Alle innlegg Sukkerforum

Er det lettere for jenter å få seg kjæreste enn for gutter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sonicboom fr. 6 juni 2008 21:37

Jeg er en 25 år gammel gutt, og ser på meg selv som allright og ganske kjekk, men aldri hatt noe flaks når det gjelder forhold. Har aldri vært i ett, og aldri vært på en date heller.
Virker for meg som om det er lettere for jenter, at de stort sett trenger bare å vente på at guttene skal komme til dem, mens vi gutta må streve, eller noen må det da. Noen trenger ikke streve i det hele tatt.

Hva synes eller tror folk her?

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 6 juni 2008 21:42

Jeg tror du har rett.
Det er nok enklere for jenter på nettet fordi det er "forventet" at menn tar mer initiativ og blir også derfor oftere avvist vil jeg tro?

Men når det kommer til stykket så går det nok opp i opp. Kvinnene blir jo sammen med menn og da er man i samme bås!

:-)

Skjult ID med pseudonym mali fr. 6 juni 2008 21:56

Er generelt enig med deg når det gjelder initiativ. Tror mer enn halvparten av sukker-brukere er menn (noen som vet om det finnes statistikk på dette? )

Tror likevel ikke det er lettere for jenter å få kjæreste, men at det er lettere for jenter å få seg hvis de vil. Lignende tråder finnes på forumet. Du kan søke litt der for å se hva andre skriver.

Skjult ID med pseudonym tantesofie fr. 6 juni 2008 22:33

Trur dere?....Spørsmålet er vel heller, hvorfor vi jenter ikke tar oftere initiativ til kontakt med menn. Er vi for tradisjonsbunnet?

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 6 juni 2008 22:35

Når jeg føler for det, så gjør jeg det tantesofile. Gjorde det forresten nettopp til en herre med fin profil, men fikk ikke noe svar! :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 6 juni 2008 22:41

Er det lettere for jenter???? hmmmm .. har jeg ikke hørt noe om ..
Ja det er fler menn enn damer her inne , men vil det si det samme som at vi har det lettere??
Det er da ikke noe lettere å finne den rette for det .... :o)

Skjult ID med pseudonym tantesofie fr. 6 juni 2008 22:44

Alle vet at du gjør det Zitelle..du framstår som ei *tøff* dame..tenker mer på alle de andre . Jeg tar også kontakt når jeg føler for det. det er ikke noe hyggelig å bli vraka da. Klaffer av og til også,

Skjult ID med pseudonym petimeter fr. 6 juni 2008 23:13

Du har bare profilert deg feil. Jeg er blitt kontaktet av flere damer enn jeg har kontaktet.

Skjult ID med pseudonym Female35 lø. 7 juni 2008 00:03

Vil vel tro det kommer an på innholdet i profilen også? Vi tiltales jo av forskjellige bilder/tekster.

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 7 juni 2008 00:13

Om det er lettere for jenter enn gutter ????

Vel antar at det da også er gutter med i bildet.

Hadde alle jenter søkt jenter skjønner jeg spørsmålet ditt.

Så lenge jenter søker gutter er det vel like lett for gutter å få seg kjæreste !!

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 7 juni 2008 00:19 Privat melding

Jeg får av og til følelsen av at slett ikke alle menn setter pris på at jenter tar initiativet, så jeg har i grunnen blitt mye mer tilbakeholden med det.

Skjult ID med pseudonym tantesofie lø. 7 juni 2008 00:46

@ tårnsvale
Skal du ha alle men da?

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 7 juni 2008 01:14 Privat melding

Jeg er ikke typen som tar kontakt med menn hverken her inne eller ute IRL, og er nok noe gammeldags sånn sett når det kommer til første kontakten. Likevel har jeg prøvd meg i det siste å mailet noen få ( et par stk. ), men jeg erfarte det samme som tårnsvalen og derfor lar jeg det være....

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 7 juni 2008 02:11

Både jenter og gutter som bruker sukker.no er jo ute etter en partner, venn, flørt, osv. Da burde det jo være like naturlig for begge kjønn å ta kontakt med hverandre! Jeg synes det blir feil dersom det blir guttens ansvar å ta kontakt!!!
Selv synes jeg det er virkelig koselig at jenter tar kontakt, selv om de ikke er aktuelle for meg og min søken etter en kjæreste.
Kom igjen jenter! Ta kontakt!!!!

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 7 juni 2008 02:43

Hmm...

Jeg er ikke særlig gammeldags så om en jente ikke er moderne nok til å ta kontakt er hun i utgangspunktet ikke noe for meg uansett :-) Men seriøst, det er ikke vansklig å få kontakt med jenter her inne, det hender oftere at jenter tar kontakt enn motsatt i mitt tilfelle. Jeg er kanskje for lat eller kanskje stiller jeg for høye krav til at alt skal stemme i en profil før kontakt initieres? Hva vet jeg?
Problemet, eller snarere utfordringen, slik jeg ser det er å opprettholde og ikke minst utvikle kommunikasjonen når en dialog har oppstått.

