Alle innlegg Sukkerforum

Venter på noe bedre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Boble® on. 22 aug. 2012 10:48

Er det sånn at mange av oss er redd for å binde oss med potensielle kjærester i frykt for å gå glipp av "noen som er bedre" som kanskje kommer senere i livet? Har man høyere forventning av potensielle kjærester enn hva som er realistisk?

Jeg tror jeg er sånn.. Og egentlig så er det helt fryktelig... Man blir jo aldri fornøyd..

Skjult ID med pseudonym Caro on. 22 aug. 2012 10:57

Jeg har fått den følelsen med menn jeg har datet et par ganger. At DE liker meg, men at de vil sjekke ut markedet ytterligere, så avslutter det med meg etter en date eller to. Litt morsomt når de da tar kontakt igjen etter et par uker.. Tipper man går glipp av en del muligheter her fordi man ikke tar seg tid til å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym Gunnar on. 22 aug. 2012 11:30

Kjent problem med nettdating.. og vet jeg går i den fella selv!! Jeg liker daten.. men KANSKJE er det ei som er enda bedre rundt neste sving........

Skjult ID med pseudonym Viola on. 22 aug. 2012 11:34

Datet en jeg møtte på sukker for noen uker siden... Vi hadde masse kontakt på tlf i flere uker, og var på date noen ganger. Sexen var superdigg og vi hadde det veldig morsomt sammen. Jeg følte vi hadde såpass god connection at jeg ville utforske mer, hadde også inntrykk at han ville det samme... Men plutselig så ville han ikke mer, og sier han ikke vet hvorfor... Dette var helt greit for meg, og vi kuttet gradvis kontakten på en vennlig måte. Men så sender han plutselig flørtende mld igjen i fylla...! Hva skal det bety? Tror han er redd for å involvere seg med meg, i tilfelle det skulle dukke opp noe bedre! Men jeg fant jo fort ut at han ikke er bra nok for meg, og nå leter jeg etter noe bedre :)

Skjult ID med pseudonym Pompadour on. 22 aug. 2012 11:47

Tja, er sikkert sånn for noen.

For min del er det veldig enkelt, om det er ei jeg faller for blir alle andre uinteressante..
Selvsagt tar det tid til en kommer dit, men merker fort om det er en eller annen tiltrekning man kan bygge videre på.

Når det er sagt kan det dukke opp småting som gjør at jeg mister interessen i "bli-kjent"-fasen.

Sukk, hadde enda nettdating vært enkelt...

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 22 aug. 2012 12:19

Jeg tror det er mange som reserverer sine følelser fordi de venter på noe bedre. Hadde man gått helhjertet inn i forholdene så hadde det kanskje gått bedre.

Jeg har møtt en flott og koselig jente som jeg har det kjempebra sammen med. Men jeg sitter med følelsen av at jeg kan få noe bedre. Mest fordi hun ikke passer inn i den forventningen jeg hadde til hvordan min fremtidige dame skulle være..

Om jeg har rett eller tar feil vet jeg ikke før jeg sitter med fasiten. Men da er det gjerne for sent allikevel..

(mann 39 år fra Vestfold) on. 22 aug. 2012 12:21 Privat melding

Venter på ei som er så bra at det føles bedre å være sammen med henne enn å være alene.

Skjult ID med pseudonym duden on. 22 aug. 2012 15:31

Ja... Jeg har møtt flere jenter som jeg synes er morsomme, pene og generelt greie.. Og vi går kanskje på en kino og jeg inviterer henne med hjem på en middag... Men veldig ofte er jeg først og fremst interessert i å bli bedre venner å bli kjent med personen... Det lar seg ikke alltid gjøre.. Jeg vet ikke hva som feiler meg.. men ofte skipper jenta friendzone og gir tydelig tegn til å gå videre.. da er det ofte for tidlig for meg og jeg tenker heller.. jaja kan vel avslutte det, finner sikkert en annen.. Men så får jeg jo aldri noen venner da, kjedelig...

(mann 69 år fra Vest-Agder) on. 22 aug. 2012 15:53 Privat melding

Hei,

It would seem to me that if you were going to be worried that someone better may come along after you have made a commitment, then your feelings towards that person are not the correct ones and in my opinion the relationship will be doomed to failure, especially if your partner finds out that she/he is not thought of as #1 in your life.

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 aug. 2012 16:07

Drømmer kaller jeg dette. Drømmer....

Jeg tror at mange har forhold bak seg som på sikt ikke har fungert, og mange tenker at de problemene skal de i alle fall IKKE ha igjen. Markedet på en datingside virker utømmelig i utgangspunktet. Derfor leser vi jenter i profiler at hun må være i godt humør (kona var mye sur), kommunikativ (ikke kalde skuldre som kona hadde), raus (han fikk kjeft fordi han jobbet mye), nær og sensuell (det ble for lite sex med kona), sporty og evne å ta vare på seg selv (kona hadde ikke overskudd til å pleie seg selv) impulsiv (den grå hverdagen krevde litt planlegging) osv. Så nå skal det bli andre boller! En annen kvinne skal gjøre susen for det gode liv!

