Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til norske jenter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonym ma. 27 aug. 2012 22:26

Hei,
Er innvandrer dvs...har bodd i Norge i 20 år så regner meg selv som norsk.
Er godt inntegrert og har god jobb og en del norske venner, men har merket meg en ting.
Det med å skaffe seg en dame er problematisk for meg.

Lurer på om det er slik at de aller fleste norske jenter ikke liker gutter fra andre land, eller er det bare skepsis?
Merker også her at jeg får utrolig lite respons her på sukker.

Tror jeg ser ganske bra ut er 190 høy og holder meg i form, men det hjelper jo ikke.Virker for meg som de fleste norkse jenter vil ha en mann som heter Ola og står på ski ?? :D

Uansett setter pris på ærlige svar.

Begynner å tro at jeg kommer til å måtte dra til hjemmelandet for å skaffe meg dame, siden det er ganske lite miljø av folk der jeg kommer ifra her i Norge.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 27 aug. 2012 22:35 Privat melding

Det er nok av norske menn (og kvinner) som sliter på sjekkefronten også, og det skyldes neppe at de er norske, eller menn (eller kvinner). Det at du ikke er norsk er neppe årsaken til at du sliter med å skaffe deg dame heller. Du må nok lete litt dypere enn som så.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso ma. 27 aug. 2012 22:45

"Merker også her at jeg får utrolig lite respons her på sukker."

Det får nästan alla.
I området där jag bor är det många män som tröttnat på/gett upp att försöka ställa sig in hos norska damer och istället hämtat hit någon asiatisk förmåga. En del ryska damer finns också, fast ganska få. Dessa verkar ha mer jordnära krav.
Inte aktuellt för mig eftersom asiatiskor i regel inte kan åka skidor vilket för mig är krav 1A.

Skjult ID med pseudonym dixmix ma. 27 aug. 2012 22:49

Hear hear. Jeg er selv norsk og har samme problemer som TS. Jeg har også en polsk venn som har bodd i Norge fra han var i tenårene. Damene var VILLE etter ham! En afrikaner jeg kjenner, giftet seg med i søt, norsk jente.

Nå vet jeg ikke hvor du kommer fra, men religion og kultur og fordommer kan jo spille en viss rolle her. Selv ville jeg vært åpen for et forhold til noen fra en av våre større minoriteter, men jeg TROR jo at disse jentene ikke er interessert i nordmenn. Så da er jo resultatet gitt.

Mine venner har det til felles at man har følelsen av å snakke med en nordmann når man er sammen med dem. Så da er det til slutt personligheten som teller, ikke hvor man er fra.

Skjult ID med pseudonym lillemeg ma. 27 aug. 2012 23:06

H

Skjult ID med pseudonym lillemeg ma. 27 aug. 2012 23:11

Nå skal jeg være ærlig. Jeg trur noen norske jenter er litt fordoms fulle når det gjelder utenlandske . Man hører så mye rart.(ja også om norske) men du kan spesifisere at du er veldig intregert i det norske samfunn osv. Det ville ihvertfall dempet min skeptis .

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 aug. 2012 23:30

Som norsk jente har jeg ingen problemer med hvor du er ifra eller om du er mørk i huden eller ei. Mitt problem med utenlandske menn, er gjerne deres kulturer og hvordan de oppfører seg ovenfor oss jenter. Det norske samfunn er litt reservert og nordmenn er litt reserverte. Når man da blir overøst med diverse verbale eller fysiske tilnærmelser (dette gjelder fra menn generelt) ,kan det bli litt skremmende. ikke fordi de ser slik eller slik ut, men overdådighet i den grad kan ofte frastøte, og kan føles respektløst.

Når det er sagt, så er menn fra lignende kultur som Norge bare tiltrekkende! Ingenting er som en høy mørk spanjol foreksempel... ;)
Problemet kommer når vedkommende kommer fra en kultur der kvinner er undertrykte og menn har en annen oppfatning av hva som er respekt ovenfor dem. (f.eks selv om vi går i skjørt, betyr det ikke av vi byr oss fram for voldtekt)

Skjult ID med pseudonym anonym ma. 27 aug. 2012 23:31

Når jeg sier integrert mener jeg at jeg snakker norsk nesten like bra, om ikke bedre enn mitt morsmål.
Har norske venner og har gjennomført høgere utdanning i Norge og har en relativt god jobb med god lønn.

Dvs , føler ikke jeg har noen veldig klare ulemper bortsett fra annerledes navn og etternavn.
Likevel merker jeg når jeg er ute på byen at jeg ikke får respons fra damer når jeg prøver meg...får en del stygge blikk selv om jeg er hyggelig osv.

