Alle innlegg Sukkerforum

Sorry frøken, vi spiller ikke i samme liga...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sandra ti. 21 aug. 2012 20:53

Var svaret ei venninne av meg fikk på ei hyggelig førstemelding hun sendte.
Selv gir hun uttrykk for at hun driter i det, jeg synes det er slemt å svare sånn, og fordi jeg faktisk ikke ønsker meldinger av denne typen så lar jeg være å sende førstemeldinger.

Forleden fikk jeg ei hyggelig førstemelding av en kjekk kar, det har blitt en del meldinger etter den. Nå viser det seg plutselig at denne karen er samme som venninna mi sendte melding til!
Mange tanker begynte å surre; for det første så vil jeg ikke ha noe med en type å gjøre som svarer andre med å rakke ned på dem, uansett hvem de måtte være. Hvordan jeg avslutter meldingene har jeg ikke bestemt meg for enda, men skal ikke falle ned på hans nivå.

Har i det siste lest en del på forumet, og det skinner igjennom at mange tydligvis mener at damer får mye post, blir høy på pæra, er dum fordi de tror de skal finne seg kjæreste over sin liga bare fordi de får mye oppmerksomhet osv.
Må vel si at jeg overhode ikke liker denne janteloven som i stor grad florerer!
Hvordan kan for eksempel denne herremannen som både min venninne og jeg har vært i kontakt med konkludere at hun ikke er i hans liga, mens jeg kanskje er det. Sosialt sett står vi ganske likt, begge har normalt pent utseende og siden vi i stor grad har samme omgangskrets så har vi også mange like interesser. Det bunner vel kanskje rett og slett i om vedkommende liker bildene eller ikke?
Mennene her klager over at damer tar for lite kontakt, men det er kanskje ikke så rart vi ikke tør? Ingen liker vel å bli fortalt at vi stiller i en lavere liga... og hvem er andre til å bedømme dette? Eneste utgangspunkt er jo en profil med relativt lite tekst og gjerne bare noen få bilder.
Dette er ikke et angrep på alle menn! Jeg har helt klart forstått at det er mange jenter/damer som også svarer nedlatende på meldinger de får. Det jeg ikke forstår er hvorfor folk, uansett kjønn, kan tillate seg å rakke ned på andre mennesker som de i utgangspunktet ikke vet noe om.
Er det bare sånn at man i denne nettverden må lære seg å akseptere at janteloven skal få blomstre og at folk glemmer all folkeskikk så fort de kan gjemme seg bak et tastatur?

Uansett, denne herremannen vet ikke hvilket kupp han gikk glipp av da han avviste venninna mi. Og heller ikke hvilket annet kupp han går glipp av siden han ikke avviste henne på en høflig måte!

Kanskje alle skal ha i bakhodet at skjebnen kan sparke oss bak når som helst?!

Skjult ID med pseudonym VF ti. 21 aug. 2012 21:00

Etter svaret hans å dømme, så speler ho i noen ligaer over han.

(mann 42 år fra Vestfold) ti. 21 aug. 2012 21:00 Privat melding

Folkeskikk er det mange som ikke har fått utdelt gitt.... :p
Men godt å høre at han får som fortjent :)
hehe :)

Og flott at du ikke ser på alle menn på samme måten, det finnes noen snille menn der ute også :)

Skjult ID med pseudonym trbl ti. 21 aug. 2012 21:05

Karma er noe dritt :)

Skjult ID med pseudonym ... ti. 21 aug. 2012 21:16

Ja, det var en drøy kommentar. Men, det er bare å gå videre.

Skjult ID med pseudonym Caro ti. 21 aug. 2012 21:20

Jeg må si TS, du virker som en veldig sympatisk person :)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ti. 21 aug. 2012 21:21 Privat melding

Karma is a bitch ja....han fortjener jo nesten en søt hevn.
Men kanskje ikke verdt å bruke tiden på da tydeligvis.

Skjult ID ti. 21 aug. 2012 21:22

Sandra, kanskje det er best å avslutte korrespondansen ved å ikke svare på mailene hans...
Denne mannen fortjenner ikke noe svar.

