Alle innlegg Sukkerforum

Dålig selvbilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :/ ti. 21 aug. 2012 17:35

Iflg. mine venner har eg alltid vært en jente/dame med godt humør.
Synes selv eg alltid har lett for å smile og prate med folk.
Men etter å vært på datingsider en periode merker jeg at det begynner å gå nedover.
Er blitt mer usikker, er ikke så utadvendt som før.
Det gjør noe med ens selvbilde når man får god kontakt med andre menn og når de får se bilde blir alt bare helt tyst.
Redd for å bli skuffet enda en gang, så eg avlyste daten eg hadde i helga med en meget kjekk mann.
Enda han hadde sett bilde og likevel ville møte meg.
Tanken eg har i hodet er: "han er for kjekk for meg, så han vil sikkert ikke synes eg er noe å bli kjent med"

Ja,ja, vet jo egentlig at eg ikke skal tenke slike tanker, men det er jammen meg ikke enkelt å la være.
Kanskje eg treng en pause fra datingsider..

(mann 36 år fra Oslo) ti. 21 aug. 2012 17:41 Privat melding

Det er en kunst å eliminere "limited belifes". Om det er noen trøst så er du ikke alene om det. Tror de fleste fort føler på den der når de flørter med et prakteksemplar av det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym lala ti. 21 aug. 2012 17:42

hva med å ha profilbilde? Da slipper du ihvertfall å kaste bort tid på gutter som kun bryr seg om utseendet.
Ellers så vil jeg bare si at hvis en mann vil møte deg så er det fordi han er interessert! Gutter er ikke så vanskelige :)

Skjult ID med pseudonym :/ ti. 21 aug. 2012 17:43

Vet ikke om det er det @ stolpe.
Men litt rart at de plutselig blir stile når de ser bilde.

Men har vært gjennom verre, kommer nok gjennom dette også med helsa i behold :)

Skjult ID med pseudonym poppy ti. 21 aug. 2012 17:45

Du er ikke alene om å føle det frøken. Ikke fortvil av den grunn. Du burde bare prøve å date masse, så skal du se at de mennene ikke er over din liga likevel. Og om du har bilde i profilen din, så vet jo at de tar kontakt selv etter å ha sett bilde. Er ikke det like greit;-) Og som @lala sier, gutter er ikke så vanskelige. De er igrunn veldig enkle. Det er ofte vi som gjør dem mer kompliserte enn de er, hehe

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 21 aug. 2012 17:48

Han som ville på date med deg hadde jo sett bilde, så hvorfor skal du gå rundt og mene at menn blir stille når de ser bilde?

Det henger ikke på greip :-)

Du vurderer selv utseendet til menn. Du blir også vurdert. Både her og i virkeligheten. Sånn er det. Det ække noe verre her. Det kan være mange grunner til at en mann ikke tar kontakt med deg her på sukker, det behøver ikke å være bildet ditt som ødelegger. Det kan være høyde, alder, geografi, ting du har skrevet, osv.

Når det er sagt, så kan du kanskje variere litt med bildene, og se om visse bilder gir bedre respons enn andre? Det er ikke alltid de bildene vi selv syns er pene, er det for andre. Be f.eks ei venninne om å plukke ut det bildet av deg som HUN syns er best.

Det er jaffal verd et forsøk :) Når noe ikke funker, må man prøve å endre litt på noe.

Skjult ID med pseudonym trbl ti. 21 aug. 2012 17:56

Putt bilde av deg i din profil. Jeg svarer aldri på mail fra kvinner som ikke har bildet rett og slett fordi det føles alt for nådeløst om man har pratet med en person og så ser man bildet og innser at utseende ikke er tiltrekkende. Spill med åpne kort. Utseende har alt å si på dating sider og man blir dømt og vurdert utifra hvordan man ser ut. Særlig om du er kvinne. Takler du ikke dette eller har ikke selvtillit til å slike avslag, slutt å bruk dating sider. Jeg har selv rådet flere venner av meg til å ikke bruke datingsider fordi de tar overfladiske avslag alt for dårlig. For det er nettopp overfladisk avslag det er. Personer på dating sider kjenner deg ikke, de bare vurderer dine bilder og skrift. Selv etter mange mails eller noen dates så er man forsatt i overflaten.