De andre gutta har etterhvert skaffet seg damer , de aller fleste, selv de som objektivt sett ser vesentlig verre ut.
Dette har fått meg selvfølgelig til å lure på om mitt opprinnelse kan være årsaken?
I det siste har jeg begynt å søke litt mer til folk fra mitt eget land, for jeg merker at jeg blir liksom den svarte svanen eller hva det er man sier i den norske vennegjengen.

Nå har jeg prøvd denne siden for jeg har hørt at det liksom er så bra, selv om jeg ikke hadde store forhåpninger.
Mine mistanker visste seg i stor grad å være riktige.

(kvinne 60 år fra Vestfold) ma. 27 aug. 2012 23:43 Privat melding

Hva står det i profilen din, da? Hvordan presenterer deu deg? Mange menn her er svært sparsomme med opplysninger. Nå vet jeg ikke hvor du kommer fra, men er du for likestilling, er det nok lurt å skrive det ; )

Skjult ID med pseudonym nyfikendam ma. 27 aug. 2012 23:47

Ja, opprinnelsen din er antagelig årsaken til at det er vanskelig å treffe noen på byn eller på et sted som sukker. Utseendet ditt vil tale imot deg og gjøre det vanskelig. Dette er veldig overfladisk.

Gjetter på at det er lettere for deg å finne damer på arenaer hvor du får vist frem mer av personligheten din og at du er integrert eller hva man skal kalle det. F.eks arbeidsplassen, kurs, fritidsaktiviteter.

Når det er sagt, så er det mange som sliter med å finne noen her, selv om de er hvite som snø, så det er ingen grunn til å gi opp!

(kvinne 49 år fra Buskerud) ma. 27 aug. 2012 23:50 Privat melding

Hvor mennesker kommer fra og hvilken bakgrunn de har sier ikke nødvendigvis så mye om hvem de er, da man ikke kan stereotype en hel gruppe mennesker i en og samme masse. Jeg tilhører eksempelvis ikke den store gråe massen med norske jenter som visstnok er fordomsfull mot utlendinger, som det ble nevnt ovenfor her. Jeg klarer derimot helt fint å tidvis være småskeptisk til alle og enhver, sånn inntil jeg har møtt dem og blitt kjent med dem...heeeelt uavhengig av etnisk bakgrunn! Kjære vene, er du høy og mørk, og behersker språket, så må jo det være helt suverent vel :)

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 27 aug. 2012 23:53

Enig med "deccio". Likestilling er viktig! Og hvordan man prøver seg er og et vesentlig punkt. Det kan jo være det ligger der, og ikke hvordan du ser ut eller hva du heter.

Kultur er noe vi bli opplært fra vi er små i familie og nettverk rundt oss, og har man et undertrykt kvinnesyn, ja da skinner det igjennom når man blir voksen. I norsk kultur er kvinner og menn likestilte, både i jobbsammenheng og ellers. Er det slik du og mener det bør være, eller hører kvinner hjemme på kjøkkenet og til å passe barna? hvem skal vaske huset osv?

Skjult ID med pseudonym anonym ma. 27 aug. 2012 23:57

Er du hæy og mørk og i tillegg bredskuldret mer dette ingen fordel her...tro meg.
Folk tror med en gang du er voldtektsmann eller kriminell.
Det er veldig fåå damer som blir tiltrukket av slikt...isåfall må dt være en rar fetsih :D

(mann 33 år fra Akershus) ti. 28 aug. 2012 00:11 Privat melding

På sukker teller profilbildet mest. En ekspert kunne sikkert klart å ta et bilde av deg som gir deg bra respons på sukker.

I det virkelige liv teller personlighet og utstråling mest. Hudfarge og hvor du kommer fra er irrelevant så lenge du oppfører deg på en tillitsvekkende måte og er sjarmerende og selvsikker.

Skjult ID med pseudonym milf ti. 28 aug. 2012 13:48

Jeg er skeptisk til kulturforskjeller og religionsforskjeller, ikke til "utlendinger" i seg selv. Jeg kunne aldri datet en (praktiserende) muslim, men på den andre siden hadde det ikke vært aktuelt med en praktiserende protestant heller, så lenge jeg er agnostiker selv.

For meg ville profilteksten hatt noe å si for om jeg hadde vært interessert i å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym Dagens ti. 28 aug. 2012 14:32

Jeg sikler hver gang jeg ser WhaWha-reklamen.