Alle innlegg Sukkerforum

Er det greit at en person du dater er pålogget Sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøken lø. 18 aug. 2012 00:22

Hva tenker dere om det?
Er det greit eller ikke greit at en person som du dater og har datet over en stund er stadig inne på sukker?

(mann 38 år fra Buskerud) lø. 18 aug. 2012 00:24 Privat melding

Dersom jeg vet at personen jeg dater til stadighet er inne på sukker.no, så må det være på grunn av at jeg til stadighet er det selv... Hva skal man tenke om det?

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 18 aug. 2012 00:25

er det greit at du stiller slike spørsmål her inne, hvorfor ikke ta det opp med den det gjelder?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 18 aug. 2012 00:27

Nope. Det er ikke greit.

Skjult ID med pseudonym frøken lø. 18 aug. 2012 00:30

Jeg mener at det ikke gjør noe jeg da. søker ikke etter andre profiler men er daglig inne her på forumet og leser.

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 18 aug. 2012 00:41

frøken: aha, så du ville vite hva vi tenker. vel.. jeg prøver helst å tenke rasjonelt på spørsmålet ditt, men du kan ikke få et rasjonelt nøyaktig svar ifra meg pga at det er en mer kompleks sammensetning mellom deg og personen du dater.

Skjult ID med pseudonym Moore lø. 18 aug. 2012 00:44

Om dere bare dater så er det vel greit. Hadde vært mer skeptisk om dere var gift. Lurer også på hvor langt dere er kommet i datingen, er det regelmessig sex? Hvis ikke så er det vel ikke så rart at han fortsatt er på sukker.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 18 aug. 2012 00:48 Privat melding

Jeg tenker ikke over det, og det er naturligvis helt greit. Jeg kommer jo til å være det selv. Selv om dobbeltmoral er dobbelt så godt kan det bli litt for mye av det gode noen ganger ;)

Skjult ID med pseudonym Drake lø. 18 aug. 2012 00:50

Jeg driver å dater noen nå, men er fortsatt inne for forumets skyld, som for å være helt ærlig er litt avhengighets-skapende, det er litt som en skriftlig tv-serie... mye rare personligheter her.

Skjult ID med pseudonym frøken lø. 18 aug. 2012 00:51

Jeg tenker ikke på min situasjon... tenker på generelt grunnlag.
Hva ville dere tenkt om den personen dere dater stadig var innom sukker?

Skjult ID med pseudonym Moore lø. 18 aug. 2012 00:54

Bullshit frøken. Kom igjen nå, du ser fyren du dater er her inne og du er redd det er fordi han ikke synes du er bra nok. Det er derfor, hvis han mener du er kvinnen for han så er noe av det første han gjør å kutte ut sukker.

Skjult ID med pseudonym frøken lø. 18 aug. 2012 01:02

Drake: Det er litt sånn jeg føler det også :)

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 18 aug. 2012 01:05

frøken: hadde det vært meg så hadde jeg kuttet ut sukker tvert, med mindre jeg hadde noen kontakter på sukker jeg ville fortsette å ha kontakt med. Men hvis daten min var noen jeg kunne se en fremtid med, så ville sukker enten vært for å skaffe seg vennskap med andre enn daten. Altså er det så mange faktorer som spiller inn for hver enkelte person at man kan ikke gi et ordentlig svar.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 18 aug. 2012 01:23

Helt greit. Jeg er ikke medlem av kirken. Det blir jo ikke mindre på meg bare fordi damen har litt eksta.

Skjult ID lø. 18 aug. 2012 02:37

Gjør som meg for en tid siden, etter at jeg oppdaget grønne lys hos henne begge ganger jeg stakk innom en sjelden gang, da jeg roer meg når jeg treffer noen..spurte om hun brukte å skrive på forum neste gang vi møttes, nei det gjorde hun ikke.. vips.. rett til jord og på jakt etter en erstatning for en stadig søkende frøken..

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 18 aug. 2012 02:48

jeg vil vel tippe at de aller fleste (inkl. meg selv) er ute etter å finne noen de kan dele livet med og ikke løsslupne kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym kjempegril lø. 18 aug. 2012 02:49

Er det noen i det hele tatt her inne som er seriøse da?

Skjult ID med pseudonym søker lø. 18 aug. 2012 02:52

Vi er alle ulike. Jeg vil også finne en å dele livet med, men det betyr ikke at jeg har tenkt å låse henne inne i kjelleren. Hvis hun er ærlig og trofast så ser ikke jeg problemet med at hun koser seg en kveld.
Jeg vet jeg ikke tilhører flertallet med det synspunktet, men det er meg.

