Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på dette!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dagens on. 22 aug. 2012 17:07

Mange her forteller at de aldri får svar fra jenter/gutter de sender mail til. Sannsynligvis kommer dette av at man sikter for høyt, eller?

Ville det ha vært et artig forsøk å ta kontakt med noen en mener er langt under ens egen liga og sett om en fikk svar da?
Dersom en da fikk svar, ville det vært ensbetydende med at en har feilplassert seg selv i forhold til hva en kan forvente å få respons fra?

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 22 aug. 2012 17:17 Privat melding

Tja, jeg svarer alle, men det betyr vel bare at jeg ikke er så attraktiv da! Jeg gidder ikke legge ut så veldig lokkende bilder av meg selv. Så da får jeg ikke så mange mails. Passer meg fint. Heller mails fra folk som er seriøse og tror det kan være vits i å ta kontakt fordi det kan være likheter, enn mails fra gudoghvermann som bare skyter på alle og satser på at de treffer på ett eller anna tidspunkt.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 22 aug. 2012 17:18 Privat melding

Jeg har mange ganger tenkt at dersom man konsekvent sendte meldinger til dem som besøkte ens egen profil uten at man hadde besøkt dem først, så ville svarprosenten øke for mange :P

Men ofte så er det en vesentlig forskjell, spesielt når det kommer til det ytre, på lista over besøkende og dem man selv har besøkt ;)

Så helt klart at mange av oss sikter for "høyt" :P

Men enkelte har jo flaks likevel da, bare de sikter lenge nok B-)

Og det er jo en ærlig sak hvem man ønsker å skrive til, osv.
Bare man kan holde seg for god til å KLAGE på manglende respons, for det er svært lite lekkert og tiltrekkende :P

Skjult ID med pseudonym candy on. 22 aug. 2012 17:25

D er ikke bare utseende som gjør at jeg ikke svarer en fyr. Det er Like mye det at profilen er kjedelig og inneholder klisjeer som " liker en fest i ny og ne" bla bla bla... eller " barnet mitt er selvsagt uansett det viktigste for meg"..

Skjult ID med pseudonym Kumite on. 22 aug. 2012 17:30

For egen del, synes jeg det har vært vanskelig å forholde meg bare til et profilbilde og en profiltekst. Synes nok ofte at personligheten ikke kommer godt nok frem, derfor har jeg nok heller ikke skrevet så mange førstemeldnger.
Heldigvis dukker det likevel opp mennesker, endog noen jeg virkelig ikke ville ha skrevet til i første omgang, og som viser seg og være flotte personligheter.

Skjult ID med pseudonym søker on. 22 aug. 2012 17:31

Det er ingen mennesker som er under min liga.

Skjult ID med pseudonym Dagens on. 22 aug. 2012 17:45

candy: det er jo ting som gjør at han ikke når opp? Jeg mener at å sikte for høyt ikke bare handler om utseende, men om attraktivitet i det store og hele. Feks er det å sikte høyt å sende et bunnsolid kjedelig; "Hei, har du det bra?" til en gutt som har en festlig profiltekst. Da scorer man mer ved å sende en vittig mail?