Alle innlegg Sukkerforum

Kjære sønn :o)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 5 juni 2008 21:54

Kjære sønn !

Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort. Vi bor ikke der vi bodde da du reiste.
Din far hørte nemlig at de fleste ulykker skjer i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted.

Jeg kan ikke fortelle deg den nye adressen, for de som bodde her før tok med veiskiltet og husnummeret da de flyttet, slik at de slapp å endre adressen sin. Din far har fått ny jobb. Han er kommet høyt på strå og han har 1600 mennesker under seg. Han klipper gresset på gravlunden. Der ligger blant annet de udødelige Mozart og Beethoven.

Denne leiligheten har vaskemaskin. Første dagen puttet jeg 4 skjorter i den og dro i snora, men jeg har ikke sett dem siden. Det var to lokk på den, men de har vi ikke bruk for på badet der maskinen står, så det ene bruker vi til brødfjøl. Det andre var det et stort hull i, så det har vi brukt som ramme rundt det fine bildet av bestemor og bestefar. Senere har vi funnet ut at det ikke var vaskemaskin, men et fint fotbad-apparat. Du putter en fot oppi, vasker den og trekker i snora. Du får da rent vann tilden andre foten.

Det har regnet to ganger denne uken. Tre dager første gangen og fire dager den andre. Du husker den jakka du ba meg sende deg ? Din tante sa at den ville være altfor tung å send i posten med de store tunge knappene på, så vi klippet dem av og la dem i lommene.

Vi har fått et brev fra begravelsesbyrået. De sa at hvis vi ikke betaler det siste avdraget på bestemors begravelse, så bærer det rett opp med henne.
Din søster fikk nettopp et barn. Jeg har ikke hørt om det ble gutt eller jente, så jeg kan ikke si om du er blitt onkel eller tante.

Din onkel John som arbeider på Vinmonopolet falt i en tønne med whisky. Noen kolleger prøvde å dra ham ut, men han greide å kjempe seg fri, så han druknet. Det tok lang tid, og han måtte på do to ganger mens det stod på. Vi kremerte ham og han brant i tre dager. Tre av vennene dine kjørte utfor en bro og ut i elva. En kjørte og to andresatt på lasteplanet. Sjåføren greide å sveive ned vinduet og redde seg, men de som satt på lasteplanet greide ikke å få ned lemmen, så de druknet.

Når jeg dør, håper jeg at jeg sovner stille inn, slik som bestefar, og ikke med skrik og hyl slik som passasjerene i bussen hans. Da det ikke skjer så mye her, har jeg ikke mer å skrive om.

PS. Jeg skulle ha lagt noen penger i konvolutten, men da hadde jeg allerede limt den igjen.

Din Mor

Skjult ID med pseudonym whot to. 5 juni 2008 22:25

?????

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 5 juni 2008 22:31

Det er meningen at du skal le litt.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 5 juni 2008 22:32

hvor gammal er sønn din?

Skjult ID med pseudonym FantaFree to. 5 juni 2008 22:33

Mamma mia!

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 5 juni 2008 22:39

du mener italiensk?
okay

Skjult ID med pseudonym mokkisen to. 5 juni 2008 23:14

he he....synes det var morsomt jeg ;)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 5 juni 2008 23:19

javisst
ikke vanskelig å se det komiske i situasjonen
men tenk på den stakkars italienske sønnen da...

Skjult ID med pseudonym solo to. 5 juni 2008 23:20

Humor er noe dritt, dere!! *ler*
Man kan vel i dette tilfelle si det samme om IQ, eller??? hahaha!!!

Artig, FantaFree.