Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rosalita sø. 19 aug. 2012 10:45

Hvis du er interessert i noen her inne og er så heldig å opprette kontakt med dem - hva er da greia med å ikke stille ett eneste spørsmål???? Men derimot bare bable i vei om deg selv ... kan jeg da regne med at dette er en tendens som vil fortsette? Jeg synes det er helt merkelig at folk gjør det der. Faktisk på grensa til uforskammet.

Og ja, jeg stiller spørsmål selv. Men når jeg ikke får ett eneste spørsmål tilbake, mister jeg lysten på å svare, rett og slett. Synes egentlig det vitner om dårlig utviklet sosial intelligens.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 19 aug. 2012 10:54

Spørsmål-svar-dialog er et tegn på god dialog?!
(Synes slike dialoger blir overfladiske)

Skjult ID sø. 19 aug. 2012 10:55

Jeg har en tendens til å bable litt i vei..., uff uffffffffff. Skjerpings!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 19 aug. 2012 10:59

Vil gjerne at den jeg skriver med forteller om seg selv ... er slik jeg blir kjent med han... Og så kan han godt slenge på et spørsmål eller fler til slutt om hva han lurer på med meg :)) Tror hvordan vi liker å kommunisere er like ulikt som vi er forskjellige mennesker her inne....

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 19 aug. 2012 11:04

Hvis man ikke stiller et eneste spørsmål eller på andre måter viser at man ønsker å få vite ting om den andre, så viser man ikke så stor interesser for å bli kjent nei... Har selv vært i et par dialoger her hvor jeg har fått 15-20 svar uten at jenta spurte om noe som helst eller begynte å skrive om et nytt emne utover det jeg spurte om - da mister man litt interessen.

Skjult ID med pseudonym Rosalita sø. 19 aug. 2012 11:28

Man trenger ikke stille tusen spørsmål i hver mail, men ingen blir litt rart.

Det verste er jo at det blir litt ond sirkel - blir så man ikke får så lyst til å spørre tilbake heller ... og da blir man jo sånn selv!

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 19 aug. 2012 11:37

I de gode dialogene har jeg sjelden spørsmål, og får sjelden spørsmål. I de gode dialogene faller det seg naturlig å kommentere det den andre skrev, tilføye litt selv, kommentere kommentarene, osv.
Om man må begynne med spørsmål-og-svar for å holde liv i dialogen er man på nivå med norsk hipphopps nødrim.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 19 aug. 2012 11:54

Det å ikke stille noen spørsmål tilbake, men kun bable om seg og sitt viser bare hvor lite interesse andre parten har for andre enn seg selv.....
Bare å sette kroken på døra for den personen...Eller vil man gjøre denne personen oppmerksom på det?

Mulig jeg ville gjort mannen oppmerksom på dette, om han hadde virket interessant.
Hadde det vært en mindre interessant mann, ville jeg ikke kastet bort tiden på det å irettesette hans holdninger (for da er det ikke første gangen)

Så har du det motsatte. Noen som stiller spørsmål fra ende til annen og gir deg hodepine.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 11:55 Privat melding

Vel, poenget er vel at man ikke kun skal fokusere på seg og sitt?
Er ikke det sånn ca. regel #1 i dateverden?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 19 aug. 2012 12:20

Skulle vel tro det er sånn det skal være ;)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 19 aug. 2012 13:34

pgmp: Du sa det.

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 19 aug. 2012 13:45 Privat melding

Sier bare: NEXT!!!

Skjult ID med pseudonym vuelta sø. 19 aug. 2012 15:19

Når jeg leser svarene til pgmp får jeg en snikende følelse av at h*n er akkurat slik som beskrevet hos trådstarter, altså opptatt av å fortelle om seg selv.

Trådstarter har min fulle forståelse. Spørsmål er en naturlig del av en dialog og ved å stille noen spørsmål kan man i alle fall vise litt interesse for den andre, og ikke bare svare simpelt tilbake

Skjult ID med pseudonym The One sø. 19 aug. 2012 15:25

@vuelta

Vel, det er mange former for dialog. Dersom man snakker om et emne. En bok f.eks eller lignende så er det naturlig at "samtalen" bare flyter uten noen form for spørsmål/svar retorikk. Man snakker jo heller ikke direkte om seg selv, men hvilke tanker man har og det er ofte en god form for å bli kjent på "spør" ;-) du meg.

Skjult ID med pseudonym vuelta sø. 19 aug. 2012 16:14

JA, er veldig enig med deg The One, men man begynner vel ikke å snakke om en bok helt ut av det blå? Det er naturlig å stille et spørsmål for å finne ut noe mer om en person, f. eks ved å spørre om h*n har lest en eller annen bok eller sett en film

Skjult ID med pseudonym The One sø. 19 aug. 2012 16:26

@vuelta

Det hender jeg tar et lite utsnitt av teksten i profilen til vedkommende og forteller mine tanker om det. Så spinner dette videre uten at det har vært et eneste spørsmå/svar i samtalen.

Jeg skal slutte å være vanskelig. Du ønsker at den du skriver viser interesse for deg og det forstår jeg. Men igjen, det er mange måter å vise interesse på. Det hender jeg snakker om helt meningsløse ting egentlig, men jeg observere hvordan hun responderer på det og ikke nødvendigvis innholdet i det som blir sagt. vet ikke om du skjønner hva jeg mener her nå, men det er ikke alltid at den andre opplever samtalen likt med deg :-)

Uansett lykke til med jakten!

Skjult ID med pseudonym vuelta sø. 19 aug. 2012 16:31

@The One

Jeg skjønner veldig godt hva du mener, for jeg gjør akkurat det samme selv. Allikevel liker jeg å krydre det med et spørsmål av og til. Derfor kan jeg forstå frustrasjonen til trådstarter, som ikke får et eneste spørsmål tilbake. Det er jo grenser for hvor lenge man kan spinne på et tema.

Lykke til du også;)

Skjult ID med pseudonym msX sø. 19 aug. 2012 18:52

Jeg synes det er naturlig at dialogen i starten inneholder spørsmål, mens de beste etter hvert glir over til å bli slik at man diskuterer noe, kommenterer det den andre har sagt og så videre. Noen som lar meg "dra" dialogen og være den som hele tiden må komme med nye spørsmål og tema å snakke om, blir fort veldig uinteressant.

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 19:04

heh, jeg sendte et par spørsmål til ei dame for en stund siden. men hun svarte aldri. for meg viser det at hun ikke er interessert. jeg bare ville starte samtale men. ugh. funket ikke. så jeg fjerna hjertet og starter på nytt på ei anna dame når tiden er inne :)