Skjult ID med pseudonym The One ti. 21 aug. 2012 21:30

@Sandra

Helt enig med deg, ikke fall ned på hans nivå. Vær helt ærlig overfor han og si at du har funnet en ikke så sympatisk side ved han som gjør at han ikke er noen match for deg. Du får avsluttet dialogen på en fair måte og kan gå videre med æren i behold. Han får beskjed om at han ikke er guds gave til kvinnen han heller og han gir et bedre bidrag neste gang

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 21 aug. 2012 21:46 Privat melding

Hadde ikke giddet vært bitter, men bare svart: jeg vet vi ikke er samme liga, jeg vet jeg ligger over deg, men syns du virket koselig likevel. Ha en super dag <3

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 21 aug. 2012 21:57

Du må selvsagt svare ham at du har kommet frem til at dere dessverre ikke spiller i samme liga!

Da blir han først litt lei seg i 2 sekunder, men så husker han kanskje at han svarte det til en dame selv for kort tid siden - og innser kanskje du kjenner denne damen.

Det blir enten så flaut for ham at han fordufter, eller så er han mann nok til å si at han beklager det hele. Kanskje på en så fin måte at du får lyst til å fortsette å ha kontakt med ham. Det må jo være lov til å feile.

Det er ikke sikkert at hans melding til din venninne er så utseendebasert som du tror. Tekst er en veldig hard uttrykksform og man virker fort krassere enn ellers.

Dette med at han gikk glipp av noe fantastisk med din venninne er litt flåsete å si. Dersom han fant ut at det var noen egenskaper der han ikke så for seg hos sin fremtidige dame, må jo det for pokker være tillatt! Du ville vel heller ikke velge deg en mann bare fordi han var så jævlig fantastisk ifølge alle kompisene hans? Du har egentlig ganske lite kontroll på hvem du liker eller ikke. Det er bare sånn at alle har preferanser, og det har vi alle lov til å ha. Ellers kunne vi jo bare inngått arrangerte ekteskap og spart oss for en hel masse stress! :)

Skjult ID med pseudonym ... ti. 21 aug. 2012 22:14

Ja, til arrangert ekteskap så lenge jeg kan velge.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 21 aug. 2012 22:16

"Sorry frøken vi spiller ikke i samme liga", han konstaterer jo bare at de ikke spiller i samme liga, ikke at hun er i en lavere liga enn han? Kanskje han synes hun var for pen og ordentlig for han?

Skjult ID med pseudonym Sandra ti. 21 aug. 2012 23:23

Blir nok til at jeg formulerer noe pent og sier lykke til videre, selv om den lille røde sitter på skulderen og kommer med helt andre forslag.
Det kan jo tross alt hende at Karma vil ha det til at jeg snubler borti noen han kjenner en gang i framtiden, skjønt dette er en histore han helt sikkert vil glemme så fort som mulig uansett hva jeg svarer.

Skjult ID med pseudonym UP Yours ti. 21 aug. 2012 23:28

Beklager TS jeg har null sympati. Du kan syte så mye du vil, men virkeligheten er mye mye hardere for menn her inne enn for kvinner. Så slutt med den patetiske survingen.

Skjult ID med pseudonym Sandra ti. 21 aug. 2012 23:36

@nostalgisk: De har jeg faktisk aldri tenkt på å bruke før. Takk for tips! Dette er vel kanskje en skikkelig skivebom?

(mann 42 år fra Nordland) ti. 21 aug. 2012 23:53 Privat melding

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått høre tilsvarende utsagn fra damer irl (dessverre) så det overrasker meg ikke så veldig at det også finnes menn som avviser på samme måte.

Ut fra en del avvisninger jeg har fått så er jeg så stygg at jeg ikke burde fått lov til å gå ut uten å tildekkes. Heldigvis har jeg nok selvinnsikt til å vite at det ikke er SÅ ille, men slike utsagn sagt ofte nok kan absolutt gjøre noe med selvtilliten til folk...

Skjult ID med pseudonym Sandra on. 22 aug. 2012 00:13

@wolfcry:
Det er uforståelig at folk kan få seg til å si slike ting, uansett kjønn og uansett situasjon.
Det er vel her mangel på normal høflighet spiller inn.
Forstår godt at det gjør noe med selvtilliten å høre slike ting ofte nok, men det er godt at du har selvinnsikt nok til å vite at det ikke er tilfelle likevel og klarer å heve deg over det!

Skjult ID med pseudonym Teit on. 22 aug. 2012 00:23

@TS

"Sorry frøken, vi spiller ikke i samme liga..." - kunne du v.så snill utdype hva er så galt med meldingen ???

