Alle innlegg Sukkerforum

hvordan damer virker.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurerhe on. 22 aug. 2012 23:27

lurer på hvor ofte damer har mensen i året?. og sånn ca. når?
er det visse tegn damer har når de har mensen.
feks oppfører de seg litt mer bitchy enn når de ikke har mensen eller er det bare humørsvigninger?
kanskje det er forskjellig fra dame til dame?
lurer fordi egentlig kan jeg ikke huske at vi lærte noe av dette på skolen da jeg gikk der.
hvis vi lærte det så var det iallfall dårlig lært eller så var jeg lite interessert i det.
nå vil jeg jo helst at damer svarer.
hvis det er noen som vil så kan de gjerne være seriøse og dele synspunkter på andre områder enn mensen om hvordan damer er og hvordan de virker. altså hva menn bør gjøre når de er rundt en dame. jeg har hørt mye om ordet gentlemann, men det ordet skulle jeg gjerne om at en dame kunne forklart om en gentlemann er en mann som gjør ting for dama, eller oppfører seg i henhold til gentlemann begrepet uten at dama forteller at mannen må oppføre seg slik eller om dama kan veilede han til å være en gentlemann hvis han ikke vet hvordan.kan en gentlemann være en mann ei dame ikke kjenner eller er han en av vennegjengen. det er så mange ting å ta tak i.

Skjult ID med pseudonym poppy on. 22 aug. 2012 23:50

HATER mensen.....Kommer en gang pr mnd og da blir jeg ikke sur. Jeg får bare jævlig vondt! Og dette har jeg hatt siden jeg var 12 år. Altså i 21 år...Og hvor lenge har man den egentlig? til man er en plass mellom 40 og 50 kanskje!

Men jeg blir irritert 14 dager før. Det var verre når jeg var yngre. Da kunne jeg fly i flint og var "oppe" i ene øyeblikket for så å være "nede" i den neste. Det har blitt bedre med årene, men kan enda finne på å "snappe" når jeg har PMS, hehe

En gentlemann er en man er stolt av å vise seg ute med og presentere for sine venner og foreldre. Han oppfører seg eksemplarisk uten at han blir en dott som holder veska for deg og følger etter deg som et slips:-) Damer vil gjerne at dere skal skjønne hva vi tenker uten at vi trenger å si ALT bokstavelig. Det MÅ da gå an å ta et hint eller at dere kan være LITT oppmerksomme på signalene våre;-)

Skjult ID med pseudonym søker on. 22 aug. 2012 23:55

@poppy: Jada, vi skal være oppmerksom på all slags ørsmå signaler. Men dere skal ikke være oppmerksom på noe som helst, mannen må alltid ta kontakt og vise sine intensjoner direkte, alltid si klart hva han vil og mener. Dere skal liksom bare la et hårstrå bevege seg litt og så skal mannen vite hva dere mener?

Skjult ID med pseudonym nyfikendam to. 23 aug. 2012 00:00

søker: trådstarter spør om kvinners meninger. med mindre du har byttet kjønn i det siste, så kan du bare dra deg vekk.

ønsker du at en tråd skal handle om dine meninger om kvinners dårlige egenskaper - lag en egen tråd.

Skjult ID med pseudonym .oOo. to. 23 aug. 2012 00:03

A man on his Harley was riding along a California beach when suddenly the sky clouded above his head and, in a booming voice, God said:

´Because you have tried to be faithful to me in all ways, I will grant you one wish.´

The biker pulled over and said, ´Build a bridge to Hawaii so I can ride over anytime I want.´

God replied, ´Your request is materialistic; think of the enormous challenges for that kind of undertaking; the supports required reaching the bottom of the Pacific and the concrete and steel it would take! I can do it, but it is hard for me to justify your desire for worldly things.
Take a little more time and think of something that could possibly help mankind.”

