Alle innlegg Sukkerforum

tidsklemme eller ikke?

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 08:31 Privat melding

sola skinner og det er sommer, hvad er det som har hent med os, her sitter vi kveld efter kveld og sjekker mail, og profiler, nogen ganger går lidt av arbejds tiden også til dette, vi er så mange single mennersker i alle alders grupper som søker, nogen finner en hjerte venn og andre er ikke så heldige, egentlig skremmende at vi må bruke nett for at treffe den som vi savner, er det tids klemmen eller har vi blitt så redd for direkte kontakt med det andre kjønnet at vi må sjekke ut diverse ting først før vi tar kontakt, jeg stiller meg selv dette spørgsmålet, og tror faktisk at det er det som stemmer, syntes faktisk at det er lidt flauvt at sjekke på denne måten , er ikke så sikker på at jeg vil kunne fortelle mine barn at han som jeg traff, han traff jeg på nett,( hvis jeg er så heldig at jeg treffer ham da, ) er glad for at sukker holder fester for os single og håper på at jeg treffer den jeg søker på en av disse festene,

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 09:02

Hei cornelia :-)
Jeg har som de fleste andre jobb og andre fritidssysler, men jeg føler generelt liten til den berømte tidsklemma. Jeg er jo en av de du snakker om som ofte titter innom og skriver litt her kveld etter kveld. Men det er jo så fantastisk å sitte i bikini på verandaen kl. 23 en kveld med en kopp te og bare nyte lyden av fjern klirring av glass, mennesker som snakker rolig sammen eller en latter ett eller annet steds fra samtidig som at jeg jobber litt eller er på sukker :-)

Du skriver at du ville synes det kunne blitt litt flaut å vedkjenne seg at du traff din kjæreste her inne. Slik tenkte jeg også da jeg var helt ny. Men vet du hva? Det viktigste og mest fantastiske ville jo være OM du treffer ham, ikke sant? Da vil du uansett være lykkelig for å ha møtt ham, og tid og sted ville være totalt underordnet. Synes det er fint jeg at man vedkjenner overfor seg selv og andre at man ikke ønsker å leve alene og derfor gjør noe aktivt for å endre situasjonen sin! Inderlig lykke til med å treffe HAM! :-)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 09:10 Privat melding

Godt og se at det er flere Damer/jenter som tenker sånn også..Var også ganske reservert her i begynnelsen og det tok lang tid før jeg ble superbruker..
Har fortsatt til gode og dra på date med noen her inne men kansje det skjer og da spiller det liten rolle om jeg har tastet med henne her en stund først..
Er jo litt bedre og sitte her edru og se over "utvalget" en desperat få kontakt på byen sene natterstimer med promille...???
Og ja de singles rekker øker desverre vær dag...Er det ingen som vil kjempe skikkelig for et forhold lengre.
Har det blitt for enkelt og pakke esken sin og dra??

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 4 juni 2008 09:16

aaaboy
Jepp. Jeg tror det har blitt altfor lett å pakke sekken sin å dra. Det er jo en av grunnene til at jeg er så bevisst selektiv.....lojalitet står i sentrum for meg blant noen få andre ting, og kvaliteten i det å ville ønske å jobbe for et forhold i dårlige tider er det slettes ikke alle menn som utstråler at de ønsker. Kanskje det henger sammen med måten man elsker den andre på, blant annet?
*Smiler av meg selv og min opptatthet av det å elske for tiden.....*

For å svare deg: JEG vil jobbe hardt og lenge for et forhold. Men kun i det forholdet vi to er helt rett for hverandre :-)

(mann 48 år fra Buskerud) on. 4 juni 2008 09:21 Privat melding

Må si meg litt enig med Zitelle i at det viktigste ville jo være at du virkelig traff HAM og ikke hvordan eller hvor;). Hvorfor skulle det være flaut? Vi er da voksne folk!:). Og nettdating har jo eksistert i en del år nå, så det er jo mye mere akseptert nå enn for noen år siden:). For min del så har jeg ingen problemer med å kunne fortelle mine barn at jeg skulle treffe ei som jeg har møtt på her inne. De vet at jeg har profil på nettet og har faktisk kommet dit at de synes det er litt spennende og faktisk spør meg hver gang om jeg har truffet noen!:). Barn er utrolig tøffe, tilpasningsdyktige og tolerante hvis man som voksen legger litt til rette for det! Så du må bare holde fast og ikke miste troen på at HAN finnes, et sted der ute!;)