Det finnes heller aldri noe som heter "han/hun er for kjekk for meg". Gi faen å tenk slik.

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 21 aug. 2012 18:05 Privat melding

Jeg tenker at det er uhyre viktig å ikke la sjølfølelsen speiles i andres anerkjennelse. Med mindre vi er maniske (beklager hvis jeg tråkker noen på tærne), så er det fint lite å få gjort med måten vi ser ut på, mtp ansiktstrekk.

Jeg er vel ganske så "skamløs" i måten jeg tar kontakt med folk på, både her og ellers, og tenker at dersom jeg finner en person attraktiv, så ønsker jeg å si det til vedkommende på den eller andre måten. Hva de måtte tenke om måten jeg ser ut på får jeg jo ikke gjort noe med uansett, men jeg liker å la folk få sjansen til å vurdere det på egenhånd. :)

Om jeg tar kontakt med noen her som ikke følger opp meldinger, så er det helt i orden, og jeg bruker ikke tid på å dvele ved dette, fordi disse menneskene jo ikke er "ekte", men virtuelle adspredelser. Kanskje du skal se litt på forventningene og motivasjonen din, og hvor mye det er hensiktsmessig å legge i dette opplegget, når du ikke klarer å skåne deg?

Jeg ville også som de andre sier hatt et profilbilde, sånn at de som ikke finner deg attraktiv kan luke deg ut uten at du engang merker det. :)

S

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 21 aug. 2012 18:11

Som de andre sier, ha et bilde som man kan se straks man kikker inn på profilen din. Så slipper du kleine dater som gjennomføres bare fordi han ikke vil si det er utseendet ditt som er turnoff.

Men får du ikke egentlig som fortjent når du selv vurderer mennene ut fra utseendet og mener de er over ditt nivå? Vi menn vet jo godt (de fleste av oss) at vi ikke er glansbilder. Så vi forventer ikke at du skal være det heller. Selv om det er et pluss.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 aug. 2012 18:13

Høres ut som nettdating ikke er noe for deg. Vil anbefale deg å avslutte medlemskapet ditt her og på eventuelle andre datingsider du måtte være medlem av og sats på IRL.

Snu mens du fortsatt kan, ikke bli som meg! :P

(kvinne 26 år fra Østfold) ti. 21 aug. 2012 18:15 Privat melding

Kjære vene! Du er nok akkurat så vakker som du høres ut som, så skjerp deg. :)
ikke la noen andre bestemme om du er vakker eller ikke. jeg er iallefall veldig sikker på at du ikke er stygg!!!

Husk at det kun er du som bestemmer hva som skal gå inn på deg, selvom det er lett å si. Og alle har vel følt på det samme. Det er fort gjort å føle seg uattraktiv hvis man fokuserer på at det er andre som skal "godta" slik du ser ut, og iallefall hvis du ikke hører på deg selv.

Uansett, så ønsker du jo ikke en potensiell partner som kun er ute etter utseendet? Det er jo tross alt det som blir annerledes med alderen, uansett!

Skal du ha en partner som du vil dele resten av tiden din med, eller vil du ha en partner som finner noe annet fordi utseendet et er det eneste som betyr noe?

Synes ikke du skal slutte - men at du heller gjør som flere har nevnt her; profilbilde, og kanskje du rett og slett skal ta deg selv i nakkeskinnet .- se deg selv i speilet - og tro på deg selv.

Klem!

Skjult ID med pseudonym lala ti. 21 aug. 2012 18:19

@oppvask, lett for deg å si det, du som er et glansbilde!

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 21 aug. 2012 18:24

Synes det var mye introvert jantelov her.

Jeg kikket nettopp gjennom de første sidene med bildene med profilmatch fra toppen. Og konstaterte at der var det mye flotte damer. Til tross for at den lista ikke er prioritert på utseende på noen måte. Når man mikser dette med at menn har forskjellig smak for hvem vi finner attraktive, bør det være godt håp for dere alle.