Skjult ID med pseudonym charmy68 lø. 7 juni 2008 03:28

Organ ...en viktig ting å vite er at selv om man er gammeldags når det kommer til den tradisjonelle sjekkingen betyr ikke det at man er gammeldags punktum. Da kan man diskutere i det uendelige om f.eks. hva som er mest moderne nå og joda det er yngre menn og litt eldre kvinner. Da tror jeg nok at mange menn plutselig ble gammeldagse igjen og ikke så moderne som det de skal ha det til *flirer*

En annen ting så er det nok flest menn som tar initiativ enn damer her inne tror jeg, og ikke glem at en sann gentleman tar første initiativ. Synd det er så få av de som faller i smak hos meg. Selvfølgelig må en gjensidige interesse være tilstede for å opprettholde kontakten og det er kanskje der problemet ligger hos mange her inne, og vi har for høye krav til den vi søker. Dette har jo også vært drøftet endel ganger. Kom vi noe videre..nope!!

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 7 juni 2008 08:25

Hei gutt, alderen taler antageligvis til din fordel - kvinner blir flinkere til å se hva som virkelig teller med alderen. Og jeg tror faktisk markedet også snur til din fordel; det er i sum flere relasjonsdyktige damer enn menn er min påstand. En av grunnene er at kvinner generelt er mer vant til tette relasjoner og mer familieorienterte og at relativt flere menn enn kvinner - kulturelt eller biologisk - forblir ensomme ulver. Mitt råd er å være deg selv, følg med i tiden mht det ytre (for å imøtegå keftt for overfladiskhet: ikke hentesveis eller hvite tennissokker), og hva som rører seg, utvikle de vennskapene du har, slik at du ikke stagnerer sosialt og blir for forsiktig, og vær hyggelige mot jenter du treffer. Bur deg for all del ikke inne. Bare det lille du skriver er nok for meg til å tenke at du sikkert får deg dame med tiden.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 7 juni 2008 18:11 Privat melding

Hehehe hvis det hadde vært slik at jenter vare BEDRE til å holde på partnere enn menn så hadde det ikke vært en skjevhet mellom kjønnene.
Svaret er etter min mening at (forhåpentligvis bare unge) kvinner har en mye smalere smak enn menn. Det er lett å se utifra profiler f.eks.. Jenter utelukker veldig fort, mens gutter er åpne for ting.

Dessuten gjelder det for de som er ute etter one-night-stands(og kun disse): Når en gutt ikke får seg troféet på en fest, går han og prøver seg på et par sjenerte jenter. Mens når en kvinne ikke får seg den alle jentene løper etter, går hun hjem alene og prøver seg igjen på den samme neste uke. De moderat sjenerte mennene som ikke er så heldige at de har blitt kåret til kveldens trofé kan seile sin egen sjø.
Eneste mulighet er å bli kjent utenfor kjøttmarkedet.

(mann 52 år fra Østfold) sø. 8 juni 2008 12:47 Privat melding

Til de damene som har hatt dårlige erfaringer med å ta initiativet. Hvordan har den dårlige erfaringen vært. Lite respons tilbake, eller "stygge" meldinger tilbake. Hvis problemet er "stygge" meldinger tilbake så er det dumt. Hvis problemet derimot er lite respons tilbake så ser jeg overhodet ikke problemet. Da er det sikkert mange av mennene som skulle sluttet å ta initiativ også.
Alternativet til å selv å ta initiativ er å vente på at den andre tar kontakt, og det vil nok i de fleste tilfeller være dødfødt.

(mann 41 år fra Aust-Agder) sø. 8 juni 2008 12:50 Privat melding

Det er jo gutta som er bien og jentene blomsten. Selvfølgelig må gutta strebe mere. Jentene svaier i vinden i all sin prakt og "fordelene" litt til syne. Gutta blir keene, og prøver/ønsker å få kontakt. - Thats the way it bloody works man!

Skjult ID med pseudonym mali sø. 8 juni 2008 14:10

error?

Jeg er mann, og har min prakt og mine fordeler å vise fram jeg også.

(mann 41 år fra Aust-Agder) sø. 8 juni 2008 14:25 Privat melding

Error ja, det kan f.eks bety villfarelse. -

Selvfølgelig, det har du helt sikkert mali. :) Alle har vel prakt og visse fordeler. Men du skjønner helt sikkert hva jeg mener. Det er sikkert mange her inne som meg, at det tar litt tid før man skjønner at man faktisk har blitt sjekka opp. Men da kan det være for seint, og dama være over alle hauger. - Bare smiler og ler jeg. Hadde vært lurt å si noe tilbake en gang. Husker ikke bare helt når sist gang var, hmm.. en gang i 2005? hahah

Skjult ID med pseudonym Toby500 sø. 8 juni 2008 14:37

tror ikke det er vanskeligere for den ene eller den andre. det er vel kanskje det at jenter er mer målrettet i forhold til å etablere faste forhold. mens gutter er mye flinkere eller mer målrettet når det gjelder de litt mer kortvarige forholden;-)
det som ville gi en spennende ballanse ville være å søke etter et kortvarig forhold som skulle vare livet ut ;-)

Skjult ID med pseudonym Kjækken sø. 8 juni 2008 16:13

Jeg føler det samme sonicboom.
Jeg er en kjekk og morsom gutt på 20 år, som aldri har hatt noe hell i forhold.
Og her på sukker så vet jeg at de få jentene jeg har pratet med og blitt interessert i, prater med mange andre gutter også.
Tror de fleste jentene her kan velge og vrake..
Jeg har blitt lei hele sukker nå:-/