Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor legger damer ut bilder i albumet uten....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Goodguy ti. 21 aug. 2012 19:52

Har browset meg gjennom utallige album og en gjenganger jeg ofte finner er at det er lagt ut en hel masse bilder av natur, kunst, dyr, vann, fjell osv.. Dette er jo greit, men når bildet ikke inneholder personen selv?

Hva er greia med dette egentlig? Gikk dere tom for bilder? :)

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 19:53 Privat melding

Kanskje fordi det er ting som er viktig for dem?

Skjult ID med pseudonym Goodguy ti. 21 aug. 2012 19:56

Ja, mulig de tenker at menn bare ser på bildene og ikke leser profilteksten?

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 21 aug. 2012 20:22 Privat melding

Er en del slike album hos menn og..

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 20:30 Privat melding

Forresten...

Jeg har et bilde av meg selv i albumet mitt (to om man regner med et "psykobilde" (min form for humor)) og to naturbilder og det er faktisk av den grunnen TS nevner: Jeg gikk tom for bilder...

Jeg er vanligvis bak kamera når det tas bilder og det er begrenset hvor gode bildene av meg blir når jeg må ta dem selv. Har prøvd å be andre om å knipse bilder av meg, men så langt har det ikke blitt noe jeg synes jeg kan bruke her. Å bli tatt bilde av føles av en eller annen grunn helt feil ut for meg så jeg ser rett og slett ikke ut som meg selv på dem...

Mulig de kvinnene TS ser har samme problem?

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 21 aug. 2012 23:26 Privat melding

Det er greit nok at de også i tillegg til bilder av seg selv legger ut naturbilder for å vise hva som fasinerer deres hoder, men det er jo også de som BARE har bilder av fjell og sjø, og det er da jeg ikke fatter poenget.
Jeg syns det rett og slett er smålig å by så lite på seg selv samtidig som de grafser i bilder av menn i de profiler de selv ser på. Og det gjør de. Ikke kom å fortell meg at disse kvinnene, og sikkert også menn forsåvidt, det vet jeg ikke siden jeg gløtter kun på kvinner, faller for de som har de peneste naturbildene.

Skjult ID med pseudonym Erfarrren on. 22 aug. 2012 00:19

wolfcry

Bruk fjernkontroll. Koster 100 kr.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 22 aug. 2012 00:25

Fordi noen av mennene har spurt etter noen slike bilder.... Derfor ligg de der.... Bare bla forbi de da....
Hvor mange bilder av biler, Båter og motorsykler finnes det ikke hos mennene? :) Synes det er fint det, da ser jeg hvem som kan fikse bilen, hvor jeg kan få meg en tur på tohjulingen eller en fisketur....

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 22 aug. 2012 11:11 Privat melding

Myye rart å se i albumsbilda ja.. Æ har bilda av mæ sjøl, pluss ett bilde av strikking og ett av baking (som bevis på at æ kan strikke og bake).
E fint når folk har bilda av natur, kunst og ellers ka som opptar den enkelte, så lenge det e blanda me bilda av dæm sjøl åsså :)

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 22 aug. 2012 13:17 Privat melding

Jeg vil heller se bilder av fine fjelltopper med en liten prikk av en fyr som stuper ned med dødsforakt, uten noen som helst mulighet til å verifisere at det faktisk er han som eier på profilen som er på bildet, enn sånne kleine "jeg står aleine på badet og tar bilder på armlengdes avstand"-portretter som det florerer av.

Sliter sjøl med å finne bilder av meg uten bikkjene, så da blir det jo et valg mellom skrytebilder, som jeg synes blir litt voldsomt, eller masse hundeaktivitetsdokumentasjon, eller alternativt noe som sier noe om meg.

At @Granbark mener at vi grafser i personlige og detaljerte bilder av menn, mens albumene våre forblir tomme, er jo helt feil. Jeg hadde ingen idé om hvor mange ekstremsportutøvere det fantes i Norge før jeg fikk meg profil her! :D

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 22 aug. 2012 13:32

@Florence
Jeg har også bilde av noe jeg har strikket i albumet mitt. Så fikk jeg samtidig lagt ut et bilde av en av de flotteste damer jeg vet om. For min datter har den på. (Bildet er tatt bakfra, skal jo ikke kunne gjenkjennes. Og så vet hun ikke at hun er på sukker)
Kakebilde, tja kanskje det også, men tror ikke det.