Alle innlegg Sukkerforum

Alle er så supersosiale i profilene sine at man nesten ikke kan tro at de er alle kvelder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nysjarri ti. 21 aug. 2012 00:08

Interessant, ikke sant?

Alle sosiale, reiselystne, livlige og utadvente er på sukker, og alle antisosiale og innadvente er i RL?

Skjult ID med pseudonym søker ti. 21 aug. 2012 00:16

Ja, det er nok flere som kunne tjent på å være litt moderate. Det er ikke alle som ønsker seg en partner som aldri kan sitte i ro.

Skjult ID med pseudonym O_o ti. 21 aug. 2012 00:36

Jeg ønsker en partner som kan sitte i ro, men som jeg kan finne på ting sammen med. Det er umulig å svare på før man faktisk vet hvordan personen er.

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 00:41 Privat melding

Jeg sliter med å ta kontakt med sånne profiler selv om jeg vel ikke er å anse som direkte usosial selv. Men synes det virker som om det nærmest er en konkurranse om å være mest mulig aktiv til enhver tid. Det får meg til å lure på om vedkommede faktisk har noe som helst tid til overs til en kjæreste...

Skjult ID med pseudonym kar ti. 21 aug. 2012 03:00

Viktig å få frem hvor flink og enestående aktiv en er, ellers kan jo noen tro at en sitter hjemme alene foran dataen og prøver seg på nettdating.

Skjult ID med pseudonym O_o ti. 21 aug. 2012 03:20

jeg er enestående i faget mitt. og det er det neppe noen damer som forstår noe om. så jeg skriver ikke i profilen min hvor god jeg er og skryte liksom.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 21 aug. 2012 10:53 Privat melding

p16 er menneskesky så ikke besøk profilen

Skjult ID ti. 21 aug. 2012 11:56

Enig. Mange kjekke menn, men de sitter jo på en fjelltopp hver helg og seilier hele uka. I tilgg rekker de 4 mil pr dag på sykkel og innom elixia alle dager...

beklager... jeg har et a 4 liv, men liker også å bevege meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 aug. 2012 13:22

Ah... Det ville jo forklare mye når det kommer til at folk ikke får svar her inne. De som får meldingene er kjempeopptatte IRL. :P

Skjult ID med pseudonym Viola ti. 21 aug. 2012 13:32

Jeg "snur i døra" ved for stort aktivitetsnivå på profilen... Vil ikke ha en som ikke har tid til å finne på ting...

Skjult ID med pseudonym tinkybell ti. 21 aug. 2012 15:31

åh, så godt at flere tenker det samme som meg! Jeg er for at folk må ha et visst aktivitetsnivå, men må innrømme at jeg blir litt matt av alle fjellklatrere, skientusiaster og seilere. Som noen andre påpekte over her, har de tid til kjæreste??

jeg for min del er ikke så begeistret for å gå på ski, og tviler på at det er en interesse jeg vil dele med en framtidig kjæreste.Stort sett alle jeg kikker innom har et el annet bilde av seg selv nedover en fjellside i dancy skiutstyr. Blir litt svett.. Men jeg har satt i profilen min at jeg kan tenke meg å prøve da.. er jo åpen for nye ting, må vite :)

Skjult ID med pseudonym lala ti. 21 aug. 2012 15:41

Kan ikke tenke meg at det er så mange som har 100% ærlige profiler her inne. Tror ihvertfall flesteparten trekker fram det positive og booster det. Litt som når far kommer hjem fra fisketur og plutselig ble den lille fisken han slapp ut igjen 40cm lengre :)

Selv kjenner jeg fler som har profiler som er løgn fra ende til annen. Merkelig nok funker det for dem.

(kvinne 59 år fra Vestfold) ti. 21 aug. 2012 15:59 Privat melding

Jeg er hverken supersosial eller veldig reiselysten.Er noen steder jeg kunne tenkt meg å se,men har hverken nok ferie,penger eller behov for å reise flere uker i året.
Og jeg trener litt,og går mye turer,men har også behov for bare å være hjemme og kose meg i sofakroken uten at det behøver å skje så mye,eller ha masse mennesker rundt meg til enhver tid.

Virker jo også som de fleste har haugevis av venner som de er masse sammen med til enhver tid og jeg tenker da hvordan skal han ha tid til meg?

Skjult ID med pseudonym søker ti. 21 aug. 2012 16:03

Jeg har ihvertfall tid, bare tenk på all den tiden jeg bruker på sukker forumet:-P

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 16:25 Privat melding

@iKommode1: Kan ikke svare for de andre her, men det var teksten jeg tenkte på i utgangspunktet. Det er der jeg ofte snubler over tilsynelatende hyperaktive kvinner som til enhver tid har langt mer enn èn ball i lufta...

Bildene legger jeg sånn sett mindre vekt på... :)

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 21 aug. 2012 16:49

Har nå møtt en del damer i det siste som har livet sitt fullt av aktiviteter, jeg. Det er full rulle, og vanskelig å få tid til å treffes, selv når de ønsker treff. For kalenderen er allerede full, av ting de skal gjøre sammen med venninnene, selv i ferien når de har ferie der de bor. Så da tenker jeg som så at her er det nok ikke plass til meg. Og vandre lykkelig videre, glad for å ikke ha endt opp med en dame som trives i et mønster hvor jeg må sloss for all oppmerksomhet jeg ønsker.

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 17:12 Privat melding

@iKommode1: Tipper at ganske mange smører rimelig tykt på ja. De skriver hvordan de ØNSKER å være og ikke nødvendigvis hordan de ER.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 aug. 2012 17:26

Når jeg tenker meg om så må det jo være kjekt å ha ei sånn busy, busy dame. Så slippper jeg å bekymre meg over å måtte finne på ting å gjøre sammen.
Da kan hun bare dra ut med venninnene sine mens jeg koser meg hjemme. Så kan vi heller vurdere å sees de få gangene hun har tid. :P

(mann 33 år fra Akershus) ti. 21 aug. 2012 23:38 Privat melding

Jeg er innadvendt på sukker og, bare ikke på forumet.

Skjult ID med pseudonym 303 on. 22 aug. 2012 02:38

Jeg er innadvendt. Jeg tror de fleste har misforstått hva det egentlig betyr. Jeg er ikke sjenert, men jeg tappes for energi når jeg er ute blant folk, og må ha tid for meg selv for å lade opp. Jeg har latt være å opplyse om det på profilen nettopp fordi folk flest er så lite opplyste, men jeg skryter ikke av å være utadvendt, heller.

Dessuten er det jo ikke helt svart/hvitt. Som alt annet er man en mellomting, f.eks 60% innadvendt og 40% utadvendt.

Skjult ID med pseudonym søker on. 22 aug. 2012 03:11

@303: Flott, endelig en som vet hva han snakker om.
Jeg er utadvendt, det betyr ikke at jeg er super sosial. Jeg trives veldig godt alene, men jeg tappes for energi og må ut blant folk for å lade opp. Jo mer jeg er ute blant folk desto mer energi får jeg, men jeg har ikke noe behov for å være midtpunktet i forsamlingen.