Alle innlegg Sukkerforum

Gratisseminar i kveld

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 14:59 Privat melding

I kveld avholdes det et 3 timers gratisseminar i Oslo, hvor noen av Norges beste sjekkere, coachet av Style, mannen som skrev bøkene "The Game", skal snakke litt om det sosiale samspillet mellom menn og kvinner. Et stort tema blir blandt annet hvordan man skal eliminere negative tanker om seg selv, og hvordan man skal manne seg opp slik at man tør gå bort til den fineste dama på utestedet og prate med henne.

Jeg vet egentlig ikke så mye mer om seminaret enn det, men dette kan jo ikke bli noe annet enn moro. Jeg tenkte å dra. Noen flere?

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:02 Privat melding

Vært moro, men er ikke i nærheten i dag. Alltid interessant selv om ikke alt er like nyttig alltid :)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 15 aug. 2012 15:20

Utested?
Prate?
Det blir som regel knapt anledning til en setning/frase :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 15:23

Det hadde unektelig vært interessant å stille opp og be ham forklare hvordan han syns at KVINNER skal oppføre seg.

Det handler jo om hva menn skal gjøre for å lure en dame til sengs, så jeg tipper han har noen tanker om dette.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 15:28

Dere kan syns hva dere vil om motiver og handlingsmønster til disse gutta, men de sitter på mye kunnskap og erfaring. Det er ikke nødvendig å like holdningene deres for å kunne lære noe.

@nyfikendam: Du skriver "Det handler jo om hva menn skal gjøre for å lure en dame til sengs". Du burde jo gå for det handler om hvor lettlurt og irrasjonell damer er, så du har vel noe å lære du også.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 15:30

Så damer er lettlurte og irrasjonelle. Så interessant.

Det ville vel vært litt enklere å bare kjøpe seg ei hore? Så slipper du alt det andre rundt, å snakke med henne og sånn.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 15:34

Dere damer gjør jo akkurat det samme. Dere vet hva menn liker og prøver å lure oss med plagg som gjør at dere ser litt slankere ut, litt mer farge i kinnene osv. At disse gutta pynter litt på det de vet kvinner liker er ikke så ulikt.

Skjult ID on. 15 aug. 2012 15:39

Hvor og kl omtrent skjer detta da ?

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:39 Privat melding

Blir skremt av fordommene til enkelte kvinner her inne. Å utvikle seg selv sosialt handler for faen mer om sex. Det handler om å bli trygg på seg selv, mestre alle sosiale utfordringer, jobb, familie, livet!

Jeg tipper de fleste av oss sukkermedlemmer, er nettopp medlemmer fordi vi ikke føler at vi mestrer f.eks sjekking på byen godt nok. Anbefaler alle å ta dere en tur.

Og dere som måtte tro dere er perfekte; gratulerer, fint for dere!

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:41 Privat melding

Sted: Anker Hotel (Storgata 55, 0182 Oslo)
Tid: i kveld kl. 19.00 - ca. 22.00

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:44 Privat melding

Nå er ikke alt dette kun for å nedverdige kvinner bare for å få dem i seng.

Vet ikke for dette seminaret men mye av det som ligger bak er ting som mange kan helt naturlig men noen må lære. Altså en del av psykologien og hva som gjør at man blir tiltrekkende.

En del av det går ofte på hva du kan gjøre med deg selv for å bli mer selvsikker, bevisst deg selv og hvordan andre oppfatter deg. Alt er ikke bare metoder for å få noen til sengs. Mestring vil for mange gjøre dem mer tiltrekkende rett og slett fordi selvtilliten øker.

Noe av dette er som dere beskriver men det er en liten del av det. Og som med alt annet, det finnes fordi det fungerer for noen. Dette er nok også en siste utvei for de som ikke får det til. Og hva er vel bedre enn at de klarer å finne noen å elske?

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:50 Privat melding

Er vel ikke snakk om å sluke alt rått? Jehovas og smiths har da aspekter som er bra også. Men ikke alt, poenget er at det er flere nyanser i dette enn enten eller.