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 18 aug. 2012 02:59

kjempegril: jeg har hele tiden vært seriøs, ellers hadde jeg aldri valgt et sted som sukker (fordi man har da hundrevis av andre nettsamfunn og forum for andre ting en dating). den største utfordringen min er at jeg er sjenert, og trenger mer utfordring enn en tom innboks. :)

Skjult ID lø. 18 aug. 2012 09:04

frøken, det er verre hvis han ikke er pålogget... Vi jobber ganske mye begge to og har ikke mye tid til å være på sukker og vanligvis avtaller vi ikke tid til suker-dater heller. Men vi har noenlunde samme døgnrytme og oftest logger inn på samme tidspunkt. Logger jeg inn og han ikke er her innen en halv time, er jeg fort irritert og sender sms til ham.
Men hvis jeg logger inn og det lyser hos ham, lyser jeg også :)

Men vi bruker sukker nå for tiden bare til å chatte med hverandre.

Skjult ID med pseudonym LilleMy lø. 18 aug. 2012 09:21

Jeg datet en et par ganger. Jeg var også innom forumet. Kjente det skuffet meg. Men egentlig gjør det ikke noe inntil en viss grense i prosessn selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Hei lø. 18 aug. 2012 09:44

He he, dette er latterlig lesning fra trådstarter. Du lurer på hvorfor den du dater er fortsatt på sukker, men så er du det selv. Du forklarer det bort ved å hevde du bare er innom forumet. Om det er sannhet i det, vet ikke jeg. Men hva lurer du daten din til å tro hvis han også ser deg pålogga? Just my two cents

Skjult ID med pseudonym alex lø. 18 aug. 2012 10:36

Det er helt klart feil å være pålogget sukker om en date noen, men sånn er dessverre de fleste. Ser også at mange her inne er på andre date sider, så om de ikke er pålogget her så er de nok pålogget ei annen side.

Jeg tror den eneste måten å unngå slike folk på er å spørre dem rett ut i en av de første meldingen om hvilke tanker de har omkring dette tema.

De som er på disse sidene har vært single over laaaaaang tid... datesider er ofte den siste utveien. Da har de også ofte vært igjennom en prosess hvor respekten til andre følelser er blitt avslipt.

(seff vil noen si jeg sitter i glasshus).

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 18 aug. 2012 11:35

Date via datesider har økt bruk og kast mentaliteten voldsomt. (Det var ikke de riktige ordene, men..). Så vidt jeg har fått med meg er det helt normalt at folk flest her inne både skriver med og dater flere samtidig. Det kan kanskje være greit å bli enige i hva man legger i "date". Det jeg legger i det er hyggelig treff for å bli kjent - for å finne ut om det kan bli noe mer. Når man etterhvert går over til noe mer, dvs mer enn hyggelig prat over en kopp kaffe/vin/øl etc, først DA synes jeg det begynner å bli suspekt med flere parallelle løp.

Men nå har ikke jeg "dates" over lengre perioder da. Jeg har 1-3 dates med ei jente - etter det så er vi enten venner, ikke kontakt lenger eller "potensielle kjærester"

Og en ting til: Mistenksomhet mot den andre parten er bare - feil. For en start liksom..

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 18 aug. 2012 11:39

@alex: Vi som er på disse sidene har ikke ALLE vært single over laaaaang tid - forutsatt at du ikke er av den ekstremt, voldsomt, über-utålmodige sorten og definerer uker og dager som laaaaaang tid. Måtte bare nevne det.. ;)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 18 aug. 2012 11:45 Privat melding

@sommer__

Jeg ser etter begge deler. Både her på sukker og irl.

Skjult ID med pseudonym alex lø. 18 aug. 2012 12:18

@.oOo

Enig med det du skriver.

Men "Og en ting til: Mistenksomhet mot den andre parten er bare - feil. For en start liksom.." For meg er det ikke å være mistenksom, men bare en avklaring.

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 lø. 18 aug. 2012 20:33

Hvis man har datet over en lengre periode (kanskje fra 5 dater og mer), så tar jeg det som en selvfølge at man deaktiverer seg fra Sukker og eventuelle andre dating-sider. Å bruke forumet som en unnskyldning synes jeg bare blir tragisk. Det er bare å ta en prat og bli enige om når man skal deaktivere seg. Vil h*n ikke det, så sier det meg bare at h*n vil ha mulighetene åpne for at det kommer en annen som er "bedre".

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 18 aug. 2012 20:47

Man får avtale at man skal være "exclusive" som det så fint heter på andre siden av dammen, eller rett og slett inngå et offisielt forhold. Hvis man "bare" dater, må det vel være lov å holde dørene åpne? Jeg sier ikke at jeg ville gjort det selv, men jeg kan ikke kreve at alle skal være som meg.

(mann 40 år fra Sogn og Fjordane) lø. 18 aug. 2012 20:59 Privat melding

Han er inne på sukker, du ser han er inne på sukker, dvs du er inne på sukker, han ser du er inne på sukker og stiller seg sikkert akkurat samme spørsmålet! get a room and log of!