Skjult ID med pseudonym Teit on. 22 aug. 2012 00:26

@TS

Jeg må nesten lage og publisere en samling av meldingene som man får fra relativt oppegående kvinner på helt vanlig 1. melding her - denne melding er overhode ikke noe å nevne, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym oo on. 22 aug. 2012 00:35

enig med teit - det er da ikke noe galt med denne tilbakemeldingen? Synes den var helt klart formulert og typisk litt maskulin slang. Liker vi ikke maskuline menn ?-)

Og hva er problemet med at venninen din fikk denne meldingen (sikkert fordi det var et eller annet med henne som han ikke tente på) mens han er interessert i deg (det er sikkert fordi det er et eller annet med deg han finner interessant)

er det ikke akkurat slik vi fungerer da? Liker den ene men ikke den andre av helt personlige grunner...

... vi må ikke bli for hårsåre :o)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 aug. 2012 00:53

Var vel litt frekt sagt, dog kan hun jo tolke det slik at hun er for bra for han. :P

Er på svargaranti lista, så gruer meg til en dagen ei for fin jente sender meg meldig, for jeg ha egentlig ikke lyst til å svare de, men må jo for å være på lista.. :(

(mann 39 år fra Vestfold) on. 22 aug. 2012 01:01 Privat melding

Det er jo ganske imponerende at ei dame karen holder på å bli kjent med, blir sur fordi han ikke ville bli sjekket opp av venninna hennes!
Hadde han latt venninna sjekke ham opp hadde hun definitivt blitt sur.

Er det ikke mulig å finne noe mer å henge seg opp i, må du jo ha funnet den perfekte mannen!

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 22 aug. 2012 05:22

TS bør avvise fyren på samme måte som han avviste hennes venninne. Kanskje, og bare kanskje han kobler en og en til å bli to.

(mann 57 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 13:45 Privat melding

"Hvis det blir oss to, så vil du stadig møte en venninne jeg har, som du sa ikke er i samme liga som deg. Er det greit?"
Det spørsmålet bør han vel stilles.?

Skjult ID on. 22 aug. 2012 14:10

Det HaraldBK sa... lol.

Selv fikk jeg denne sjarmerende førstemeldinga i dag: "Du er 40 år og singel. Da er du nok 50 år og singel også! Da ønsker jeg deg lykke til på 50 årsdagen din! Det er en grunn til at du er 40 og singel :P det er fordi du aldri er seriøs nok til å være i forhold ellers tør du ikke være i et forhold."

Skjult ID med pseudonym Nils on. 22 aug. 2012 15:17

Men om en jente sier at han ikke vet hvilket kupp han gikk glipp av! så betyr det bare en ting, at hun er overvektig?

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 aug. 2012 16:11

Pyttsann! Jeg kan i alle fall skryte av at jeg ikke spiller i drittsekk-ligaen :-)

Men seriøst:
En ting er å si at jeg tror ikke vi passer sammen, eller du er ikke helt det jeg ser etter.
En helt annen ting er at man har behov for å poengtere at hun ikke når opp.

Det JEG finner fascinerende, er at slike menn som sier sånt, oftest ikke har sjans i havet på meg (og andre).
Men nei, jeg finner ikke noen motivasjon i meg til å signalisere dette ved å være nedlatende.

(mann 40 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 16:20 Privat melding

Skal man tenke en smule annerledes:
Er det ikke en god egenskap å si ting som de er? Altså mange profiler søker en som er ærlig og sier ting som de er. Ikke redd for å stå for egne meninger, god kommunikasjon. Er det ikke nettopp det han gjør? Den var veldig klar ihvertfall :)
Pent er det ikke, ikke veldig hyggelig, sjarmerende osv, men ærlig det er han ihvertfall. Er det ikke nettopp mange som går rundt og ikke tør si det de egentlig tenker? Er det så mye verre å si det høyt enn å bare tenke det?

For jeg tør vedde på at veldig mange som har sendt avslag her på sukker har TENKT akkurat det samme, men ikke sagt det høyt.

Så får man jo avveie da, om en sjarmerende og forsiktig mann er bedre enn en som sier det akkurat som han tenker ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 aug. 2012 16:27

sta1
Jeg er skremmende tydelig til tider, men det er mange måter å være tydelig på.
Man trenger IKKE å tråkke på andre, behandle andre dårlig eller være slem i kjeften for å være tydelig.
Det er bare dumme mennesker som har behov for det.

Skjult ID med pseudonym ijukulele on. 22 aug. 2012 18:05

Jeg syns han der var direkte slem jeg.. Støtter de som sier du skal skrive "etter nye opplysninger har jeg kommet frem til at vi to ikke spiller i samme liga" for så å blokkere han. Dust.

Skjult ID med pseudonym oo on. 22 aug. 2012 20:01

Faktisk - jeg forstår ikke at det er negativt å ikke spille på samme liga.

