Alle innlegg Sukkerforum

Online vs tilgjengelig for chat?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ??? lø. 7 juni 2008 17:02

Hva er forskjellen her? Går det på om vedkommende allerede er i en chat eller er det et visst antall minutter med inaktivitet?

Skjult ID med pseudonym juni lø. 7 juni 2008 17:20

Jeg vet ikke helt hva du tenker på her... men selv har jeg i hvertfall stengt av muligheten for at noen kan nå meg på chatten, fordi det stort sett har vært profiler jeg aldri har hatt kontakt med tidligere som plutselig vil ha en chatt med meg... og jeg opplever det bare som masende og ikke rette måten for meg å komme i kontakt med noen på. (jeg har nok litt dårlig erfaring med de rene chattesidene der jeg bare opplever useriøse personer av de som ønsker privat kontakt)
Jeg benytter chatten kun om det er med noen jeg allerede har sendt meldinger med og som jeg vet jeg ønsker å bli bedre kjent med.

Skjult ID med pseudonym ??? lø. 7 juni 2008 18:57

Tenker hvorfor ikke de samme personene vises i de to listene. Jeg kan se en person være tilgjengelig for chat, plutselig er personen "kun" online, for deretter å være tilgjengelig for chat igjen...

Skjult ID med pseudonym juni lø. 7 juni 2008 19:02

... ja, da vet jeg ikke... kanskje noe med at online lista og tilgjengelig-for-chat-lista ikke er helt synkronisert? Ofte man blir logget ut pga tidsavbrudd her og det kan kanskje vises forskjellig?
:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 7 juni 2008 19:08

Under "synlighet" kan du velge å være synlig eller usynlig pålogget på sukker.
Om du krysser av for at du vil være usynlig, vil du kun vises de første minuttene du logger deg på, og kun i listen "sist pålogget"

Når du er synlig eller usynlig logget på sukker, kan du velge om du vil ha på/av chatfunksjonen.
Velger du å skru chatfunksjonen til "av", er du fremdeles pålogget på sukker, men ingen kan kontakte deg via chatten :-)