Alle innlegg Sukkerforum

Face it people

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym O_o lø. 18 aug. 2012 20:15

Vi lever i et anarki.
Landet vårt er i oppløsning.

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 18 aug. 2012 20:18 Privat melding

Nei. =)

Skjult ID med pseudonym O_o lø. 18 aug. 2012 20:21

Jo. Det som har skjedd den siste uken er et bevis på det.
Hele rapporten er et godt nok bevis på fravær av et styre.

Punktum.

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 18 aug. 2012 20:26 Privat melding

Kjære vene. Dette blir for dumt!

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 18 aug. 2012 20:26 Privat melding

Gått deg vill? ;) Dette er ikke dagbladets kommentarfelt.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 18 aug. 2012 20:29

Da får du flytte om du mener det er så ille, TS

Skjult ID med pseudonym O_o lø. 18 aug. 2012 20:29

Inx: er nesten aldri innom dagbladet. oftest innom VG jeg, hæhæ

Skjult ID med pseudonym seriøstazz sø. 19 aug. 2012 00:41

TS har nok rett,,

dere andre vil nok innse det en dag dere og,,,

men da er det desverre for sent... nytter ikke å øse en synkende skute med rustne gafler

(mann 37 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 00:46 Privat melding

Meh.. Heller liberalisme og frihet enn overvåknings- og politistat.

Skjult ID sø. 19 aug. 2012 02:00

Ceterum censeo Judea esse delendam!

(mann 37 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 02:25 Privat melding

http://no.wikipedia.org/wiki/Ceterum_censeo_Carthaginem_esse_delendam

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 02:35

Erikmy: "Meh.. Heller liberalisme og frihet enn overvåknings- og politistat."
Ja, enig. men ser jo bare hvordan datalagringsdirektivet liksom skal eller skulle bli innført da Knut Storberget var justisminister.
De setter alle under en og samme kam. Selv de som er lovlydige. Har man tillitt da?

Skjult ID med pseudonym oslo-øst sø. 19 aug. 2012 03:29

jeg synes det er vittig at de som i forrige uke klaget på overformynderi idag sitter og klager på at vi lever i et anarki. våkn opp a, lukt på kaffen, prøv å ta innover dere de ordene folk sier om å bli født i norge; det er som å vinne i lotto.

jeg vil gjerne høre hvilken land folk kunne tenke seg å bytte plass med innbyggerne i. og siden det er såpass ille her, så regner jeg med at det er ganske mange

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 12:36

"Mange politifolk fremstår i dag som om de er mer opptatt av lønn og egne vilkår, enn av å beskytte borgerne i dette landet."

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10067868

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 19 aug. 2012 12:41

Helt enig ned Oslo øst.. Har reist så pass mye i verden.. Ikke charter steder .. At jeg er takknemlig hver dag fordi jeg er borger av dette landet. Vi er så heldige, så utrolig bortskjemt og ofte navlebeskuende .

Skjult ID sø. 19 aug. 2012 12:44

Skjult ID ) - sø. 19 aug. 02:00 : Ceterum censeo extremo allahfanatica esse delendam!

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 12:58

GIlla73: du kan gjerne si hva du mener, men det reflekterer ikke virkeligheten slik den er i dag etter 10 år med AP's politikk. Før du vet ordet av det så er du uten jobb og du går en tur for lufte tankene dine pga det, og når du kommer tilbake så har en bande med rumenere brytt seg inn og stjålet alle verdiene dine.
det er sannsynlig at det ikke vil skje med deg hvis vi får ny regjering til neste år, men hvis AP fortsetter og lederne fortsetter så må jeg bare advare deg om at dette er en mulighet.

Skjult ID med pseudonym oslo-øst sø. 19 aug. 2012 13:21

jeg vil påstå at det er større sjanse for at man får verdiene sine stjålet hvis man er på jobb 8 timer om dagen enn hvis man er hjemme hele dagen.

Men jeg er sikker på at 90 % av verdens befolkning hadde byttet plass med TS hvilken som helst dag i uka. ta dere en tur ut i verden og se hvordan folk har det der. og da mener jeg ikke til grand canaria.

