Alle innlegg Sukkerforum

syklister

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Vest-Agder) ti. 21 aug. 2012 17:54 Privat melding

forb... sykkelpakkiser.. enkelte kjører som et svin her i kr.sand. /&%¤/&%¤&/

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 21 aug. 2012 17:55

..sykkeldrosjer?

(mann 36 år fra Vest-Agder) ti. 21 aug. 2012 18:07 Privat melding

tjh: sykkelpakkis = nordmann som tror han er noe ved å sykle i hundre km/t forbi en annen syklist mens det går en person ved siden av.

enkelte billister er ikke noe bedre.
det er så typisk at det skjer i så uvented situasjon.
han syklisten så skikkelig vill ut i blikket.
syklet en dame ved siden av også, kunne gått skikkelig galt. dette skjer i rush-trafikken også :(

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 21 aug. 2012 18:14

Folk sykler som idioter over alt, men det er faktisk ikke noe spesifikt for sykkellister dette. Folk kjører jo bil som om de var mentalt tilbakestående også.

Jeg er jo både myk og hard traffikant. Dvs, jeg kan finne på å sykle, skate osv i veien og jeg kjører bil. Det eneste problemet jeg ser med sykellister er at mange er for dumme til å forstå at å sykle på kryss og tvers er dumt og ikke i tråd med reglene.

Når det er sagt, tror faktisk jeg ser like mange idioter som kjører bil.

Typisk eksempel på en idiot som kjører bil. Sjangsen for at det gjelder deg, er stor.

1: Blinker ikke ut av rundkjøringer.

2: Holder for kort avstand. Nesten ingen holder 3 sekunder avstand.

3: Klarer ikke holde seg midt i veien. Pløyer kantstripen eller kjører omtrendt midt i veien.

4: Kjører 70 i 80 sonen på motorvei klasse B uten forbikjøringsmuligheter. Laaaang kø. Eller kjører 112 i venstrefilen på motorveien for å saaaakte skli forbi bilene i høyrefilen. Mens det er en drøss med hurtiggående biler bak.

5: Har rett og slett glemt konseptet med vikeplikt fra høyre. Det skjer ofte at folk faen ikke forstår at de skal kjøre engang når jeg viker. Når de endelig kjører, så nikker, hilser de og er så glade..

6: Kjører med fulllysene på med traffik i mot på fire felts motorvei.

7: Er bare rett og lett aggresive idioter. Man kan kjøre hurtig uten å være hverken idiot eller agresiv.

8: Klager over helvetes sykelister.

9: Sniker i køen.

10: Forstår ikke hvilken fil de skal skal bruke i rundkjøringene.

(mann 36 år fra Vest-Agder) ti. 21 aug. 2012 18:22 Privat melding

jepp.

og enkelte syklister er så tilbakestående at de vet ikke hvordan de bruker bremsen sin heller.
så de kjører som noen svin.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 21 aug. 2012 18:24

Det som skaper farlige situasjoner er folk "flytter seg" for syklister. De snur seg, ser en syklist, får panikk fordi de har hørt at syklister er farlige, og hopper til siden slik at de blir stående midt foran syklisten. Hvis fotgjengere ignorerer syklistene og går som om det ikke fantes syklister er hele problemet løst.

Syklistene har ingen større interesse av å treffe fotgjengere enn fotgjengerne har av å bli truffet av syklister. Når fotgjengere plutselig skal "redde" situasjonen ved å hoppe foran en syklist skal det en rimelig stor dose flaks til for å unngå ulykker.

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 21 aug. 2012 18:30

tj: hvilken av kardinalfeilene er det du gjør?

(mann 57 år fra Oslo) ti. 21 aug. 2012 18:33 Privat melding

@UP Yours
Savner disse som kjører med tåkebaklyset på i den lista di. Tross alt skal det bare brukes i tåke og annet vær med dårlig sikt. Og det skal slås av straks bilen bak kan se deg uten det lyset. Brukes det på annen måte er det et tegn på at føreren har tåka mellom ørene.

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 21 aug. 2012 18:46

tj: Takk for at du beviser det jeg fryktet. Jeg liker ikke å -tro- dårlig om mennesker.

