig type :) Men han er ikke alene om det. Mange frustrerte he inn, bare utrykkr det på fskjelle måter.

Skjult ID med pseudonym Puslespill on. 15 aug. 2012 13:12

Blondie,

Jeg ser den. Du må bare se på sukkerbefolkningen som i resten av livet. Mixed up. Det er de rare, sårende menneskene. Og så har du en god kollega på jobben som du beundrer for kunnskapen. Du ser en vakker gammel person på trikken som har smilerynker fra å ha smilt hele livet (til tross for noen sorger) og venninnene dine som ville gjort alt for deg om du hadde en krise. Alt er her på sukker. Både de som er såret, de som sårer, og de som gleder. Ønsker deg lykke til.

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 13:20

Paraply
Jeg tar dette like tungt som et papirkutt, irriterende akkurat når det skjer, men så går det over :) Det er alle de andre han lar det gå utover jeg syns synd i, for det kan være de tar det mer innover seg enn det jeg gjør...

Skjult ID med pseudonym .oOo. on. 15 aug. 2012 13:21

@TS
Uff, trist at det finnes slike brødhuer der ute, er oppriktig bekymret for at slike folk er med på å dra normale folk ned i søla 8-|
Blokk og glem!

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 15 aug. 2012 13:23

.oOo.
Already done! ;)

Skjult ID med pseudonym Tøysekopp on. 15 aug. 2012 13:27

Dette er min konklusjon:

De fleste her er bitre på en eller annen måte. Det gjelder begge kjønn, men det at det som regel er menn som forsøker å opprette kontakt, gjør dem kanskje litt mer sårbare. Min superbruker har rullet her et par måneder nå, og denne måneden skal jeg huske å ta av abonnementet(trodde ikke det ble autofornyet i starten).

Jeg har truffet et par damer, de fleste har vært veldig hyggelige. Men jeg ble med her for å kjenne på den ekstra følelsen som skulle få meg til å tenke at det ikke fantes andre damer der ute, og det har jeg ikke klart.

Jeg føler kanskje premisset ved denne nettdate-greia er litt i villredet. Alle gjemmer seg bak en skjerm, og har ikke de samme sosiale antenner som ute i dagslys. Derfor blir det litt som å leke i en sandkasse og grine ved enhver anledning som virker urettferdig.

Her er forøvrig et tips til menn: ikke skriv til jentene. Med mindre du klarer å komme med noe helt orginalt, trykk på gult hjerte. Sjansen er betydelig høyere for at du får kontakt på denne måten. Jeg tror rett og slett jentene har en naturlig aversjon mot å bli sjekket opp, så hvis man bare trår litt fjærlett rundt dem, går det mye bedre.

My 2 internett cents.

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:25 Privat melding

Dette er også en måte å få igang en samtale på, og kan vel også ses på som en utfordring. For alt vi vet funker dette som start for hans målgruppe. Så det er mulig det er en god strategi.

Min humor er det samme, enten liker de den eller så er den utrolig teit. Men så er den så viktig for meg at om hun ikke liker den så passer vi jo ikke heller.

Får man igang en diskusjon er det håp vettu ;) mange veier til Rom!

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 15 aug. 2012 17:57

Jeg gjør meg den tanke, at så lenge dere oppegående mennesker vet at disse merkelighetene er unntak dere kan ignorere og knipse vekk, så er det desto bedre plass til oss andre.

For jeg tillater meg å mene at jeg ikke har noe til felles med sånne outsidere.

(kvinne 37 år fra Vest-Agder) on. 15 aug. 2012 22:12 Privat melding

Haha, sjarmerende!

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 23:52 Privat melding

....og han lurer i tillegg på hvorfor han ikke får svar tro? Trist...

(mann 49 år fra Østfold) fr. 17 aug. 2012 00:36 Privat melding

Dette er tydeligvis en type som har noen negative erfaringer med kvinner, og dersom man samtidig har en tendens til å putte alle kvinner i en kategori pluss en trang til å gi uttrykk for denne frustrasjonen overfor en "representant" for gruppen, så skjer vel slikt som dette.

Selvfølgelig helt irrasjonell tankegang, og ingen grunn til å ta det personlig overhodet. Mye tull tenkes i mange hoder, og noen av disse kan dessverre skrive. Så det er lite å samle på...det blir som tittelen på en av Prima Vera's skiver, "Salmer og sanger vi gjerne hiver".