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 14:01

oslo-øst: godt poeng, med det der at hvis man er i jobb 8 timer om dagen så er større sjanse. da bør jo folk være ekstra oppmerksom på hvem de stemmer til neste valg.

bytte plass med meg? hahah, tror nok ikke det. grand canaria har jeg aldri vært. har ikke hatt muligheten pga av den laveste inntekten jeg får fra NAV. jeg har liten mulighet til å ha ferie, men ferie er ikke noe man snakker om, når du er så lavt på rangstigen som meg føler du at du er en kriminell hvis du har spart opp penger i flere år til ferie pga å ha vært uten jobb i 8 år, noe NAV er medvirkende til. jøss. hadde jeg kunnet byttet plass så hadde jeg gjort det på flekken.men nei, om du er i min situasjon så har du ikke mange muligheter.

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 14:04

får å si det, å være fattig i et rikt land som norge tror jeg er mye værre enn å være fattig i et fattig land hvor mennesker tar vare på hverandre. nei, jeg snakker ikke om krigsherjede land nå, hvor uskyldige blir drept av de som er i makten, men snakker om fattige land der folk tar vare på hverandre selv om de er fattig.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 19 aug. 2012 14:34 Privat melding

Hmmm....
Sist jeg sjekket så levde jeg i en ufattelig luksus, både fysisk og psykisk :D

Tror vel rett og slett ikke at det er noen andre land i verden jeg heller ville ha bodd i enn her i Norge :)

Og jeg er totalt uenig med dem som sier at "alt var mye bedre før" :P
For selv om det alltid vil være ting som kan jobbes med, så har tross alt mye gått fremover og mye blitt bedre enn det var før :)

Ordene anarki og oppløsning kjenner ikke jeg meg igjen i hvertfall.
Lurer av og til på om man faktisk bor i samme land som en del andre, eller om det kun er den mentale innstillingen som utgjør at man oppfatter et land så totalt forskjellig B-)

Skjult ID med pseudonym oslo-øst sø. 19 aug. 2012 15:25

@ O.o

du veit du bor i et godt land når du ikke har jobbet på 8 år og fortsatt føler at samfunnet skylder deg mer.

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 16:45

oslo-øst: ja ok. det er kanskje ikke så ille da. jeg sitter ofte med konspirasjonstanker som jeg sliter endel med. men, det er faktisk ikke så godt land som mange tror, spesielt ikke for de som sliter.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 19 aug. 2012 23:42 Privat melding

Oi så "sinna" Aqueena ;-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 23:44 Privat melding

@Aqueena
Korselig å se deg. Og andre nye.
- - - - - - - -
(Nå kan diskusjonen fortsette.)

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 19 aug. 2012 23:53

ja,det er greit være ovenpå når man er frisk til deg som går igjen på nettet her,noen er faktisk så uheldige å bli alvorlig syke,og dermed ufør,og ikke tro at dette har med latskap å gjøre,jeg har arbeidet hele mitt liv,og jeg har mistet helse mi,og blir demed og straffet med ha lite å rutte med,ikke feriepenger,etc,etc,og jeg har stått på og arveidet og jobba i tredve år,klart det er et klasseskille,og,alle kan bli syke,man har ingen garanti for noe her i livet.greit være ovenpå og frisk.men,selvrespekten vil jeg gjerne ha.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 00:18

Aqueena: du ville ha jobb. fikk du jobben via bekjente, var det de som hjalp deg eller møtte du opp på en helt ukjent plass, søkte på stillingen og fikk jobben. eller var det noen som trakk i snora. jeg bare lurer....

ellers er jeg enig med deg om det med at folk som er for syke til å jobbe eller har vanskeligheter med å finne seg jobb selv om de er litt syke, men mener at de faktisk kan jobbe, men desverre havner utenfor. selv om de kunne hatt godt av å jobbe. du må også huske på at det finnes syting innenfor en jobb, spesielt innen vikarbyråer der oppdragsgiveren som leier inn folk syter og klager på at noen som er satt til å gjøre jobben gjør en for dårlig jobb eller gjør ikke noe. det er de som syter og klager som burde skjerpe seg enn å sitte som noen rotter bak en skjerm ikke gjør noe for sin egen bedrift selv og tro at deselv er kongen på haugen

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 00:38

kan være at du er en halv generasjon tilbake. tenk på de i midten av 20 eller tidlig 30 årene som må slite med det. du har litt bedre erfaring, og du har sannsynligvis større sjans for å passe inn i en bedrift hvor det er folk rundt din egen alder. med folk på min alder så er det litt mer komplisert å finne seg den riktige jobben der miljøet også er overlevendes. vi er nok i veldig ulike situasjoner alle sammen. ja, og jeg har jobbet i vikarbyrå, slik som deg, men uten mulighet for forlengelse. så det har vært tøft å bytte jobb mange ganger og forholde seg til nye mennesker og nye rutiner hver gang. slitsomt..

