Alle innlegg Sukkerforum

Noen som bruker chatten?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 16 aug. 2012 21:32 Privat melding

Chatten er en mer direkte måte å komme i kontakt med folk på, enn å skrive ei førstemelding, i håp om å få et svar tilbake.
Men jeg for min del bruker aldri chatfunksjonen, fordi jeg mener at dette blir for påtrengende og "invaderende" for den som blir kontaktet.

Noen andre som også tenker slik? I det virkelige liv så er jeg en person som ikke har lyst til å virke innpåsliten og gå folk på nervene. Både på godt og vondt. Jeg sier vondt, fordi dette kan føre til at jeg blir FOR tilbaketrukket og forsiktig også.
Og hvis jeg skriver til noen her, altså via ei melding, uten å få et eneste svar tilbake, så gir det meg et tydelig signal:

Hold deg unna meg, jeg er ikke interessert i deg. :) Har selv blitt kontaktet av tre forskjellige jenter via chatten for en god stund siden, og jeg var ikke interessert i noen av disse tre. Å skrive på chatten at man ikke er interessert i kontakt føles litt vondt og pinlig faktisk, fordi jeg da vet at jeg knuser alle de positive forventningene nettopp disse jentene hadde sett for seg.
Men samtidig er det også riktig å gjøre, for man skal jo helst være ærlig.

Vel, noen synspunkter på chatfunksjonen? Og ja, en ting til. Jeg liker å skrive så riktig som mulig, er litt nøye på det. Føler det er feil å skrive "chatten", skal det egentlig staves "chaten"? :)

(mann 38 år fra Oslo) to. 16 aug. 2012 21:56 Privat melding

Tenker vel personlig at hvis jeg vil bruke masse tid på kontinuerlig prat, så er det kanskje hakket mer praktisk og spennende å bare møte den andre personen. Chat føles litt som tidsmaskin tilbake til gutterommet som 15-åring med et sprakende modem og IRC :p

Har egentlig ikke noe til overs for chat på Facebook heller - og da er det til og med folk som jeg kjenner.

Meeeen så skal det sies at jeg er en av disse gjøkene som mener at sosiale medier kan bli en like stor hindring for sosial interaksjon som en fasilitator, og dermed gjør en innsats for mer faktisk tid med mennesker IRL.

Skjult ID med pseudonym Tina to. 16 aug. 2012 22:01

Jeg har alltid chatte-funksjonen avslått.

Første gangen jeg meldte meg inn her fikk jeg helt angst da det plutselig kom en sånn høy og ivrig lyd og en beskjed om at en eller annen vilt fremmed ville chatte med meg. Så da logget jeg bare rett av hele profilen i panikk %-) Etter det har chatten vært AV!

For meg føles i alle fall chatten invaderende, når det er der første kontakt kommer, men jeg kunne sikkert brukt chatten etter hvert.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 16 aug. 2012 22:02

Vel talt (tok du 'an), SenseiJay!

Jeg har følgende syn på (sosiale) medier: De fører folk med stor avstand nærmere hverandre, og folk med liten avstand lengre fra hverandre.

Når dét er sagt, kan jeg fortelle at jeg har flere ganger chattet med kvinner på Sukker. Og gjør det igjen om det virker logisk.

Skjult ID med pseudonym tinkybell fr. 17 aug. 2012 11:06

jeg har chattet med en del her jeg, og det har resultert i både date og andre morsomme ting. Av og til syns jg det er mer praktisk med chatten enn med mailer her inne, det går jo litt kjappere.

så jeg er for chatten, men ikke i evigheter ;) vil helst møte folk og oppleve dem! :)

Skjult ID med pseudonym Señorita fr. 17 aug. 2012 11:16

Synes selv chat er et veldig praktisk hjelpemiddel for å ha en litt mer kontinuerlig prat, istedenfor å skrive lange (eller korte) meldinger over lengre tid.
Det kan bli kjedelig i lengden.

Med chat kan man komme med raske morsomme kommentarer, det blir mer flyt i samtalen, raskere måte å avtale et møte også, isteden for å møte noen som skrive en eller noen få meldinger i uka.

Med tanke på det å virke påtrengende og invaderende, er nok bare i ditt eget hode TS. Mange liker at andre tar initiativ og viser interesse. Hvem bryr seg om dette slår negativt ut uansett? Da sier man bare next og prøver lykken hos andre.

Det at det føles vondt å skrive i en chat at man ikke er interessert er igjen bare i ditt hodet. Det å være ærlig er ikke nødvendigvis bare negativt. Er ikke det alle søker her inne da? Ærlige personer? Men ingen tåler å høre sannheten?

Da gjør jeg heller det jeg alltid har gjort; Jeg velger å gjøre noe og får jeg negative tilbakemeldinger, går jeg bare videre.

Jeg er verken i veien eller innpåsliten. Dette er jo en datingside! ;)

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 17 aug. 2012 11:22 Privat melding

Ikke brukt chatten i denne 2 mndperioden, men da jeg var meldlem for noen år siden brukte jeg den masse.
Da var det mange som tok kontakt via chat men ser ut som den trenden er borte. Jeg synes chat kan være ok hvis man har tid. Jeg liker rask komunikasjon..

Nå blir jeg ikke betalende medlem om bare noen dager. Tar meg en ny pause;)

Skjult ID fr. 17 aug. 2012 11:35

Ingen chat nå for tiden, men brukte denne funksjonen ganske mye før. Synes den er bra, hvis man har tid å sitte lenger ved datamaskinen.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 17 aug. 2012 12:21 Privat melding

Personlig synes jeg det er greit å bruke chat istedenfor meldinger. I løpet av en halvtime så har man blitt like godt kjent med en person som man ellers ville brukt 2 uker på fordelt over 50 meldinger.

Char funksjon her inne er dog ikke mye å skryte av dessverre. Man kan kun ta kontakt med en og en person og man bruker en evighet for å få svar (legger vel ikke merke til at du forsøker å kontakte dem),