Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter og flørter

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Akershus) sø. 19 aug. 2012 20:01 Privat melding

Jeg skjønner ikke helt greia med at folk som enten setter hjerte på deg eller sender en flørt og når man selv tar kontakt, så svarer ikke den andre.. En annen ting, hvorfor sende hjerte eller flørtmelding når man er superbruker og KAN sende melding fremfor hjerter og dyr (Holder med å sende *Hei, lyst til å bli kjent med meg? * ?? Noen som skjønner seg på den?

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 19 aug. 2012 20:05

Skjønner det ikke, men har skjønt såpass at det er så vanlig her inne at man ikke kan bry seg om det :P

Skjult ID med pseudonym Tyren1979 sø. 19 aug. 2012 20:08

Egentlig litt frustrerende og slitsomt.. men men,, tydligvis ikke alt man skal forstå heller :-P

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 19 aug. 2012 20:10

I følge en del andre innlegg her vil "Hei, lyst til å bli kjent med meg?" blankt bli avvist, fordi det viser at du ikke har tatt deg tid til å skrive en lengre avhandling som viser at du har lest profilen til mottaker nøye og virkelig er opptatt av å vise frem dine beste sider (helst alle) allerede i første melding, samtidig som du burde vise interesse for alt du fant i profilen og helst litt til. Dessuten skal meldingen vise at du har masse bra humor, er en livlig, utadvendt person, samtidig som du er veldig seriøs når det trengs (timingen kan være tricky der, humor til feil tid vil trolig ha motsatt effekt - selv om du ikke har forutsetninger whatsoever til å vite hva "feil tid" kan være).

Kortversjonen: Nei, skjønner ikke opplegget jeg heller :)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 19 aug. 2012 20:13

I samme øyeblikk som de trykker "send" på flørtemeldinga eller hjertet får de øyeblikkelig kalde føtter. Anstrengelsen ved å være den som tar intiativ og viser engasjement gjør at de får akutt angst og kryper sammen i sneglehuset sitt til de, etter å ha fått ørtogførti henvendelser som de neglisjerer, muligens kjenner seg såpass trygg og i vater at de orker å gjøre stuntet en annen gang :-b

Skjult ID med pseudonym Tyren1979 sø. 19 aug. 2012 20:16

@ .o0o.

Ler:-) Det var litt av en avhandling. Om personen i det hele tatt gidder å gå inn på profilen til vedkommende som har sendt meldingen. Vil sannynlig han/hun lese om det er noe som fenger/kjemi/humor.osv osv.. Personlig synes jeg ikke en førstemelding skal bestå av en telefonkatalg med bokstaver :-)

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 aug. 2012 20:33

Fornuftig tråd! Har fått endel non-respons jeg også etter at den andre har sendt flørtemeldinger.. Så fort man blir superbruker og sender en melding til den man liker, så vrker det som om personen ikke tør å svare...
Skjærpings folkens.. vis høflighet.. Vi takler faktisk et NEI, jeg er opptatt.. istedet for ingen svar i det hele tatt.