The biker thought about it for a long time. Finally, he said:

´God, I wish that I, and all men, could understand women; I want to know how she feels inside, what she´s thinking when she gives me the silent treatment, why she cries, what she means when she says nothing´s wrong, why she snaps and complains when I try to help, and how I can make a woman truly happy´.

God replied: ´Do you want two lanes or four on that bridge?´

Skjult ID med pseudonym poppy to. 23 aug. 2012 00:03

@søker

Det @nyfikendam sa! ;-)

Skjult ID to. 23 aug. 2012 00:04

@ søker..ikke alle damer forventer det. Hender jeg blir litt sur rundt den tiden, beror som regel på smerter...satans helvetes smerter. Men det er ikke mannens skyld, så han skal slippe min vrede :-)

Skjult ID med pseudonym jente25 to. 23 aug. 2012 00:32

HATER MENSEN! Bare noe dritt! Derfor velger jeg å droppe den, ved å bruke p-pillene kontinuelig ;-)
Mensen sniker seg da inn kanskje 1 uke i halvåret.. :-)

Skjult ID med pseudonym ky_niker to. 23 aug. 2012 00:36

@TS

Når de virker.

Skjult ID med pseudonym Rosanegler to. 23 aug. 2012 04:07

Hm.. Synes det er helt greit med mensen. Det er et tegn på at kroppen fungerer.
Får enda mer lyst på sex(deilig), mer lyst på usunn mat(ikke bra) og får mindre behov for å "vise/hevde meg"(helt ok).

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 23 aug. 2012 07:28 Privat melding

TS.. Dette med mensen er ulikt for hver jente og kvinne.. Og det kan endre seg med årene og feks etter fødsler... For min del har jeg aldri vært plaget med humørsvigninger.. Jeg hadde mye smerter og veldig uregelmessig mens når jeg var yngre, men etter jeg fødte ble smertene mindre og mensen regelmessig... Nå bruker jeg psprøyte som prevensjonsmidel og da har jeg aldri mensen.. :))
Når det gjelder hva jenter kvinner ønsker av en gutt/ mann er det og forskjellig.. Når jeg var yngre ønsket jeg at mannen skulle se hva jeg trengte uten at jeg behøvde å si det.. Men ettersom årene har gått, jeg har fått mer erfaring og jeg har lest og lært mer om forskjeller mellom hvordan kvinner og menn fungerer.. Og forskjeller mellom mennesketyper.. Vet jeg nå at ønsker jeg å få noe må jeg formidle det.. Ingen er tankelesere.. Og vi gir kjærlighet på den måten vi selv ønsker å få kjærlighet.. Så hvis min kjæreste viser sin kjærlighet gjennom handling så må jeg fortelle han dersom jeg er en type menneske som trenger kjærlighet vist på en annen måte, feks gjennom ord.. Og så må jeg og ta et ansvar for å finne ut hvordan han føler seg elsket og prøve å gi det i tilegg til det jeg vil gi fordi det er det jeg ønsker å få.. Bare noen tanker.. Kommunikasjon er ihverfall et nøkkelord.. Og spill og gjettelek gir i min erfaring bare frustrasjon og sorg..

Skjult ID med pseudonym lurerhe to. 23 aug. 2012 16:25

takk til alle kvinnene for mange bra og interessante svar.

Skjult ID med pseudonym ms to. 23 aug. 2012 17:24

Rart dette med PMS - har ikke PMS hver gang jeg har mensen, men noe ganger , å har de snedigste reaksjoner på ting - ofte i etterkant kan jeg tenke; hvorfor i all verden reagerte jeg sånn ??!!

- men har lært meg med årene å tenke over det - før jeg reagerer ,
men har alltid bedt om unskyldning om jeg har overreagert på noe :D

Men hormoner er rimelig uforutsigbare - bare se på tenåringer ;)

Skjult ID med pseudonym anonym to. 23 aug. 2012 17:33

jezes..........har du ikkje google?