Alt er ikke fornuftig og passer ikke alle, sånn er det bare. Det kan hjelpe for noen, akkurat som psykolog, coaching og annen opplæring. Sluker man det ukritisk er det nok mer ødeleggende enn til hjelp.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:51 Privat melding

Veldig bra skrevet sta1! Å få en kvinne i seng er vel strengt tatt ikke noen big deal for menn flest? Dette går mye dypere enn som så.

Alle som føler de står for mye stille på et utested med pilsen i hånda og håper at noe magisk skal skje, bør få med seg dette. Hva er vitsen å vente på at mirakler skal skje, når du selv kan skape miraklene?

Skjult ID med pseudonym kar on. 15 aug. 2012 15:53

Uten at jeg skal si noe om innholdet i dette seminaret, jeg har vært på gratisseminar om diverse tidligere, og det handler stort sett om å gi en liten smakebit av det de tilbyr i en bok eller betalt kurs, og så kan du tilfeldigvis kjøpe boka/melde deg på kurset etterpå. Så ikke gå med for store forventninger.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:56 Privat melding

@kar

Helt sikkert. Hvem gjør noe gratis i disse dager. I beste fall plukker man opp noe nyttig, i verste fall har man gått glipp av noen timer shitkasting på sukkerforumet :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 15:57 Privat melding

@søker - Men gjør de egentlig det?
Jeg kjenner til de som nevnes i første innlegg personlig og har stått ved siden av mang en jente på fester/utesteder og sett firsthand jenter fortelle dem at de ikke orker all svadaen.

Det har også en tendens til å bli fryktelig pinlig iblant, f.eks jentebursdag reiser seg og applauderer når tre av Oslos mest profilerte PUAer blir kastet ut fordi de er for innpåslitne, det må ha vært flaut for dem siden de så ut som de gjorde i buksen.

Jeg ser ikke helt hvordan du kan trene opp gutter som har vært uheldig med utseende til å satse på tillærte ferdigheter, en blaze og spisse sko og tittel som coach og vips blir den fineste jenta på utested aldri kvitt masekråkene.

Om det er så effektivt og de er så flinke så lurer jeg på hvorfor Norges dyreste og mest profilerte Puaer har blitt sett på som et problem av flere som driver utesteder i Oslo siden de forteller at disse tømmer utestedene for jenter?

(mann 33 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 16:04 Privat melding

@slemtiger - Jeg missunner dine ferdigheter, det er ikke bare bare for meg å kunne flørte med en jente jeg er tiltrukket av på et utested og få henne i seng - hvem singel mann vil vel ikke kose med en søt jente istedenfor kebab klokken 04.00.
Ingen big deal betyr at det er enkelt, og du opplever det som enkelt, da trenger du neppe det kurset.
Når jeg har sett dem i aksjon, - Keychain, Diesel, Nova osv ....de som tjener mest i kanskje i verden på å holde slike kurs, har det vært alt annet enn enkelt for dem å få resultater.

Skjult ID med pseudonym go* on. 15 aug. 2012 16:09

Jeg har tenkt tanken å arrangere skjekke/flørte kurs faktisk.. Er selv bra på det så hvorfor ikke dele det med andre...

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 16:10 Privat melding

@Theofilio
Mye av det de lærer bort er nok som du sier "manuskript" som skal følges til punkt og prikke, tviler sterkt på om det funker.

Har lest en del om disse tidligere i år, alt fra de "beste" til andre slike "programmer". Noe av det er fornuftig, men dette går mer på psykologidelen, der man bedrer egen selvtillit, egenverdi osv, rett og slett føler seg verdifull nok til å "tørre" å ta kontakt. Mens mye av disse oppskriftene nok bare fungerer dersom dama liker utseende ditt og hadde ligget med deg uansett hva du sa ;)

Så som med alt annet, noe fornuftig og noe fullstendig ut på viddene. For det skal litt til at en oppskrift passer på alle jenter, for så like er de absolutt ikke, og takk og lov for det. Men det å bedre seg selv hjelper også mye. Hvordan man ter seg ( kroppsspråk ), snakker ( hvordan man sier ting, hvilke ord ), ser ( øyekontakt ), tar ( kroppskontakt ) har nok noe for seg og er med på å gjøre deg litt flinkere til å få dem også interessert i deg.