Seriøst hva er problemet med det?

Feks om dama elsker å går i skog og mark & verne om naturen
og fyren liker amcars og dragracing - og driter i eksosutslipp - DA tenker jeg at de helt klart ikke spiller i samme liga.

Det betyr jo ikke at den ene er mer verdt noe enn den andre - bare at de ikke passer sammen. Er det noe problem?

TS nevner jo ikke at fyren i samme slengen sier at hun er for stygg? Har han sagt noe nedverdigende om hennes personlighet, utseende eller annet?

Etter slik jeg oppfatter det sier han kun "ikke i samme liga". Og det er kun leseren som legger sin egen potensielt negative erfaring i det utsagnet.

Skjult ID med pseudonym Joar on. 22 aug. 2012 20:12

Kan jo bety mange ting:
- Du er sykepleier, jeg er direktør = vi er ikke i samme liga
- Du går på NAV, jeg er i jobb = vi er ikke i samme liga
- Du er utadvent, jeg er inadvent = vi er ikke i samme liga
- Jeg er stygg, du er pen = vi er ikke i samme liga
- Du er stygg, jeg er pen = vi er ikke i samme liga
- Jeg er rik, du er fattig = vi er ikke i samme liga

Trenger ikke å gå på utseendet hennes, kan være andre ting som er viktigere enn det.

(mann 35 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 20:14 Privat melding

Tipper han egentlig mente at hun var for bra for ham :) Glasset er ALLTID halvfullt!

(mann 42 år fra Nordland) on. 22 aug. 2012 20:20 Privat melding

@Joar: Jeg synes alle de alternativene (inkludert utseende) illustrerer overfladiskhet på en meget god måte... ;)

Tenk om man faktisk kunne kommet så langt at personligheten fikk like stor betydning som folk SIER at den har. Jeg tror folk flest ville blitt langt lykkeligere av det jeg... :)

(mann 37 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 20:33 Privat melding

@Sandra:
Må først påpeke at jeg tror du har misforstått hva Janteloven er for noe.

Og så må jeg si: Haha, så jævlig bra at han dreit seg ut på den måten ^^
Og bra for deg at du fant ut hvordan person han er :)

I tillegg kan jeg si at jeg har opplevd det samme, og jenta som greide å lire av seg den dritten var i tillegg ungdomskolelærer..
Grattis med å være et godt forbilde med sunne verdier, tenkte jeg da.

Skjult ID med pseudonym Diamond on. 22 aug. 2012 20:48

Dette er ingenting å rive seg i håret av.
Kjærevene...fyren bruker kun andre ord for.... "vi passer dessverre ikke sammen" - "vi er ikke i samme liga"
Det betyr akkurat det samme....og det er ingenting "slemt" ved det.
Han har ikke rakket ned på henne med de ordene.
Han har kun sagt at han ikke er interessert.

(mann 37 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 20:55 Privat melding

Eeeh... Seff er det noe slemt med det?

Du tror ikke et fotballag i Tippeligaen rangeres som bedre enn et lag i 6. divisjon?

Og det er dette man snakker om i overført betydning når man snakker om å passe sammen?

Tror du folk snakker om håndballigaer vs fotballiager?

Er nesten som å se på Paradise Hotel innimellom her inne..

Skjult ID med pseudonym Sandra to. 23 aug. 2012 00:17

Z sier vel ganske greit det jeg vil fram til;

(Skjult ID med pseudonym Z) - on. 22 aug. 16:11
En ting er å si at jeg tror ikke vi passer sammen, eller du er ikke helt det jeg ser etter.
En helt annen ting er at man har behov for å poengtere at hun ikke når opp.

Jeg husker ikke hele meldingen han sendte til henne, men synes vel egentlig åpningsfrasen sier det meste. Resten av mld tok bort eventuell tvil om at han rangerte seg selv i en høyere liga, og den kunne vanskelig forstås som noe annet enn at det blant annet gikk på utseende.

Å bli avvist eller få avslag er noe vi alle opplever både her og irl, men det er fullt mulig å avvise noen på en ålreit måte. Alle forstår at smaken er som baken, og at alle ikke kan like en, og det er helt greit. Men det er ikke greit når en velger å trykke ned noen uten at det er nødvendig.
Selv har jeg lært at man takker for et hyggelig kompliment, uansett hvem som gir det. Man svarer ihvertfall ikke med å rakke ned den som gir det, selv om man ikke ønsker videre kontakt med vedkommende.

