Alle innlegg Sukkerforum

jeg har det så fryktelig travelt akkurat nå...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sjokkedori fr. 24 aug. 2012 00:56

Hei,

er det noen andre som har fått den klassiske "hei, er ikke overlegen eller noe altså. Det er bare at jeg har det så sinnsykt travelt akkurat nå"? Noen som har filosofert over hva i all verden som som gjør at kvinner har behov for at akkurat den meldingen skal være den siste de noen gang akter å si til en mann? Litt som barn som gjemmer hendene sine når de blir tatt på fersken i å rappe kakepynt i kjøkkenskapet;)

Skjult ID med pseudonym Alexis fr. 24 aug. 2012 01:04

Litt pinlig, men jeg har faktisk gjort dette.
Fordi jeg har hatt det travelt og ikke hatt tid til å møtes. Hadde egentlig lyst til å treffe ham, men det passet bare rett og slett ikke der og da, og plutselig så hadde det gått så lang tid at det føltes for dumt å ta kontakt igjen.
Noen forslag til hvordan jeg burde ha løst dette bedre?
Ikke noe jeg er stolt av, så forslag mottas med takk.

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 24 aug. 2012 01:05

Kjenner meg igjen jeg altså. Har rett og slett hatt det for travelt i perioder for å ta en date og da har jeg utsatt det:-) Ser ikke noe galt i det heller

Skjult ID med pseudonym sjokkedori fr. 24 aug. 2012 01:23

poppy - du har nok misforstått. Du kan evt forsøke å lese den inneldende posting en gang til...

Skjult ID med pseudonym søker fr. 24 aug. 2012 02:52

Det er ikke alltid det passer med date. Har selv opplevd å miste kontakten fordi jeg ikke kunne gå på date. Men hvordan skal jeg kunne det når jeg er på andre siden av kloden?

Skjult ID med pseudonym sommer__ fr. 24 aug. 2012 03:15

TS: nei, har ikke fått den. men kan gjerne si hva jeg filosoferer over når jeg leser den. så vet jeg jo ingenting om førstemeldingen. men og det som svar til Alexis & poppy: det er feil måte å gjøre det på. det høres mer ut som en unnskyldning for å ikke dra på date. menn liker ikke en sånn melding. da er det bedre å være ærlig og si heller at daten kan vente til et annet tidspunkt eller gi ett nei som svar. hvis spørsmålet gjaldt date. dere trenger ikke gjøre dere mer spesielle enn det dere allerede er.
Alexis: det er aldri forsent å ta kontakt igjen.

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 24 aug. 2012 08:22 Privat melding

Hvis man er interessert, men opptatt, sier man vel noe a la "beklager men nå er det litt for travelt om dagen, men kan vi ikke holde av dag x om 2 uker?"
Ganske lett hvis man prøver :)

Skjult ID med pseudonym Dagens fr. 24 aug. 2012 08:30

Er det ikke sånn at når man har det "for travelt", uten at man gir tilbakemelding om når den travle perioden er over, så er det et avslag, med årsak at du ikke er interessant (nok)?

Jeg har travle perioder, men klarer alltid å lirke inn en kaffekopp, et glass vin før jeg skal treffe kollegaer/venner, eller en treningstur. Såfremt mannen er interessant.

Synes det er en uting å bruke folk sin tid, uten å si fra at man ikke er egentlig interessert. Flere burde bruke standardavslagene her inne. Da er man høflig og har sendt et svar, sånn at den andre slipper å bruke tid på å håpe på ekteskap.

Skjult ID med pseudonym mann24 fr. 24 aug. 2012 08:59

Har fått et par sånne selv. Har man ikke tid til å svare bør man ikke svare der å da i det hele tatt.. Jeg kan gjerne lese en melding jeg har fått men svarer aldri om jeg ikke har tid til å bruke litt kalorier på å skrive en ordentlig tilbakemelding. Utrolig turnoff med hastesvar.