På ett eller annet vis må du uansett skille deg ut fra de 20 stk som har prøvd seg før deg den dagen for å ha noen effekt.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 16:20

Det at noen går for langt og sliter med praksisen betyr ikke at teoriene er feil. Vi gutta reagerer jo også negativt hvis en dame overdriver voldsomt med sminken, men det betyr ikke at sminke ikke virker.

Nå er det også slik at vi mennesker kan være litt ondskapsfulle, spesiellt når vi kan bruke Janteloven. Når disse gutta er profilerte så vet jo også mange hvem de er. Da kan det være godt å se disse som tror de er bedre enn oss bli nedverdiget og kastet ut. Nå er jo også det å tåle avvisning noe av spillet deres, så det må de tåle. Det er jo amatører som driver med PUA, playere ler jo av hele PUA greien.

Mye av det som gjør at vi, og spesielt kvinner, reagerer veldig negativt på dette er at de viser at noen etablerte "sannheter" ikke er så sanne alikevel. F. eks:
- Kvinner ønsker en grei og snill mann med mye kjærlighet å gi. Straks kvinnen kommer ut på byen så puttes disse mennene i "creepy" kategorien.
- Det er menn som er ute etter sex. Bullshit, mannen er alt for opptatt av å bli likt og for lite opptatt av sex.
- Menn er overfladiske mens kvinner er dype. Det er nok motsatt. Mens kvinnen ser på status, hvordan andre forholder seg til deg og overfladiske personlighetstrekk så bryr deg seg ingenting om dypere personlighet, verdier etc.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 15 aug. 2012 16:45

Jeg kunne også tenke meg mer guts og våge og snakke til den jeg liker! Er semniaret for jenter også? Elller er det boys only?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 16:51

Søker: du trenger ikke et kurs. Du trenger å logge deg ut herfra for godt, for ditt forhold til kvinner og forhold er helt ødelagt.

Skjult ID on. 15 aug. 2012 17:02

Er interessert. Finnes det en lenke til seminaret?

Skjult ID med pseudonym gutt on. 15 aug. 2012 17:03

Gudbevaremegvel nyfikendam - alltid så positiv? (lettere sarkastisk her, for de som måtte være i tvil)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 17:09

Gutt: jeg er positiv mot de som er positive selv. De som kommer med slik nedrakking av kvinner, fulle av bitterhet og sikre på sin egen fortreffelighet, får en kommentar rett fra levra.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 15 aug. 2012 17:12

Tenk å karakterisere folk på en så latterlig måte. Det er jo bare å seg seg rundt, alle har vel venner, familie og kjente som har kjærester, samboere, ektefeller, og vi har vært i forhold selv - ville man ha beskrevet alle disse på en slik overfladisk måte? Jeg tviler sterkt.

Folk i alle aldre, typer utseende, grad av sjarm, sjenerthet, åpenhet, osv - alle finner seg jo partnere. Det er ingen som trenger å endre personlighet eller trene seg opp til å snakke til vakre kvinner. Det er ingen som er single fordi de ikke tør å gjøre sånt.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 17:18

"Det er ingen som trenger å endre personlighet eller trene seg opp til å snakke til vakre kvinner. Det er ingen som er single fordi de ikke tør å gjøre sånt."

Ta å les tråden "Et tankekors" her i forumet.

Du trenger ikke å like verden slik den er, men det hjelper ikke å grave hodet ned i sanden.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 17:22 Privat melding

Theofilio. Jeg har alt skrevet at jeg ikke føler meg komfertabel nok på utesteder og slikt. Det er min motivasjon for å dra i kveld. Forøvrig er jeg ikke ute etter å plukke opp tilfeldige damer for sex, jeg er blitt kravstor og setter kvalitet fremfor kvantitet.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 17:23 Privat melding

Jente: kult. Du er ikke alene. Jeg synes du skal ta deg en tur.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 17:26 Privat melding

Teoriene er testet ut nok til at vi kan konkludere med at det ligger mer psykologi bak det sosiale samspillet enn vi sikkert ønsker å tro. Hvert enkelt menneske har sine motivasjonen for å gjøre endringer. Noen vil se på det som en stor seier bare å tørre å snakke til et ukjent menneske. Andre ønsker seg dama i sitt liv. Andre vil ha mest mulig sex. Uansett, siden vi er medlem her inne så har mye av det vi har gjort frem til nå ikke alltid fungert så godt. Jeg er åpen for forandringer.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 17:55

Men er det sikkert at det er åpent for alle, også jenter? Hva er tittelen på seminaret?