Forøvrig så synes han at jeg er svært urimelig som ikke vil ha videre kontakt med ham.
Mulig jeg rett og slett må si at vi ikke stiller i samme liga? ;)

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 23 aug. 2012 04:03

Hadde det ikke vært for venninnen din fortalte deg om han Sandra så virker det som dere var i samme liga fra starten av (dere skrev jo tydligvis flere meldinger sammen).

Vanskelig tema, men jeg er enig med deg, et forhold med han med tanke på at han har avfeid en av venninne dine hadde vært helt uaktuelt om jeg var i dine sko.

Men etikken av dette er vel at hadde du visst at han avfeide en tilfeldig jente på den måten så hadde du ikke tenkt så mye mer over det, tror jeg da, det hadde hvertfall ikke jeg, jeg hadde faktisk sett på det som et kompliment at han ikke avfeide meg om han var i stand til å avfeie andre.

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 16:56

Litt usikker på om de som syns det er greit at han svarte slik har forstått poenget her!. Det er ikke noe galt i at han ikke fant venninen til @Sandra attraktiv. Det er i mine øyne ikke noe galt i at han gir tilbakemelding på hun ikke er hans type. Det som er helt "vilt" i mine øyne er at han setter seg "høyere" en henne. Hvorfor gjør han det?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 17:11

Hun burde bare være glad til, vel? Hun fikk et kontakt avslag, og trenger ikke å gå og lure på hvorfor han ikke ville date henne. End of story.

Sandra: du sitter egentlig og digger at han liker deg bedre enn venninnen din, det er helt tydelig. Det er en ærlig sak, til og med forståelig. But it's not pretty.

Skjult ID med pseudonym Dagens to. 23 aug. 2012 17:45

Flere burde svare hva som er årsaken til at de som tar kontakt ikke når opp. Det vil kanskje sørge for at man gjør realistiske forsøk, i stedet for å bomme gang på gang.

Jeg synes du er for tykk, for ustelt, for høyt utdannet, har for lite hår, skriver for dårlig, for mager, for religiøs osv.

Skjult ID med pseudonym MrMister to. 23 aug. 2012 18:17

Det var @Dagens , pun intended

Hvordan i all verden skal det hjelpe meg å få trykt i trynet på internett at jeg feks er for feit for vedkommende. Om jeg er feit så vet jeg mest trolig det fra før og det hjelper HVERTFALL IKKE å få bekreftet at et problem jeg sliter med gjør meg komplett uaktuell for en person.

Feit kan man faktisk gjøre noe med, en annen ting er feks om man er for lav, hva i all verden kan man få gjort med det. "Sorry jeg dater bare folk som er 185 eller høyere", det er helt valid poeng men kan man ikke bare svare "Sorry, basert på diverse faktorer så føler jeg ikke at vi kunne passet sammen".

Håp er den eneste følelsen som er sterkere enn frykt, la oss gi folk håp isteden for å skremme dem ned i enda mer dårlig selvtillit.

PS Jeg forventer ingen som ikke sliter med dårlig selvtilitt til å kunne relatere seg til alt det jeg skrev her.

Skjult ID med pseudonym Kranzt to. 23 aug. 2012 19:13

Jeg har selv brukt lignende svar. Men det var fordi damen var ute etter seriøst forhold og jeg var ute etter kort flørt / søndags kjæreste.

Hva er galt med å svare at jeg er i kortflørtligaen og hun/du er i ligaen som vil bli sammen i morgen, samboere over helgen og 2,3 barn og stasjonsvogn om to år.

Seriøst damer!!! Er ikke alle som er ute etter å finne en fremtidig ektefelle her inne....

Skjult ID med pseudonym Sandra to. 23 aug. 2012 19:15

@The One; You got my point!

@Nyfikendam; Overhode ikke, jeg er vel heller mer skuffet over å finne ut at en som jeg egentlig likte godt og kanskje ville blitt bedre kjent med viste seg å ha en slik side som jeg setter lite pris på.

Poenget mitt er at man kanskje skal tenke over egen oppførsel og uttalelser, ikke bare fordi det kan være sårende overfor andre, men også fordi en aldri vet når det slår tilbake. Som noen sa over her; Karma is a bitch!

Skjult ID med pseudonym Diamond to. 23 aug. 2012 19:35

Må si meg enig med @nyfikendam... "Sandra du sitter egentlig og digger at han liker deg bedre enn venninnen din, det er helt tydelig"...
Jeg får litt martyr-følelse av denne diskusjonen.
Spør deg selv Sandra, (jeg aner ikke hvor gammel du er og derav ikke hvor mye erfaring du har) men at du selv har avvist en fyr en eller annen gang på en byrsk, sårende måte.....
Men jøss...du får oppmerksomhet i bøtter og spann med å lage en tråd om en fyr som liker deg og ikke venninnen din.

