Alle innlegg Sukkerforum

Hellighet og seksualitet

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) ma. 27 aug. 2012 22:26 Privat melding

Jeg skrev i kveld et innlegg som har ligget til ettertanke en stund, og har blitt et tema med mine mer erfarne venner og venninner. Kanskje dere også vil ta glede av et litt annet syn på seksualitet enn det som tidvis fremmes både her og i media.

Vel bekomme:

http://muene.no/?p=1803

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 27 aug. 2012 22:40

TS

Du er helt klart inne på noe her. For all del. Men jeg reagerer litt på at du beskriver det "andre" som teknisk og som en planlagt økt. Og jeg reagerer litt på at du indikerer at alle er av den samme oppfatningen når det kommer til porno. Og at teknisk sex som du kaller det ikke kan oppleves, nytes og få frem de samme følelsene som den formen for sex du foretrekker gjør.

Dette er jeg uenig i. En kan faktisk få samme opplevelser selv om en ikke har den form av sex som du beskriver. Det har jeg selv opplevd mange ganger. Men skal selvsagt ikke nekte for at det noen ganger er mekanisk og overfladisk. Joda, det har også skjedd mange ganger. Men da er det som regel fordi samspillet er for dårlig eller at jeg rett og slett ikke er til stede mentalt.

Personlig tror jeg man må finne en balanse som fungerer. Hvor en kan eksperimentere, kose seg, leke og gjerne gå litt dypere inn i følelsene sine. Alt til sin tid!;-)

Skjult ID med pseudonym Lies ti. 28 aug. 2012 00:10

Jeg leste en gang en beskrivelse av sex som den ultimate skapende/kreative handlingen - fordi man faktisk skaper nytt liv. Derfor de enorme kreftene som kan være i sving om man virkelig oppnår enhet med den andre, følelsen av å nærme seg himmelen...

Syns også det er uinteressant med "teknisk" sex, vel og bra med lek og triks for tenning, men det er en helt annen greie. Det blir mer som å se tv. For meg er den "åndelige" forbindelsen med den andre som er det optimale. Jeg tenner ikke på teknikk og triks, det er faktisk litt turn-off. Og nei, det trenger ikke å være i et fast forhold. Det dreier seg ikke om det, helt enig.

Jeg syns disse tingene er utrolig interessante... Men har langt fra funnet ut hvordan det egentlig henger sammen, jakter stadig på svar;)

Syns det var bra skrevet SenseiJay;)

Skjult ID med pseudonym candy ti. 28 aug. 2012 02:20

Jeg har gjort ting og tang av det som er "hett" innen sex; public places, trekant, orgy, s&m, kamera, golden showers osv... Men det som
Virkelig virkelig tenner meg er å connecte med en mann- med hans sjel. Være naken og sårbar med han og la han ikke bare ta kroppen min men hele meg. Ikke noe er mer tennende enn det. Føler meg som en jomfru hver gang med den rette personen. Den spesielle kjemien man kun har med noen veldig få, og den er som
En utavdæsjælopplevelse.. Nirvana.

Skjult ID med pseudonym Cartman ti. 28 aug. 2012 08:06

Har aldri mer sex med alkohol i blodet. Ellers finner jeg kvinner med TS synet som turn off. Har vært i.et slikt forhold og det var ikke fruktbart for å si det sånn.