Alle innlegg Sukkerforum

Nord-koreansk propaganda

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 26 aug. 2012 22:45

Noen som har sett videoen på youtube som er Nord-Koreansk propaganda som USA?
Link her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Irw7SRv-l44

Så gjennom hele nå og klarer ikke å tenke noe annet at fyren har jo definitivt et poeng - et godt poeng. (Uten at Nord-Korea ser ut til å ha en bedre løsning riktig nok)

Men for de av dere som har sett den: Er det ikke mange er om dagen, kun på jakt etter et bedre image. Hvor ble det av det menneskelige egentlig?

Skjult ID med pseudonym viller sø. 26 aug. 2012 23:36

Interessant å se et såpass komprimert og ensidig fokusert bilde av den amerikanske virkeligheten. Det er imidlertid ikke til å komme utenom at alt dette har vært både påpekt og debattert i vestlige medier i årevis.

Jeg tviler på at dette er Nord-Korea har observert og tenkt ut på egehånd, men snarere noe de har snappet opp fra den pågånde debatten om emnet i bl.a. amerikanske medier.

Jeg er imidlertid enig med deg i at det generelt muligens er et noe ubalansert fokus på image i vårt samfunn i dag.

Skjult ID med pseudonym waldo sø. 26 aug. 2012 23:56

Takk for linken ! (Paris Hilton: "narsisstic parasite" haha, lo godt av den)

Fyren har absolutt et godt poeng. Verdt å merke seg at det er resultatet av kapitalismen han i bunn og grunn argumenterer mot. Tankevekker og trist. Slik er det bare. Money talks. :/

Det blir kanskje litt som med frosken i gryta. Det skjer så sakte at man i bunn og grunn ikke oppdager hvor man har endt opp.

Skjult ID med pseudonym Za ma. 27 aug. 2012 01:12

Nord-Koreanerne er åpenbart smartere enn jeg trodde. Unge folk her i Vesten helt klart interessert i " a life in style over substance". Deprimerende som faen hvis man gidder å tenke over det, men det går vel et eller annet piss på TV3 som får bedøver disse ubehagelige tankene.