Siterer ditt innlegg; " Forøvrig så synes han at jeg er svært urimelig som ikke vil ha videre kontakt med ham."

I rest my case........

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 20:08

@Kranzt, @nyfikendam og @Diamond

Les hele innelget en gang til. TS sier at sosial status er ganske lik. Det betyr at det er utseende det går på. Som sagt det er lov å like noens utseende bedre en andre, men det er lov å ha en viss sosial IQ. Det er lov å si det på ok måte. Skulle likt å se dere dersom dere fikk den samme beskjeden midt i fleisen. At man syns det er en grei måte å gi beskjed på vitner om totalt fravær av empati.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 23 aug. 2012 22:00

@The One

<3

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:12

The one - det er slutt!!

"Sorry frøken, vi spiller ikke i samme liga..."

I denne uttalelsen ligger intet annet enn hva leser legger i det - foruten at - HAN ER IKKE INTERESSERT!

Hvordan kan noen få liret inn at denne fyren mangler empati, er en dust, ufølsom osvosv. Setningen innehar intet negativt foruten at han ikke er interessert. Vi vet ikke hvorfor!! Hallo - hvorfor skal vi sitte her å tillegge han motiver når vi ikke engang vet hvem han er og hva han tenker!

Det må da holde at han ikke vil ha noe med dame A og gjøre men med dame B. Det er altså noe med dame A han ikke liker og noe med dame B han synes er fint. HVA ER PROBLEMET!

Om to er venninner betyr det jo ikke at de er like og at en mann finner de begge enten attraktive eller ikke
- herregud skjerp dere da!

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 22:16

oo: TS er bare egentlig veldig stolt over å bli valgt fremfor venninnen, og tror at hun da er penere.

Og så har hun liksom avvist ham nå da, og fremhever at han syns dette er voldsomt kjipt.

Buhu. Den som er mest opptatt av utseende her er jo faktisk TS. Og hun har utvilsomt lyst til å date denne fyren, for intet er så sexy som å vinne over ei venninne, selv om de selvsagt er gode venninner.

Skjult ID med pseudonym Diamond to. 23 aug. 2012 22:17

@oo

Amen to that!
That's all folks...

(mann 42 år fra Nordland) to. 23 aug. 2012 22:19 Privat melding

@oo: Om du leser gjennom tråden her ser du at det ganske tydelig var utseende han siktet til. Jeg hadde ikke blitt glad om noen sa det til meg, selv om det var det som var årsaken til at jeg var uaktuell. Noen ganger er hvite løgner greit...

Og jeg er enig med TheOne. Både fyren selv og de som ikke ser at kommentaren kan være sårende viser dårlige empatiske evner synes jeg...

MrMister har også et poeng med sin kommentar: "PS Jeg forventer ingen som ikke sliter med dårlig selvtilitt til å kunne relatere seg til alt det jeg skrev her."

Skjult ID med pseudonym Lady to. 23 aug. 2012 22:23

Hmmm.... Det var vel bare en annen måte å si at vi ikke passer sammen...:)
Forøvrig kanskje litt "slemt" sagt, men når ble sjekkemarkedet basert på snillisme?:)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 22:25

Mulig jeg er dum, men jeg forstår ikke helt den setningen: "Jeg forventer ingen som ikke sliter med dårlig selvtillit til å kunne relatere seg til alt det jeg skrev her"

Mangler det noen ord, eller?

(mann 42 år fra Nordland) to. 23 aug. 2012 22:28 Privat melding

@nyfikendam: "Jeg forventer ikke at folk som ikke sliter med dårlig selvtillit vil forstå det jeg har skrevet her. "

Om jeg forstår MrMister rett...?

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:29

Ja utseende har selvfølgelig noe å si!

Men hva denne mannen foretrekker av utseende sier intet om dama er stygg eller ikke - bare at hun har et utseende han ikke tiltrekkes av! (eventulet, eller kanskje det var noe i teksten han ikke ønsket seg - det vet vi ikke noe om)

Jeg kan f.eks se at en mann er relativt attraktiv, men jeg tiltrekkes ikke av han for det - fordi han er ikke attraktiv for meg. Det betyr ikke at jeg er tillagt noe barometer for hva som er stygt eller pent her i verden! Og slik er det med alle. TAKK OG LOV - noen elsker den ene og noen den andre - så finnes det noen for oss alle. Det er da fryktelig flott at vi alle ikke spiller i samme liga!!!

