Alle innlegg Sukkerforum

Hva f...??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Saklig lø. 18 aug. 2012 19:24

Hva faen er det som skjer med dette landet? Hva skjedde med sunt bondevett? Har alle blitt så tjukke i huet at folka i USA (som vi ofte liker å le av) skammer seg på våre vegne nå?

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3454994.ece

La spesielt merke til denne:
"Ifølge Hallingdølen har ikke Lensmannen fått noen oppbakking fra politiet. Beskjeden fra politiet er klar. Når utrykningstiden er så kort som i dette tilfellet, kunne han da rekke å gjøre en skikkelig vurdering av situasjonen? "

Så politiet mener at utrykningstiden ble for kort?

(mann 38 år fra Akershus) lø. 18 aug. 2012 19:36 Privat melding

Hahahaha. Heia Norge

(mann 46 år fra Akershus) lø. 18 aug. 2012 20:10 Privat melding

Dette viser vel bare hvordan samfunnet vårt er i ferd med å bli. Vi skal helst ikke agere når noe skjer, for gjør vi noe galt som fører til skade på andre, så risikerer vi å bli saksøkt for store pengesummer, miste jobb osv.. Når noen da tar tak og ikke følger instruksen så har vi en syndebukk å legge skylda på om noe går galt.

Det er virkelig på høy tid at politiet nå går gjennom sine rutiner, og ikke minst at myndighetene gir de større spillerom. Slik at de ikke risikerer å bli straffet om de skulle være uheldig å skade en kriminell under pågripelse. Det skal selvsagt ikke være fritt frem for maktbruk, men at de i visse tilfeller må ha lov å bruke mer makt enn i dag er helt klart.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 18 aug. 2012 20:29 Privat melding

Det byråkratiske Norge har alltid glimret med sine prestasjoner i å hindre at noe blir gjort.
USA har verdens største byråkrati, men i motsetning til det norske, får de utført noe.

Kriminelle er ekstremt godt beskyttet i Norge. Norsk praksis er omtrent som at om du tar en voldtektsmann på fersken, må du passe på å avlive ham og dumpe liket for å slippe å bli straffet selv.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 06:00 Privat melding

En bør gjøre noe med det norske fengselssystemet.
Det være seg mindre muligheter til permisjoner og åpen soning for voldelige forbrytere.
Og at 365 dager med fengsel = 365 dager med fengsel.. ikke 180
Kvantumsrabatt bør fjernes.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 19 aug. 2012 11:27

Hvorfor i huleste skal folk i fengsel? Har det noen gang gjort noe godt for noen? Ledighet er roten til alt ondt, og fengsel er en ghetto av ledighet! Lær slaskene å jobbe. Lær dem gleden av å være til nytte for andre. Sett dem i arbeid. Sett dem til å ta seg av folk som er ufrivillig ensomme - f.eks. gå tur med pasienter på eldre og sykehjem (det er mulig med elektroniske fotlenker), sett dem til arbeid som er lett å overvåke hva de gjør - f.eks. bygge veier og jernbane, osv. Rett og slett tving dem til å bli endel av samfunnet. Vi trenger dem, de trenger å bli kjent med "normale" levesett.

Bare de som er direkte farlige for sine omgivelser bør låses inne, og de bør sitte inne til de er trygge nok til å settes i overvåket samfunnstjeneste.

Rettsvesenet bør dømme til en pålagt arbeidsmengde. Så for det være opptil rettspsykologene å finne ut når vedkommende er mentalt i stand til å kunne starte pliktarbeidet uten å være til skade for sine med"fanger". Om vedkommende er for utrygg til å prøve slikt arbeid bør h?n i alle fall ikke slippe ut. Så da kan h?n i praksis styre sin egen fengselstid før pliktarbeidet kan starte.

(Det var noen punkter fra mine meninger om fengselssystemet.)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 12:24 Privat melding

Støttegruppe på Facebook

https://www.facebook.com/StottegruppeForLensmannGeirVidarVidme