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 24 aug. 2012 10:29 Privat melding

Mye av problemet ligger jo i at folk er redde for å være ærlige med hvorfor de ikke er hypp på å møte den de får melding fra i, frykt for å tråkke folk på tærne. Jeg har feks aktive hverdager, men bruker egentlig mest tid på å reise til og fra jobb, mens helgene stort sett er fulle. Derfor vil jeg vel ikke si at jeg er så "travel", men at jeg vekter tida mi nøye og velger å bruke den på folk jeg enten ser at kan enten utgjøre et magisk møte der og da, eller noe mer varig, iogm at fritida er dyrbar. Dette gjelder både menn og kvinner, potensielle flørter og venner. Akkurat det gir jeg også beskjed om dersom jeg må gi et avslag på hyggelige kontaktforespørsler. Jeg blir jo ikke personlig støtt dersom et fremmes menneske på et forum ikke ønsker kontakt, og forventer at alle andre er like voksne tilbake.

Hvis folk bare kunne snakke litt mer sammen og ikke være så redde for å være sanne, så hadde i alle fall majoriteten av disse frustrasjonstrådene på forumet opphørt å eksisterer. :)

Skjult ID med pseudonym qqqqqqq fr. 24 aug. 2012 14:14

Tull og tøys, er man interssert nok så lager man seg tid så lenge man er her i landet og ikke ute og reiser. En kaffe tar jo ikke all verdens tid, da går det vel mer på interesse spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 24 aug. 2012 14:17

Hvis du har det så fryktelig travelt...
kvifor er du da online på Sukker?

Bra tips! Spar masse tid, og deaktiver profilen din... så har du litt meire tid på det du er så "travelt opptatt" med...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam fr. 24 aug. 2012 16:33

Det går an å være pålogget diverse tjenester uten at man bruker tiden der , da.....eller kanskje hun var travelt opptatt med å skype med andre? :)

Men som andre har sagt: er man genuint interessert, tar man seg tid.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 24 aug. 2012 17:00 Privat melding

Tror jeg skal spille på lag med godeste SandSnake her igjen. Kjære godtfolk, vi har prinsipielt alltid tid til det som virkelig betyr noe for oss. Livet består alltid av prioriteringer, og skulle det være slik at man vekker store følelser i noen, så vil vedkommende gå gjennom ild og vann for å klare avtalen. Skulle det komme noe i veien, vil man også da motta en passende beklagelse.

Derimot, om meldingen er av typen "jeg er veldig opptatt med å lufte gullfisken min i kveld", så vil jeg ydmykt påstå at du kanskje ikke er på toppen av prioriteringslisten.

Dette kan selvfølgelig endre seg om dere skulle plutselig møtes i det virkelige liv, da Sukker og andre online medier overhodet ikke kommuniserer spesielt mye om ens personlighet uansett hvor lenge man sitter og skriver stiloppgaver om seg selv.

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 24 aug. 2012 17:31

eg har ein gang lest mld som eg likte godt, fekk ein tlf angåande nåke anna og måtte avgårde, då eg kom heim igjen til meldingen min hadde mannen blokka meg haha, muligt for eg leste den og ikkje svarte med ein gang.....så jo eg har skrevet til nåken eg har utrulig lyst å skriva ein skikkelig svarmelding til at eg er opptatt no men skal svara så snart eg kan setta meg ner litt..........er vel heilt grett da? ingen som vett ka dagen bringer anyway, om da er ein kjekke mann eller ein hastesak som gjelder heilt andre ting?

Skjult ID med pseudonym Gørl fr. 24 aug. 2012 17:38

TØYS

Det er ikke sant at man ikke har lyst om man sier at man ikke har tid. Det gjelder kanskje noen faser i livet, men ikke alle. Dere som sier dette, sitter neppe alene med omsorgen for barn. Det at jeg er travel nå, gjør at barnevaktkvota mi alt er brukt opp. Det er konfirmasjoner, jobbseminar, og bursdager til nære venninner som må gå foran akkurat nå i den lille fritiden jeg har. Da får jeg ikke til å treffes på noen uker. Lysten kan brenne i meg. Og det er synd hvis noen mener at jeg skal "skjerpe meg" av den grunn.