(mann 47 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 17:59 Privat melding

Jeg brukte et halvt år på komme meg gjennom de første hundre sidene av The Game, før jeg ikke orka mer. Et gratiskurs med disse gutta er fortsatt altfor dyrt. Jeg VIL rett og slett ikke lære noe som helst av dem.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:00 Privat melding

Jente, jeg husker ikke på farten. Sitter på mobilen selv, men forsøk Google. Det står i mailen jeg fikk at man kan ta med venner, så regner med at jenter er velkomne. Stod ikke noe om at det kun var for gutter.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:05 Privat melding

iKommode: det handler vel i bunn og grunn om de små tingene, som å få troen på seg selv, selvtillit, bli oppmerksom på hvordan man ter seg, hva man sier, kroppsspråk, humor, og slikt. For ikke å snakke om at man må utfordre seg selv til å ta kontakt istedenfor å stå i hjørnet med pilsen. Det blir så lite eller så mye som man gjør ut av det selv, poenget er at man må gjøre noe.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 18:06

@iKommode1:
Fordi PUA ikke virker i det lange løp. Det er falskt. Men det betyr ikke at det ikke er noe å lære.
En kan ikke gå på Formel 1 kurs og tro at du kan kjøre på veien på den måten du lærer på kurset. Men jeg tror de fleste sjåfører likevel ville kunne lære mye nyttig på et slikt kurs.
Det er lett å avskrive noe bare for vi syns de som driver med det tar det litt for langt. Jeg tror ikke det er så mange menn som ville etterlignet Jan Thomas for eksempel, men jeg tror vi alle kunne lært mye av ham.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 18:07

Har forsøkt å google på alt mulig, men finner ingenting om noe i dag...

Skjult ID med pseudonym Sta on. 15 aug. 2012 18:09

De fleste hjelper bare for første hinder, altså opprette kontakt. Er vel her de fleste sliter i grunn. Poenget er nødvendigvis ikke å endre personlighet men å fremheve det man allerede har. Dørstokkmila er som oftest den lengste :) men dette er jo ikke en permanent løsning for det som skjer etterpå, men den første kontakten er kanskje den vanskeligste for mange, da kan det være verdt det.

Mange trenger noen få positive opplevelser for å føle mestring og dermed klare seg selv, sånn sett kan det hjelpe. Det er alltid noen som overdriver, utnytter osv og disse får som regel mest oppmerksomhet også.

Mange er jo nettopp ikke seg selv i sjekkingen, men slik de tror de skal være, og litt veiledning KAN være fornuftig, men ikke nødvendigvis.

Dette passer absolutt ikke alle og alke disse aktørene har sine "løsninger". Skal ikke påstå jeg har testa noen så kan ikke si om de funker for egen del, men plukket opp noen ting som gjorde meg tryggere på å være nettopp meg selv, og ikke den som jeg trodde jeg måtte være, og må si jeg har merket forskjell. Men har ikke brukt hverken sjekkelinjer eller diverse slik veiledning. Men bedret egen selvtillit. Og om noen oppnår dette så har de kommet ett steg videre.

Ville nok ikke betalt for dette selv da mye av det absolutt ikke passer for meg, men andre igjen kan sikkert delvis ha en nytte av det.

(mann 47 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:11 Privat melding

Det å måtte våge å prøve seg, er selvfølgelig bra, men da har jeg mye mer tro på det som ble foreslått i en tidligere tråd der flere ble enige om å gå ut sammen bare for å pushe hverandre litt. Sosial trening er tross alt noe man kan tillempe seg uten en masse foredrag fra selvutnevnte sjekkeartister. Men selvfølgelig: Klarer man å sile ut pisspreiket og plukke ut de små essensielle tingene, så hvorfor ikke?
Men jeg er som sagt ekstremt skeptisk til hele PUA-bevegelsen. Ikke nødvindigvis fordi jeg synes den er så kvinnefiendtlig, men fordi jeg synes den virker utrolig corny.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:14 Privat melding

Sta1 er en fornuftig mann. Om vi gutter klarer å legge vekk alle våre negative tanker (hu er for fin for meg, osv) og klart å eliminere frykten for å ta kontakt så hadde de fleste kommet langt på vei. Jeg blir oppriktig trist når jeg legger merke til alle gutta som titter på de søte damene, men som ikke tør gå bort å si hei.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 18:14

Ringte Anker hotel. De fant ikke noe slikt i dag... Hmmm. Blitt lurt?

