Alle innlegg Sukkerforum

Pokker da!!

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Nordland) on. 15 aug. 2012 21:11 Privat melding

Trodde endelig jeg hadde "skutt gullfuglen" på et annet nettsted etter å ha tatt kontakt med ei flott jente som ikke bare svarte på meldinger, men viste interesse tilbake. Såpass bra kontakt at jeg hadde bestemt meg for å spørre om vi kunne møtes i neste melding. Men så kom aldri neste melding fra henne... :-/

På 'an igjen...

Skjult ID med pseudonym Gecko on. 15 aug. 2012 21:16

Nå er det vel slik at de fleste her snakker med en ganske stor mengde mennesker samtidig. At hun faller ut er ikke noe å ta personlig. Det kan være adskillige grunner til det, og hun kjenner deg jo faktisk ikke som person annet enn som et navn på en nettside.

Derimot er det slettes ikke dumt å "play the numbers" litt på steder som dette. Av ti du snakker med, er det kanskje 1-2 du ender opp med å møte.

Kort sagt, gjør det jentene gjør her :-)

Skjult ID med pseudonym Hillario on. 15 aug. 2012 21:20

Jeg traff min "drømme sukkerinne" med fine meldinger, så møttes vi. En bedre middag med god stemning.

Det ga enda bedre inntrykk. Hun ville treffes igjen, men mellom våre dates hadde hun møtt en annen og valgte å date han videre.

Thats life, men bedre å få "vil ikke møtes mer" en å få sorry, dårlig timing.

(mann 42 år fra Nordland) on. 15 aug. 2012 21:21 Privat melding

Joda. Gir ikke opp likevel, men det er litt kjipt når noen bare slutter å svare. Og når man bor i Gokk så er det ikke akkurat dagligdags at man får kontakt med noen heller...

Skjult ID med pseudonym soldier on. 15 aug. 2012 21:25

Wolfcry - vært der selv mange ganger. Jenter slutter plutselig å skrive selv om den siste mailen var positiv... Er blitt helt umulig å få date... Jeg husker i 2004-05, da var det kjempelett å komme i kontakt med jenter på match og spraydate siden nettdating var nytt og spennende. Man fikk nesten alltid svar og det ble mange dates, mens nå har alle blitt superkyniske og kresne...

Skjult ID med pseudonym poppy on. 15 aug. 2012 21:35

TS

Send henne en til melding. Bare sånn for sikkerhets skyld. Kanskje hun ikke fikk den du sendte sist. You never know og du har jo strengt tatt ikke noe å tape på det ;-)

Skjult ID med pseudonym Moore on. 15 aug. 2012 21:36

Kanskje vurdere å flytte wolfcry?

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 aug. 2012 21:36 Privat melding

Prøv med en til ja, nå spørs det på tjenesten, men på sukker er det fort lett å glemme om man har lest og har en litt hektisk dag og da blir meldingen fort borte om man får noen.

(mann 42 år fra Nordland) on. 15 aug. 2012 21:38 Privat melding

@poppy: Ikke umulig at jeg gjør det. Alt for flott jente til å gi opp med en gang. :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Mann on. 15 aug. 2012 21:39

Hei.
Jeg mailet en stund med en dame med topp match som jeg til slutt datet. Daten ble en topp opplevelse og hun ga utrykk for at vi skulle treffes igjen. Derfor ble skuffelsen veldig stor da hun etterpå meldte at hun desverre syns jeg ikke passet. Kanskje jeg pushet for mye? Vanskelig å forstå damer. Pøhhh...:-(

(mann 42 år fra Nordland) on. 15 aug. 2012 21:39 Privat melding

@Moore: Ja. Vurderer flytting til Trondheim etterhvert, men har ikke råd enda. Får se hva som skjer i løpet av kommende år. :)

Skjult ID med pseudonym poppy on. 15 aug. 2012 21:41

@wolfrcry

Ja ikke sant! Må ikke gi opp enda davel ;-) Jenter kan like at gutter maser litt, så lenge det er en balanse mellom sjarmerende mas og det å dra den for langt! Kjør på sier jeg :D

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 15 aug. 2012 21:55 Privat melding

Jeg datet en stund ei jente som var noe overvektig.Det gjorde meg ingenting og jeg synes hun var kjempeflott på alle måter.Plutselig ville hun ikke mer uten noen videre forklaring ! Jeg er den typen at om jeg blir avvist så ser du ikke meg igjen.
Forleden møtte jeg hennes bestevenninne tilfeldig på en cafe og jeg spurte henne om hun visste hvorfor venninnen hadde dumpet meg.
Hun fortalte at fordi hun var så "feit" ikke trodde på at jeg egentlig ville elske henne.Dette hadde plaget henne og utslaget kom da jeg hadde fortalt at jeg tidligere hadde slitt med spiseforstyrrelser.En så tynn og veltrenet mann kunne ikke elske en så stor dame.
!!!!!!!!!!!!! Damer er ikke lett å bli klok på : (