Alle innlegg Sukkerforum

komplimenter vs hei

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Damen sø. 19 aug. 2012 18:01

Må si at jeg har problemer å svare på meldinger som inneholder "søt, vakker, pen" osv.
Jeg synes det ikke gir så store muligheter til å skrive videre.

"Takk" er det eneste jeg kan komme på. Men hva nå?

Ser på flere profiler at menn setter utseende høyt på sin prio-liste, noen kontakter meg, og synes jeg er attraktiv nok for dem.
Men jeg tenker liksom at det ødelegger litt. Ok, så er jeg pen nok til å få en melding, men virker litt overfladisk alle de meldingene.

Vil mye heller ha et hei, hvordan går det, så kan man bruke litt fantasi med å gi et hei og noen interessante og morsomme setninger tilbake.

Hva synes dere?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 19 aug. 2012 18:02 Privat melding

Problemet er vel at mange kvinner kun har bilder og veldig lite tekst i profilene sine, så da er det mest naturlig å kommentere utseendet i første meldinga.

De som gir oss noe å jobbe med får mer gjennomtenkte meldinger. Ihvertfall fra meg. :)

Skjult ID med pseudonym bobhund sø. 19 aug. 2012 18:07

Foretrekker jo helt klart meldinger som viser at hun har lest profilen, liker den og spiller videre på et eller annet jeg har skrevet.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 19 aug. 2012 18:11 Privat melding

Du kan da også bruke litt fantasi med å gi et hei og noen interessante og morsomme setninger tilbake, selv om du fikk en melding som avslører at fyren liker hvordan du ser ut på de bildene du bevisst valgte å legge ut fordi du syns du ser bra ut på de...?

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 18:13

TS: enig, men jeg vet ikke om du har fått det ifra meg?

Skjult ID med pseudonym søker sø. 19 aug. 2012 18:17

Jeg må innrømme at når profilen forteller alt for lite så bare fyller jeg hullene med de egenskapene jeg ønsker at hun har. Skriver i vei som om hun var drømme damen min. Jeg bommer jo stort noen ganger, men da var hun jo ikke den jeg håpte på likevel, så jeg taper ingenting på det. Hvis hun da er den jeg håper på når jeg skriver så gjetter jeg jo riktig.

Skjult ID med pseudonym Damen sø. 19 aug. 2012 18:42

Det er helt sant, ANASLEX. Jeg fikk en gang en melding som det stod; "Hei, vakker dame." Skrev tilbake, "Takk, du også ;)" Det falt ikke helt i smak :P

Eneste jeg mente, var at jeg synes det uansett virker som den eneste grunnen er utseende. Men jeg skjønner jo dem hvis de ikke har skrevet noe i profilen sin. Men jeg er en som har skrevet NOE ;)

O_0 Vet ikke??

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 19 aug. 2012 18:45

Damen: jepp, da har du nok sikkert det. fordi jeg skrev på forumet her for lenge siden om akkurat det samme temaet. men da ble jeg bombardert av ting som at 'Hei' ikke var godt nok, og at jeg aldri ville få svar, fordi det var ikke bra nok for de fleste norske damer.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 20 aug. 2012 16:49 Privat melding

Jeg liker ikke noe særlig å få meldinger som utelukkende inneholder komplimenter og\eller flørting.

Det første problemet er at hver enkelt mann trenger å bevise\overbevise meg at han synes personligheten min er viktig. Dette gjør han ikke ved å kun fokusere på utseendet mitt i meldingen....

Et annet problem som skjer innimellom, er at noen skriver til meg på en måte som får det til å høres ut som han allerede er på knærne betatt - før han overhodet kjenner meg. Det er ikke attraktivt å prate med noen som gir deg følelsen av at vedkommende tigger om å få bli kjent med deg.

Tidligere pleide jeg ikke å besvare meldinger som var feks kun "Hei", men jeg gjør det nå.
Det er veldig lærerikt å lese tråder på Sukkers forum, og jeg har skjønt at en del menn har så liten tro på at de får noen respons, at de gir opp å legge arbeid i førstemeldingene.
Derfor har jeg begynt å besvare meldinger som sier feks bare "Hei", så de ser at det er et poeng i å skrive noe mer til meg. Men jeg svarer ikke hvis avsender virker helt uinteressant for meg.