Skjult ID med pseudonym Diamond to. 23 aug. 2012 22:29

@nyfikendam

lol................ler så jeg griner her nå;))

Let's move on!

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 22:31

Hallo, man behøver ikke være rakettforsker, psykolog eller eller noen annen form for bedreviter for å skjønne at det er utseende han henviser til når han sier at han er i en annen liga. Ikke gjør dere dummere en dere er! Det finnes tusenvis av andre penere måter å avvise noen på.

Åhhh @oo det var da et skjørt forhold må jeg si. Fra Prekestolen til å bli dumpet pga en uenighet ;-)

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:32

jøss et snev av dysleksi på kvelden her - self mener jeg eventuelt - altså om noen skulle henge seg opp i det...

(mann 42 år fra Nordland) to. 23 aug. 2012 22:34 Privat melding

@oo: Men ville du sagt til denne mannen at "beklager, men vi er ikke i samme liga"?

Jeg ville valgt å heller si "beklager, men jeg tror ikke vi passer sammen". Det ER lov å vise litt omtanke for folk på sjekkearenaen også. EQ er en fin bil... ;)

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:37

the one
sorry altså - jeg angrer - jeg vil selvfølgelig ha deg! Vi er jo praktisk talt nyforlovet og det har jeg jo aldri vært før- må jo regne med litt labilitet i starten før vi kjenner hverandre lol

Jeg er ikke rakettforsker - men jeg synes vi tillegger et menneske motiver vi ikke har noe forutsetninger for å kjenne til. Og alle må vel innrømme at utseende har noe å si - det betyr ikke at det er båser for stygg eller pen - men hva vi personlig tiltrekkes av. Og det må da være lov! også her på sukker

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 22:39

The One: nå har jo faktisk andre skrevet her i tråden at de har brukt slike måter å formulere seg på, uten at de dermed har ment at personen er mindre pen enn dem.

Så man er langt unna å være rakettforsker om man bare velger å ta i bruk alle fordommer man har og tolker det verste.

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:40

wolfcry - jeg skriver alltid noe ala: "du er ikke den mannen jeg leter etter, men jeg ønsker deg lykke til videre osv" til de jeg ikke finner interessante for meg enten om det er utseendemessig "feil" eller annet

så jeg har mitt på det tørre

Hadde jeg fått "ikke samme liga" så hadde jeg faktisk ikke reflektert over det annet enn at han ikke var interessert og det er helt greit. Vi må da respektere andres drømmer!

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 22:43

Jeg skrev en gang "Takk, men beklager, jeg tror ikke at vi er noen match"

Og da mente jeg utseendet.

Hvis man skriver "jeg tror ikke vi passer sammen", vil nok også mange tolke at det dreier seg om utseendet.

Men for all del, føl dere gjerne kjempesnille som formulerer dere så varsomt :)

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 22:49

Da erkjenner jeg at jeg legger et litt mer negativt ladet forhold til den utalesen en dere. Som sagt, vi alle har preferanser på utseende, men jeg mener det er lov å vise litt takt og tone overfor hverandre. Jeg tolker det ganske tydelig at når man snakker om ligaer så setter man hverandre på forskjellige attraktivitetsnivåer. Det behøver ikke bare være utseende det er snakk om.

Jeg har en sønn som er ganske skolesmart og noen ganger setter han seg selv litt høyt. Jeg syns det er greit at man har selvtillit, men det er ikke sjarmernde eller grasiøst å være ovenpå ned. Det får han klar beskjed om.

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 22:49

så "ikke noe match" er liksom penere enn "ikke passer sammen"?

Hva i all verden skal en skrive? Synes du er helt fantastisk men du er ikke en slik jeg leter etter!
hahaha

gjesp - nei nå legger jeg meg!

tolk dere blå - stå på!

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 22:53

Har dere ikke lest hva jeg har sagt. Dere må gjerne si at utseende ikke apellerer, men ikke sett dere selv høyere en andre. Det gjør man ved å si at man er i en annen liga.

Skjult ID med pseudonym oo to. 23 aug. 2012 23:02

jaja - har du ikke lest hva jeg har skrevet - ikke tilllegg motiv i andres uttalelser hvis du ikke konkret vet hva motivet er. ... og her er det bare venninna som skriver på vegne av venninna si om en fyr som har nevnt at de ikke er i samme liga... We know nothing.. Blir bare oppgitt at andre vet på vegne av noe de ikke kjenner til. Og rakker ned på en fyr som ikke engang kan forsvare seg...