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 24 aug. 2012 18:00 Privat melding

På grunn av jobb har jeg perioder hvor jeg er så mye på reisefot at jeg ikke har mulighet til å treffe en potensiell date samme hvor mye jeg skulle ønske, eksempelvis en uke i september hvor jeg i løpet av én uke har sju flyreiser. I slike perioder mener jeg at det er legitimt å si "Jeg er dessverre litt for opptatt en uke eller to, men jeg vil gjerne treffe deg når det har roet seg". Det er noe annet om en date sier "Beklager, jeg er så opptatt med kamerater/venninner de nærmeste ukene". Da skyldes det som regel at den potensielle daten ikke er interessert, og ikke har guts nok å si det i klartekst.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 24 aug. 2012 19:26 Privat melding

Sorry, jeg har det allt for travelt til å lese alle innleggene her, men jeg er ikke overlegen altså :D

Skjult ID med pseudonym sjokkedori fr. 24 aug. 2012 19:47

>Mye av problemet ligger jo i at folk er redde for å være ærlige

det tror jeg du tar fullstendig feil i. Grunnen er at en har med et voksent menneske som er ute av stand til å håndtere helt dagligdagse situasjoner som alle mennesker må takle for å fungere i dagligdagen. Evt at man magler helt grunnelggende respekt for andre mennesker.

> jeg vekter tida mi nøye og velger å bruke den på folk jeg enten ser at kan enten utgjøre et magisk møte der og da

Forutsatt at du mener at du snakker på denne måten, så bekrefter du jo at det har med å gjøre at det er et mennekse som ikke betyr noe for deg og som du derfor ikke bryr deg om hvordan du oppfører deg overfor.

>då eg kom heim igjen til meldingen min hadde mannen blokka meg haha

Dette er også et ganske morsomt nevrotisk trekk hos en del mennesker her - det er ikke nok å bare la være å snakke med de man ikke liker - man trenger tilfredsstiillelsen av å kunne sperre dem ute fra de utvalgte som har mulighet til å se plakaten din her inne. Evt må blokkere de som avviser en, for å skape en illusjon av at "det er ikke du som dumper meg, det er jeg som dumper deg" :D

> Dere som sier dette, sitter neppe alene med omsorgen for barn.

Ny herskerteknikk. Ikke bare sier en at en ikke har tid til mennekser som en føler en ikke trenger å behandle med respekt, fordi de ikke betyr noe i det hele tatt for en. En annen variant er at en skyver barna sine foran seg - som om de har noe med din forakt overfor denne personen å gjøre. Folk med barn blir da betatt forelsket og har lyst til å bli kjent med andre mennesker akkurat som alle andre mennesker - det må bare planlegges litt først og en del bekymrer seg for hvordan den andre skal reagere på "pakkeløsningen".

>har jeg perioder hvor jeg er så mye på reisefot at jeg ikke har mulighet til å treffe en potensiell date samme hvor mye jeg skulle ønske,

Det er det perfekte tidspunktet å ringe deg på om en vil finne ut om du er interessert. Om du ikke er interessert har du den perfekte unskyldning - du har så mye å gjøre. Er du interessert så vil du si at du desverre ikke har tid akkurat nå, men foreslå et annet tidspunkt evt å ta kontakt tilbake til uken når du har bedre oversikt. Det der er nærmest idiotsikkert.

>Sorry, jeg har det allt for travelt til å lese alle innleggene her, men jeg er ikke overlegen altså :D

:D

Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 25 aug. 2012 13:32

"Dere som sier dette, sitter neppe alene med omsorgen for barn.

Ny herskerteknikk. Ikke bare sier en at en ikke har tid til mennekser som en føler en ikke trenger å behandle med respekt, fordi de ikke betyr noe i det hele tatt for en. En annen variant er at en skyver barna sine foran seg - som om de har noe med din forakt overfor denne personen å gjøre. Folk med barn blir da betatt forelsket og har lyst til å bli kjent med andre mennesker akkurat som alle andre mennesker - det må bare planlegges litt først og en del bekymrer seg for hvordan den andre skal reagere på "pakkeløsningen".

TØYS - har ingenting med hersekteknikk å gjøre..

Jeg sier jo det samme som deg. Lysten er der, men dt må planlegges litt nøyere. Klart man får det til - men i blant klarer man det ikke på noen uker. Og det er reelt. Selv om lysten er veldig stor! Har nettopp vært i den situasjonen! Vært fortvilet fordi jeg ikke kan, og merker interessen dabber av... men ikke alle har massevis av barnevakter å ta av. Og som sagt - de jeg har, var allerede spurt til andre formål som man ikke kan droppe som vennines bursdag og konfirmasjon og jobbsemniar. Klart vi med barn også får det til - men ikke fortell meg at det Alltid betyr at jeg ikke har lyst til å prioritere en date, når jeg rett og slett ikke kan. DET er provoserende.

