Alle innlegg Sukkerforum

Testosteronrush...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lengesiden on. 22 aug. 2012 22:37

Lurer på en ting her inne bland mange som jo søker lykke om en partner.
Ønskesituasjonen for oss alle er jo å finne en å dele livet med i uoverskuelig fremtid.. (hva den vil bringe vet jo ingen)...
Men jeg (som jeg forhåpentligvis ikke er alene om) ... får jo fra tid til annen en uro i kroppen (uten å si navn)...
Og tanken på da å bare "få seg noe" kommer jo da til stadighet på banen...

En problemstilling er jo selvsagt dette med at en av partene fort kan ha forventninger om noe mer og at det blir vanskelig å måtte såre eller bli såret.

En annen som melder seg er jo (ihvertfall for meg) det litt etiske oppi det hele... Noen med mye dårlig samvittighet etterpå??

Hvor bra ER slik sex EGENTLIG... MÅ man "kjenne" personen for å slappe av nok til å nyte det fullt ut.. eller er det bra også uten noe mer fixfaxeri..

Jeg har nok kanskje mistet den illusjonen om at min neste "eneste ene" blir snublet over sånn i NÆR fremtid... og skal man da holde ut.. eller er det greit med en flørt.. For at jeg vet kan jo nettopp DET i seg selv være det som skal til for nettopp å treffe denne forbannet ønskelige hjertenskjære... Noen som faktisk har noe vettugt å si om temaet eller er jeg bare totalt blåst i hue i kveld av so tittelen sier.. Et Testosteronrush på størrelse med en tsunami :D

Skjult ID med pseudonym Kumite to. 23 aug. 2012 09:21

Jeg vil tro de aller fleste av oss er seksuelle vesner, uten at det er noe galt i det.

Mange sverger til ONS, for å få dekket sine behov, en form for tøm og røm og kanskje er det også slik med en ONS at man tenker man ikke behøver å yte noe særlig, da man ikke har tenkt til å treffe dette mennesket igen.

Personlig fungerer ikke denne formen for sex for meg, jeg opplever det som ubehagelig å skulle være så nærme et menneske, uten å få lov eller mulighet til å være helt nær. Da foretrekker jeg høyre handa.

Om jeg ikke har tatt helt feil, virker det som om tøm og røm passer bedre for menn. Hvorvidt dette handler om reelle kjønnsforskjeller eller samfunslagde forskjeller, er jeg usikker på.

Dersom du finner en kvinnes som også liker ONS, kan jeg ikke se det er noe galt i det.

Skjult ID med pseudonym meg to. 23 aug. 2012 11:04

Personlig tror jeg at mennsker er skapt for å være monogame. Jeg kan ikke tenke meg ONS, for jeg tror at etter noe sånn hadde jeg vært sykemeldt i flere dager. Men jeg forstår den yngre generasjonen. Og etter at kvinner blitt mer maskuline enn menn er det bare opp til hver og en hva man velger å gøre med sexualiteten sin.

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 23 aug. 2012 12:06 Privat melding

Først og fremst er det viktig med forventningsavklaring. Det er ikke noe galt med verken det å ha lyst på en ONS eller det å ikke ønske det, men det er viktig å være klar på hva du legger i kontaktønsket. Jeg er veldig opptatt av at folk skal ta ansvar for egne seksuelle erobringer, og steiler fullstendig av formuleringer som at jenter skal "passe seg" for playere eller pickup-artister. Hvis noen jobber halve kvelden for at natta skal ende i glinsende kropper og gjensidig nytelse med meg, så tar jeg det som et stort kompliment! :D

De færreste jenter er så teite at de blir lurt, men det er veldig greit for dem som trenger å rasjonelisere moroa i ettertid å skylde på det, i stedet for å ta det med rak rygg og stå for avgjørelsen om at hun der og da bare var kåt og blei med på moroa. Dette blir det dog mindre og mindre av jo eldre damene blir. ;) Vi lever faktisk i en tid hvor vi har mulighet til å fri oss fra begrensende strukturer og forventninger. Derfor er det ikke den ene partens ansvar å opprettholde etikken under "forhandlingsfasen", men enhver deltakers eget ansvar å vurdere hvorvidt dette er noe de kan leve med etterpå.

Det at jenter alltid blir sittende igjen med varme følelser og såra ego er en utbredt misforståelse. Menn er vel så raske til å blande følelser inn i nytelse, og bli såre guttevalper i ettertid. Det kan være både sjarmerende og ekstremt irriterende. Da er det jo ganske viktig med denne forventningsavklaringa i forkant, sånn at en har mulighet til å ta seg sjøl litt i nakken og stramme seg opp dersom en er i ferd med å bli for amorøs. :p Hvis du veit hva som er premissene før du kler deg naken med en person, men alikevel kjenner det boble over i hjertet til tross for at du veit at det er ubesvart, så får du heller leve med lengselen i stillhet, altså. Jeg hadde feks en helt hinsides sommerromanse for noen år tilbake med verdens vakreste mann, og jeg trur jeg brukte 8 mnd på å komme over fyren. Vi snakker grining om kvelden og full baluba. :D Men fordi jeg visste at hele premisset for denne sommerlige foreninga var "what happens on the island, stays on the island", belemra jeg aldri han med mine lengsler. Den dag i dag er jeg jo kjempeglad for det, og det var aldri et alternativ da heller, men jeg skjønner jo at det er lett å sprekke...