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:25 Privat melding

Tja det finner jeg snart ut av. Fikk Mail i dag som sa at det var flyttet dit pga stor interesse.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 18:31

@HerrFekt:
Det er nok meg som er kvinnefientlig, ikke PUA. Men når jeg ramset opp 3 "sannheter" som ikke er sann likevel, så var det ikke for å rakke ned på kvinner. Det er fordi jeg tror mange "good guys" kunne tjent mye på å se på sin egen holdning til disse "sannhetene".

- "Du er en grei og snill mann med mye kjærlighet å gi." Du bryr deg om mer enn bare utseendet så derfor oppholder du deg en stund i nærheten av damen. Du kiker på henne mange ganger både fordi du liker henne, fordi du ønsker å se hvordan hun oppfører seg og fordi du leter etter en anledning til å ta kontakt. Hun har lagt merke til deg og lenge før du tar kontakt er du havnet i kategorien "creepy". Gå heller rett på!
- "Det er menn som er ute etter sex." Tenk over dette, hvor mye tenker du på sex når du vil ta kontakt med en dame? Jeg tør vedde på at svaret er "ikke i det hele tatt". Det er hun som tenker på sex når dere møtes. Du er mye mer opptatt av om du blir avvist og om hun liker deg osv. Du kommer mye lenger med å tenke på hva du ønsker enn hvordan hun oppfatter deg.
- "Menn er overfladiske mens kvinner er dype." Det er bare å innse at det ikke spiller noen rolle at du er et vidunderlig menneske og den snilleste i verden når hun blir kjent med deg. Det er KUN den personligheten du utstråler som betyr noe.

Skjult ID med pseudonym KONGEN on. 15 aug. 2012 18:34

Theofilio: Du sier nettopp det jeg tenker. De fleste PUAer jeg har sett ser for det første stygge ut. Beklager at jeg må bruke slike ord, men de gjør som regel det. De ville sagt "well groomed" eller noe sånt, men som regel er det helt på bærtur.

Det er den ene tingen. Det andre er som du sier, jeg har aldri noen sinne sett en stygg og nærvøs fyr med masse damedrag. PUA eller ikke. Det eneste man kan lære av disse gutta er at det er ok å drite seg ut. Det er faktisk ingen big deal om en dame ikke er interessert. Man er da selv ikke interessert i alle damer heller... Så de kan lære deg pågangsmot. Å tro at man kan lære noen universielle teknikker som får damer i seng i fleng er bare piss. Det er så de burde verdt anmeldt for å selge "snake oil"

Det som fungerer er å være seg selv. Det stikk motsatte av hva disse degosene prøver å fortelle deg. Du må bare være trygg på deg selv. Så fort du er trygg på deg selv og ikke er nærvøs for andre, så har du umidelbart mye mye mye mer damedrag.

Tør påstå at jeg har datet flere damer enn de fleste her på forumet. Er helt ute av tellingen og kan bare gjette på hvor mange, men jeg tror færre enn hundre (heldigvis) Mange fra sukker og mange fra to andre nettsteder. Jeg ser ikke spesielt bra ut, kanskje under snittet faktisk. Tror de ti/femten første damene avviste meg. Etter 20/25 dates varj jeg helt imun mot å bli avvist av damer og det var DA jeg plutselig begynte å få damedrag. Ikke bare på sukker, men ute i den virkelige verden. Hvorfor skriver jeg det under pseudonym? Jo, for innerst inne kan jeg ikke si annet enn at det er FLAUT å ha datet snart hundre damer og enda ikke ha fått en kjæreste...

Men jeg vet jo at det virker, "forige gang" datet jeg rundt tretti damer før jeg traff ei jeg ble sammen med i åtte år. Det sa bare klikk... fra første dag. Kanskje det bare skjer en gang i livet, eller kanskje det kan skje flere ganger.

