Alle innlegg Sukkerforum

Det er vel ikke akkurat god reklame..............

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Megigjen to. 16 aug. 2012 09:20

Om noen dager går er det på tide å avslutte betaling her eller betale på nytt og sukker sender meg slik en fin mail og minner meg på dette og rabatten man får om man er løpende medlem måned etter måned.
De til og med påpeker at de nå har veldig mange medlemmer her inne som betaler ned mot 50kr i mnd.
Er det ikke et flott tilbud av de.
Tilbudet i seg selv er jo veldig greit er ikke det men når jeg leser dette så tenker jeg det blir litt feil å reklamere på denne måten.
Det de sier er jo at folk blir hengende her inne i mnd etter mnd etter mnd uten å klare å finne noen.
Sant selvsagt men på en side laget nettopp for å finne noen forteller de meg da at det overhode ikke funker.

Det sagt jeg forsvinner nå og takker for meg. lykke til dere som fortsetter jakten. :)
Ikke pga denne mailen forsåvidt.
Nett dating er nok ikke for meg, det blir som en jobb og en rekke jobbintervjuer, og jeg kjenner at jeg heller velger å akseptere at jeg fortsatt kommer til å være alene en å fortsette dette. og hvem vet om jeg møter mr. right på butikken en dag.
Jeg har for all del møtt noen hyggelige mennesker her altså, men jeg tror jo lengre man er her inne jo mer og mer sær blir man i forhold til ting man ikke kan akseptere hos den andre, eller ting man velger bort kontakt for. Jeg merker det like mye på meg selv som andre. :)

Som sagt takk for meg og lykke til alle sammen, jeg håper dere møter den rette snart og kan oppgi jakten.
Og jeg håper virkelig om jeg skulle dukke opp her på sukker igjen om et år eller så at jeg ser minst mulig av dere :)

(mann 36 år fra Oslo) to. 16 aug. 2012 09:37 Privat melding

Man blir nok litt miljøskadet av å være medlem her for lenge. Du får komme deg vekk mens det enda er håp. Vi andre er screwed :p

Skjult ID med pseudonym ModestyG to. 16 aug. 2012 09:40

Veldig enig med deg, og jobber med å slite meg løs herfra jeg også :-)

Lykke til til deg, og håper at vi aldri sees igjen her på sukkersidene.. nyt rl :-)))

(mann 36 år fra Oslo) to. 16 aug. 2012 10:13 Privat melding

Tror ikke så veldig mange menn bryr seg om at dama ikke har høy utdannelse. Spiller i allefall ingen rolle for meg, men jeg forventer at hun har ambisjoner i livet og ville gjøre mer enn å bare gå hjemme å dasse, men om hun jobber som kassadame eller forsker spiller ikke så stor rolle, så lenge hun er dedikert og liker det hun gjør.

(mann 57 år fra Oslo) to. 16 aug. 2012 16:36 Privat melding

Lykke til dere som forlater oss. Heldigvis er vi alle forskjellige, så det som ikke fungerer for dere kan heldigvis fungere for meg. Jeg blir nok her en stund til. Hvis ikke noen lurer meg til noe jeg egentlig vil.

Skjult ID med pseudonym Gørl to. 16 aug. 2012 16:39

Synes det er et supert betalingssystem. Ser ikke at det er negativt eller dårlig reklame. Jeg er blant de som har vært her lenge og betaler svært lite. Det betyr at jeg beholder Sukker som supplement som letearena for kjærligheten.... Og i blant slumper det at jeg kommer over noe veldig interessant. Jeg har ikke gitt opp enda (selv om jeg lenge har gledet meg til dagen jeg annonserer at jeg skal legge ned av hyggelige årsaker... )