Skjult ID med pseudonym Gunnar lø. 18 aug. 2012 21:45

Det KAN være at dama over mistenkte at han var inne på sukker og dermed logget seg på for å sjekke! For noen enkle sjeler som svarer over i denne tråden.

Til trådstarter: NEI, DET ER IKKE GREIT å være på sukker når man har datet et stund. Sukker er en datingside, og er man på datern med noen og virkelig er interessert så er det IKKE greit å være på sukker. Jeg gjentar: DET ER IKKE GREIT!!

Skjult ID med pseudonym 303 lø. 18 aug. 2012 21:56

Det høres litt ut som om du har vært utsatt for dette, Gunnar ;p

(mann 35 år fra Oslo) lø. 18 aug. 2012 22:03 Privat melding

Men hvis det KAN være at dama over mistenkte at han var inne på sukker og dermed logget seg på for å sjekke, så KAN det være at han hadde en mistanke om at hun var pålogget sukker og dermed logget seg på for å sjekke.

Det er selvfølgelig helt greit at han er på sukker, det kan være mange årsaker til det:
- Han kan ha logget seg inn for å stoppe abbonnementet fordi han har ståltro på at denne datingen kommer til å bli noe mer
- Han kan ha fått mail om at han har fått en melding, og logget seg inn for å gi et høflig nei (for vi er vel ikke så uhøflige at vi unnlater å svare på meldinger)
- Han kan ha vært på besøk hos en kamerat som vurderer å registrere en profil og logget seg inn for å vise litt hva dette er for noe.
+++ Det finnes sikkert en hel masse andre grunner til å liogge seg inn uten at han leter etter en annen date.

Uansett så blir det bare spekulasjoner hvorfor han har vært her inne, og tror ikke det er lurt å trekke konklusjoner om en person er ok eller ikke basert på om han har vært innlogget på Sukker på et visst tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym melissa-D sø. 19 aug. 2012 08:02

NEI!

Jeg HATER at min nye flamme som jeg har skrevet masse masse med en stund her, og så
til sms og msn, fortsatt driver og surrer rundt på sukker.no.
Ser han er mye pålogget.
Blir nervevrak av det.
Hvem skriver han med?

Vi har skrevet massevis av pirrende meldinger og romantiske meldinger til hverandre, og begge vil ha noe seriøst hvis det er mulig. Vi liker hverandre.
SÅ hvorfor fortsetter han å loke rundt her inne?
Han kan jo bare gå tilbake hit hvis han finner ut at jeg og han ikke er meant to be.
Men han må jo satse på meg nå da.

Vi har bare møttes en gang og ikke gjort noe fysisk ennå.
Men det blir fysisk mellom oss for første gang, og sannsynligvis 2, 3, 4, 5 gang, neste uke, og da bør han stoppe med sukker.no for godt!

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 19 aug. 2012 10:43

Så hvordan vet du at ikke denne andre personen ikke bare logger inn for å titte i forumet? (Ok, det er kanskje ikke så realistisk, men hvis du vet at den andre personen er mye online, så er vel du mye online også...)

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 19 aug. 2012 12:03

Har TS tenkt å slutte sjølv m sukker, siden det er SÅ viktig at daten gjør det?

Skjult ID med pseudonym Greit? sø. 19 aug. 2012 15:37

1) Man trenger ikke å være her inne selv for å vite at noen andre er her.
2) Kan være lurt å prate med den man dater og bli enige om når man skal deaktivere
3) Jeg ville bare deaktivert meg uten den samtalen (2), men hvis jeg finner ut at vedkommende er her inne etter f.eks 2 mnd, så hadde jeg konfrontert h*n. Hadde unnskyldningen vært forumet, så tror jeg ikke h*n er den rette for meg uansett. Vil ikke ha noen som er så avhengig av et forum på en DATINGSIDE.

Skjult ID sø. 19 aug. 2012 16:02

Jeg hadde blitt skuffet over fyren om han hadde vært på sukker samtidig, da er det veldig lite seriøst synes jeg ihvertfall.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 aug. 2012 16:13 Privat melding

Ser ikke helt problemet jeg da, men så er jeg vel kanskje et par hakk mindre eiesjuk enn hva endel andre er. Ellers er det vel gjerne litt vanskelig å finne ut av slikt hvis man ikke er her selv...? Ser det for meg, to stk som dater som er her inne og sjekker om den andre er her, for så å bli så jævlig skeptisk for at den andre er her... ÅÅÅ HVORFOR ER H*N HER NÅ IGJEN DA, på hver sin kant. Djises.

Kommunikasjon, er det et fremmedord for dere eller? Herregud.

Skjult ID med pseudonym ModestyG sø. 19 aug. 2012 19:25

Hadde en grei avtale med min sukker-date.. mens vi datet og undret om det var noe mellom oss, så holdt vi oss unna sukker. Om han var her likevel? Tvilsomt, men ikke vet jeg... for jeg var det ikke...