Men "canned jokes" "rutiner" osv?

Herregud så patetisk.. get life! Vær deg selv, det eneste du trenger er å tørre det.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 18:45

Det er lett å si "vær deg selv" for de som gjør det bra på den måten. Men hva med de som er seg selv og ikke får kontakt med damer da? Skal de bare fortsette på samme måte?

Du sier de PUA'er du har sett ser stygge ut. Ja, det er vel bare bra. De vakre har jo ingenting å lære bort.

Skjult ID med pseudonym KONGEN on. 15 aug. 2012 18:51

Hvis du mener du skal gå rundt å være noe annet enn deg selv, så har du fra nå null (leser og skriver null/0) respekt fra meg.

Problemet er at folk ikke er trygge på seg selv. Hadde de turt å snakke til en fremmed dame som de gjør med kompissene, så hadde det ikke vært noe problem at de var seg selv. Så jeg står ved det, det eneste disse tullingene har å lære bort, det er pågangsmot. For hvis man gjør som de sier, forsøker seg på bøttevis av damer, så slutter man å være redd for å bli avvist. Helt bortkastet å ta et kurs for å høre det.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 18:54 Privat melding

Fant dem jeg. Blir spennende :)

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 19:00

Det handler ikke om å være noe annet enn seg selv. Noen mennesker er mer innadvendte enn andre. Mange av oss som lever idag er vokst opp med kvinnelige verdier og har lært å undertrykke mannen i oss. Dette kan skape usikkerhet i mange menn. For mange handler det om å finne seg selv ved å godta den mannen vi er opplært til å skjule.

Når du snakker om respekt. For meg høres det ut som du legger an på hver eneste dame du ser. Det er faktisk noen menn som er interessert i en spesiell kvinne, de kan ikke bare løpe rundt og prøve seg på bøttevis av damer og skryte når de til slutt får napp.

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 19:02

@Slemtiger: Det var ikke meningen å ødelegge tråden din, du får ha lykke til og håper du får flere med deg:-)

Skjult ID med pseudonym KONGEN on. 15 aug. 2012 19:07

Søker, hvis det er ok å være seg selv så er jo et kurs hos disse tullingene helt bortkastet. Det er OK å være innadvendt. Noen jenter liker jo det også.

Vet ikke hvor du har det i fra at jeg legger ann på alle damer jeg møter. Det er selvsagt helt på bærtur. Men dater mange? Ja det gjør jeg. Det er ikke slik at det ikke napper heller for å si det forsiktig. Det er ikke det som er poenget. Jeg ser etter den ene det sier KLIKK med og hvor begge vet det. Hvis du tror du kan vite det på forhånd av å se på bilder eller noe sånt, så lykke til.

Ja, fint om man har en spesiell kvinne i kikerten. Da bør man jo -definitivt- være seg selv uten noe møl fra "gutta som tømmer utestedene for kvinner" i bakhodet.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 19:09 Privat melding

Bare gøy at dette skaper diskusjon. Er faktisk en del damer her også, veldig moro.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 19:15

ÆSJ. Så dårlig av Anker hotell og si at det ikke var noe sånt seminar! Håper du får noe ut av det! :-)

Skjult ID on. 15 aug. 2012 19:17

Kanskje de har lista litt høyere for hva de kaller "seminar"

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 19:28 Privat melding

@KONGEN
Ponget for mange er nok ikke at de vil bli noen andre enn de er, men endre litt på hva man gjør nå som absolutt ikke fungerer. Så da trenger man kanskje litt input eksternt fra. Man kan jo ikke få det fra de som kan dette naturlig, for de er nok lite bevisst hva de gjør, de bare gjør det helt naturlig. Ikke alle gjør det og da får man fint liten respons.

Høres ut som du allerede kan det og da høres jo ett kurs helt idiotisk ut for din del. Ikke alle har dette av mange grunner. Alle har vi det egentlig i oss biologisk men man har skjult dette på ett eller annet vis, og en dytt i riktig retning kan være fornuftig.