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 23 aug. 2012 12:13 Privat melding

Og forresten så trur jeg at det varierer veldig hvor bra førstegangs-sex egentlig får blitt. Jeg blir ofte forundra over at flere av venninnene mine forteller om netter med nye bekjentskaper hvor sexen er fantastisk, for sånn har jeg vel egentlig aldri opplevd det. Betyr det at jeg (eller andre som har det sånn, for ikke å bli for personlig) er uheldig eller ekstremt kresen, kanskje? Jeg trur nok ikke det. Jeg trur heller det går på nettopp det @Kumite sier, behovet for å virkelig føle og kjenne på den andre. Hvis du er litt teknisk, så kan sikkert sex med en fremmed være tilfredsstillende, men hvis du ønsker å virkelig blottlegge deg, føle og være tilstede med hele deg, så må du jo ha visse ting oppfylt. For meg er i alle fall det vanskelig å få til med en ny person, uten at det medfølger en hel del instruksjoner underveis i akten. :p

(mann 38 år fra Oslo) to. 23 aug. 2012 13:28 Privat melding

Det SandSnake her snakker om er jo veldig "on the money".

Det som det lett blir til, og det som er lett å bli lei av, er vel nettopp den tekniske og overfladiske sexen. Når man en gang har levd noen år med et aktivt sexliv, så har man nok prøvd nok forskjellige ting til å føle at akkurat ego-behovet for å kunne skryte av enkelte ting gir seg ganske kraftig.

Når det blir slik, så er man mer på jakt etter at det seksuelle kan bli noe med høy innlevelse og i større grad en emosjonell opplevelse - et samspill av energi hvor man er åpen. Turn- og pornofaktorene kan legges på etter ønske.

Så er det kanskje også slik at man ikke umiddelbart er på jakt etter noe fast, og da kommer det et aldri så lite spørsmål rundt hvorvidt det er mulig å ha nærhet uten å gå inn i forhold. Etter diskusjon med noen av mine veldig oppegående venninner, så tror jeg at vår løpende teori er at det finnes både jenter og gutter som tilhører "x-gami" kategorien: de som klarer å se kjærligheten i øyeblikket og evner å være tilstede selv om det ikke er del av pakken at man er på vei inn i giftermål (jeg gjorde et lite forsøk på å formulere dette for en stund tilbake: http://muene.no/?p=911 ).

I min erfaring er ofte disse i denne kategorien noe spirituelt utforskende: mennesker som har en filosofi om at gode følelser er noe vi alle kan dele og at nærhet er en naturlig del av vår hverdag heller enn noe som gjøres på lukkede rom med en viss person. Dette krever dog for noen en god del jobbing med eget livssyn, en hel del trygghet gjennom erfaring og en evne til å se forbi egoet.

Bare noen tanker, men det er et veldig interessant tema :-) Forøvrig mener jeg også at det går fint å faktisk vise omsorg, like hverandre og ha sex uten at det skal utvikle seg eller bare anses som noe så umodent som "pulevenner". Gråsonene mellom disse kategoriene våre er ganske så spennende.

(kvinne 37 år fra Akershus) to. 23 aug. 2012 16:13 Privat melding

Jeg er 100% enig i alt Senseien skriver. Forventningsavklaring blir heller unødvendige dersom grunnlaget en treffer hverandre på nettopp er at en deler de samme oppfatningene om nærhet og investering. Da går det jo an å blottstille seg i akkurat de øyeblikkene fordi en veit at medparten møter deg og tilbyr det samme tilbake, uten at ønsket om betvinging og kontroll oppstår (for å sette det på spissen).

Skjult ID med pseudonym lengesiden to. 23 aug. 2012 16:27

Dette var mange gode råd og ord !
Og jeg må si at jeg ikke kan få sagt for glad jeg er for tipset som Senseien kommer med :)
Kanskje nettopp den åpningen jeg trenger.
Jeg er nok en gutt som i utgangspunktet ser følelser som en forutsetning for den seksuelle nærheten.
Men med åpningen for at følelsene blir knyttet til nuet gjennom en omforent forventningsavstemning vil nytelsen allikevel kunne være der og da uten forpliktelser om evig troskap.
Dette er en tanke jeg åpenbart må tenke mer over og se om kan forentlig med min personlighet og etiske profil :)

Tusen takk for et reelt intelektuelt spark videre i tankeprosessen !

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 16:45

Man er jo ikke nødt til å gjøre alt kroppen higer etter, da. Man er vel herre over sine egne handlinger? :)

Men anyway. Som andre har sagt: ønsker du en ONS så går det jo an å la dette skinne gjennom når du treffer ei dame du vil ligge med. Hvis hun ikke er interessert i det samme, så lar du henne være.

Det er ikke verre enn det.

Sex med fremmede kan være både veldig gøy og en solid nedtur. Ingen garantier.

(mann 38 år fra Oslo) to. 23 aug. 2012 18:21 Privat melding

Masse lykke til @lengesiden :-)

Jeg heier på deg :-)

Skjult ID med pseudonym lengesiden fr. 24 aug. 2012 13:02

@ Svampebob1
Det er vel kanskje nettopp det som er problemet mitt også..
ONS føles ikke rett ! og det har med følelser å gjøre.. Er nettopp derfor jeg ønsket synspunkter :)

Optimalt ville jeg selvsagt umiddelbart valgt å heller ha et fast forhold.. Men ... når man mister litt troen på at det vil skje i nær fremtid og lysten tidvis melder seg kommer tankene om noe mindre bindende boblende til overflaten...

For meg er det to momenter;
1. Utrolig viktig å avstemme at det er på like premisser fra begges hold
2. Hvor bra det føles?? - Aner ikke.. aldri prøvd.. men VURDERER altså å prøve...
men er redd for at altså også min personlighet med at følelser er en viktig premiss vil sette en brems på opplevelsen...

Om jeg i det hele tatt er en person som vil makte å innlede en prosess i denne retning med dette for øyet ANER jeg ikke :D - det vil tiden vise :)