HaraldBK: Du har helt rett.

Skjult ID med pseudonym sommer__ ti. 21 aug. 2012 18:48

"Hvis fotgjengere ignorerer syklistene og går som om det ikke fantes syklister er hele problemet løst."

bullshit, =)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 21 aug. 2012 19:00

Du får fortsette å hoppe foran syklistene, sommer---. Etter noen forsøk vil du nok klare å hoppe fort nok til å bli truffet. Da kan du få alle til å synes synd på deg.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 21 aug. 2012 20:01

@Up yours, ja helt enig med deg i at utrolig mange syklister kjører som de var mentalt tilbakestående. Og det er kanskje en del av dem og.

Se denne videoen så ser du et eksempel på en skikkelig retarda syklist:
http://www.youtube.com/watch?v=K12a3p-_dgM

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 21 aug. 2012 20:03

På fredag lå jeg i venstre fil ut av Kristiansand og kom litt forbi travparken før jeg måtte bråsvinge over i høyre fil fordi en eldre mann på over 80 var ute på kjøretur i motsatt kjøreretning. Ringte purken som ikke hadde fått beskjed og så klarte de å stoppe han, heldigvis. Hadde ikke merket noen ting visstnok. Skulle tro at jeg som kom i 120 mot han og hang på hornet når jeg passerte han burde være nok til å vekke han fra transen.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 21 aug. 2012 20:08

http://www.youtube.com/watch?v=-bbl9_OYTMQ&feature=fvwrel

Skjult ID med pseudonym syklist ti. 21 aug. 2012 22:24

Vem sprøyta vindusviskær på meg. Kan du melda deg til politiet nå. Takk. Det er uakseptabelt. Kvifor stoppa du ikje. Kan han melda seg, håpa han melda seg og gje beskjed kvifor han sprøyta.

Æ du her? Du som sprøyta på meg. Vindusviskær. uakspetabelt, lera folkeskikk. Håpa du få bot.

Skjult ID med pseudonym Joar on. 22 aug. 2012 17:03

@... haha, den var god. ler så jeg faller av stolen :)

Skjult ID med pseudonym Mann29 on. 22 aug. 2012 18:00

"Sykkelpakkiser" høres ut som du mener pakistanere på sykkel. Jeg tolket starten på tråden som "forbanna syklende pakistanere". Selv har jeg aldri hørt "pakkis" brukt som annet enn som negativ til nøytral slang for pakistaner eller folk som kan puttes i sekkebetegnelsen "ser pakistanskaktig ut, men jeg veit pokker hva som visuelt skiller folk fra den delen av verden". Og is som pakker seg som man kan støte på hvis man absolutt skal fare til en pol. Det som nå er omdøpt til "skruis". Så hvorfor "sykkelpakkis" når det verken har noe med alternative nordmenn eller isforhold?

Det finnes de menneskene som bruker "homo" og "jøde" som substitut for skjellsord. De bare bytter ut f.eks "rasshøl" eller "dust" med de ovennevnte ordene. Noen mener det som negative ord og andre er historieløste og ignorante og bare bruker de uten å tenke seg om. Uansett er det totalt umulig å forsvare. Det er assosiasjonen min når du bare putter inn "pakkis" etter "sykkel". Du kunne skrevet "sykkeljævler" eller "sykkelduster" og det ville vært bedre. "Sykkelpakk" hadde også fungert og du hadde bare trengt å ta vekk "iser".

Så for å oppsummere: "Sykkelpakkiser" er i beste fall et lite gjennomtenkt ord/begrep. Det er ikke meningen å angripe, men iblant trenger man en påminnelse om hvordan ting man gjør og sier kan tolkes.

(mann 36 år fra Vest-Agder) on. 22 aug. 2012 19:34 Privat melding

Mann29: hehehe. sykkelpakkis høres bedre ut. vet ikke hvorfor jeg valgte ordet. hørtes best ut der og da. tok ikke tid å tenke over hvilket ord som hadde passet best. derav sykkelpakkis! en pakk som ser ut som at han sykler på is, når han egentlig ikke gjør det. kanskje det passer til beskrivelsen.