Alle innlegg Sukkerforum

Fornyer ikke...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tidsutløp ma. 27 aug. 2012 04:10

Damene her på sukker - jeeeeezzz ! ! !

Nettopp latt kontoen løpe ut tiden nå... Snakket mer med hyggelige damer på fire timer på byen enn fire måneder på sukker...

Lykke til resten av dere - et lite tips: Er dere kommet inn på diskusjonsforumet, er ikke sukker noe for dere!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 27 aug. 2012 08:03 Privat melding

Har hørt rykter om at det finnes damer på sukker som faktisk også går på byen, så jeg er ikke hundre prosent sikker på at det der stemmer helt.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 27 aug. 2012 08:49 Privat melding

Haha, no offence HerrFekt, men med det profilbildet så virker det som at du har vært en ørliten tur på byen i helgen også :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 27 aug. 2012 09:21 Privat melding

Nettopp, Slemtiger, og det beviser jo bare poenget mitt. Men det er viktig at man har med laptop når man går på byen så man både kan late som man har et sosialt liv OG mure seg inne på forumet i samme slengen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 aug. 2012 13:04

Hva!? Er ikke Sukker noe for meg?
Hmmm.. hvordan i svarte skal jeg finne meg ei dame som er interessert da da? :(

Skjult ID ma. 27 aug. 2012 13:11

En fattig trøst til oss ensomme menn ligger i å huske på at damer kan være helt SJUKT irriterende:)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 27 aug. 2012 13:40 Privat melding

Hjelper jo lite om jeg skravler aldri så mye på byen dersom jeg likevel ikke finner meg kjæreste :P

Jeg er jo ikke på sukker for bare å skravle liksom....hvertfall ikke sånn egentlig.....
Det bare ble sånn likevel da jeg rotet meg inn på forumet :D

Skjult ID med pseudonym Loff ma. 27 aug. 2012 13:59

Hadet :-)

Skjult ID med pseudonym Tidsutløp ti. 28 aug. 2012 14:47

Sukkerdamer går helt sikkert på byen også, men da håper jeg virkelig de snakker mer med kontaktsøkende mennesker, som meg selv, enn det min erfaring har vist at de gjør her inne...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ti. 28 aug. 2012 15:00

Det er lett å komme i kontakt med folk på byen. Men nordmenn suger intenst i det å ta det neste skrittet - be om tlfnr og invitere på en date.

Skjult ID ti. 28 aug. 2012 15:18

*skynder meg hjem fra byen og logger på sukker"

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 28 aug. 2012 17:08

Jeg slår to fluer i et smekk og inviterer hjem med det samme når jeg er ute på byen, for å ta det neste skrittet med intenst sug :)

(kvinne 45 år fra Finnmark) ti. 28 aug. 2012 17:32 Privat melding

Hei!
Jeg har en måned igjen på sukker, jeg tror jeg gir opp. Jeg er fra Finnmark og det er visst langt i hutte heita, så det er ikke så interessant. Jeg har funnet ut at det er bedre å gå ut en gang i blant og sjekke der! Det blir bare one night stand men det er bedre enn ingenting.
Lykke til alle sammen!!!

Skjult ID med pseudonym Persefone ti. 28 aug. 2012 17:35

Problemet løst. Du snakker med damene på byen, en mindre bittermann på sukker. En vinn vinn situasjon! <3

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 28 aug. 2012 17:50 Privat melding

@ Emily72

Hvis det er helt greit med one night stand for deg, så kan du jo like så gjerne bare skrive det i profilen din, så skal du se at det er nok flere mannfolk som hadde betalt flybillett selv til Finnmark for dette.

Er det kjærligheten du er ute etter, må du nok endre holdningen din. "Det blir bare one night stand, men det er bedre enn ingenting" Jeg tror ikke jeg trenger utdype meg noe mer der.

Selv har jeg vært på sukker en god stund. Nei, jeg har ikke funnet den store kjærligheten, men jeg "gir ikke opp" av den grunn. Jeg har truffet flere herfra som jeg nå kan kalle venner. Jeg har tatt med erfaringer videre i livet som jeg ikke kommer til å glemme, og jeg har lært. Det kan selvfølgelig være at nettdating ikke er noe for deg, og det er lov til å gi opp, men da er det ikke sikkert man finner det man er ute etter heller.

Du får ha uansett ha lykke til!

(kvinne 45 år fra Finnmark) ti. 28 aug. 2012 21:23 Privat melding

Takk Frk.Ingus,

Jeg er ute etter den store kjærligheten, men som du sier er kanskje ikke nettdating noe for meg, ser ikke ikke ut som jeg er så flink til det. Jeg får lete videre et annet sted, må kanskje kysse flere frosker før prinsen dukker opp :)

Lykke til med å finne den store kjærligheten!

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 04:49 Privat melding

Hvor lenge er det du har vært her inne da?
Vet mange fort blir utålmodig når man føler at man "desperat" leter, men enten stadig blir avvist, eller så dukker det ikke opp noe man føler er noe for deg, men som du sier - ja man må nok kysse flere frosker før prinsen dukker opp.

Jeg tror at problemet til mange her inne er at når man er på ute etter den store kjærligheten som du sier, så blir man fortvilet når man føler det aldri skjer noe. Man kan være heldig, og man kan være uheldig. Når man er på en slik side tror jeg rett og slett første tingen er og ikke ha noen forventninger, ikke stress, og er man heldig, så dukker'n plutselig opp. Jeg mener fortsatt at det ligger noe i det at det skjer når man minst venter det. Jeg har en teori om at 1/10 mannfolk er bra her inne, så da kan du jo tenke deg selv hvor mange prinser du kanskje må kysse for å finne han ;)