Og jeg kan sikkert alt for lite om liga - bare hørt om tippeligan ... og den er jeg hverken bedre eller dårligere enn

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 23 aug. 2012 23:04

Hadde jeg fått en slik melding...hadde den da virkeligen gått inn det ene og ut det andre.
Debatten om nedlatenhet får nå være så. Jeg kan ikke med hånden på hjertet påstå at jeg aldri "ser ned" på noen, jeg. (Selv om jeg hater å innrømme det, og hater å gjøre det også. Dog ville jeg ikke tillatt meg å skrive noe slikt.)
Et enkelt svar tilbake i min bok ville vært:
"Ja, det har du helt rett i. Godt observert. Takk for tilbakemeldingen. :-)"

Og dett var dett.

(@TheOne. Ang vurdere seg ift andre? Sukker legger opp til det. Eller hva annet skal man vel med "attraktivitetsskalaen"? Fordømt tull...men det er nå min mening.)

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 23:06

@oo

Det kalles ikke å tillegge noe som helst. Det kalles å lese mellom linjene som vi menn begynner å bli ganske gode på etterhvert som vi blir kjent med dere damer ;-))

Skjult ID med pseudonym utogtilbak to. 23 aug. 2012 23:15

>Det jeg ikke forstår er hvorfor folk, uansett kjønn, kan tillate seg å rakke ned på andre mennesker som de i utgangspunktet ikke vet noe om.

det er egentlig ikke så komplisert. Folk tillater seg å si og gjøre ting som overhodet ikke er sosialt akseptert i sammenhenger der

1) den en snakker med blir avpersonifisert fordi en ikke møter et annet menneske IRL - diskusjonsforum, mail, drittkasting til telefonselgere og kundekonsulenter i telefonen etc

2) en er anonym

3) en antar at en snakker med noen en trygt kan tråkke på uten at det har noen form for konsekvenser

Skjult ID med pseudonym The One to. 23 aug. 2012 23:17

@Tingeling

Sant nok, men det er forskjell på hva en går rundt å tenker selv i sitt hode og det man sier direkte til andre.

Jeg ville heller ikke brydd meg stort om noen sa noen slikt til meg, men jeg er også klar over at ikke alle andre besitter den samme porsjonen med selvtilitt som meg. Ergo vil jeg tenke meg om hva jeg sier direkte til personer, kanskje særlig de som ikke er så bildepene.

Skjult ID med pseudonym sjokkedori fr. 24 aug. 2012 01:05

>, føl dere gjerne kjempesnille som formulerer dere så varsomt

man har jo en soleklar rett til å slippe å få vite hvorfor du ikke har lyst til å chatte med vedkommende. Om noen spør deg om du vil danse så holder "nei takk" lenge, det er rimelig patetisk "nei, jeg synes du er stygg" eller "jeg tror ikke vi er noen match, lykke til videre". Folk har rett til å slippe å vite hvorfor du ikke vil chatte/danse...

Skjult ID med pseudonym Dagens fr. 24 aug. 2012 08:18

Jeg hadde tenkt det var helt greit dersom jeg tok kontakt med noen og de fortalte meg at jeg ikke nådde opp utseendemessig. Dersom jeg fikk mange svar av denne typen, ville jeg etterhvert ha tatt kontakt med andre typer menn, siden jeg tydeligvis hadde for høye tanker om mitt eget utseende og hva jeg kunne forvente å ha sjans på.

Det hadde, for meg, ikke på noen måte betydd at jeg var mindreverdig som menneske, bare at jeg hadde siktet litt for høyt. Jeg hadde tenkt det samme dersom jeg ble avslått fordi jeg har for mange barn, for lav utdanning osv.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 24 aug. 2012 08:35 Privat melding

Dagens: evt kunne man løpt til en profesjonell fotograf og få tatt noen sykt fine bilder :-)

Skjult ID med pseudonym Dagens fr. 24 aug. 2012 09:07

Hehe, PeneLene. Jeg tror mange hadde fått bedre respons både på å fått tatt gode bilder og ved å bruke profilhjelpen her inne. Kanskje sukker skulle ha hatt en "bli-ny"-tjeneste også.
Sikkert vært fint med en guide til hva du kan forvente deg å kunne bli kjæreste med. Nesten som i disse engelske tv-programmene der de oppgraderer hus for å få dem solgt.