Alt man ikke forstår er ikke nødvendigvis humbug, selv om mange mener det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har problemer med å se at f.eks religion er så veldig nyttig og fornuftig, men ser jo at mange går noe ut av det fordet. Men for min del får jeg null og niks. Så vi er forskjellige og det er lov å heller se det positive for de det hjelper enn å bare se det fra eget ståsted der man ikke trenger hjelp?

Selvfølgelig er mye av disse kursene fulle av tull og fjas som ikke vil fungere, men som kanskje kunne fungert på en type jenter, eller kanskje bare en jenter i hele verden for den saks skyld. Noen ting kan nok hjelpe en del på vei. Hvordan man får denne kunnskapen er jo individuell. Noen har lang trening fra de var små og var normale slik at de kunne trene fra av til nå. Andre har kanskje hatt ett utseende eller andre trekk som anses som unormale, altså veldig lite attraktivt når man er mindre og dermed ikke har den treningen man trenger.

Men som herrfekt sier, man kan også gjøre det samme ved å gå sammen ut og "trene" sammen, komme med feedback til hverandre osv. Mange veier til rom.

Selv om jeg selv synes matte f.eks er ekstremt enkelt og kan det godt, er det absolutt ikke alle som synes det samme. Så vi er forskjellige med forskjellige behov rett og slett.

Dette er absolutt ikke en frelse da :) Det må sies, men ett lite spark i riktig retning kan det nok være.

Skjult ID med pseudonym Lily on. 15 aug. 2012 21:51

Da the Game var på sitt hotteste var det ekstremt lett å gjennomskue hvilke gutter som hadde lest den. De gikk alltid bort til den minst pene i gjengen, overså den peneste, kikket bort på kompisgjengen, fikk tommel opp, prøvde å få en av jentene de ikke var intr i på tomannshånd slik at den de egentlig var intr i skulle bli sjalu og komme bort, og vips så hadde de det i boks! Trodde de. Alle jentene gjennomskuet det jo! Det mest usjarmerende som finnes.

Om dere trenger selvtillitsboost, ikke gå på kurs med disse folka, de metodene er jo så teite! Gå på selvutviklingskurs, eller tren kampsport eller gjør noe annet som får opp selvtilliten.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 22:45

Kom med et lite referat, da vel? (Hadde kommet om jeg hadde vært sikker på at det var noe der i dag..)

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 22:49 Privat melding

Veldig flotte karer som hadde mye bra å fortelle. Veldig liten vinkling på skjenking, igjen, dette handler om mer enn damer. De fortalte sine egne historier fra oppveksten med forskjellige utfordringer og et liv i ensomhet og uten venner til å a grep og utvikle seg selv på alle plan til å bli selvsikre, reflekterte og sosiale mennesker.

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 22:50 Privat melding

Sjekking*

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 22:52 Privat melding

Se snakket mye om motivasjon, å se mulighetene, tenke positivt og å få folk til å forstå at man har ansvar for eget liv, og at man må gjøre forandringer når ting ikke fungere. Slutt å nøl, just do it. Litt som filmen "yes man" :p

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 23:05

Takk skal du ha for referat... lærte du noe nytt?

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 23:07 Privat melding

Tror ikke jeg lærte noe nytt, men fikk mye latter og glede, og frisket opp noen gamle visdomsord.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 23:24

Så bra! Takk for at du tipset oss, og at du ser ut til å ikke bry deg om de som mener det er høl i huet å gå på noe sånt!! :-)

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 23:30 Privat melding

Bare hyggelig. Alle må få lov til å ha sine egne meninger. Selv er jeg alltid åpen for nye impulser. Hvorfor skriver du med pseudonym? Er kjedelig å ikke vite hvem som skriver :)

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2012 23:38

Fordi jeg hadde tenkt å gå... og liker ikke fortelle på nett hvor jeg beveger meg. Og nå kan det jo være det samme... (er feil alder for deg uansett... ) Flott at du fikk nye impulser i alle fall... God natt!

(mann 36 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 23:48 Privat melding

Hehe. Send meg en melding så jeg ser hvem du er da, er nysgjerrig :)

Skjult ID med pseudonym søker on. 15 aug. 2012 23:49

Love is in the air......

(mann 36 år fra Oslo) to. 16 aug. 2012 00:01 Privat melding

“80% av all suksess er å møte opp”

-Woody Allen