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 21:47 Privat melding

Vel....enhver får gjøre som han eller hun vil, men er man seriøs mht forhold så logger man seg av sukker.no, de man fortsatt ønsker kontakt med på vennskaplig nivå, kan man legge til som venner på fjesboka eller annet, dette er en sjekkeside....punktum!

Jeg opplevde tidligere å finne profilen åpen og aktiv på han som jeg var kjæreste med en gang jeg var hos en venninne og så på hennes profil og hun skulle vise meg en eller annen fyr....midt i boksen med herremenner var det bilde av min kjæreste ( og vi hadde tidligere begge lukket våre profiler). Det var et slag i magen å finne ham der... Veldig uærlig måte å gå frem på. Tok det opp med ham, husker ikke hva som var forklaringen hans, men forholdet tok slutt etter tid uansett. Det viktigste man har i et forhold er tillit, misbruker man den lurer man først og fremst seg selv og i prosessen mister man kanskje det mennesket som betyr mest for en ... Fordi man heller ønsker flere trofeer i beltet, men bevares, alt til sin tid og hver sin smak, jeg dømmer ingen, så go ahead, skyld på forum eller whatever, men jeg får ikke særlig tillit til de som fortsetter her inne når de er i forhold...

Lykke til folkens, når man kjenner sine verdier, er det ikke vanskelig å ta riktige valg :-))

Peace and love :-))

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 19 aug. 2012 22:09 Privat melding

Det hadde ikke bekymret meg ett sekund.Er kjemisk fri for enhver sjalu tanke.En må kunne stole på den en elsker og om det viser seg at tilliten ikke er der,er der heller ingen kjærlighet :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 22:20 Privat melding

Ja, det er jo nettopp det da @ Seriously, jeg og er kjemisk fri for sjalusi, faktisk, jeg har litt andre fornuftige ting å bruke mine små grå på :-) men det betyr ikke at jeg er dum, om en jeg skal være kjæresten til fortsetter innpå sukker etter at vi har innledet et forhold, betyr bare at han ikke får det han trenger hos meg, og søker det blant andre kvinner. Da er det mye greiere å være ærlig om det, så slipper jeg å kaste vekk min tid på ham og han kaste vekk tid på meg. Jeg er verdt en mann som vil synes jeg er nok (dvs på det seksuelle, intime og nærhetsplan som man har i et forhold), og dette er en kvinne som leverer, men det er ikke alltid nok for noen menn, noen menn MÅ bare ha flere kvinner og slik er det, jeg har ikke bruk for en slik mann, enkelt og greit, og treffer jeg ikke en slik mann via sukker, så kan du banne på at jeg ikke mister noen nattesøvn av den grunn ;-))

Verden er full av flotte mannfolk, og et eller annet sted er der en som fortjener meg, han finner meg nok til slutt ;-)))

Ps! Der finnes også det samme motstykket hos kvinnene, bare så det er sagt, dette er ikke en men vs kvinnergreie, kortere sagt; der er mennesker som monogami ikke funker for og der er mennesker som monogami funker for, cluet er at man treffer noen innenfor samme gruppen :-))

Skjult ID med pseudonym Aqueena sø. 19 aug. 2012 22:23

Enig @greit? 19. Aug 15:37 :-)))

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 19 aug. 2012 22:27 Privat melding

@Aqueena

Ja leser og hører stadig at menn er slik og slik.Jeg kjenner ingen slike menn.De mennene jeg kjenner er trofaste og hyggelige menn.Så vidt jeg vet da vel og merke :-)

Ps Hyggelig å se deg igjen ; )

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 22:43 Privat melding

Ja, @Seriously...desverre, kan jeg kanskje si, så har jeg blitt kontaktet av såpass mange menn som er i forhold, men ønsker seg eventyr på si... Kompisene deres tror nok også at de holder seg kun til kona, mens virkeligheten er en annen, i en periode traff jeg på såpass mange " slike" (dvs fikk henvendelser både ute på byen og via sukker) at jeg begynte å lure på om der finnes monogame menn, men så tok jeg en titt på mine nære venner og familie og fikk heldigvis tilliten tilbake og fornuften fortalte meg at der finnes menn som velger seg en kvinne og har nok med henne den tiden de velger å være sammen.

Der finnes også, som jeg har forstått spesielt av å lese sukkerforums historier, men også av hva mannlige venner har fortalt, at der er flere kvinner som ikke holder seg til mannen hun velger, så slik er det i begge leire om man kan si det slik. Enhver må velge det som er rett for enselv, enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena sø. 19 aug. 2012 22:44

Og ditto, by the way @Seriously :-) Må jo innom og se at alt står bra til i sukkerland :-))