Og når man først er i gang, søker man oppover! Man har ønsker og tro på at man virkelig kan score stort denne gangen! Men hva skjer? Ingenting er bra nok, man blir ikke tilstede i de treffene man har, og man forblir til slutt singel. For det som faktisk skjer, er at man blir lite attraktiv. En mann på vei et annet sted mentalt, byr ikke på seg selv. Så om han kommer tilbake om en uke eller to, er han strøket fra interesselista for lengst.

Samtidig er mange menn drita redd (selv om de ikke vet det selv), sånn at de opprfører seg flyktig og rart.
Så starter man runddansen igjen....kvinne som mann!

Kanskje det kan være en ide å definere hva som er "bedre" før man venter på noe bedre?
For sannsynligheten for å velge skremmende likt kona, eksen eller det som speiler sine svakheter er stor :-)

Personlig drømmer jeg om en som ønsker å satse på meg, som kjenner at livet er ekte og vil leve med meg.
Jeg drømmer rett og slett om en som ikke er flyktig, men som har bestemt seg for å gå inn i noe med hele seg.

Jepp!

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 22 aug. 2012 16:29

Viola: når man sender en flørtemelding midt på natten i fylla, betyr det bare 1 ting: han vil ha sex.

(evt hun)

Det er ikke noe mer å tolke. Men ta det som et kompliment da vel :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 17:32 Privat melding

Tja den som venter, dør :p

Hvorfor vente når man har funnet noen man liker og passer sammen med? Hva kan egentlig bli så mye bedre med en annen person? Det er vel heller kanskje ett underbevisst signal om at man egentlig ikke vil ha noe akkurat nå, evt at den personen egentlig ikke er det man ønsker?

@Z
Er nok ikke noe spesiellt for menn at de er drita redd, er flere kvinner som er akkurat like. Så her er det nok mer snakk om personer enn kjønn.

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 aug. 2012 17:34

Helt klart, dette er ikke noe kjønnsfenomen, sta1. Jeg snakket bare utfra meg selv som kvinne :-)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 22 aug. 2012 17:42

Keegan: håper du starter med å deaktivere deg fra sukker! :-)

Skjult ID med pseudonym Kumite on. 22 aug. 2012 17:44

@ Z ville bare si at jeg likte innlegget ditt god :)

Iblandt tror jeg at jeg vet hva jeg ønsker meg, eller i det minste hva jeg virkelig ikke ønkser meg.
Etter jeg ble skilt, unngikk jeg menn som ønsket seg et forhold med meg i redsel for å finne den samme type mann. Kanskje var ikke det så dumt, for nå noen år senere har jeg forandret meg såpass mye at den type menn ikke faller for meg lenger.
Jeg tror ikke jeg vil ha en mann, jeg mener bare er sånn passe i fohold til meg, det betyr ikke at jeg behøver å like alt hva han er, men han må fascinere meg. Derfor ser jeg ingen grunn til å gå inn i noe bare for å ha prøvd, hvorfor kaste bort hans og min tid? Samtidig er jeg åpen for å se hva ting kan være, om jeg finner ham interesant og han meg, uten at det nødvendigvis må føre til noe langvarig.

Skjult ID med pseudonym Z on. 22 aug. 2012 17:45

Key point Keegan!
"Nå må jeg konstentrere meg om å bli den beste mann jeg kan bli for henne".
Det handler ofte så mye om hva jeg vil ha, hva den andre IKKE må være uten å tenke på hva man vil bidra med.

Takk for det, Kumite :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 22 aug. 2012 17:45 Privat melding

Jeg tror mye bunner i at man egentlig ikke har funnet det man ønsker og søker, og at man derfor evt går videre.
For ofte så ser man at folk som "virrer" slik, likevel plutselig blir helt "besatt" av en mann/dame fordi de finner en de virkelig faller for :)

Så selv om mange kanskje føler at de aldri finner "den rette" fordi det jo kanskje kan finnes noe "bedre" rundt neste sving, er vel egentlig ikke kresne, kravstore, eller redd for å gå glipp av noe som er bedre.
Det er jo ofte bare det at man rett og slett ikke har møtt den rette enda :)

For når man finner en man virkelig faller for, så vet man det gjerne, helt uten tvil eller ønske om å "tenke litt på det" i tilfelle det kanskje er noe bedre et annet sted :P
Og man kan ha vært usikker på ti personer de siste månedene rett før dette skjer, så det handler jo heller ikke nødvendigvis om å være redd for å binde seg eller redd for å velge feil, osv.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 22 aug. 2012 18:23

Er enig med at vi søker oss oppover når vi ser etter en partner. For min del er dama en kjempehyggelig jente. Vi har det fint sammen, både i fritid og i senga.

Men det er ting som ikke stemmer. Hadde sett for meg en yngre dame enn henne, slankere, bedre jobb, færre unger og dyr. Mindre baggasje og mer goder med andre ord. Dama er veldig interessert i meg, men jeg klarer ikke å gi alt. Til tross for at jeg vet at "gresset ikke er....blablabla" og at det viktigste er at man har det fint sammen.. Det begynte med at vi bare skulle ha oss, og det har utviklet seg mer og mer i retningen at vi er sammen.