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 00:42

har også opplevd at folk i høye posisjoner som jobber i en bedrift (via vikarbyrå) sier / eller nærmest lover meg at jeg skal få fortsette å jobbe eller få fast jobb, også skjer det ikke. skjedd flere ganger. hvordan tror du tillitten min blir når noen sier eller lover noe og så lyver de slik?? nei, fysj. vikarbyrå stoler jeg ikke på lengre. de har mistet min tillitt og min gode arbeidsevne.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 00:59

Aqueena: selvsagt. jeg må slutte med å stole for mye på folk eller velge å ha tillitt og heller stole på min egen arbeidsevne. men det er enkelte som bare ikke klarer å syte og klage på meg som person. da tar jeg hatten og går. så vet jeg at de har mistet en god medarbeider. sånn er det jeg tenker. fordi det er altfor mange som går på person og ikke på jobbutførelse. da skjønner jeg at miljøet eller kulturen i den bedriften ikke er spesielt god. jeg kan godt nevne bedriften fordi jeg jobber jo ikke der lengre, og det er IKEA. nå er det sikkert mange som synes ikea er så bra og sånt, fordi de kjøper så mye bra derifra og de har så stort utvalg. men hvis dere bare visste hvordan noen på enkelte IKEA bedrifter jobber så hadde dere fått et litt annet syn på hvilken bedrift det er. hva som skjer i andre IKEA bedrifter aner jeg ikke, men det er en spesiell en som jeg vet om. og hvordan ledelsen der er, det er dems problem. hahah.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 01:01

jeg ønsker mer utdanning. men det får jeg ikke lov til av NAV, fordi de mener at de ikke har nok penger. de mener de er blakke.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 01:03

de mener også at jeg er så sjuk at jeg burde vært innlagt på sykehus. der ser du hvordan NAV er og hva de står for. de er farlige. de har en ukultur som er skremmende.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 01:17

"Og jeg kan fortelle deg at drittsekker finner du alle steder og ved å ta hatten din og gå har du gitt de makten, da har du gitt deg og vedkommende vant. "

Aqueena: jeg ble sparket. eller jeg ble fortalt at jeg måtte gå.
jau.
om han har kranglet med kona og tar det ut i jobben sin, så burde han ikke hatt den jobben. det er nå min mening. da har han jo tydeligvis problemer han burde fikse opp i og ikke la det gå ut over andre.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 01:21

men jeg er glad for at jeg ikke jobber der mer, fordi det virket ikke som en særlig god ledelse. jeg ønsker å være i en jobb hvor ledelsen er tydelig, kan snakke, og ikke bare forhåndsdømmer personer slik som denne.
jeg driter i makten. de har ikke så mye makt. de tror det kanskje selv, men de viser ikke makt. de viser arroganse og utydelighet.

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 01:32

jau. skal ta kvelden. er jo sent.

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 20 aug. 2012 06:24

Sorry TS
Men dette blir for dumt

Skjult ID med pseudonym barestine ma. 20 aug. 2012 08:02

Jeg trodde faktisk ikke det var mulig å bli så trangsynte. Hadde du/dere bodd i et annet land hadde dere kanskje ikke fått penger en gang hvis dere ikke jobbet. Kanskje dere måtte ha levd med det dårlige arbeidsmiljøet eller den dårlige ledelsen for i det hele tatt ha fått brød på bordet. Og det er ikke bare i de fattige landene det er slik, ta bare USA som et eksempel, der får du ikke mye hjelp hvis du ikke har jobb og tjener dine egne penger. Og skylde på at NAV har en del av skylda for at man ikke har jobb (hvis det ikke ligger helsemessige årsaker bak det hele)? Jeg tror det er viktig at man tenker positivt og ikke dveler over det negative man har opplevd. Da blir man bare bitter, noe du, O_o, høres ut som. Og bare en siste ting, hvis man jobber har man rett på ferie for å få fri fra jobben. Skal dette gjelde de som ikke jobber også?

Finn litt positivitet i livene deres og lev på det en stund, så skal du se ting blir litt lysere!

Skjult ID med pseudonym O_o ma. 20 aug. 2012 17:34

barestine: jau.
jeg lar være og gidder ikke si mer.