Skjult ID med pseudonym sjokkedori lø. 25 aug. 2012 18:33

>Klart man får det til - men i blant klarer man det ikke på noen uker.

ikke sant, da er svaret noe a la "det er litt hektisk akkurat nå, men hva med tirsdag om 3 uker".

(mann 40 år fra Oslo) sø. 26 aug. 2012 10:14 Privat melding

Det meste bunner ut i god og KLAR kommunikasjon ;) så si det som det er så vet den andre parten hva man skal forholde seg til.

Har man ikke tid så har man ikke. Om den andre parten er villig til å vente må jo han eller hun avgjøre.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 26 aug. 2012 11:19

Hvis du har det så fryktelig travelt...
kvifor er du da online på Sukker?

Bra tips! Spar masse tid, og deaktiver profilen din... så har du litt meire tid på det du er så "travelt opptatt" med...

(mann 46 år fra Aust-Agder) sø. 26 aug. 2012 11:26 Privat melding

Er interessen stor nok finnes det alltid tid:) handler bare om å prioritere

Skjult ID med pseudonym oo sø. 26 aug. 2012 13:17

Jeg synes nå sukker.no legger opp til vaghet i sine forslag til svarmelding. f.eks.:

"Hei n.n. :-) Jeg treffer for øyeblikket en annen og ønsker å finne ut av det først. Vi kan eventuelt kontaktes senere hvis det ikke fungerer..."

HALLO - hva er dette for noe vas?

Jeg trenger ikke trøst. Mener sukker at det er bedre å ha en følelse om at en står som nr 2 (eller var det 3,4,5) i rekka?

Da er det mye greiere og empatisk og bare si "du er nok ikke den jeg leter etter, lykke til osv"

Har fått noen få slike returmeldinger. Og jeg har igrunn aldri blitt kontaktet igjen av de som liksom dater en annen og kanskje tar kontakt senere hvis det ikke fungerte..

Jeg synes det er mest redelig å enten gi avslag eller fortelle hva det er.
En helt legal grunn til å ikke treffes er vel de å være i utlandet? Da er det vel bare å si det og at jeg er tilbake om 1 mnd og er det greit at vi henter opp tråden da. F.eks.

Det er vel også helt legalt å være travelt opptatt med hverdagen? Hvis en definerer f.eks" 2 uker roer ting seg ned - er det greit å hente opp tråden da" Er vel dette heller ikke noe problem?

Det er vaghet og usannhet som vekker vanskelige følelser - så hvorfor ikke skrive det som er sant?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 26 aug. 2012 13:29 Privat melding

Jeg har flere ganger hatt masse tid til å være her på Sukker, men ikke tid til å møte noen for en date likevel :)
Det kan være mange og sammensatte årsaker til at man rett og slett ikke har "tid".
For tid kan være det samme som "anledning".

Spesielt aleneforeldre som har barna mye kan nok kjenne seg igjen i dette.

Og når man kanskje endelig har tid/anledning, så kommer ofte venner og/eller "alenetid" (pusterom for seg selv) øverst på lista.

Men selvfølgelig klarer nok de aller fleste å få tid til å møte noen, uansett hvor travelt de har det. Problemet er bare at da må det være noe som virker litt sånn "once in a lifetime", og ikke "bare" en "tja, han virker jo ganske ålreit".
Og det betyr ikke at man ikke kan være interessert i å møte en potensiell fyr senere når man kanskje får mer tid. For ofte så er det jo en "ålreit" fyr man gjerne faller for til syvende og sist. Problemet er bare at man gjerne må møte 40 "ålreite" røvere før man treffer på den "ålreite" Ali-Baba :P
Og da frister det ofte mer med en venninnekveld når man endelig har tid til å være sosial en kveld.
Har man imidlertid plutselig tid til å være sosial to kvelder i løpet av ei uke, så kan man jo heller trå til og møte noen :P
Men da kan man jo ta seg rakkern på at det ikke passer for han :P

Så dette med dårlig tid er nok for mange en reell ting.
Og ikke alle vet når de får bedre tid heller, så det er ikke alltid slik at man kan si at "om to uker".

(mann 33 år fra Akershus) ti. 28 aug. 2012 01:04 Privat melding

@Alexis

Du skulle ikke begynt å føle at det var for dumt å ta kontakt igjen. Det er fortsatt ikke for dumt, så lenge han ikke har slettet profilen og/eller giftet seg.

Send ham en melding.