Men tenk om jeg møtte en som var akkurat som henne, bare litt yngre, litt søtere og litt bedre der hun er dårlig, og tenk om.........

Hvorfor klarer jeg ikke å være fornøyd med det jeg har? Det er vel kanskje det store spørsmålet!?

Skjult ID med pseudonym Minney on. 22 aug. 2012 19:21

Dersom en fyr var sammen med meg men egentlig ønsket seg ei som hadde færre barn, var litt yngre, osv, så håper jeg inderlig at han hadde baller til å si det rett ut ;)

Så kunne jeg ha dumpet han :P

Vil jo ikke være sammen med en som egentlig vil ha noe annet.
Enten så er jeg valg nr 1 (også i teorien), eller så får det være :)

Og på samme måten tenker jeg at jeg må være ærlig ovenfor en mann :)
Er han ikke egentlig den jeg vil ha (bare nest best), så kan jeg jo ikke sitte å holde på han bare fordi jeg ikke har funnet en jeg er så fornøyd med at jeg glemmer alle andre menn og alle andre "alternativer" ;)
Det ville jo ikke vært riktig mot noen av oss tenker jeg :)

(mann 36 år fra Vest-Agder) on. 22 aug. 2012 19:28 Privat melding

"Er det sånn at mange av oss er redd for å binde oss med potensielle kjærester i frykt for å gå glipp av "noen som er bedre" som kanskje kommer senere i livet? Har man høyere forventning av potensielle kjærester enn hva som er realistisk?"

Nei.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 22 aug. 2012 20:57 Privat melding

For meg er snakk om å satse. Enten gjør man det eller så gjør man det ikke. Hvis jeg blir glad i et menneske, satser jeg, er det ikke slike følelser går jeg ikke inn i en relasjon!! Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Viola on. 22 aug. 2012 21:05

@nyfikendam jeg skjønner jo at det var sex han var ute etter! Men poenget mitt er at jeg ikke skjønner at han i det hele tatt kontakter meg på den måten, kun få dager etter at vi avsluttet ting. Og spesielt ikke når det var han som ikke ville mer... Mannfolk!!

Skjult ID med pseudonym nilsen on. 22 aug. 2012 21:26

Kjenner meg veldig godt igjen her.

Er tilbake på nettdating etter et år sammen med en veldig flott dame. De første månedene var det helt topp, men så begynte følelsene og tankene å komme: Kunne jeg hatt det bedre?

Etter hvert gjorde dette at jeg ikke klarte å fokusere på hvor flott vi egentlig hadde det og de negative følelsene og tankene tok overhånd. Det gjorde noe med min innstilling til forholdet og hun merket selvfølgelig at noe også var i veien.

Til slutt følte jeg at jeg ikke hadde noe valg enn å gjøre det slutt for å ende den negative spiralen som påvirket forholdet vårt, til tross for at hun er en person jeg setter høyt og er oppriktig glad i.

Skjult ID med pseudonym Pater lø. 15 des. 2012 21:29

Jeg tror TS har helt rett. Og det gjelder nok både for damene og mennene her inne. Det er utrolig mange flotte damer her inne ihvertfall, så ingen vet hvilke fristelser som ligger rett rundt neste sving.

Når det gjelder kvinner, så kan de deles i to grupper:

Gruppe T: Dem som skanner og tester markedet for
1) å finne ut hva de selv egentlig leter etter: 2 dl Per, 3ss Pål, en klype Espen osv.
2) å ha nettet ute slik at når mr Perfekt kommer forbi, så sitter han i nota.
Kvinner i denne grupper kan date flere menn samtidig for å teste dem.

Den andre gruppen er
Gruppe N: Dem som ligger lavt og observerer for
1) å finne om vedkommende aspirant har de nødvendige potensielle egenskapene, og i såfall
2) å slå kloa i ham og så forandre alle småfeilene hans i ettertid, inntil han blir mr Perfekt.
Kvinner i denne grupper dater som regel kun en mann om gangen.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 lø. 15 des. 2012 21:58

Venter bare på noe jeg, trenger ikke være bedre :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 15 des. 2012 23:46

Vente på noe bedre? Har mer enn nok med å vente på noe som helst jeg... :S

(mann 47 år fra Oslo) sø. 16 des. 2012 00:27 Privat melding

Haha, jeg blir stort sett alltid dumpa sjøl, så her i gården er det nok heller JEG som ikke svarer til forventningene (og DER skremte jeg nok bort resten av sukkerdamene som evt måtte ha et snev av interesse).

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 16 des. 2012 00:39 Privat melding

Eg trur mange damer dumper meg fordi dei trur eg er altfor bra for dei og at dei då blir redd for å miste meg. Og dermed så dumper meg før eg skulle fått den sjansen.
(ja eg har overdreven sjølvtillit/ego)

Skjult ID med pseudonym camo sø. 16 des. 2012 01:15

Herrfekt: du skremmer ikke meg :-)